2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bende aventin aldım pes biberon aldım bende plastik gibi görünüyor ama cam gibi kaynatılabiliyor. Plastik olanlar sadece sıcak su ile yıkanabiliyor seninki hangisinden bilmiyorum ama..

Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız fiyatları neler
offf kafam çok karışık Medpolün fiyatı Temmuzda artacak

Şişlik ödem varsa maden suyunda da çok fazla sodyum olduğu için dikkat edilmesi gerekiyormuş,

Keşke her gün 4saat çalışsan canım, oğluşun için artık, az kaldı sayılır zaten sık dişini baksana amile olduğumuzu öğrendiğimiz gün dün gibi, nerdeyse 6 aydır birlkteyizz sayılı gün çabuk geçiyor
Başarılar ve bol şans canım:)

benim her gittiğimde değişiyor bı asağı bı yukarı ama genelde makat geliş pozisyonunda oluyo canım

Selam koca göbüşlüler nasılsınız bakalımm biz iyiyiz kızçemle geldik gene iş başı yaptık veee hiç çalışasım yokk uyumak istiyorum doya doya yaa siz nasılsınız baya kaynatmışınız gene dünden berii

hastanede bu kadar uzun mu kalacaz kızlar benım arkadasım 10 saatte cıktı teyzemde16 saatte normal dogum yaptı ıkısıde

Kızlar şimdi 2013 mayıs annelerine baktım şafak sayıyorlar yaa amanınn :18::18::18::18::18::18: bizde görücezmiki inşş o günleriii:18::18::18::18::18:
Ben şimdiden tırsmaya başladım yaaa:18::18::18::18::18::18:

cook güzelmiş cok etkileyici...

bebeğin doğumdan sonrakı ilk bir hafta içinde vucut ağırlığını %10 nunu kaybetmesi normal fizyolojik canım sonra tekrar kılo almaya baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…