hangi siteden aldın peki adres verebilir misin ?
https://www.storperdeciniz.com/
ben yukarıdaki adresten bakıyorum da fiyatlar çok uygun geldi gözüme, bir de zebra perdeleri çıkarıp elde yıkadığım için daha önce eşimle çok defa söktük, yapılışı kolay aslında da, acaba kaliteleri nasıl olacak diye endişeliyim, bir de böyle stor ve zebra perde olayında ölçü alımı çok önemli ya tereddütlüyüm
ben ilk kez aldım zebrA perde.gittigidiyordan.2 günde siparişim geldi 150*200 cm 89 tl verdim.gayet fiyatına göre güzeldi...şuan kullanıyorum boncuksuz benimki.odama yakıştı.fotograf çekebilsem koyardım.ama şuan hafıza kartım yok fotograf makinemde...
Çok iyiymiş gerçekten heleki zorunlu sezeryan, keyfi sezeryan diye ayrılması daha da güzel rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inş. Benim doktorum mesai saatleri haricinde doğuma gelmiyor en çok aklıma takılan bu sanki hep gece doğum yapacakmışım gibi geliyo yahu..
yok öyle deil, zebra perdelerde mesela; pencereniz 100 cm, her iki kenardan da 10'ar cm fazla olcak şekilde hesaplıyorsunuz ve totalde 120 cm olmuş oluyor, boy da fix olur değişmez ölçüsü, yere kadardır zebraların, siz istediğiniz kadar yanındaki mekanizmadan kısaltır yada uzatırsınız, o yüzden zebra perde alırken o bahsettiğim sitede uzunluk boş geçiyor dikkat ederseniz siz sadece en kısmını dolduruyorsunuz.
anladım canım da gerçekten bu kadar ucuz olabilir mi ben mi bir hata yapıyorum diyorum düz renk bir zebraya 120 ye 120 yazdım 64 liramı ne çıktı
boylar genelde 200 cm oluyor ama, benim adresini verdiğim sitede boy kısmını boş bırakırsan eğer, sadece en kısmını yazarsan doğru sonuca ulaşırsın, bir de artık zebralar kalite kalite ve model model değişiyor, o fiyata bulman çok normal, benim de en 140 oluyor, aslında 120 cm ama her iki kenardan 10 ar cm bıraktım, en kısmını da boş bıraktım, bir sürü rakam çıkıyor model ve kalitesine göre, benim de beğendiklerimin için 60-70 tl lik devardı, 120-130 tl lik de, siteyi arayıp konuşacağım ben Pazartesi, fiyatlar gerçekten çok iyi geldi gözüme, dışarıda fonuyla beraber 350-400 vermektense, kalan parayı oğluma harcarım daha iyi :)
Ah yaa ben de öyleyim, aslında bugün hava da çok güzel ama hiçbir şey yapmak, hiçbir yere gitmek gelmedi içimden :105:
Ben çok yoruluyorum artık hemen sırtım ağrıyordışarı çıkmak ıstemıyorumevde uzanayım dınleneyım
fazla kilo normal doğumu zorlaştırıyormuş canım. yediklerine dikkat edersin. sen yinede fazla yürüyüş yapma yorma kendini.
benim izne daha çok var canım yaahaziranda çıkıcam izne zaten 32. haftam mayıs sonu doluyor. sonrada yıllık iznimi kullanıcam o bitincede doğum iznimi başlatıcam inşallah. çok çok zorluyor artık çalışmak. bugün izin aldım geç geldim işe. bütün gün yattım çok iyi geldi. keşke iznime kadar hep böyle çalışsam
Günaydın ökılzar biz geldik oğlumla bugün benim ve eşimin doğum günü aynı gün doğduk da :) hemen gidip heçmisşi okuyalım sonrada akşam için hazırlık yapacağız ara ara bakarım size öptük hepinizi :)
katılıyotum komşumun kızı var zeynep 5 erkek çocuğuna bedel walla nasıl yaramaz anlatamam :)
bende 10 kg aldım canım ama doktor bişey demedi kg ma. ama benim oğlumda ters ona da bişey demedi pazartesi kontrolum var soracağım 28 haftada tersti daha döner korkma demişti
boylar genelde 200 cm oluyor ama, benim adresini verdiğim sitede boy kısmını boş bırakırsan eğer, sadece en kısmını yazarsan doğru sonuca ulaşırsın, bir de artık zebralar kalite kalite ve model model değişiyor, o fiyata bulman çok normal, benim de en 140 oluyor, aslında 120 cm ama her iki kenardan 10 ar cm bıraktım, en kısmını da boş bıraktım, bir sürü rakam çıkıyor model ve kalitesine göre, benim de beğendiklerimin için 60-70 tl lik devardı, 120-130 tl lik de, siteyi arayıp konuşacağım ben Pazartesi, fiyatlar gerçekten çok iyi geldi gözüme, dışarıda fonuyla beraber 350-400 vermektense, kalan parayı oğluma harcarım daha iyi :)
Canım öyle görüntü de bişi yok zaten suana kadar 10-11 kilo da gayet normal saçma bi uyarıydı neyse güleryüzlü esprili en azından yoksa gtmem,ya bence daha erken verilmeli bu izinler yazık yanii cık cık neyse canım dayan biraz daha aslında tehlikeli bi durum varmış gibi gösterip dr dan rapor alablrsn belki..
Sınavı olan anneler nerdelerrnasıl gecti bakim umarım iyidir ya ayy benm wc problem oldu ya resmen oğlum tepikleye tepikleye bi hal oldu zor tuttum valla Allahtan kaçırmadım yani yoksa suyum geldi diycektimm neyse ucuz atlattık darısı finallere
raporda alamamki canım. iş yerinde nişanlanıcak personel varönce onu bi izne yolluycam sonrada ben gidiceemm
canım derslerin adını bile sınava girmeden önce öğrendim benim durum o kadar vahim yani
ben sınava girmeden 1 saat kadar önce su içmeyi bıraktım canım ne olur ne olmaz diye. yoksa çok zorluyor. sınavda bile içmedim çıkınca içtim suyumu
finaller beni çok korkutuyor yaa nasıl giricez haziranda o sıcakta o göbüşlerle sınavaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?