2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

güle güle kullan canım Kraft 504 Dönenceli Oyun Parkı - Kırmızı Gri - Ürün Kategorileri sanırım bunu aldın ama burda da ebat 80 yazıo yaa açınca ölçtünmü acabaaa bende çok araştırdım en uydgun bu sitedeydi hatta sipariş verecektim 80 i görünce kaldım öle ölçtünse söleyebilirmisin banada eni ve boyunuda

Son düzenleme:

ay zeynep tunuslu örneğini vermeseydiniz.. zeynep isminden soğutur insanı...

bizim kızımızın adıda tam karar veremesekte daha alina veya alin ada olacak

alina internette arayınca yazın en güzel gecesi çıksa da anlamı, anadoluda yaşadığı bilinen ilk uygarlık olan luwi dilinde ışıldayan kız deniz kızı anlamında

ama daha karar veremedik

wauuuuuuuu... çok afilli beee

cnm şimdi içini ölçtüm 70 cm ama kenarlarıyla ölçtüğümde 80i buluyor.ürünün üstünde değil ama faturda 70*110 yazıyor.ben 70*110 yatak koydum tam geldi.bu 70*110 olmasa yatak içine küçük gelirdi.bu arada bizim kapılardan geçmedi açıkken haberin olsun

69 dolar, normalde diğer renkleri daha pahalıydı hardal rengi indirimdeydi

sen de canım allaha emanet ol allah gönlüne göre versin

ay zeynep tunuslu örneğini vermeseydiniz.. zeynep isminden soğutur insanı...

evet ya ben de birden öyle düşündüm

ışıldayan kız çok güzel :))

KIZLAR YARIN yarimm_ İLE KAHVALTI YAPICAZ , GECEN HAFTA SÖYLEMİŞTİK , BİZE KATILACAK OLAN VARMI ???
maleseffff (( size bol bol sohbetler...

allah razı olsun dualarımız kabul olsun canım çok saol:))

Bir an tereddüt ettim , acaba doğru topiğe mi geldim diye? Buraya uğramayalı uzun zaman oldu gerçi. Maaşallah topik başını almış gitmiş , katılımcı 300 ü geçmiş , 1500 lü sayfalar devrilmiş. Allah nazarlardan saklasın Rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar ihsan etsin. Umarım herkes iyidir

Uzun zamandır topiği takip edemedim. Bir kaçkez uğrayıp okumaya çalıştım ama devam ettiremedim. Yoğun hayat temposu , iş hayatı , bebişe hazırlık derken , kaptırıvermişim kendimi akıntıya.

Dün doktorum beni doğum iznine ayırdı. Bugün itibariyle artık okula gitmiyorum. Çalışma hayatı işkence olmaya başlamıştı artık. Kızlar ben çok kilo aldım ki , sormayın gitsin. Sabahları eşimin yardımıyla hazırlanıyordum. Çorabımı , pantolonumu eşim giydiriyordu , beni çocuk gibi hazırlayıp okula bırakıyordu. Dün doğum iznine ayrılarak bu işkenceyi noktaladık. Bugün derinden bir ohhh çekerek evde yattım , keyif yaptım sefam olsun

Bugün ayrıca doktor kontrolüm vardı. Ama kontrol sonucumun iyi mi yoksa kötü mü olduğuna hala daha karar verebilmiş değilim. Gebeliğim başından beri 2 hafta önden gidiyordu , bu sefer gittiğimde 3 hafta önden gidiyormuşuz. Oğluşumun boyu 44 cm , ağırlığı da 2108 gr. Bu sebeple de doktorum beni erkenden doğum iznine ayırdı , yani ultrasona göre. Halbuki şimdiye kadar ben sat ın dikkate alındığını sanıyordum. Benim gibi iri bebeğe sahip olanların erken doğum riskleri olduğunu söyledi. Ben iki farklı doktora gidiyorum. Biri fatih üni sema hast. , diğeri de erdem hast. Her iki doktorum da aynı şeyleri söylüyor. Hatta ayrıntılı ultrasonumu yapan prof. Murat Yayla da aynı şeyi söyledi. Doktorlarım beni öyle gaza getirdi ki , doğum çantam bile birkaç eksik dışında hazır sayılır. Şimdiye kadar belki haziran annesi olabilirim derken , mayıs annesi olması korkusu sardı beni :18:

Gebeliğimin başından beri hep normal doğum yapmak istiyordum. Ama duyduğum kadarıyla bebek 3500gr dan fazla olursa , doktorlar normal doğuma pek yanaşmıyorlarmış. Böylece normal doğum fikrine de veda etmem gerekecek:26: Kesin değil ama öyle görünüyor şimdilik.

