2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sabah hiçbir çatlağım yoktu, az önce duşa girdim çıktım bi baktım bacaklarımın ön tarafında çatlaklar oluşmuşş bir anda nasıl oldu yaaa hala inanamıyorum

Canım az bekle belki giysi izi olmuştur tenin o da ilk başta çatlak gibi görünüyor :44:

kızlar bu arada az önce dr kontrolümüz vardı minnoşumuz çok şükür gösterdi yüzünü süper de bir fotosu oldu :)) babasına benziyomuş, aylar sonras yüzünü açması acaip heyecanlandırdı beni, bu sefer farklı olarak yeni doğum yapmış arkadaşımın yolda elma ye önerisini denedim, ayıptır söylemesi o ekşi elma demiş ama ben normal aldım belki keramet elmadadır, öncekilerde her türlü tatlı çikolatayı denemiştim, bilgilerinize

ptesi doğum iznimi geciktirmek için rapor alacağım sgk anlaşmalı bir hastaneden inş onu da hallederim..

opuyoruz hepinizi

zeynep ismi bana çok sempatik geliyo nedense :) lütfenn zeynep olsun mutlaka , teyzelikk hakkimi kullaniyorum

Aynen bende Zeynep ve İdil isimlerini çok asil ve sempatik bulurum.Kızım olsaydı tercihim bu yönde olurdu :)

Güzel haberlerle gelmişsin güzel kızın göstermiş sonunda yüzünü Gözün aydın canım.Yeşil elma bebeğin hareketli olmasını mı sağlıyor muş?

aman maşallah minnoşuna , biz tadelle yediğimizde tosuncuk çıldırıyo sanki teyzesi

ooh maşallah darısı başımıza bizimki de şimdiye dek 1 kez gösterdi ,tatlı yemekten gına geldi ama sırtını dönüp göstermedi yüzünü ben de deneyeyim elmayı .yarın kontrol var inşallah gösterir

halledersin inş canım izin işini de.mutlu sona az kaldı hayırlısıyla.

sevgili hamişler hamiş bir arkadaşımın dün tam 40 haftası doldu kızımız nazlı çıktı yukarda duruyormuş doktor zor iner aşağıya demiş istersen 1 hafta bekle demiş oda beklemke istemedi yarın sabah 8 de sezeryana alacaklar dua edermiasiniz hayırlısıyla kucağına alır inşallahh:18::18::18::18:

Canım geçmiş olsun daha önce doğumu yaşamış biri olarak sana yardımcı olmayı çok isterdim ama malesef benim son ana kadar hiç ama hiç sancım olmamıştı hatta kızım 39 uncu haftayı doldurup doğdu,ben de korkardım gecikince içerde zehirlenme ihtimali filan olduğu için. son zamanlarımda ne zaman gitsem doktor allah allah hiç sancı yok derdi ben de o zaman üzülürdüm neden öyle dedi acaba diye? yani biraz seninkinin tersi durumdaydım.
kaç haftalık hamilesin ki sen? inşallah kötü bişey yoktur fazla hareket etmemende fayda var, bi de panik yapma sakin olmaya çalış, endişenin farkındayım, doğum sancısının ne olduğunu bilmeyince insan her ağrıda düşünüyo, korkuyo. ama nefes al derin derin gevşet kendini biraz.hala o sancılar geliyo mu?istersen bi doktora daha git, ya da telefonu varsa kendi doktorunu ya da hastaneyi ara, durumunu anlatırsan bence yardımcı olurlar, illa pazartesiyi bekleme yani. için rahat etsin.

gözün aydın hep babalara benzemeseler olmaz bebeişler

inşallah hayirlisi ile saglikli dogar canim ,

KIZLAR YARIN yarimm_ İLE KAHVALTI YAPICAZ , GECEN HAFTA SÖYLEMİŞTİK , BİZE KATILACAK OLAN VARMI ???

ilk süt denilen kolostrumdur heralde.sıkılmaması gerekiyor sanırım.

ya evet.biz de kızımda sonradan gereksiz bir sürü şey aldık.önceden aldığımız bir sürü şey de kullanılmadı boşa gitti.gerçekten ihtiyaca göre almak lazım.anakucağında asla yatıramadım ben kızımı mesela.yatırdığım an çırpınmaya ağlamaya başlıyordu.sonra ev tipi var ya onu da sevmedi.sonra salıncak aldık olmadı.anladıkki öne arkaya sallanan hiçbirşeyi istemiyor.yan yan sallanan bir anakucağı bulduk,onu sevdi.mesela arkadan iple bağlanan önlükleri asla takmıyordu,baştan giyilen türler varya onları istiyordu.şapkayı hiç sevmiyordu hiçbir şapkayı kullanamadık.bilemiyorsun ki.çocukların huyları farklı farklı.

Canım az bekle belki giysi izi olmuştur tenin o da ilk başta çatlak gibi görünüyor :44:

emin misin acaba çok mu sıcaktı su belki kuruyunca cildin geçer
ne yazıkki değil... bildiğin çatlak bir anda nasıl oluşabildi hayretler içindeyim... hem de o kadar kreme ve yağlara rağmen... üstelik çok kilo da almadım

sağol canım valla bu çatlaklardan sonra güldüm gerçekten :)

senn daha yenı olmus bnm daha onceden oldu goğuslerm karnm bacaklarım ful catlak artk (

ya o kadar dikkat ettimki kreme yağlara çok düzenli kullandım şok oldum ya bir anda nası çatladı
bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi

Bazı anne babalar bilinçsizlikten yada maddi sıkıntılardan ucuzuna kaçabiliyorlar.İmkan varsa araştırıp en iyisini alma taraftarıyım
kesinlikle haklısın canım bu oyuncak bebek değil sonuçta ama birazda rahat olmak gerekli.

canım bu krem yada yağla alakalı değil ki cilt ile alakalı. ama bizler bir umut yağlanıyoruz çatlayacak olan ne yaparsa yapsın çatlıyor çatlamayanda çatlamıyor işte sıkma canını bebeğin sağlıklı olsun ondan hatıra dersin ben öyle diyorum :)

Son düzenleme:
Biz geldik yine yine yine
Evimizi toparladık,balkonumuzun tozunu aldık,süt içtik
yemeğimizi de ocağımıza koyduk yanınızdayız.30.haftamızı
kutlamak için güzel güzel yemekler hazırladık
Yemek olsun da banaSıcak bastırdı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…