kızlar merhaba nasılsınız bakalım. ben bı gıttım pır gıttım 3 gundr gezıom valla:)
stres attım bıraz. smdi cok temizlik yapasım var annemler kayınvldemler herkez cam silme perde yıkama halıları yıkmaya verme operasyonuna gecmısler nasl cnm cekdi anlatamam. ama yapamcam ne yazıkkı sadece supur sil...........
sizi cok ozledm bebişlerinizide sz neler yapıyosunuz
al bendende o kadar soyle kostura kostura temizlik yapasim var ama bu durumda nerdeee
Temizlik gibisi varmı yaaa hele de güneş açmış ev pırıl pırıl ohhhhAllaha şükür cam silmek hariç herşeyimi yapıyorum hala ama tabi yavaş yavaş, mesela bugün ortalığı topladım toz aldım pazartesi evi süpürcem, cam ve panjurlar kalıyo ama öle canımı sıkıoki
Hatta bi de belki taşınma işimiz çıkıcak, ev sahibi satılık yazıcam falan dedi e o stresle oturulurmu ha çıktık ha çıkıcas,şimdiden bakıos ev inşallah alıp çıkıcas dua edinde gönlümüze göre bi ev bulalım taşınma işi zoruma gitmiyo hiç açıkçası hevesliyim hatta, bakalım,kısmet ne olcak
Temizlik gibisi varmı yaaa hele de güneş açmış ev pırıl pırıl ohhhhAllaha şükür cam silmek hariç herşeyimi yapıyorum hala ama tabi yavaş yavaş, mesela bugün ortalığı topladım toz aldım pazartesi evi süpürcem, cam ve panjurlar kalıyo ama öle canımı sıkıoki
Hatta bi de belki taşınma işimiz çıkıcak, ev sahibi satılık yazıcam falan dedi e o stresle oturulurmu ha çıktık ha çıkıcas,şimdiden bakıos ev inşallah alıp çıkıcas dua edinde gönlümüze göre bi ev bulalım taşınma işi zoruma gitmiyo hiç açıkçası hevesliyim hatta, bakalım,kısmet ne olcak
Allah yardım etsin taşınmak zor evliliğim 6 yıl oldu 3 defa taşındım zor yani bide hamiş olunca inşallah evi alanlar seni çıkarmaz...
Süpersin yacnm bende 4 yılık evliyim 4 tane ev degstrdm senede 1 defa yanı
artık pratıklesdm 1 gunde yerlesıyom ertesı gun mısafr flan gelio :)
Allah yardım etsin taşınmak zor evliliğim 6 yıl oldu 3 defa taşındım zor yani bide hamiş olunca inşallah evi alanlar seni çıkarmaz...
Süpersin yaBende 4 senelik evliyim ama ilk kez taşıncas, ev sahibimiz çok iyi biri ama satıcakmış işte bize çok dedi alın alın die ama bizde almışken yeni bina olsun istiyoruz işte ev almamıza vesile olcak belkide,bakalım kısmet hiç gözümde büyütmüyorum taşınmayı nedense yardım edicekte kimsem yok burda olsun ama doğumdan önce olursa yavaş yavaş istediğim gibi yerleşirim diyorum doğum sonrasına kalırsa sıkıntı olur ama bence herşey kısmet.
ah ev degistirmek korkulu ruyam esimin isi sebebiyle 4 yilda 5 sehir 11 ev degistirdim devamli duzen degistirmek cok zor ya
ow cnm rekor sende helal sana:)
aman boşver al hatun b tane bak keyfine ben öyle yapıyorum :) zaten iişe git gel nöbet tut Allahtan şimdi nöbet bittide az daha rahatım eşime ve kendime zaman ayrılıyorum :) bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe :):) ama oylede temiz temiz ne guzel olmuslar bızım evde de yapan yokkı:) ben dogum sonuna kadın alcam detaylı temlik icin artık napam :)
aman boşver al hatun b tane bak keyfine ben öyle yapıyorum :) zaten iişe git gel nöbet tut Allahtan şimdi nöbet bittide az daha rahatım eşime ve kendime zaman ayrılıyorum :) bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe :)
aman boşver al hatun b tane bak keyfine ben öyle yapıyorum :) zaten iişe git gel nöbet tut Allahtan şimdi nöbet bittide az daha rahatım eşime ve kendime zaman ayrılıyorum :) bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe :)
Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğeBen öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum
Öle stresle oturmak istemiyoruz işte bizde canım hemen çıkalım bol vakit varken diyoruz inşallah gönlümüze göre bi ev bulurus
...demişkeeeeeen:))))) ben bıraz ev topalcamyemekde yapym 3 gundr dısardan yıyos adam ısyan etmesn smdı
optm hepnızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?