2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben ilk kez aldım zebrA perde.gittigidiyordan.2 günde siparişim geldi 150*200 cm 89 tl verdim.gayet fiyatına göre güzeldi...şuan kullanıyorum boncuksuz benimki.odama yakıştı.fotograf çekebilsem koyardım.ama şuan hafıza kartım yok fotograf makinemde...

fiyat sizin de çok uygun gerçekten, bir de oraya bakayım bakalım, umarım hepimizin herşey istediğimiz özendiğimiz gibi olur, Allah içinize sindirsin sizin de

doktorumla onuda konuştum, gece gündüz ne zaman doğuma gelirsen gel, ben doktorumu istiyorum dediğin zaman ben saat kaç olursa yanındayım dedi. buda bana çok güven verdi. doktoruma gerçekten güveniyorum.....

anladım canım da gerçekten bu kadar ucuz olabilir mi ben mi bir hata yapıyorum diyorum düz renk bir zebraya 120 ye 120 yazdım 64 liramı ne çıktı

boylar genelde 200 cm oluyor ama, benim adresini verdiğim sitede boy kısmını boş bırakırsan eğer, sadece en kısmını yazarsan doğru sonuca ulaşırsın, bir de artık zebralar kalite kalite ve model model değişiyor, o fiyata bulman çok normal, benim de en 140 oluyor, aslında 120 cm ama her iki kenardan 10 ar cm bıraktım, en kısmını da boş bıraktım, bir sürü rakam çıkıyor model ve kalitesine göre, benim de beğendiklerimin için 60-70 tl lik devardı, 120-130 tl lik de, siteyi arayıp konuşacağım ben Pazartesi, fiyatlar gerçekten çok iyi geldi gözüme, dışarıda fonuyla beraber 350-400 vermektense, kalan parayı oğluma harcarım daha iyi :)

anladım canım da gerçekten bu kadar ucuz olabilir mi ben mi bir hata yapıyorum diyorum düz renk bir zebraya 120 ye 120 yazdım 64 liramı ne çıktı

öyle gerçekten de.geçen perdeci de hesaplattırdım 300 tuttu.bu kadar da fark mı olur.gitti gidiyora da baktım şimdi orda da çok ucuzlar var.lovelypink arkadaşım sen ordan almışsın.hangisiydi acaba.bazı zebralar vardı orda asılı halini göstermemişler de oval şekil içinde desenin fotosu var.onlar çok uygun acaba çok mu kalitesizlerdir ki.

öncelikle doğum günümü kutlayan tüm annelere teşekkür ederim :)Slm kızlar biz geldik sabahtan beri dışardayız artık eve geldik çünkü çok gezersek kasıklarım çok ağrıyor gceleri sancım oluyor. zaten gece uykusu yalan oldu kramplar sırt ağrıları derken artık benim gögsümde ağrımaya baladı resmen kaburgalarım sızlıyor yarın pazartesi ama işe gitmeyeceğiz oğlumun kontrolu var burdaki doktorla son randevumuz sonra doğu anane babane dedelerin yanına :) hafta sonu eşim bi arkadaşıyla konuşmuş bayan doğum yapalı 2 ay olmuş adam eşime kesinlikle epidural yapsın eşin benim eşim çok rahat etti birde bol bol ceviz yesin demiş artık netleştridik epidural olacağım bende hepinize iyi pazarlar :)

Ben çok yoruluyorum artık hemen sırtım ağrıyor dışarı çıkmak ıstemıyorumevde uzanayım dınleneyım

Aslında bizim için biraz erken, daha yedinci aylarımızdayız resmi olarak. Havalar daha da çok ısınınca nasıl olacak, inan gözüm korkuyor. Neyse ki her gün böyle olmuyorum, bazı günler de gereksiz enerjik oluyorum mesela geçen gün bi geldiler banyonun duvarlarını sildim, üç gündür karnım acıyor. İşte lüzumsuz bi hareket, zaten önümüzdeki cuma temizlikçi gelecek, manyak ben

Canım öyle görüntü de bişi yok zaten suana kadar 10-11 kilo da gayet normal saçma bi uyarıydı neyse güleryüzlü esprili en azından yoksa gtmem,ya bence daha erken verilmeli bu izinler yazık yanii cık cık neyse canım dayan biraz daha aslında tehlikeli bi durum varmış gibi gösterip dr dan rapor alablrsn belki..

Aaa ne güzell :)) Doğum gününüz kutlu olsun tatlım eşinle bebeğinle sağlıklı,mutlu yıllara inşallahh :)

Demez canım çünkü normaal ya ben 4 kilo fazlamla kaldım 56-57 ile boy da 1.64 e şimdi oldum 68 ama napim yanii karnım kocaman geri kalan kısımlar öyle göze batmıyo ben demiyorum yani cevremdekiler diyo bi de amaan neyse o uyardı işte 2 kilo daha alablrm en fazla başka yok hakkım,bana da diğer dr döner korkma fln demişti ama bu dr um ameliyat olma ihtimaline hazır ol tarzı konuştu ne bilim hayırlısı olsun keşke de sezeryan videosu izlemeseydim aah ahh :)

Sınavı olan anneler nerdelerrnasıl gecti bakim umarım iyidir ya ayy benm wc problem oldu ya resmen oğlum tepikleye tepikleye bi hal oldu zor tuttum valla Allahtan kaçırmadım yani yoksa suyum geldi diycektimm neyse ucuz atlattık darısı finallere

adres bu linke tıkla.ZEBRA PERDE 150x200 GittiGidiyor'da 83944973
tam gözümüyor oradaki krem ama göründüğü gibi.renk seçenekleri mevcut.ben pembesini aldım. çok pahalı birşey almadım öyle.ömür boyu kullanacağımıda pek düşünmüyorum.maximum 5 sene idare etse yeter.ben kredi kartına taksit olunca 10tl de fazla verdim.gitti gidiyor peşin fiyatına taksit yapmıyor.

Son düzenleme:

raporda alamamki canım. iş yerinde nişanlanıcak personel var önce onu bi izne yolluycam sonrada ben gidiceemm

canım derslerin adını bile sınava girmeden önce öğrendim benim durum o kadar vahim yani
ben sınava girmeden 1 saat kadar önce su içmeyi bıraktım canım ne olur ne olmaz diye. yoksa çok zorluyor. sınavda bile içmedim çıkınca içtim suyumu
finaller beni çok korkutuyor yaa nasıl giricez haziranda o sıcakta o göbüşlerle sınavaaa

raporda alamamki canım. iş yerinde nişanlanıcak personel var önce onu bi izne yolluycam sonrada ben gidiceemm

Kız evlenmiyo ya nişanlanıyo balayına mı gtcek sanki:) tatlım hem önce can demişler sen kendini en önemlisi bebişini düşün yptırablyosan yap..

Hadi yaa vah canıım :) ben çalıştım ya gecerim bi sıkıntı olmazsa umarım sende gecersin de rahat edersin seneye bebişinle zor olur çünki hangi bölümdü senin tatlım? benim işletme son 2. üni. olark okyrm ama pişman oldum yani benden gecmişş artıkk..Ahh ahh ben gelmesin diye hiç su içmedim nerdeyse yani bu depo nerden doluyo anlamadım benim oğlandan mı sızıyo napıyo kaçak var heralde bi de sınavdan hemen önce de mecbur kaldım girdim okulda düşün yanii Allahtan cok temizdi wc ler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…