sadece ikiliyi istedi benden çok biligili konuşkan değil ama olsun sorduğum her soruya tatmin edici cevaplar alıyorumanladım ben memnunum şimdiye kadar bişey sorucam özge hanım bana ikili test yaptırdı birde dışarıda bu fetul ultrasona girdim profilonun oralarda bi doktordu onu haricinde üçlü yada dörtlü istmedi benden senin doktorun istedimi
katılıyotum komşumun kızı var zeynep 5 erkek çocuğuna bedel walla nasıl yaramaz anlatamam :)Hayırlısı olsun canım.
Şöyle bi uyarayım yalnız. Zeynepler biraz yaramaz olurlar..
Ben bebekliğimde çok yaramazmışım, mahallemizde de zeynep isminde 3 tane çocuk var, onların da maşallahı var:)
Ama mızmızlığı, huysuzluğu olmuyor. Sadece yaramaz:)
naz ve ılgın diyorum ben :)su isim konusunda banada yardim edin kizlarr kendi aklimiza bisey gelmiyor ailede herkesden bir isim fikri aldik ama ne koyucamiza karar veremiyoruz.
NISA
BEYZA
ILGIN
NAZ
ELIF
BETUL
SENA
BIRCE
sizce hangisi ????
canım ben almadım ama bi kça yerde okudum zeytinyağı süreceğim zaten ben hamililk başından beri her gece yağlıyorum çatlamasın diye. şimdi krem ne kadar doğal da olsa bebeğe dokunur diye korkuyorum bilemedim.kızlar göğüs ucu kremi ve göğüs pedi hangi markalar iyi alan varmı ??
ben biberon nuk emzik philips alacağım canım.saolun kızlar lansinoh alıcam bende listeme ekledim...emzik ve biberonuda alıcam yarın konuşulmuştu ama şimdi o sayfaları aramak zor geliyor bunda bi el atın kızlar :))yengem avet al diyo..doktorumda bebedordan memnunum dedi..ama e-bebekten baktımda bebedor sadece biberon ucu olark var.
bende 10 kg aldım canım ama doktor bişey demedi kg ma. ama benim oğlumda ters ona da bişey demedi pazartesi kontrolum var soracağım 28 haftada tersti daha döner korkma demiştiMerhabalar kızlar,nasılsınz??Bugün saat 4 te yeni dr umla randevum vardı dr gayet güler yüzlü pozitif bi bey sevdim sanki bakalım ama kiloma taktı ya sınırdayız dikkat edlim dedi 11 kilo aldım cok mu kızlar 67 geliyorum suan orda da ölçtk 68 cıktım ama ayakkabıdan dedim güldüler :) birde kilosuna 1700 dedi ama ultrason kağıdında efw 1571g yazıyo anlamadım gecen hafta baska bi dr 1530 gr demşt 40 gr mmı aldı yani bi haftada bebişimanlamadım gitti neyse esas önemli şey hala dönmedi bebeğim ve drum büyük ihtimalle ameliyat dedi makat duruş bebeğin dedi ama belli olmaz tabi fln dedi bundan sonra kesinlikle kendini yormayacaksın yürüyüş bile yapma kanaman olur dedi bol bol dinlencekmişim kızlar yani bebeğin ters durması risk oluşturablymş aman dikkat neyse 2 hafta sonra yine gidicem bakalım ilk defa da hastane ortamında tansiyonum iyi cıktı mutlu oldum personel fln da güler yüzlü baya ücretleri de uygun şimdilik bi sıkıntı yok ama ben tedirgin oldum şimdi her hareketime dikkat eder olcam aman bişey olmasın gibisinden size de böyle söyleyen oldu mu hiç ??
izinlisin benden baby gelme işe felan :)fazla kilo normal doğumu zorlaştırıyormuş canım. yediklerine dikkat edersin. sen yinede fazla yürüyüş yapma yorma kendini.
benim izne daha çok var canım yaahaziranda çıkıcam izne zaten 32. haftam mayıs sonu doluyor. sonrada yıllık iznimi kullanıcam o bitincede doğum iznimi başlatıcam inşallah. çok çok zorluyor artık çalışmak. bugün izin aldım geç geldim işe. bütün gün yattım çok iyi geldi. keşke iznime kadar hep böyle çalışsam
canım sen adanadaydın dimi. Keçeyi nerden alacaksın yazabilir misin ben de alıp denemek istiyorum ama nerede bulunur bilmiyorum
Canım doğum gününüz kutlu olsun.Öpüyorum.Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
ben özel muayenesine gidiyorum doktorum istanbul fatih özel 29 mayıs hastanesinde doğum yaptırıyormus 2500tl duydum normal doğum fiyatı sezeryanı bılmıyorum,
medipol cok uygun 1200 tl diye duydum evıme 25km benım ama temde trafık olabılıyor aslında medıpolu ıstıyorum hastane cok guzel tertemız 2- ay once gormustum değişmediyse tabıkıde
evet canım. Bilmiyorum çarşıya çıktığımda abidinpaşa cd.den bakmayı düşünüyorum. Sen ne tarafta oturuyordun? Sanırım ortadoğu hast. Gidiyordun dimi?
bizim kızımız doğum pozisyonunu almış teyzesi...
