bende aklıma sürekli zeynep adında tanıdığım kim vardı diye getirmeye çalışıyorum
kızlar bu arada kraft 504 park yatağım ve sunny baby pamuk yatağım ışık hızıyla 18 saatte kapımdayduı.277 tlye ayngünkargo adlı siteden aldı annemler.kurduk çok şık ve kaliteli.yatakta beşikte 70*100 tam uydu.almak isteyenlere tavsiye ederim
canım öyle düşünme umurundadır ama içindeki ses öyle diyordur eşine, bazen bizim dışımızdakilerie de inanmak fena olmaz onun da çocuğu, eşimin kuzeni doktor hanımına 23 ağurtos demesine rağmen 7 ağustos diye tutturmuştu ve gerçekten 7sinde doğdu bebişi demek ki babaların içine doğabilir bazen :))
gidinn bütün aşklar yüreğimdeee... biz de kv ile artık kavga mı ederiz temizlik mi bilmiyorum siz bizim yerimize de eğlenin gerçekten çok isterim bir daha buluşmayı sizlerle
zeynep tunuslu zeynep beşerlerppp
bizim kızımızın adıda tam karar veremesekte daha alina veya alin ada olacak
alina internette arayınca yazın en güzel gecesi çıksa da anlamı, anadoluda yaşadığı bilinen ilk uygarlık olan luwi dilinde ışıldayan kız deniz kızı anlamında
ama daha karar veremedik
güle güle kullan canım Kraft 504 Dönenceli Oyun Parkı - Kırmızı Gri - Ürün Kategorileri sanırım bunu aldın ama burda da ebat 80 yazıo yaa açınca ölçtünmü acabaaa bende çok araştırdım en uydgun bu sitedeydi hatta sipariş verecektim 80 i görünce kaldım öle ölçtünse söleyebilirmisin banada eni ve boyunuda
ay zeynep tunuslu örneğini vermeseydiniz.. zeynep isminden soğutur insanı...
canım sen ne kadara aldın çantayı?
çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah :)
canım çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın bebişin :) Canım bir de bu dua organizasyonunu sen yapmışsın sanırım ben de katılmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim...
Derdime ortak olup bana moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize dualarınızı benden ve bebişimden esirgemeyin lütfen benimde dualarım sizlerle pazartesi günü yada öncesinde bi gelişme yaşarsam yazarım buradan iyiki varsınız arkadaşlar Allaha emanet olun...
ay zeynep tunuslu örneğini vermeseydiniz.. zeynep isminden soğutur insanı...
bizim kızımızın adıda tam karar veremesekte daha alina veya alin ada olacak
alina internette arayınca yazın en güzel gecesi çıksa da anlamı, anadoluda yaşadığı bilinen ilk uygarlık olan luwi dilinde ışıldayan kız deniz kızı anlamında
ama daha karar veremedik
maleseffffKIZLAR YARIN yarimm_ İLE KAHVALTI YAPICAZ , GECEN HAFTA SÖYLEMİŞTİK , BİZE KATILACAK OLAN VARMI ???
hasimed
sinem_ss
rengarenkkkk
kocamsızasla
sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen
kızlar geç de olsa okudum dualarınızı, en son da hepimiz ve tüm hamileler için okudum :)) allah hepimize minnoşlarımızı sağlıkla kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin...amin
teşekkürler canımcım
cnm şimdi içini ölçtüm 70 cm ama kenarlarıyla ölçtüğümde 80i buluyor.ürünün üstünde değil ama faturda 70*110 yazıyor.ben 70*110 yatak koydum tam geldi.bu 70*110 olmasa yatak içine küçük gelirdi.bu arada bizim kapılardan geçmedi açıkken haberin olsun
teşekkürler canımcımsayende bende almaya karar verdim şimdi ne renk aldın sen birde naylonsu değil demi haşur huşur ediyormu sallanırken
Bir an tereddüt ettim , acaba doğru topiğe mi geldim diye? Buraya uğramayalı uzun zaman oldu gerçi. Maaşallahtopik başını almış gitmiş , katılımcı 300 ü geçmiş , 1500 lü sayfalar devrilmiş. Allah nazarlardan saklasın Rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar ihsan etsin. Umarım herkes iyidir
Uzun zamandır topiği takip edemedim. Bir kaçkez uğrayıp okumaya çalıştım ama devam ettiremedim. Yoğun hayat temposu , iş hayatı , bebişe hazırlık derken , kaptırıvermişim kendimi akıntıya.
