kesinlikle haklısın canım bu oyuncak bebek değil sonuçta ama birazda rahat olmak gerekli.
canım bu krem yada yağla alakalı değil ki cilt ile alakalı. ama bizler bir umut yağlanıyoruz çatlayacak olan ne yaparsa yapsın çatlıyor çatlamayanda çatlamıyor işte sıkma canını bebeğin sağlıklı olsun ondan hatıra dersin ben öyle diyorum :)
Biz geldik yine yine yine
Evimizi toparladık,balkonumuzun tozunu aldık,süt içtik
yemeğimizi de ocağımıza koyduk yanınızdayız.30.haftamızı
kutlamak için güzel güzel yemekler hazırladık
Yemek olsun da banaSıcak bastırdı yine
Güzel haberlerle gelmişsin güzel kızın göstermiş sonunda yüzünüGözün aydın canım.Yeşil elma bebeğin hareketli olmasını mı sağlıyor muş?
aman maşallah minnoşuna , biz tadelle yediğimizde tosuncuk çıldırıyo sanki teyzesi
ooh maşallah darısı başımızabizimki de şimdiye dek 1 kez gösterdi ,tatlı yemekten gına geldi ama sırtını dönüp göstermedi yüzünü ben de deneyeyim elmayı .yarın kontrol var inşallah gösterir
halledersin inş canım izin işini de.mutlu sona az kaldı hayırlısıyla.
sevgili hamişler hamiş bir arkadaşımın dün tam 40 haftası doldu kızımız nazlı çıktı yukarda duruyormuş doktor zor iner aşağıya demiş istersen 1 hafta bekle demiş oda beklemke istemedi yarın sabah 8 de sezeryana alacaklar dua edermiasiniz hayırlısıyla kucağına alır inşallahh:18::18::18::18:
gözün aydınhep babalara benzemeseler olmaz bebeişler
KIZLAR YARIN yarimm_ İLE KAHVALTI YAPICAZ , GECEN HAFTA SÖYLEMİŞTİK , BİZE KATILACAK OLAN VARMI ???
cnm sağol içim ısındı isme sayenizde :)
sağol canım yorum için
ne yazıkki değil... bildiğin çatlak bir anda nasıl oluşabildi hayretler içindeyim... hem de o kadar kreme ve yağlara rağmen... üstelik çok kilo da almadım
sağol canım valla bu çatlaklardan sonra güldüm gerçekten :)
ya o kadar dikkat ettimki kreme yağlara çok düzenli kullandım şok oldum ya bir anda nası çatladı
bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi
ohhh masallahhh
Canım geçmiş olsun daha önce doğumu yaşamış biri olarak sana yardımcı olmayı çok isterdim ama malesef benim son ana kadar hiç ama hiç sancım olmamıştı hatta kızım 39 uncu haftayı doldurup doğdu,ben de korkardım gecikince içerde zehirlenme ihtimali filan olduğu için. son zamanlarımda ne zaman gitsem doktor allah allah hiç sancı yok derdi ben de o zaman üzülürdüm neden öyle dedi acaba diye? yani biraz seninkinin tersi durumdaydım.
kaç haftalık hamilesin ki sen? inşallah kötü bişey yoktur fazla hareket etmemende fayda var, bi de panik yapma sakin olmaya çalış, endişenin farkındayım, doğum sancısının ne olduğunu bilmeyince insan her ağrıda düşünüyo, korkuyo. ama nefes al derin derin gevşet kendini biraz.hala o sancılar geliyo mu?istersen bi doktora daha git, ya da telefonu varsa kendi doktorunu ya da hastaneyi ara, durumunu anlatırsan bence yardımcı olurlar, illa pazartesiyi bekleme yani. için rahat etsin.
ben üzülerek katılamamakla beraber sizi kıskanıyorum, sahi nerede buluşmaya karar verdiniz?
canım valla isim belirlemek zor biz allahtan ilk adını eşimin rüyası sayesinde belirledik, ikinci ismi de epey düşündkten sonra karar verdik gibi.. darısı başına bir de ben isim seçerken o isimdeki tanıdığım insanlarla kıyasladım, örneğin etrafımdaki bütün sıdıkaların üzerine eşleri kuma getirdi ya da acun ılıcalı zengin bir adam gibi :)
beni o kadar iyi anlamışsınızki tşk ederim sizeaynen ben kafama taktıkça kalp atışlarım hızlanıyo nefes alamıyorum sanki.erken doğum olmayacağı varsada bu gidişle olucak sanırım benim bu stresimden.kime güveniceğimide bilmiyorum nereyi hangi hastaneyi arasam sorsam gitsem diye beynim ambole oldu 29+2'yiz bugün kızımda 1306 gram benim hissettiğim belirgin bi ağrım yok karnım bazen yumuşuyo rahatlıyorum bazende taş gibi sert hafiften kasıklarım ağrıyo gibi oluyo ama geçiyo sonra.bebeğimin hareketleride iyi hatta herzamankinden fazla son 2 gündür sanırım benim stresimden ve üzüntümden o da rahatsız ama nalet olsun engel olamıyorum kendime eşimin umurunda bile değil kızım gününde doğucak diyip duruyo
teşekkürler cnm
zeynep berru arkadaşımın kızının ismi canım o yüzden zeynep erva düşündük
Kızçem sayesinde biraz fazla enerjiye sahibim
Çok yüksek enerjim var ve hep birşeyler yapasım var.
