...demişkeeeeeen:))))) ben bıraz ev topalcamyemekde yapym 3 gundr dısardan yıyos adam ısyan etmesn smdı
optm hepnızı
Benimde birazcık süslenesim geldi öpüyorum hepinizii görüşrüz sonraa
Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğeBen öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum
bende temizlik yapmayı sevmiyorum.başkası da yok ailem de yok yanımda.elim mecbur hafta sonu temizlikle ugraşıyorum.bgün yine temizlik vardı.öyle dip köşe yapamadım ama yine de temizledim.hafta içi temizlik yapamıyorum çalışmaktan bazen yemek bile yapamadığım günler oluyor.çoğu yemeklere hasret kaldım ama inş doğumdan sonra güzel yemekler pişireceğim.bgün yemek menümüzde yoğurtlu patates çorbası ve makarna var.yanınada güzel salata.babamız daha gelmedi.oğlumla yalnızız.
slm hamişler bebeğin gelişimi hafta olarak önde ise doğum bir kaç hafta önce mi olur.bir bilen var mı? benim afacan fındığım birhafta falan önde gidiyordu.geçen ay drmuz dedi.maşallah kilomuzda iyiymiş .
yorma kendni cok tatlm oıldguu kadar.
bugun bızde tavuk sote plav ve yogut var
bızde babısımızı beklıyorz
ben hamilelikte tavuk pek yiyemedim.hala da öyle.sen ne güzel pişirebiliyorsan bravo.ellerine sağlık.. kokan yiyecekler hala pişiremiyorum.bende doğumdan sonra tavuk pişiririm artık.
kızlar siz gecelik mevzusunu naptınız ben bıtane boyle takım dusnuyorm ama acıkcası pahalımı bılemedım
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/123#
siz hangi fyatlarda aldnz ve nasıl.
bunun yanında daha uygun fıyatlı sadce alt ust bıtanede elbise dusnuyorm
Şişlik ödem varsa maden suyunda da çok fazla sodyum olduğu için dikkat edilmesi gerekiyormuş,
Keşke her gün 4saat çalışsan canım, oğluşun için artık, az kaldı sayılır zaten sık dişini baksana amile olduğumuzu öğrendiğimiz gün dün gibi, nerdeyse 6 aydır birlkteyizz sayılı gün çabuk geçiyor
Başarılar ve bol şans canım:)
Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
bende türkiye hastanesine gidiyorum hangi doktoruna gidiyosun canım
Evet doğum olarakda bende Türkiye hastanesine gidiyorum şişli.Orda normal doğum 750 tl sezeryan 2.600 diye biliyorum bakalım artık hangisine gerek duyulursa bnen normalden yanayınm ama bakalım herşey yolunda giderse eğer...
izinlisin benden baby gelme işe felan :)
kızlar merhabalar,
dün doktor kortrolümüz vardı bebeğimi suyu düzelmiş Allaha çok şükür.çok bol bol değil ama haftasına göre sınırların içinde dedi.zaten suyu olmyan bebekaz hareket eder dedi benim bebişim maşallah hareketli.tekmeleyip duruyor sürekli.çok şükür yolunda herşeyimiz:)beşişimde 1650gr olmuş
Temizlik gibisi varmı yaaa hele de güneş açmış ev pırıl pırıl ohhhhAllaha şükür cam silmek hariç herşeyimi yapıyorum hala ama tabi yavaş yavaş, mesela bugün ortalığı topladım toz aldım pazartesi evi süpürcem, cam ve panjurlar kalıyo ama öle canımı sıkıoki
Hatta bi de belki taşınma işimiz çıkıcak, ev sahibi satılık yazıcam falan dedi e o stresle oturulurmu ha çıktık ha çıkıcas,şimdiden bakıos ev inşallah alıp çıkıcas dua edinde gönlümüze göre bi ev bulalım taşınma işi zoruma gitmiyo hiç açıkçası hevesliyim hatta, bakalım,kısmet ne olcak
Bende pek yapamıyorum temizlik daha doğrusu yapmyıorumAynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğeBen öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum
Benimde birazcık süslenesim geldi öpüyorum hepinizii görüşrüz sonraa
Ne yapacaksın? bende gaza geldim maskelenip güzelleşicem
ben kaç kere ultrasona girdiysem bebeğin başı aşağıda diyo doktor bu ne demek oluyo bebek doğum pozisyonuna girmiş mi demek oluyo anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim
Canım doğum gününüz kutlu olsun.Öpüyorum.
Ben medipol koşuyoluna gidiyorum 1.750 normal 2.600 sezeryan bide bunun tahlili filan var hastaneden çıkana kadar 5.000 bulur diye düşünüyorum ben bide şeker hastasıyım bide ani bişey olur filan Allah korusun tabi.Şuan da okadar veremem.Çamlıca Erdem hastanesini düşünüyorum bu ay bir gidicem bakalım fiyatları uygun bebek yoğun bakımı filanda var .
Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
doğum gününüz kutlu olsun her ikinizin de nice yıllara canım.Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
ben kızımda ne uyku seti ne nevresim kullanamadım.mayısta doğmuştu zaten.ilk doğduğu zamanlar yaz boyu penye battaniye pike falan örtüldü öyle idare ettik.kışın da ben yorgan hiç örtemedim.sonuçta kıpırdanmaya dönmeye falan başlamıştı ve yorganı kafasına çeker boğulur falan diye takıntı yaptım. çok da mantıksız bir düşünce değildi bence.ilk zaman bi örtmüştüm de gündüzdü.ağlamasına gittim yanına,yüzünü örtmüş yorgan, açamamış nasıl ağlıyor terden de su içinde kalmış.bir dahada örtmedim hele geceleri.hep uyku tulumu kullandım.2-3 yaşlarında da üzerini açıyor üşüyor diye uyku tulumu kullandım.şimdi 4 yaşında .güzel bir nevresim diktirmiştim.bu sene kullansam bari dedim,şansıma bu sene de evim çok sıcak yorgan örtülmüyor.Kızlar kafama takılan bişey var. Ben park yatak aldım, içine de bi tane uyku seti aldım. Ama heralde nevresim takımı falan da gerekir. sonuçta kusabilir, kirlenir. normal nevresim takımlarından alıcam ama kaç tane? siz kaç tane hazırlayacaksınız?
ha bi de 1 tane 1 beden 2 tane de 2 beden prima Premium care aldım. şimdilik yeter heralde. Ayrıca denizli ve civar illerde oturanlar varsa Pekdemir marketlerde bu bezler her zaman 22.90 olarak satılıyor, bu hafta da 21.90.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?