2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

al bendende o kadar soyle kostura kostura temizlik yapasim var ama bu durumda nerdeee

Temizlik gibisi varmı yaaa hele de güneş açmış ev pırıl pırıl ohhhh Allaha şükür cam silmek hariç herşeyimi yapıyorum hala ama tabi yavaş yavaş, mesela bugün ortalığı topladım toz aldım pazartesi evi süpürcem, cam ve panjurlar kalıyo ama öle canımı sıkıoki
Hatta bi de belki taşınma işimiz çıkıcak, ev sahibi satılık yazıcam falan dedi e o stresle oturulurmu ha çıktık ha çıkıcas,şimdiden bakıos ev inşallah alıp çıkıcas dua edinde gönlümüze göre bi ev bulalım taşınma işi zoruma gitmiyo hiç açıkçası hevesliyim hatta, bakalım,kısmet ne olcak

al bendende o kadar soyle kostura kostura temizlik yapasim var ama bu durumda nerdeee

ohh valla dimi:) benımde oyle yapasım var:) suna bak canı temzlik ceken hamileler:)

bende canm gunluk ıslerımde sukur sıkntı yasamıyorm.
o durum cok snr bozucu ısde ozaman ınsann hevesi kacıyor cnm ya ınsallah en kısa zamanda sonuclanr nolcksa

Allah yardım etsin taşınmak zor evliliğim 6 yıl oldu 3 defa taşındım zor yani bide hamiş olunca inşallah evi alanlar seni çıkarmaz...

Allah yardım etsin taşınmak zor evliliğim 6 yıl oldu 3 defa taşındım zor yani bide hamiş olunca inşallah evi alanlar seni çıkarmaz...

cnm bende 4 yılık evliyim 4 tane ev degstrdm senede 1 defa yanı
artık pratıklesdm 1 gunde yerlesıyom ertesı gun mısafr flan gelio :)

kızlar dun aksam kayınvaldemlerde otruyorm. benım oglan baslamıs tekmelere bende alıstm artık tınlamıyorm kayınm vardı yanmda kyınvaldemde karsıda ana nolur ya dediler bı anda bende bı bakdm sag tarafım bı ınıyo bı cıkıyo ay cok tatlı ya gurulandm tabı boyleyız fılan dıye. kaynımda fena tekmeleyor yengeee diye sasıryo
artık dıstan kendnı belli ediyo pasam. bakın tekme atyo dıye yırtınmaam gerek yok artık

cnm bende 4 yılık evliyim 4 tane ev degstrdm senede 1 defa yanı
artık pratıklesdm 1 gunde yerlesıyom ertesı gun mısafr flan gelio :)
Süpersin ya Bende 4 senelik evliyim ama ilk kez taşıncas, ev sahibimiz çok iyi biri ama satıcakmış işte bize çok dedi alın alın die ama bizde almışken yeni bina olsun istiyoruz işte ev almamıza vesile olcak belkide,bakalım kısmet hiç gözümde büyütmüyorum taşınmayı nedense yardım edicekte kimsem yok burda olsun ama doğumdan önce olursa yavaş yavaş istediğim gibi yerleşirim diyorum doğum sonrasına kalırsa sıkıntı olur ama bence herşey kısmet.

Öle stresle oturmak istemiyoruz işte bizde canım hemen çıkalım bol vakit varken diyoruz inşallah gönlümüze göre bi ev bulurus

ay Allah herkese nasip etsın ev sahıbı olmayı cnaım. bencede yenı ev temiz temiz senn ıcın dha ıyı olur. tasınmayı gozudne buyutme bencede ben her odayı ayrı ayrı kollyorum yerlesmesıde cok kolay oluyo sılıp koyyorum. ınsallah kısmet neyse o olsun ben buraya tasındıgımda da hamileymişim ama bilmiyodm Allah koruudu yavrumu tepelerde gezıyodm rafları yerlestryodm fılan
olur olur gıder:

:) ama oylede temiz temiz ne guzel olmuslar bızım evde de yapan yokkı:) ben dogum sonuna kadın alcam detaylı temlik icin artık napam :)
aman boşver al hatun b tane bak keyfine ben öyle yapıyorum :) zaten iişe git gel nöbet tut Allahtan şimdi nöbet bittide az daha rahatım eşime ve kendime zaman ayrılıyorum :) bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe :)

Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe Ben öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum

oyle yapcam canm 1 ay sonra flan detaylı temlizği yapsın. ama normalde sevmem baskasınn yaptıgı ıısı ıyı bırı olursa hep alrıım tabı:)

Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe Ben öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum

yapamayn zorlamasn canm ben suprme sılme yapabliorm sukur yapamasaydm yapmazdm bende

Öle stresle oturmak istemiyoruz işte bizde canım hemen çıkalım bol vakit varken diyoruz inşallah gönlümüze göre bi ev bulurus

bulunur canim en azindan kendi esyalarinla tasinacaksin sanirim oyle olsa daha guzel temiz temiz esyalarin yerlesirsin ben esyali eve tasindigim icin hali koltuk ne varsa kuru temizlemeye bende ev 3 gun falan ev temizligi faslina geciyorum anca cikiyorum isin icinden

...demişkeeeeeen:))))) ben bıraz ev topalcam yemekde yapym 3 gundr dısardan yıyos adam ısyan etmesn smdı
optm hepnızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…