Ama kızçem çok az tepikliyor :18::18::26::26::26:
Dün yordum galiba onu bir daha gezmeyeceğim
Aslında çok gezmedik hep dinlendik annemle
ama yine de yoruldu minnoşum.
Bol tekme istiyorum bennnnn
beni o kadar iyi anlamışsınızki tşk ederim sizeaynen ben kafama taktıkça kalp atışlarım hızlanıyo nefes alamıyorum sanki.erken doğum olmayacağı varsada bu gidişle olucak sanırım benim bu stresimden.kime güveniceğimide bilmiyorum nereyi hangi hastaneyi arasam sorsam gitsem diye beynim ambole oldu 29+2'yiz bugün kızımda 1306 gram benim hissettiğim belirgin bi ağrım yok karnım bazen yumuşuyo rahatlıyorum bazende taş gibi sert hafiften kasıklarım ağrıyo gibi oluyo ama geçiyo sonra.bebeğimin hareketleride iyi hatta herzamankinden fazla son 2 gündür sanırım benim stresimden ve üzüntümden o da rahatsız ama nalet olsun engel olamıyorum kendime eşimin umurunda bile değil kızım gününde doğucak diyip duruyo
ataşehir baby
bende aklıma sürekli zeynep adında tanıdığım kim vardı diye getirmeye çalışıyorum
kızlar bu arada kraft 504 park yatağım ve sunny baby pamuk yatağım ışık hızıyla 18 saatte kapımdayduı.277 tlye ayngünkargo adlı siteden aldı annemler.kurduk çok şık ve kaliteli.yatakta beşikte 70*100 tam uydu.almak isteyenlere tavsiye ederim
geçenlerde bi yerde okudum canım bebek annenin yorgunluğunu alıyor yani biz yorulunca oda yoruluyormuş hani biz hareket ettikçe karnımızın içindeki suda yüzen canavarda suyun hareketi ile hareket ediyormuş ve yoruluyormuş yorulmuştur o :)
yani arkasına magnet koyup yine çubuk takılabilir böylece köpüğe batırıp sunumu da güzel gözükeilir zaten çöpşiş şişlerini alsan dikiş yerlerinden geçer bence, biz de araba yapalım dedik de pek beğenilmedi paylaşırım fotolarını bitirince.. dolayıısyla güzel birşeyler satın almaya bakacağız :)) eminim yaparsın
ben pek sevmiyorum onun kitaplarını
çok güzellermiş hele hele keseler süper
canım çok güzel duruyor da ben alırken gerektiğinde sırt çantası da olabilsin içinde termos çantası olsun diye bir model baktım yoksa evdeki büyük çantaları kullanacaktım
bu uçak süperiş ellerinize sağlık
geçmiş olsun canım
ben de bu çantadan siparş verdim amazon.comdan annem usa den getirecek inş :))) en önemli özelliği sırt çantası da olabilmesi
aynı canım aynı spor ayakkabım bile ayağımı vurdu ç:))
aa biz de cybexin anakucağını aldık aynı renk hem de :) quinny nin de dört tekerlekli zapp ını :)
sonrasında daha çok kullanabilmek için geç çıkmayı planlıyorum yoksa hiç çalışmayı kaldıramıyorum
ya keşke çıksa şu yasa biran önce ne olur ne olur ne olurrr
çok güzelmiş bence çok beğendim
oh ne şanslısın ben doğum izni sonra yıllık izinlerimi kullanayım dedim de işbaşı yapmadan başlatamayız sorun çıkar dedler
canım allah gönlünüze göre versin bebişine de sağlık versinn içini ferah tutmaya çalış
çok güzel bence
oh güle güle kullansın miniş ve annesi
off ya zaten kv nin iyisini bulmak dört yapraklı yonca bulmaktan daha zor bence sıkma canını ben dyorum ki benim için ne istiyorlarsa allah da onlara yaşatsın
of canım o kadar yoğun ve stresli bir gün oldu ki 1 mayıs tatilinin üzerine gerçi dün de hastaydım(
bence çok güzel canım takarsın boynuna birşey
ay geçmiş olsun tansiyondan mı acaba
13 saat ? maaşallah ben dün 1,5 saate dayanamadım
geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur
çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah :)kızlar kapı süsümüz ve takı yastığımız yastıga ısımde yazılıcak denız konseptınde gıdıyo bızım herseyımız sızce nasıl olmus
Çift isim taşımanın zorluğunu ancak taşıyanlar bilir.
Benim erkek kardeşim çift isimli ve çok zorlanıyor. Herkes farklı şekilde hitap ediyor. İkisini birden söyleyen yok.
Zeynep tek başına çok güzel bence.. Eskimeyen, manalı bi isim.
"Babasının süsü" demekmiş. Benim adım da Zeynep.
Kendimde olmasa kızıma bu ismi koyardım.
benim abimde iki isimli cnm biliyorum.bu iki isminde söylenişi hoşuma gidiyor.bakalım doğsun inş. bir göreyim öyle karar vericem :))
Hayırlısı olsun canım.
Şöyle bi uyarayım yalnız. Zeynepler biraz yaramaz olurlar..
Ben bebekliğimde çok yaramazmışım, mahallemizde de zeynep isminde 3 tane çocuk var, onların da maşallahı var:)
Ama mızmızlığı, huysuzluğu olmuyor. Sadece yaramaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?