Keyfimbilir ya senin nickini görünce aklıma bildiğim bi gelin kaynana fıkrası geliyo, anlatayım da bugün de gülücüler benden olsun :)
Bir gün bi gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;
- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.
kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli
olurum.
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- valla anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.
Eki Görüntüle 701751
hasimed
sinem_ss
rengarenkkkk
kocamsızasla
sans35
bebişim52
adiyeff
essue
admen
kızlar geç de olsa okudum dualarınızı, en son da hepimiz ve tüm hamileler için okudum :)) allah hepimize minnoşlarımızı sağlıkla kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin...amin
Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
yaa böle diretmeleri beni deli ediyo sizene yaa ne istersem onu koyarım...burda eşine çok iş düşüyodu kırmadan güzelce reddetmesi lazımdı bence..neyse olan olmuş karar verilmiş...İsmail zaten çok kısa bi isim değil yanına gelecek isim bence kısa olması lazım daha hoş olur ve sende zaten ikinci ismi kullanırsın...İsmail cem,ismail can,ismail cenk,ismail taha,ismail efe,ismail berk böyle kısa isimler olabilir hem güzel anlamlı hem kısa hemde söylenişleri kulağa hoş geliyor...benden bukadar ...sana kolay gelsin tatlım
Güzel günlerde kullanın oğluşunla inşallah:) bu arada tarak ve saç fırçası ne için gerekli. Cok mu saçma bi soru oldu ama valla bilmiyorum
Benimki de bi tuhaf duruyo doktor da şaşırdı. Başı yukarda ortada ayakları sağda:) ne oturuyor ne yatıyor ikisinin ortasıydı
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin Barışın annesiiiiiiii
Yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım...Eltinin bebiş 1 ay önce geldi deyince...Bugünde benim arkadaşın 1 ay önce geldi bebişi...Bi tırstım yaniii duyunca...Mayıs sonu doğacaktı...Biz çantaları kapıya koyalım hazırlayıpen kısa zamandaaa...Hazırlıklarda hızlansııııın...
8,5 dan 9 eder kilon saklamaaa) Benim 15 oldu Şaka gibi aynalar düşmannn
O bahsettiğin sertleşme gibi şey benim başımada geldi 2-3 kez ama çok ısa sürdü...Saniyelerle sınırlıydı..Yorulunca değilde sanki bir tarafta toplanıyor ve poposunu dayıyor dışarıya doğru gibi hissetmiştim ben...
Kaburga ağrısından bahsetmek bile istemiyorum ama 2 hafta öncesine göre daha iyiyim...Tabikidee erken değil benim geçen ay başladı hatta...Aça açaa yer bırakmadılar içimizde minik canavarlar...Cumartesi sabah kontrolüm var soracağım tekrar ne yapabilirim diye ama sanırım yapılacak birşey yok...
Tekrar HOŞGELDİNNN
Doğum çantalarını hazırladınız mı
Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız fiyatları neler
offf kafam çok karışık Medpolün fiyatı Temmuzda artacak
Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
Evet doğum olarakda bende Türkiye hastanesine gidiyorum şişli.Orda normal doğum 750 tl sezeryan 2.600 diye biliyorum bakalım artık hangisine gerek duyulursa bnen normalden yanayınm ama bakalım herşey yolunda giderse eğer...
Tamam kızlar haftasonu araştırıcam şu keçe işini. Yapmaya başlıyım burayada eklerim fotoları.
bende türkiye hastanesine gidiyorum hangi doktoruna gidiyosun canım
su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.
NISA
BEYZA
ILGIN
NAZ
ELIF
BETUL
SENA
BIRCE
sizce hangisi ????
özge hanıma gidiyorum ben canım özge coşkun sen peki ?
anladım ben memnunum şimdiye kadar bişey sorucam özge hanım bana ikili test yaptırdı birde dışarıda bu fetul ultrasona girdim profilonun oralarda bi doktordu onu haricinde üçlü yada dörtlü istmedi benden senin doktorun istedimibende mehtap hanıma gidiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?