Dün doktorum beni doğum iznine ayırdı. Bugün itibariyle artık okula gitmiyorum. Çalışma hayatı işkence olmaya başlamıştı artık. Kızlar ben çok kilo aldım ki , sormayın gitsin.Sabahları eşimin yardımıyla hazırlanıyordum. Çorabımı , pantolonumu eşim giydiriyordu , beni çocuk gibi hazırlayıp okula bırakıyordu. Dün doğum iznine ayrılarak bu işkenceyi noktaladık. Bugün derinden bir ohhh çekerek evde yattım , keyif yaptım sefam olsun
Bugün ayrıca doktor kontrolüm vardı.Ama kontrol sonucumun iyi mi yoksa kötü mü olduğuna hala daha karar verebilmiş değilim. Gebeliğim başından beri 2 hafta önden gidiyordu , bu sefer gittiğimde 3 hafta önden gidiyormuşuz. Oğluşumun boyu 44 cm , ağırlığı da 2108 gr. Bu sebeple de doktorum beni erkenden doğum iznine ayırdı , yani ultrasona göre. Halbuki şimdiye kadar ben sat ın dikkate alındığını sanıyordum. Benim gibi iri bebeğe sahip olanların erken doğum riskleri olduğunu söyledi. Ben iki farklı doktora gidiyorum. Biri fatih üni sema hast. , diğeri de erdem hast. Her iki doktorum da aynı şeyleri söylüyor. Hatta ayrıntılı ultrasonumu yapan prof. Murat Yayla da aynı şeyi söyledi. Doktorlarım beni öyle gaza getirdi ki , doğum çantam bile birkaç eksik dışında hazır sayılır. Şimdiye kadar belki haziran annesi olabilirim derken , mayıs annesi olması korkusu sardı beni :18:
Gebeliğimin başından beri hep normal doğum yapmak istiyordum. Ama duyduğum kadarıyla bebek 3500gr dan fazla olursa , doktorlar normal doğuma pek yanaşmıyorlarmış. Böylece normal doğum fikrine de veda etmem gerekecek:26: Kesin değil ama öyle görünüyor şimdilik.
Bugün ayrıca nst ye de girdik. İlk defa...Bebeğin kalp ritm grafiği gayet normalDoktorum henüz belirgin bir doğum sancın görünmüyor dedi. Ve artık bugünden itibaren 15 günde bir nst ye bağlanmamız gerekecekmiş.
Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine hepimize kolay doğumlar nasip etsin. İnşaallah yavrularımızı sağlıcakla dünyaya getiririz. Hz. Muhammet(sav) e layık ümmet olurlar inşaallah. Ya Rabb , yavrularımızı , Hz. Ebubekir gibi ihlaslı , Hz. Ömer gibi cesur , adaletli ; Hz. Osman gibi yumuşak huylu , vefakar ; Hz. Ali gibi bilgili ihsan eyle, cümle müslümanlara (amin)
cnm ben kırmızı gri aldım diğer bebek oğlan olursa diye.deminde yazdım çok şık kaliteli.gördüğüm park yataklar gibi çadır gibi değil yani.kırış buruş değil.beşik havasında tam.ölçülerde 70*110u işaretlemeyi unutma.güzel günlerde kullanın inş.
Kızlar ben de sizden isim konusunda yardım istesem. İnşaallah oğlumuz olacak ve kayınbabamız illaki benim ismim olsun diyor ben de kendim koymak istiyorumSonunda anlaştık 2 ismi olacak oğluşumun ama İSMAİL ismine uyumlu güzel manalı modern bir isim bulamıyoruz.
Sizin aklınıza gelen bir isim var mı?
.....İSMAİL....???
Eki Görüntüle 701851
Kızlarr şu magnet nasıl sizce?? Benim çok hoşuma gitti bide yapılabilir gibi geldii.. O renk keçelerden, tülden bide mıknatıstan aldımmı tamamdır
Eki Görüntüle 701851
Kızlarr şu magnet nasıl sizce?? Benim çok hoşuma gitti bide yapılabilir gibi geldii.. O renk keçelerden, tülden bide mıknatıstan aldımmı tamamdır
çok güzelmiş cnm...bende fena kafaya taktım şu keçe işini..en yakın zmanda gidip keçe alıcam ve bikaç model yapmaya çalışıcammm...umarım güzel olurda sizinlede paylaşırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?