Tamam kızlar haftasonu araştırıcam şu keçe işini. Yapmaya başlıyım burayada eklerim fotoları.
Bugün köfte dudaklı kızımı gördmbüyümüş teyzeleri 38,3cm 1350 gr olmuş
Ayaklarıyla elleriyle yüzünü kapatıyordu tam dedim terbiyeli utangaç kızım ama aaaaa bî baktık aşağı açmış ne var ne yok barizz kızzz dr la çok güldük resmini çekti verdi, babamız yırtalım bunu diyo hahaha dr.mda sakın facede fln paylaşma dedi
çookk beğendimm. yıllar sonra Ali Kaanımla kendimi hayal ettim. çok tatlı yaaa
slm çok iyi yapmışsınız buluşmak kararı ile güzel.nerede buluşacaksınız.ben istanbuldayım yarın çalışmıyorum avrupa yakasında görüşecekseniz olabilir gelebilirim.
canım bende salı günü gittim dr. a benim bebeğimin kafası solda ayakları sağda duruyormuş. Belki de o yüzden herhangi bir erken doğum riskinden bahsetmedi dr.
Bence sende fazla yorma kendini. dinlen bol bol. yürüme fazla. belki döner bebişin canım.
su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.
NISA
BEYZA
ILGIN
NAZ
ELIF
BETUL
SENA
BIRCE
sizce hangisi ????
Dünyevi heveslerden uzak, ibadet için kendisini Allah'a yönelten, iffetli ve namuslu kadın
Benim de kafam karıştı canım dikkat etcem artık bakalım ama hem kilo alma hem yürüyüş yapma o nasıl olcak bilmiyorum hoş bu ay ben almadım bebeğim aldı umarım bundan sonra da böyle olur..Sen de dikkat et yine de canım izin işini hallet de yat dinlen evinde neyse ya bebeklerimz sağlıkla doğsunda sezeryan oluruz farketmez hayırlısı olsunn..
selam koca göbeklerr,
biz eve geldik , canımız hiç bişey yapmak istemiyo yemek yiyip yatsak dinlensek mi( bi sürüde işimiz var napsak bilemedik. babamizda geç gelicekmiş.
sizler neler yapiyosunuz ?
selam koca göbeklerr,
biz eve geldik , canımız hiç bişey yapmak istemiyo yemek yiyip yatsak dinlensek mi( bi sürüde işimiz var napsak bilemedik. babamizda geç gelicekmiş.
anladım canım ben konak olayını bilmiyodum bak burdan bişey daha öğrendim..alayım ozman bende saol tatlımmher bebeğin ihtiyacı olmayabiliyor. ama az önce dediğim gibi bazende çok fazla ihtiyaç olabiliyor. ben kardeşimde gördüğüm (konak olmuştu onda)için aldım tarakla fırçasını
selam koca göbeklerr,
anladım canım ben konak olayını bilmiyodum bak burdan bişey daha öğrendim..alayım ozman bende saol tatlımm
aman boşver işi gücü uzat ayaklarını yat uzan...valla ben işteyim evde olsam öle yapardım...
kızlar göğüs ucu kremi ve göğüs pedi hangi markalar iyi alan varmı ??[/QUOTE
kesinlikle lansinoh.çok iyi bir krem.göğüs pedini tam bilemiycem.benim gibi olursanız pek kar etmez hangisi olursa olsun.benim sütüm çok fazlaydı.ikide bir akardı.havluları kesmiştim onları koyuyordum. bir de bebeğim bir tarafı emerken öbür taraftan süt fışkırırdı.emzirirken de büyük bir havluyu katlayıp öbürüne tutardım.emzirmenin baya zorluğunu çektim ben.pedleri baştan aldım ama hiçbir işe yaramadı bende.
anadolu yakasında buluşucaz inşallah ataşehir civarında olucaz... müsait olursan bekleriz mutlaka...
hasimed
sinem_ss
rengarenkkkk
kocamsızasla
sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen
kızlar geç de olsa okudum dualarınızı, en son da hepimiz ve tüm hamileler için okudum :)) allah hepimize minnoşlarımızı sağlıkla kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin...amin
merhaba temmuz anneleri
umarım her şey yolundadır geçmişe bakamadım çok fazla birikmiş
haziran annelerinin doğumları başlamış 4 tane falan bebekleri oldu :))
bakalım umarım temmuz bebişleri bu kadar aceleci davranmaz:18::18:
su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.
NISA
BEYZA
ILGIN
NAZ
ELIF
BETUL
SENA
BIRCE
sizce hangisi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?