Bugün ayrıca nst ye de girdik. İlk defa...Bebeğin kalp ritm grafiği gayet normal Doktorum henüz belirgin bir doğum sancın görünmüyor dedi. Ve artık bugünden itibaren 15 günde bir nst ye bağlanmamız gerekecekmiş.

Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine hepimize kolay doğumlar nasip etsin. İnşaallah yavrularımızı sağlıcakla dünyaya getiririz. Hz. Muhammet(sav) e layık ümmet olurlar inşaallah. Ya Rabb , yavrularımızı , Hz. Ebubekir gibi ihlaslı , Hz. Ömer gibi cesur , adaletli ; Hz. Osman gibi yumuşak huylu , vefakar ; Hz. Ali gibi bilgili ihsan eyle, cümle müslümanlara (amin)

kızlar bana müsade kırk yılınbaşı bir yemekyapayım.. eşime diyorum ne yemek yapayım sen uyumaya başla şimdi ne bulursak onu yeriz diyor.. genelde iş çıkışı uyumaktan yemek yapamıyorum da :))
makineyi de boşaltacağım daha, off çamaşır da asılacak...

ha gayret bana müsade.. bir de dua edin yarın kv gelecek de bebişin odasını düzelteceğiz kavga etmeden halledelim işimizi :))) mucxx

teşekkürler canımcım sayende bende almaya karar verdim şimdi ne renk aldın sen birde naylonsu değil demi haşur huşur ediyormu sallanırken

teşekkürler canımcım sayende bende almaya karar verdim şimdi ne renk aldın sen birde naylonsu değil demi haşur huşur ediyormu sallanırken

cnm ben kırmızı gri aldım diğer bebek oğlan olursa diye.deminde yazdım çok şık kaliteli.gördüğüm park yataklar gibi çadır gibi değil yani.kırış buruş değil.beşik havasında tam.ölçülerde 70*110u işaretlemeyi unutma.güzel günlerde kullanın inş.

Kızlar ben de sizden isim konusunda yardım istesem. İnşaallah oğlumuz olacak ve kayınbabamız illaki benim ismim olsun diyor ben de kendim koymak istiyorum Sonunda anlaştık 2 ismi olacak oğluşumun ama İSMAİL ismine uyumlu güzel manalı modern bir isim bulamıyoruz.
Sizin aklınıza gelen bir isim var mı?

.....İSMAİL....???

canım evet arayı baya bi açmışsın...hepimiz iş güç uğraşıyoruz hazırlıklar benimde tamamgibi..ama bi gün girmessem merak ediyorum hemen :))canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz daha bekler iyice gelişir sonra gelir minik meleğin...iyice dinlen hazır izne çıkmışken darısı benim başıma daha 1 ay var izne hak kazanmama(

teşekkürlerr hep birlikte inşallahh..bende öle düşündüm kırmızı gri

Kızlarr şu magnet nasıl sizce?? Benim çok hoşuma gitti bide yapılabilir gibi geldii.. O renk keçelerden, tülden bide mıknatıstan aldımmı tamamdır

yaa böle diretmeleri beni deli ediyo sizene yaa ne istersem onu koyarım...burda eşine çok iş düşüyodu kırmadan güzelce reddetmesi lazımdı bence..neyse olan olmuş karar verilmiş...İsmail zaten çok kısa bi isim değil yanına gelecek isim bence kısa olması lazım daha hoş olur ve sende zaten ikinci ismi kullanırsın...İsmail cem,ismail can,ismail cenk,ismail taha,ismail efe,ismail berk böyle kısa isimler olabilir hem güzel anlamlı hem kısa hemde söylenişleri kulağa hoş geliyor...benden bukadar ...sana kolay gelsin tatlım

Eki Görüntüle 701851

Kızlarr şu magnet nasıl sizce?? Benim çok hoşuma gitti bide yapılabilir gibi geldii.. O renk keçelerden, tülden bide mıknatıstan aldımmı tamamdır

çok güzelmiş cnm...bende fena kafaya taktım şu keçe işini..en yakın zmanda gidip keçe alıcam ve bikaç model yapmaya çalışıcammm...umarım güzel olurda sizinlede paylaşırım..

çok güzelmiş cnm...bende fena kafaya taktım şu keçe işini..en yakın zmanda gidip keçe alıcam ve bikaç model yapmaya çalışıcammm...umarım güzel olurda sizinlede paylaşırım..

bencede takmaya deger yaptıkca yapası geliyor insanın çok güzel şeyler var keçeden yapılmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…