2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bencede ciltle alakalı,ilk kızımda bebe yağı sürmüştüm bir tane bile çatlağım yok,şimdi üşengeçlikten bişey sürmüyorum,yine çatlağım yok,kesinlikle ciltle alakallı

ohhh masallahhh

Güzel haberlerle gelmişsin güzel kızın göstermiş sonunda yüzünü Gözün aydın canım.Yeşil elma bebeğin hareketli olmasını mı sağlıyor muş?

bana da arkadaşım söyledi geçen sefer de göstermeyince üzlmüştüm o da ben her idişimde elma yiyordum oynutyrdu boşuna tatlı yeyip kilo alma dedi bu sefer denedim tesadüf mü gerçekten etkili mi bilemiyorum canım, bu arada aslında sorun değil ama sanırım minnoş deyince kız gibi geliyor kulağa ama biz oğluş bekliyoruz teyzesi tabii doğum anında değişmezse :))

aman maşallah minnoşuna , biz tadelle yediğimizde tosuncuk çıldırıyo sanki teyzesi

tadelle denemedim ama bilumum bütün kalorili çikolataları, kuru meyveleri vs denemiştim , usg öncesi denemedim ama sanırım dondurma da coşturuyor bizim kuzuyu

aynen canım bende de öyleydi ikinci deaylı usg den bu yana yüzünü göremmeiştik kuzucuğun hep eliyle kapatıyordu hep kapatıyordu, hatta randevu saatlerini bile bir sabah bir akşam alıyorduk hani uyumadığı saate denk gelsin diye ama sanki gıcıklığına dr den çıkar çıkmaz bankoda ödeme yaparken oynamaya başlıyordu bu sefer yolda başladım elmayla öncesinde de az tatlı yemiştim artık onlardan mıdır göstereceği mi vardı bilmiyorum, gerçi önce yine elleriyle kapattı yüzünü iyice ama sonra dayanamadı açıverdi normalde ne yaparsa yapsın dr açmıyordu
inş sen de yarıngörürsün yüzünü görmek bebişe bağlanmayı tabii ki arttırıyor

canım inş sağlıkla alır kucağına bbişi

gözün aydın hep babalara benzemeseler olmaz bebeişler

ya zaten sorma yüzünü göstemrmemesi gibi muzipliği de babası yüzü de baba oldu, bizimkinin bu benzerliği duyunca bıyık altından bir sırıtışı var ki sorma yavaştan kasılıyor falan

KIZLAR YARIN yarimm_ İLE KAHVALTI YAPICAZ , GECEN HAFTA SÖYLEMİŞTİK , BİZE KATILACAK OLAN VARMI ???

ben üzülerek katılamamakla beraber sizi kıskanıyorum, sahi nerede buluşmaya karar verdiniz?

cnm sağol içim ısındı isme sayenizde :)

sağol canım yorum için

canım valla isim belirlemek zor biz allahtan ilk adını eşimin rüyası sayesinde belirledik, ikinci ismi de epey düşündkten sonra karar verdik gibi.. darısı başına bir de ben isim seçerken o isimdeki tanıdığım insanlarla kıyasladım, örneğin etrafımdaki bütün sıdıkaların üzerine eşleri kuma getirdi ya da acun ılıcalı zengin bir adam gibi :)

alah allah neyse canım bozma moralini kremlere devam bazılarının yeni oluşanları geçirme özelliği de va belki çok yerleşmeden hafifler görüntüleri

kızlar happymother ı gören varmı?.. en son kanamayla dr gitmişti... bebeği ve kendisi iyidir inşallah... merak ettim bikaç gündür sesi çıkmadı...

Kızçem sayesinde biraz fazla enerjiye sahibim
Çok yüksek enerjim var ve hep birşeyler yapasım var.
Ama kızçem çok az tepikliyor :18::18::26::26::26:
Dün yordum galiba onu bir daha gezmeyeceğim
Aslında çok gezmedik hep dinlendik annemle
ama yine de yoruldu minnoşum.
Bol tekme istiyorum bennnnn

beni o kadar iyi anlamışsınızki tşk ederim size aynen ben kafama taktıkça kalp atışlarım hızlanıyo nefes alamıyorum sanki.erken doğum olmayacağı varsada bu gidişle olucak sanırım benim bu stresimden.kime güveniceğimide bilmiyorum nereyi hangi hastaneyi arasam sorsam gitsem diye beynim ambole oldu 29+2'yiz bugün kızımda 1306 gram benim hissettiğim belirgin bi ağrım yok karnım bazen yumuşuyo rahatlıyorum bazende taş gibi sert hafiften kasıklarım ağrıyo gibi oluyo ama geçiyo sonra.bebeğimin hareketleride iyi hatta herzamankinden fazla son 2 gündür sanırım benim stresimden ve üzüntümden o da rahatsız ama nalet olsun engel olamıyorum kendime eşimin umurunda bile değil kızım gününde doğucak diyip duruyo

bende aklıma sürekli zeynep adında tanıdığım kim vardı diye getirmeye çalışıyorum

kızlar bu arada kraft 504 park yatağım ve sunny baby pamuk yatağım ışık hızıyla 18 saatte kapımdayduı.277 tlye ayngünkargo adlı siteden aldı annemler.kurduk çok şık ve kaliteli.yatakta beşikte 70*100 tam uydu.almak isteyenlere tavsiye ederim

