2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Tamam kızlar haftasonu araştırıcam şu keçe işini. Yapmaya başlıyım burayada eklerim fotoları.

bende boncuklardan ismini de yazarak emzik askısı yapmayı düşünüyorum kızıma... haftasonu kadıköye gdicez malzeme almaya bakalım yapabilicekmiyim...

Eki Görüntüle 701851

Kızlarr şu magnet nasıl sizce?? Benim çok hoşuma gitti bide yapılabilir gibi geldii.. O renk keçelerden, tülden bide mıknatıstan aldımmı tamamdır

çok beğendim ama yapsam böyle güzel durmaz gibi geliyor.keçeleri kendimiz makasla kestiğimizde kenarları falan düzgün duruyormu ki.ben kendime güvenemiyorum ya hiç

benimde var bi arkadaşım kayınpederinin ismi de ismail mecbur koydu ama ismail efe koydu hiç bi zaman çocuğa ismail dediklerini duymadım hep efe diyorlar tabi sadece kayınpederin yanında ismail oluyo bi arkadaş daha var oda koydu mecbur oda kullanmıyo oğlum diye seviyo ve sıra bende hep oğlum olsa bende kendi babamın ismini koyacam dedim eşim kabul etmişti şimdi kız olunca eşim annemin ismi diyo kayın validemle bi sorunum yok şimdilik mecbur koycaz fatma da sadece fatma değil yanına bişey koymak istiyorum sizce nisa nasıl ikisi bir ağır gelir mi çocuğa yada başka isim öneriniz fatmaya uygun

tekrar hoşgeldin ozaman kuzum:)uzun zamandır yoktun iyi olmana sevindim.
umarım hakkında herşeyin hayırlısı olur canım.benimde erken doğum riskim var.sağlıklı sıhhatli olsunlarda yeterki

guzel isimmis adiyla yasasin insallah bizde cimcimeme isim bulamadik hala cok kararsisiz ya ne zormus seymis isim bulmak:44:

nisa çok güzelmiş cnm fatmaya uyuyorda söylediğinde kulağa kötü gelmiyor yani...kız ismi dendiğinde benim tek bir isimin var hep istediğim ve ilerde allahım bana bi kız evlat nasip edrse koyacağım NUR ismidir...

canım geçmiş olsun bilmiyorum kullanıyomuydun ama istersen pazartesiye kadar magnezyum desteği de al veya bir maden suyu iç. kasılmalara faydası olabilir. bir de benim de miyomdan dolayı kasılmalar oluyo arada doktorum da proluton depot diye bir iğne verdi haftada bir olmam için. sadece rahmi daha rahat bırakır o kasılmaları engeller dedi. kasılma olmayınca da doğum olayı tetiklenmez dedi. pzartesiye kadar başka bir doktora gitmen gerekirse bir sor istersen. hangi şehirde yaşadığını da bilmiyorum ama büyük doğum hastanesi varsa yakınında oranın aciline de gidebilirsin içinin rahat etmesi için. ama bence önemli bişey yoktur benim öyle kasılmalarım oldu ki 3 saat yerimden kıpırdayamadım ağrıdan. ama şükür hiçbişey olmadı bak hala.

fatmasu olabilir canim benim yegenim koymustu kizina birlikte kullanimida kolay

Güzel günlerde kullanın oğluşunla inşallah:) bu arada tarak ve saç fırçası ne için gerekli. Cok mu saçma bi soru oldu ama valla bilmiyorum

merhaba temmuz anneleri
umarım her şey yolundadır geçmişe bakamadım çok fazla birikmiş
haziran annelerinin doğumları başlamış 4 tane falan bebekleri oldu :))
bakalım umarım temmuz bebişleri bu kadar aceleci davranmaz:18::18:

Güzel günlerde kullanın oğluşunla inşallah:) bu arada tarak ve saç fırçası ne için gerekli. Cok mu saçma bi soru oldu ama valla bilmiyorum

canım yaa geçen gün alışverişe gittikte bebeğimin eksikleri için bende listeme yazmışım saç fırçası tarak diye ama baktım baktım bi anlam veremedim :))bazılarının saçları bile olmuyo olsa bile tarakla taramak için çok erken daha...biz yiğenimede almıştık ama kullanmadan atıldı gitti...ben şahsen almadım gereksiz gördüm..

su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.

NISA

BEYZA

ILGIN

NAZ

ELIF

BETUL

SENA

BIRCE

sizce hangisi ????

Benimki de bi tuhaf duruyo doktor da şaşırdı. Başı yukarda ortada ayakları sağda:) ne oturuyor ne yatıyor ikisinin ortasıydı

öncelikle bebişinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.peki nst kağıdınızda sancı grafiğiniz en çok kaça çıkmış ve kaç kere lütfen yazarmısınız benim için çok önemli

Katılıyorum, bence ismail cem güzel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…