2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?

bence gayet iyi fikir.zebra perdeler çocuk odasına çok iyi oluyor zaten.fon da güzel olur

teşekkür ederim canım, ,internetten bakıyorum ortalama 150 tl fiyat çıkarken, dün bi yerde sordum 380 tl fiyat verdi, 2 katından da fazla internetten sipariş etsem kendim takabilirim diyorum, çünkü mutfakta da kullanıyorum ama kararsız kaldım

bence gayet iyi fikir.zebra perdeler çocuk odasına çok iyi oluyor zaten.fon da güzel olur

Kızlarrrr biz geldik kızçemle
Sabah anneannemizle Bakırköy'e gittik 1 adet sabahlıklı gecelik,1 adet
pijama aldık ekru renk.Gecelik işlerini de hallettik eve gelir gelmez yıkadık,astık.
Bebişime külotlu çoraplar aldım.Kendime atlet,tshirt,bluz aldım.Ne gördüysem
aldımSonra eşim almaya geldi bizi annemi bırakıp doğru
odamız için oturma grubu bakmaya gittik Masko'ya.Fikir edindik yarın tekrar
gisip seçeriz herhalde.Günler öyle böyle geçiyor işte kızlar.Kızçem tekmeledi
eski oynak haline döndü Bugün de dinlene dinlene
işlerimizi bitirdik şükürler olsun Rabbime.Dışarıda yemek yemek zorunda kaldık
o kadar gezersekEve gelir gelmez 2,5 ay önce doğum yapan arkadaşımı
ziyarete gittik.Çok tatlı bir paşası var maşallah.Arkadaşım sezeryanla doğum yaptı ve
çok ağrı çektiğini söyledi,sütü de gelmemiş bayağı biraz zorlanmış.DOğuma kadar
tam 19 kg almıştı.1 ayda 10 kilosu gitmiş Sonraki aylarda da erimeye devam
etmiş ama ödemi çok var.Görüşmeyeli biraz zaman olmuştu.O bana ben ona hasret kalmışız
Kilo alımımı çok takdir etti ve annesiyle bizi mutlu ettilerYarın da aşkımla,kızçemle
Sarıyer'e kahvaltıya gideceğiz.Bol bol ama dinlene dinlene yürüyüş yapacağız ve koltuk bakmaya
gideceğiz.Akşam üzeri Kuran okudum ALLAH'ım dualarımızı kabul etsin(amin)
İyi geceler kızlar

Doğum gününüz kutlu olsun canım.Aİlenle uzun uzun seneler nasip etsin ALLAH'ım size,bize,herkese

Çok pahalıymış gerçekten. Ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum doktorumdan çok çok memnunum. Bügünde fiyatlar konusunda fikir edindik. Normal doğum paket halinde, yani içinde 1 günlük yatış , çocuğun 5 farklı tahlili topuk kanı vs. Dahil 625 tl imiş. Zorunlu sezeryan 1300 keyfi sezeryan 2300 tl imiş . Odaları tek kişilik içinde duş wc yatağa dönüşebilir 1 adet koltuk var. Çok beğendim. Fiyatı uygun geldi.

o zaman tabiki internetten al.takamazsan bile bir perdeci çağırır taktırırsın.en fazla 20 lira alır.

biz geldik teyzelerrrr...
sabah 10,30 da bi çıktık evden daha yeni dönebildik...
bugün Acenu teyzeyle kahvaltı randevumuz vardı... çok keyifli bi görüşmeydi... ben çok memnun oldum şahsen... kahvaltımızı yaptıktan sonra babişko bizi aldı ve Acenu teyzeyle civile gittik... Acenu teyze tosununa ciciler aldı, bizde kızımız Ayliz'e... sonra biz babişkomuzla birlikte halama gittik... halamın bahçesinde biraz keyif yaptık... babişkomuz da arkadaşlarının yanına gitti... akşam da halısaha maçkı vardı 22-23 arasında... maç dönüşü bizi aldı haladan evimize geldik... ama çok özlemişim evimi... epey de yorulmuşuz... yarın da malum pazar bizim gezme günümüz şimdi tostumuzu yedik ve tıpış tıpış yatağımıza gidiyoruz... hepinize kocamannnn iyi geceler olsun...