Son düzenleme:

ama sende inandır kendini kızın gerçekten zamanında doğar o zaman... böyle olumsuzlukları aklına getirip enerjini neden tüketiyosun...

hasimed
sinem_ss
rengarenkkkk
kocamsızasla
sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen

kızlar geç de olsa okudum dualarınızı, en son da hepimiz ve tüm hamileler için okudum :)) allah hepimize minnoşlarımızı sağlıkla kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin...amin

teşekkürler cnm

zeynep berru arkadaşımın kızının ismi canım o yüzden zeynep erva düşündük

Çift isim taşımanın zorluğunu ancak taşıyanlar bilir.
Benim erkek kardeşim çift isimli ve çok zorlanıyor. Herkes farklı şekilde hitap ediyor. İkisini birden söyleyen yok.
Zeynep tek başına çok güzel bence.. Eskimeyen, manalı bi isim.
"Babasının süsü" demekmiş. Benim adım da Zeynep.
Kendimde olmasa kızıma bu ismi koyardım.

geçenlerde bi yerde okudum canım bebek annenin yorgunluğunu alıyor yani biz yorulunca oda yoruluyormuş hani biz hareket ettikçe karnımızın içindeki suda yüzen canavarda suyun hareketi ile hareket ediyormuş ve yoruluyormuş yorulmuştur o :)

canım öyle düşünme umurundadır ama içindeki ses öyle diyordur eşine, bazen bizim dışımızdakilerie de inanmak fena olmaz onun da çocuğu, eşimin kuzeni doktor hanımına 23 ağurtos demesine rağmen 7 ağustos diye tutturmuştu ve gerçekten 7sinde doğdu bebişi demek ki babaların içine doğabilir bazen :))

gidinn bütün aşklar yüreğimdeee... biz de kv ile artık kavga mı ederiz temizlik mi bilmiyorum siz bizim yerimize de eğlenin gerçekten çok isterim bir daha buluşmayı sizlerle

zeynep tunuslu zeynep beşerler ppp

Bol bol dinleniyorum şimdi canım.Ben de birçok yerde okudum ama
içim rahat etmiyor arada güçsüz tekmeler atıyor ben de mutlu oluyorum
Kızçeme ben en iyisi bir oynak Trakya havası açayım da yorgun da olsa
oynar belki:118::118:

canım rahat ol.sen dinlen birşey olmaz okadar acil bir durum olsa gittiğin yerde de seni acil yatırırlardı.pazartesi gidersin bir sorun yoksa zaten rahatlarsın.öyle bir risk varsa da önlemini alıyorlar zaten sorun olmaz merak etme.rahat ol kendini hiç strese sokma

canım sen ne kadara aldın çantayı?

kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah :)
Eki Görüntüle 701053 Eki Görüntüle 701054

canlar fikir olsun sizede olmuşmu oğluşun odası:)

canım çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın bebişin :) Canım bir de bu dua organizasyonunu sen yapmışsın sanırım ben de katılmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim...

benim abimde iki isimli cnm biliyorum.bu iki isminde söylenişi hoşuma gidiyor.bakalım doğsun inş. bir göreyim öyle karar vericem :))

benim abimde iki isimli cnm biliyorum.bu iki isminde söylenişi hoşuma gidiyor.bakalım doğsun inş. bir göreyim öyle karar vericem :))

Hayırlısı olsun canım.
Şöyle bi uyarayım yalnız. Zeynepler biraz yaramaz olurlar..
Ben bebekliğimde çok yaramazmışım, mahallemizde de zeynep isminde 3 tane çocuk var, onların da maşallahı var:)
Ama mızmızlığı, huysuzluğu olmuyor. Sadece yaramaz:)

haklısın biraz cadı oluyor zeynepler.:))Allahım sağ salim doğsunlarda yaramaz olsun varsın ne yapalım :))

Derdime ortak olup bana moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize dualarınızı benden ve bebişimden esirgemeyin lütfen benimde dualarım sizlerle pazartesi günü yada öncesinde bi gelişme yaşarsam yazarım buradan iyiki varsınız arkadaşlar Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…