2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
saolun kızlar lansinoh alıcam bende listeme ekledim...emzik ve biberonuda alıcam yarın konuşulmuştu ama şimdi o sayfaları aramak zor geliyor bunda bi el atın kızlar :))yengem avet al diyo..doktorumda bebedordan memnunum dedi..ama e-bebekten baktımda bebedor sadece biberon ucu olark var.

kızlar göğüs ucu kremi ve göğüs pedi hangi markalar iyi alan varmı ??
Ben ikisini de lansinoh aldım

Fırça saç için değil de konak içinmiş bende eşimde kelmişiz napcaz fırçayı demiştim almamıştım geçen hafta aldım artık

su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.

NISA

BEYZA

ILGIN

NAZ

ELIF

BETUL

SENA

BIRCE

sizce hangisi ????

Bence nisa söylemesi daha kolay hem de modern hem de söylemesi kibar

Bugün köfte dudaklı kızımı gördm büyümüş teyzeleri 38,3cm 1350 gr olmuş

Ayaklarıyla elleriyle yüzünü kapatıyordu tam dedim terbiyeli utangaç kızım ama aaaaa bî baktık aşağı açmış ne var ne yok barizz kızzz dr la çok güldük resmini çekti verdi, babamız yırtalım bunu diyo hahaha dr.mda sakın facede fln paylaşma dedi

Ya hiç sorma. Benden önce eltim var onun 2 oğlu var ama o koymamış çünkü o oğluyla arası pek iyi değil kayınbabanın. Ben evlenir evlenmez benden istediği bu olmuştu, ne biliyim o zaman yeni gelindim TAMAM babacım demiştim Şimdi de mecbur kaldım. Eşim de söz vermiştin diyor o kadar. Güzel fikrin için tşk edrm ben de başta İsmail Kaan düşünmüştüm ama eşim pek beğenmedi. İsmail Berk de fena değil :44:

Amin canım. İnşaallah Allahım hepimize hayırlısıyla zamanında ve kolay doğum yapmak nasip etsin.

KIZLAR YARIN yarimm_ İLE KAHVALTI YAPICAZ , GECEN HAFTA SÖYLEMİŞTİK , BİZE KATILACAK OLAN VARMI ???

slm çok iyi yapmışsınız buluşmak kararı ile güzel.nerede buluşacaksınız.ben istanbuldayım yarın çalışmıyorum avrupa yakasında görüşecekseniz olabilir gelebilirim.

bir buçuk saat sonra feribota binicem hepini öptüm hafta sonu fazla kaynatmayın sonra okuuuu okuuuuu geceyi buluyorrr :114:

bir buçuk saat sonra feribota binicem hepinizi öptüm hafta sonu fazla kaynatmayın sonra okuuuu okuuuuu geceyi buluyorrr :114: :114: :114:

kuzum nerelerdesin sen yaa.
artık iznede çıkmışsın bize de vakit ayırırsın
bu ara maşallah oğluşun kocaman bi bebiş olmuş. Erkende gelse inşallah sağlıkla gelsin kuzum bebeciğin

Güzel günlerde kullanın oğluşunla inşallah:) bu arada tarak ve saç fırçası ne için gerekli. Cok mu saçma bi soru oldu ama valla bilmiyorum

canım bebişin doğumdan sonra ki saçları sonradan dökülüyor kendi saçları çıkıyor. bu esnada da bebeğin kafasında konak denilen bir kepeklenme olabiliyor. tarak ve fırça bunun için gerekli. tarakla çıkıyor bu konaklar birde saf zeytinyağıda sürmek gerekiyor. Ben hatırlıyorumda kardeşimde çok sıkıntı çekmiştik bu konak yüzünden. hep yağlayıp tarıyorduk kafasını saçı nerdeyse olmadığı halde.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar,nasılsınz??Bugün saat 4 te yeni dr umla randevum vardı dr gayet güler yüzlü pozitif bi bey sevdim sanki bakalım ama kiloma taktı ya sınırdayız dikkat edlim dedi 11 kilo aldım cok mu kızlar 67 geliyorum suan orda da ölçtk 68 cıktım ama ayakkabıdan dedim güldüler :) birde kilosuna 1700 dedi ama ultrason kağıdında efw 1571g yazıyo anlamadım gecen hafta baska bi dr 1530 gr demşt 40 gr mmı aldı yani bi haftada bebişim anlamadım gitti neyse esas önemli şey hala dönmedi bebeğim ve drum büyük ihtimalle ameliyat dedi makat duruş bebeğin dedi ama belli olmaz tabi fln dedi bundan sonra kesinlikle kendini yormayacaksın yürüyüş bile yapma kanaman olur dedi bol bol dinlencekmişim kızlar yani bebeğin ters durması risk oluşturablymş aman dikkat neyse 2 hafta sonra yine gidicem bakalım ilk defa da hastane ortamında tansiyonum iyi cıktı mutlu oldum personel fln da güler yüzlü baya ücretleri de uygun şimdilik bi sıkıntı yok ama ben tedirgin oldum şimdi her hareketime dikkat eder olcam aman bişey olmasın gibisinden size de böyle söyleyen oldu mu hiç ??

her bebeğin ihtiyacı olmayabiliyor. ama az önce dediğim gibi bazende çok fazla ihtiyaç olabiliyor. ben kardeşimde gördüğüm (konak olmuştu onda)için aldım tarakla fırçasını

canım bende salı günü gittim dr. a benim bebeğimin kafası solda ayakları sağda duruyormuş. Belki de o yüzden herhangi bir erken doğum riskinden bahsetmedi dr.
Bence sende fazla yorma kendini. dinlen bol bol. yürüme fazla. belki döner bebişin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…