"Keçe bebek şekeri ya da nikah şekeri istiyorum ama kendim yapmayi beceremiyorum, sabrım yok ya da vaktim yok" diyorsaniz işte tam orada devreye ben giriyorum, buyuk bir zevkle ve özenle sizin için bu cicileri hazırlıyorum ve gönderiyorum, nasılım?

RNA TASARIM

Gunaydinlar.dun konttolumuz cok iyi gecti kizim 1089gr olmus.27+6 cikti.uc. gun ilerde.kilosu azmiki scaba bilemedim

Gunaydinlar.dun konttolumuz cok iyi gecti kizim 1089gr olmus.27+6 cikti.uc. gun ilerde.kilosu azmiki scaba bilemedim
Gunaydın canım doktorun bişi demedimi hamililik takviminde yazana göre haftanla uyumlusun kiloda aynı sekilde sorun olsa sölerdi doktorun bence masallah diyelim bebişe

Günaydın annişler biz 10 da kahvaltımızı yaptık ama midemiz çok bulanıyor.
Havalardan galiba kendimi bitkin hissediyorum...

Çok iyiymiş gerçekten heleki zorunlu sezeryan, keyfi sezeryan diye ayrılması daha da güzel rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inş. Benim doktorum mesai saatleri haricinde doğuma gelmiyor en çok aklıma takılan bu sanki hep gece doğum yapacakmışım gibi geliyo yahu..

iyi pazarlar herkese.nasılsınız bugün.ben deminden beri nefes nefese kalıp duruyorum nedense.hava bugün çok sıcak gibi.eşim de daha kalkmadı.kalksa da bugün biraz dolaşsak

Biz pikniğe gidiyoruzz,temiz hava bol oksijen bebişe iyi gelir, dün çok yazışmamışsınız böyle devam hemen okudum bittibugün de çok konuşmayın pazar ne de olsa çıkın gezin sizde..hehe

30.haftadayım.kan hapları reflü olarak geliyor,midem bulanıyo.benim gibi olan var mı

Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?

çocuk odasına ben çizgi film kahramanlı kayulu perde aldım internetten.yatak odama pudra pembe zebra stor perde aldım.yatak odama ve odamın rengine çok uydu.kullanışlı geldi.evde eşim kurdu.internette kurulumu videolu var biz izledik kurduk.izlemeden önce yarım saat uğraştık.bence eşin kurar güzelse al kaçırma...

Son düzenleme:
hangi siteden aldın peki adres verebilir misin ?

https://www.storperdeciniz.com/

ben yukarıdaki adresten bakıyorum da fiyatlar çok uygun geldi gözüme, bir de zebra perdeleri çıkarıp elde yıkadığım için daha önce eşimle çok defa söktük, yapılışı kolay aslında da, acaba kaliteleri nasıl olacak diye endişeliyim, bir de böyle stor ve zebra perde olayında ölçü alımı çok önemli ya tereddütlüyüm

Günaydın annişler biz 10 da kahvaltımızı yaptık ama midemiz çok bulanıyor.
Havalardan galiba kendimi bitkin hissediyorum...

Ah yaa ben de öyleyim, aslında bugün hava da çok güzel ama hiçbir şey yapmak, hiçbir yere gitmek gelmedi içimden :105:

gerçekten site uygunmuş da zebra perdenin ölçüsünü nasıl ayarlıycazki.şimdi en derken bir pencereye bir buçuk metre iyi gelir heralde.boy da pencerenin altına kadar hesaplıycaz heralde.

yok öyle deil, zebra perdelerde mesela; pencereniz 100 cm, her iki kenardan da 10'ar cm fazla olcak şekilde hesaplıyorsunuz ve totalde 120 cm olmuş oluyor, boy da fix olur değişmez ölçüsü, yere kadardır zebraların, siz istediğiniz kadar yanındaki mekanizmadan kısaltır yada uzatırsınız, o yüzden zebra perde alırken o bahsettiğim sitede uzunluk boş geçiyor dikkat ederseniz siz sadece en kısmını dolduruyorsunuz.

gerçekten site uygunmuş da zebra perdenin ölçüsünü nasıl ayarlıycazki.şimdi en derken bir pencereye bir buçuk metre iyi gelir heralde.boy da pencerenin altına kadar hesaplıycaz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…