2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe Ben öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum

bende temizlik yapmayı sevmiyorum.başkası da yok ailem de yok yanımda.elim mecbur hafta sonu temizlikle ugraşıyorum.bgün yine temizlik vardı.öyle dip köşe yapamadım ama yine de temizledim.hafta içi temizlik yapamıyorum çalışmaktan bazen yemek bile yapamadığım günler oluyor.çoğu yemeklere hasret kaldım ama inş doğumdan sonra güzel yemekler pişireceğim.bgün yemek menümüzde yoğurtlu patates çorbası ve makarna var.yanınada güzel salata.babamız daha gelmedi.oğlumla yalnızız.

yorma kendni cok tatlm oıldguu kadar.
bugun bızde tavuk sote plav ve yogut var
bızde babısımızı beklıyorz

slm hamişler bebeğin gelişimi hafta olarak önde ise doğum bir kaç hafta önce mi olur.bir bilen var mı? benim afacan fındığım birhafta falan önde gidiyordu.geçen ay drmuz dedi.maşallah kilomuzda iyiymiş .

masallah yavruna:)
demekki guzel gdiyor hersey ama erkenmı dogar bılemedm acıkcası belki bıraz daha ırı dogar anlamında demiştir

yorma kendni cok tatlm oıldguu kadar.
bugun bızde tavuk sote plav ve yogut var
bızde babısımızı beklıyorz

ben hamilelikte tavuk pek yiyemedim.hala da öyle.sen ne güzel pişirebiliyorsan bravo.ellerine sağlık.. kokan yiyecekler hala pişiremiyorum.bende doğumdan sonra tavuk pişiririm artık.

genel olarak lohusa ve gebe gecelikleri çok pahalı.ben kompedanda aldım.3 tane.biri elbbise şeklinde önden düğmeli.diğer ikiside önden düğmeli eşefmon.çok para vermeye gerek yok.ben 3 takıma 110 tl vermiştim.gayet uygundu.hamilelikte eşofmanlardan birini giyiyorum.malum benimkiler karnımı ve sırtımı örtmüyor.bence internetten degil mağzadan görerek al derim.siteyi açamadım fiyat uygunsa begendiysen al.

evet yaa ne çabuk geçti bu kadar zaman hiç anlamadım.
şafak sayıyorum canım bende haziran başında izne çıkıcam artık.

Mutlu yıllar tatlımm
Birdahaki yıllarda oğluşunla böyle eğlenceli doğum günleriniz olur inşallah

Eki Görüntüle 702625

bende türkiye hastanesine gidiyorum , figen hanima , fiyatlar daha farkli diye hatırlıyorum ben.

izinlisin benden baby gelme işe felan :)

olleeyyyy
yarından sonra gelmem ben işe artık..

ohh gözünaydın canım. bundan sonra hep dikkat et kendine de başka sıkıntı olmasın inşallah

inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım
Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe Ben öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum
Bende pek yapamıyorum temizlik daha doğrusu yapmyıorum zaten normalde de çok zor gelirdi sevmezdim. şimdi de bahanem var. kardeşim geliyor yardıma onla beraber yapıyorum bende
Benimde birazcık süslenesim geldi öpüyorum hepinizii görüşrüz sonraa

Ne yapacaksın? bende gaza geldim maskelenip güzelleşicem

kokoşş annişler siiziiii

Bende medicanada istiyorum ama çok pahalı dediğin gibi sonuçta doğuma girmişken o tahlil olmaz bunu yapmayın deme şansın yok hastaneden çıkarkende kabarık bir fatura ile karşılaşabiliriz herkesin kendine göre bir bütçesi var sonuçta sanırım erdem de karar kılacağım arkadaşımda afiyete gidiyor orası da uygun ama bilmiyorum küçük geliyor orasıda ne olur ne olmaz bebek yoğun bakım ünitesi olmalı gibi..

Merhaba canım. Doğum gününüz kutlu olsun. Bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek, geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice güzel doğum günlere

doğum gününüz kutlu olsun her ikinizin de nice yıllara canım.
ben kızımda ne uyku seti ne nevresim kullanamadım.mayısta doğmuştu zaten.ilk doğduğu zamanlar yaz boyu penye battaniye pike falan örtüldü öyle idare ettik.kışın da ben yorgan hiç örtemedim.sonuçta kıpırdanmaya dönmeye falan başlamıştı ve yorganı kafasına çeker boğulur falan diye takıntı yaptım. çok da mantıksız bir düşünce değildi bence.ilk zaman bi örtmüştüm de gündüzdü.ağlamasına gittim yanına,yüzünü örtmüş yorgan, açamamış nasıl ağlıyor terden de su içinde kalmış.bir dahada örtmedim hele geceleri.hep uyku tulumu kullandım.2-3 yaşlarında da üzerini açıyor üşüyor diye uyku tulumu kullandım.şimdi 4 yaşında .güzel bir nevresim diktirmiştim.bu sene kullansam bari dedim,şansıma bu sene de evim çok sıcak yorgan örtülmüyor.

Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…