Biz geldik kızçemle30.haftamız kutlu olsun:118::118::118::119::119::119::119::119::119::118::118::118::124::124::124::124::124:
Dün giremedik çok yoğunduk.Sabah annemi de alıp doğru doktor
teyzemize.Çok heyecanlıydım hem de çok:18::18::18::26::26::26:
Kızçemi tam 1 aydır görmüyordum.Annem de benimle birlikte girdi
Doktorun yanına ne kadar da meraklıydı.Kızçem 41 cm olmuş ve 1474 gr olmuş.
Şimdilik bir sorunumuz yok ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun
Doktorum benim kiloma da baktı 1 ayda hiç kilo almamışım.Hiç değişmemişsin dedi
Çok iyi beslendiğimi söyledi.Balık tüketemiyorum artık dedim yaz gelince hep buzluktan
veriyorlar dediM.O da balık hapı verdi,magnezyum verdi.Kramplarım yok ama suda eritilenden
verdi yineMutlu mesut ayrıldık ödüllendirdik yine kendimizi
Sonra Fatih'e tülcüye gittik kızçemin odası,mutfağım,odam için tül perde siparişi verdik.
Eşim annemle bizi Eminönü'ne bıraktı doyasıya gezdik.Bebek şekerleri,şeker hamurlu kurabiye
için süsler,sepetler,odası için saat filan aldım.Hiç yorulmadım.Ama dönüşte eşim trafikte sıkışınca
taksi beklemeye başladık ama nafile.Her yer berbat bir trafikle boğuyordu.Sebebi de justinnnnn yüzünden
uyuz çocuğun konseri varmış alt üst olmuş her yer.Annemlere geçip eşimi bekledim
Onunla birlikte önce forum sonra ikeaya gittik.Sonra da eve geldik.Aldıklarım,heyecanım eşimi çok etkilemişti
Çok planlarım varrrr çokkkkk...Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum.:18::18::18::18::18:
Bu arada gözümden kaçmadı 1500.sayfaya yazmak için can atıyordum yine kaçırmışım:26::26::26::26:
Bir de kızlar bana geçen sene doğum yapan kuzenlerim bebişlerimizin kıyafetleri için
dalanın sabun tozunu önerdiler.Ama ben burda 4-5 yere sordum ama yok.Siz nerelerden aldınız?
Yardımcı olun analarım....
Geçmişi okuyuyorum şaşı olacağım ama
Aynen bizimde oğluşumuz doğum pozisyonu almış ama dönmeyenler sıkmasın canını daha erken geç dönende olabiliyormuş..
kız insanın canı temizlik mi çeker ) walla hamile değilken bile nefret ederdim temizlik yapmaktan bana mutvak yemek işleri ütü vs olsun ama temilzik kabusum şu an hiççekmez bırak yapsınlar:)kızlar merhaba nasılsınız bakalım. ben bı gıttım pır gıttım 3 gundr gezıom valla:)
stres attım bıraz. smdi cok temizlik yapasım var annemler kayınvldemler herkez cam silme perde yıkama halıları yıkmaya verme operasyonuna gecmısler nasl cnm cekdi anlatamam. ama yapamcam ne yazıkkı sadece supur sil...........
sizi cok ozledm bebişlerinizide sz neler yapıyosunuz
evet cicim doğum pozisyonu almışben kaç kere ultrasona girdiysem bebeğin başı aşağıda diyo doktor bu ne demek oluyo bebek doğum pozisyonuna girmiş mi demek oluyo anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim
tamamen sana katılıyorummm , hatta ben diyorumki eskiler doktor görmemiş , ultrasona girmemiş gayet sgalikli cocuklara sahipler , bu kadar pirpirikli olmamak lazim diyorum .
Sanırım olmadı. Google'da buseyna bebek şekeri diye yapınca ilk çıkan sayfa. Bi bakın ben bayıldım
ben kaç kere ultrasona girdiysem bebeğin başı aşağıda diyo doktor bu ne demek oluyo bebek doğum pozisyonuna girmiş mi demek oluyo anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim
kız insanın canı temizlik mi çeker ) walla hamile değilken bile nefret ederdim temizlik yapmaktan bana mutvak yemek işleri ütü vs olsun ama temilzik kabusum şu an hiççekmez bırak yapsınlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?