2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sadece ikiliyi istedi benden çok biligili konuşkan değil ama olsun sorduğum her soruya tatmin edici cevaplar alıyorum

katılıyotum komşumun kızı var zeynep 5 erkek çocuğuna bedel walla nasıl yaramaz anlatamam :)

su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.

NISA

BEYZA

ILGIN

NAZ

ELIF

BETUL

SENA

BIRCE

sizce hangisi ????
naz ve ılgın diyorum ben :)

kızlar göğüs ucu kremi ve göğüs pedi hangi markalar iyi alan varmı ??
canım ben almadım ama bi kça yerde okudum zeytinyağı süreceğim zaten ben hamililk başından beri her gece yağlıyorum çatlamasın diye. şimdi krem ne kadar doğal da olsa bebeğe dokunur diye korkuyorum bilemedim.

ben biberon nuk emzik philips alacağım canım.

bende 10 kg aldım canım ama doktor bişey demedi kg ma. ama benim oğlumda ters ona da bişey demedi pazartesi kontrolum var soracağım 28 haftada tersti daha döner korkma demişti

izinlisin benden baby gelme işe felan :)

canım sen adanadaydın dimi. Keçeyi nerden alacaksın yazabilir misin ben de alıp denemek istiyorum ama nerede bulunur bilmiyorum

evet canım. Bilmiyorum çarşıya çıktığımda abidinpaşa cd.den bakmayı düşünüyorum. Sen ne tarafta oturuyordun? Sanırım ortadoğu hast. Gidiyordun dimi?

Kızlar kafama takılan bişey var. Ben park yatak aldım, içine de bi tane uyku seti aldım. Ama heralde nevresim takımı falan da gerekir. sonuçta kusabilir, kirlenir. normal nevresim takımlarından alıcam ama kaç tane? siz kaç tane hazırlayacaksınız?

ha bi de 1 tane 1 beden 2 tane de 2 beden prima Premium care aldım. şimdilik yeter heralde. Ayrıca denizli ve civar illerde oturanlar varsa Pekdemir marketlerde bu bezler her zaman 22.90 olarak satılıyor, bu hafta da 21.90.

Canım doğum gününüz kutlu olsun.Öpüyorum.

Ben medipol koşuyoluna gidiyorum 1.750 normal 2.600 sezeryan bide bunun tahlili filan var hastaneden çıkana kadar 5.000 bulur diye düşünüyorum ben bide şeker hastasıyım bide ani bişey olur filan Allah korusun tabi.Şuan da okadar veremem.Çamlıca Erdem hastanesini düşünüyorum bu ay bir gidicem bakalım fiyatları uygun bebek yoğun bakımı filanda var .

slm sekerler biz geldik kizimla keyifli haftasonlari diliyoruz kizcemle teyzelerineyorumlariniz icin tesekkur ederim ama herkes farkli isme oy verince benimde kararsizligim suruyor hala babamizda naz ve beyza ismine sicak bakiyor suan bu gidisle dogumda pat diye koyucaz bi isim oyle gorunuyor vaziyet :44:

kızlar merhaba nasılsınız bakalım. ben bı gıttım pır gıttım 3 gundr gezıom valla:)
stres attım bıraz. smdi cok temizlik yapasım var annemler kayınvldemler herkez cam silme perde yıkama halıları yıkmaya verme operasyonuna gecmısler nasl cnm cekdi anlatamam. ama yapamcam ne yazıkkı sadece supur sil...........
sizi cok ozledm bebişlerinizide sz neler yapıyosunuz

evet canım. Bilmiyorum çarşıya çıktığımda abidinpaşa cd.den bakmayı düşünüyorum. Sen ne tarafta oturuyordun? Sanırım ortadoğu hast. Gidiyordun dimi?

Canım ben Adana'nın her tarafını iyi bilmiyorum aslında tarsusluyum. Cüneyt evrükenin muayenehanesine gidiyorum canım ben.

Sanırım olmadı. Google'da buseyna bebek şekeri diye yapınca ilk çıkan sayfa. Bi bakın ben bayıldım

kızlar merhabalar,
dün doktor kortrolümüz vardı bebeğimi suyu düzelmiş Allaha çok şükür.çok bol bol değil ama haftasına göre sınırların içinde dedi.zaten suyu olmyan bebekaz hareket eder dedi benim bebişim maşallah hareketli.tekmeleyip duruyor sürekli.çok şükür yolunda herşeyimiz:)beşişimde 1650gr olmuş

Bende dalan roxy sabun tozu aldım henüz kullanmadım ama A101 de uygundu fiyatı çoğu markette de görmüştüm daha öncesinde

Aynen bizimde oğluşumuz doğum pozisyonu almış ama dönmeyenler sıkmasın canını daha erken geç dönende olabiliyormuş..

ben kaç kere ultrasona girdiysem bebeğin başı aşağıda diyo doktor bu ne demek oluyo bebek doğum pozisyonuna girmiş mi demek oluyo anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim

kız insanın canı temizlik mi çeker ) walla hamile değilken bile nefret ederdim temizlik yapmaktan bana mutvak yemek işleri ütü vs olsun ama temilzik kabusum şu an hiççekmez bırak yapsınlar:)

tamamen sana katılıyorummm , hatta ben diyorumki eskiler doktor görmemiş , ultrasona girmemiş gayet sgalikli cocuklara sahipler , bu kadar pirpirikli olmamak lazim diyorum .

Aynen yaa eğer herşeyi bilmemiş olsak he biz hemde bebeğimiz daha sağlıklı olur walla.. Öncelerden 1liralık bakkal memeleri, plastik ucuz biberonlar ne oldu büyüdük gittik, büyüdüler gitti şimdi herşeyin para tuzağı olduğunu düşünüyorum ama yinede az çok dikkat etmek lazım malum herşeye rağmen kullanılan hiçbirşey eskisi gibi değil malesef..

kız insanın canı temizlik mi çeker ) walla hamile değilken bile nefret ederdim temizlik yapmaktan bana mutvak yemek işleri ütü vs olsun ama temilzik kabusum şu an hiççekmez bırak yapsınlar:)

:) ama oylede temiz temiz ne guzel olmuslar bızım evde de yapan yokkı:) ben dogum sonuna kadın alcam detaylı temlik icin artık napam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…