2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Tamam kızlar haftasonu araştırıcam şu keçe işini. Yapmaya başlıyım burayada eklerim fotoları.

merakla bekliyorum el işlerini :)

maşallah bebişine :) anneme gösteriyim bi ağzı açık kalsın demiştirr

slm çok iyi yapmışsınız buluşmak kararı ile güzel.nerede buluşacaksınız.ben istanbuldayım yarın çalışmıyorum avrupa yakasında görüşecekseniz olabilir gelebilirim.

anadolu yakasında buluşucaz inşallah ataşehir civarında olucaz... müsait olursan bekleriz mutlaka...

Benim de kafam karıştı canım dikkat etcem artık bakalım ama hem kilo alma hem yürüyüş yapma o nasıl olcak bilmiyorum hoş bu ay ben almadım bebeğim aldı umarım bundan sonra da böyle olur..Sen de dikkat et yine de canım izin işini hallet de yat dinlen evinde neyse ya bebeklerimz sağlıkla doğsunda sezeryan oluruz farketmez hayırlısı olsunn..

selam koca göbeklerr,

biz eve geldik , canımız hiç bişey yapmak istemiyo yemek yiyip yatsak dinlensek mi ( bi sürüde işimiz var napsak bilemedik. babamizda geç gelicekmiş.

sizler neler yapiyosunuz ?

su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.

NISA

BEYZA

ILGIN

NAZ

ELIF

BETUL

SENA

BIRCE

sizce hangisi ????

Bence Betül, manası çok güzel çünkü..

Dünyevi heveslerden uzak, ibadet için kendisini Allah'a yönelten, iffetli ve namuslu kadın

fazla kilo normal doğumu zorlaştırıyormuş canım. yediklerine dikkat edersin. sen yinede fazla yürüyüş yapma yorma kendini.
benim izne daha çok var canım yaa haziranda çıkıcam izne zaten 32. haftam mayıs sonu doluyor. sonrada yıllık iznimi kullanıcam o bitincede doğum iznimi başlatıcam inşallah. çok çok zorluyor artık çalışmak. bugün izin aldım geç geldim işe. bütün gün yattım çok iyi geldi. keşke iznime kadar hep böyle çalışsam

selam koca göbeklerr,

biz eve geldik , canımız hiç bişey yapmak istemiyo yemek yiyip yatsak dinlensek mi ( bi sürüde işimiz var napsak bilemedik. babamizda geç gelicekmiş.

ben çalışıyorum daha canım.
senin yerinde olsam şuan hiç bişey yapmaz yatardım oohh miss

selam koca göbeklerr,

biz de çamaşırlarımızı astık babişkoyla tv izliyoruz... uzat ayaklarını dinlen bence şekerim...

her bebeğin ihtiyacı olmayabiliyor. ama az önce dediğim gibi bazende çok fazla ihtiyaç olabiliyor. ben kardeşimde gördüğüm (konak olmuştu onda)için aldım tarakla fırçasını
anladım canım ben konak olayını bilmiyodum bak burdan bişey daha öğrendim..alayım ozman bende saol tatlımm
selam koca göbeklerr,

aman boşver işi gücü uzat ayaklarını yat uzan...valla ben işteyim evde olsam öle yapardım...

al canım inşallah öyle bişey yaşamayız ama çoğu bebekte olabiliyormuş. :44:

Bugünde mesaimin sonuna geliyorum yuppii
Gerçi çok çalışmadım bugün 4 saatçik
yarında sınav var tamamen yabancı olduğum sorulara bakıp fikir yürütüp cevap vericem inşallah şans benden yana olur
hepinize iyi akşamlar kızlar

Allah kabul etsin cnm çok teşekkürler.:26::26::26:

4 mü olmuşlar 2 kişiydi en son.Anaaaa
korktum ya :18::18::18::18:

su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.

NISA

BEYZA

ILGIN

NAZ

ELIF

BETUL

SENA

BIRCE

sizce hangisi ????

Benim kızımın 2. ismi Nisa olacak teyzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…