2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

:)) kötü kaynanalara böyle gelin lazım :)

Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)

Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarimiz kabul, evlatlarimiz saglikli ve hayirli olsun.

günaydın canm,
iyiki doğmuşsunuz :)bebeğinizle beraber sağlıklı huzurlu mutlu daha nice yıllara inşallah yuvanızdan sağlık,yüzlerinizden gülücükleriniz hiç eksik olmasın....

bende çok kızıyorum bu kaynanaların kayınbabaların isim isteğine.. ben öğrenciyken eşimin ailesi ile tanısmak için onlraın evıne gitmiştim eşim kendi memleketinde unı okudu evden gıt gel ne güzel :),kaynanam dırek bana dedıkı oğlumdan kızı olursa benım ısmımı koymasını ısterım!! evıne gelmıısım ettiği lafa bak görümcemde sağolsun insanların ıkı cocugu oluyo ıstedığı ısmı koysunlar bu annelerıde anlamıyorum dedi,şimdide sağolsun lar yüzleri yok ismi ne olacak diye sormayabıle koymayacağımı adları gıbı bıldıklerı ıcın...
babam her zaman der gonlunuzden ne gecıyorsa o olsun bız karısmayız bende koymadım cocuklarıma onlarda ıstedıklerını koysun der

Benimki de bi tuhaf duruyo doktor da şaşırdı. Başı yukarda ortada ayakları sağda:) ne oturuyor ne yatıyor ikisinin ortasıydı

ben kafasını felan ellıyorum ust sol karnıma gelıyo sertlık oluyo elleyınce kacıyo dun aksam babasınada elletırdım cok sasırdı :)cok donuyor karnımda kordonu dolanmaz ınsallh

bi ustte bi altta ayaklar göbek çevresinde keyfı nasılsa oğlumun :))

Dur kız barış kesin değil, ama son ana kadar kayda değer bişe çıkmazsa barış koyarım kimse de bişe diyemez Ya bu erken doğum konusunu aklıma getirmek istemiyorum, ben biraz korkmaya başladım halbuki çok hazırlıklıydım ne olduki bana
Sen şimdi kontroldesindir görüosundur bebişini oohhh ne güsel,nasıl da büyüyolar zıpırlar:):)
Sakın bi daha duymayayım 9 rakamını, 8 buçuğum henüzz
Bu karnımın bi iki kat daha büyüceğini aklım hiç kesmio valla hakkımızda hayrlısı..

Doğum çantalarını hazırladınız mı

daha kozmetik ürünlerim pompa emzik biberon bebek odası banyo urunleri hepsi eksik :))sadece kıyafetleri hallettim vede besiğini aldım :)))tek basıma tasıyamıyorum eşimde cok yoğun ustune ayda9 tanede nöbetı var yavas yavas halledebılıyorum

Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız fiyatları neler
offf kafam çok karışık Medpolün fiyatı Temmuzda artacak

ben özel muayenesine gidiyorum doktorum istanbul fatih özel 29 mayıs hastanesinde doğum yaptırıyormus 2500tl duydum normal doğum fiyatı sezeryanı bılmıyorum,

medipol cok uygun 1200 tl diye duydum evıme 25km benım ama temde trafık olabılıyor aslında medıpolu ıstıyorum hastane cok guzel tertemız 2- ay once gormustum değişmediyse tabıkıde

evet kızlar oğluma bugün babannesiyle birlikte hastane çıkışı bide kıyafet alıcaz daha inanırmısınız bir şey almadım.Yiğenim var 5 aylık ondan gelenler oldu badiler falan bakalım neler alıcaz.Kahvaltı yapıyomuş arkadaşlar ohh ne güzel iyi kaynatın :)) hamişlerrr

Evet doğum olarakda bende Türkiye hastanesine gidiyorum şişli.Orda normal doğum 750 tl sezeryan 2.600 diye biliyorum bakalım artık hangisine gerek duyulursa bnen normalden yanayınm ama bakalım herşey yolunda giderse eğer...

doğum gününüz kutlu olsun canım bebeğiniz(bebekleriniz:))le mutlu uzun yıllar geçirirsiniz insallh :)

Merhaba anne adaylari kolay dogum icin size önerim olacak

Meryem otuna suya koyup kirk ayetelkürsü yedi yasin okuyosunuz,
meryem otunu bir gece okunmus suda birakiyosunuz.
Sabah otu cikarip kurumaya birakabilirsiniz.
Suyu dogum sancilari basladiginda yudum yudum iciyosunuz ve insirak suresini okuyosunuz sürekli.
Doguma gittiginizi bilen varsa onlarinda insirak suresini okumalarinda fayda var.
Insallah yardimci olabilmisimdir..
Allah kolay dogum nasip etsin.....

bende türkiye hastanesine gidiyorum hangi doktoruna gidiyosun canım

bende mehtap hanıma gidiyorum canım
anladım ben memnunum şimdiye kadar bişey sorucam özge hanım bana ikili test yaptırdı birde dışarıda bu fetul ultrasona girdim profilonun oralarda bi doktordu onu haricinde üçlü yada dörtlü istmedi benden senin doktorun istedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…