Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?
bence gayet iyi fikir.zebra perdeler çocuk odasına çok iyi oluyor zaten.fon da güzel olur
Bende medicanada istiyorum ama çok pahalı dediğin gibi sonuçta doğuma girmişken o tahlil olmaz bunu yapmayın deme şansın yok hastaneden çıkarkende kabarık bir fatura ile karşılaşabiliriz herkesin kendine göre bir bütçesi var sonuçta sanırım erdem de karar kılacağım arkadaşımda afiyete gidiyor orası da uygun ama bilmiyorum küçük geliyor orasıda ne olur ne olmaz bebek yoğun bakım ünitesi olmalı gibi..
teşekkür ederim canım, ,internetten bakıyorum ortalama 150 tl fiyat çıkarken, dün bi yerde sordum 380 tl fiyat verdi, 2 katından da fazlainternetten sipariş etsem kendim takabilirim diyorum, çünkü mutfakta da kullanıyorum ama kararsız kaldım
Gunaydın canım doktorun bişi demedimi hamililik takviminde yazana göre haftanla uyumlusun kiloda aynı sekilde sorun olsa sölerdi doktorun bence masallah diyelim bebişeGunaydinlar.dun konttolumuz cok iyi gecti kizim 1089gr olmus.27+6 cikti.uc. gun ilerde.kilosu azmiki scaba bilemedim
Çok pahalıymış gerçekten. Ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum doktorumdan çok çok memnunum. Bügünde fiyatlar konusunda fikir edindik. Normal doğum paket halinde, yani içinde 1 günlük yatış , çocuğun 5 farklı tahlili topuk kanı vs. Dahil 625 tl imiş. Zorunlu sezeryan 1300 keyfi sezeryan 2300 tl imiş . Odaları tek kişilik içinde duş wc yatağa dönüşebilir 1 adet koltuk var. Çok beğendim. Fiyatı uygun geldi.
Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?
çocuk odasına ben çizgi film kahramanlı kayulu perde aldım internetten.yatak odama pudra pembe zebra stor perde aldım.yatak odama ve odamın rengine çok uydu.kullanışlı geldi.evde eşim kurdu.internette kurulumu videolu var biz izledik kurduk.izlemeden önce yarım saat uğraştık.bence eşin kurar güzelse al kaçırma...
Günaydın annişler biz 10 da kahvaltımızı yaptık ama midemiz çok bulanıyor.
Havalardan galiba kendimi bitkin hissediyorum...
hangi siteden aldın peki adres verebilir misin ?
https://www.storperdeciniz.com/
ben yukarıdaki adresten bakıyorum da fiyatlar çok uygun geldi gözüme, bir de zebra perdeleri çıkarıp elde yıkadığım için daha önce eşimle çok defa söktük, yapılışı kolay aslında da, acaba kaliteleri nasıl olacak diye endişeliyim, bir de böyle stor ve zebra perde olayında ölçü alımı çok önemli ya tereddütlüyüm
gerçekten site uygunmuş da zebra perdenin ölçüsünü nasıl ayarlıycazki.şimdi en derken bir pencereye bir buçuk metre iyi gelir heralde.boy da pencerenin altına kadar hesaplıycaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?