2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benimde işletme canım son sınıf. hem iş hem hamilelik hemde ders çalışmak çok ağır geldi bu yıl. hamiş olmasaydım bu yıl mezun olurdum büyük ihtimalle ama bu yıl anne önümüzdeki yılda mezun olurum inşallah. Tek amacım seneye az ders bırakmak artık.
bizim oğlanlar çok hareketli galiba ondan sürekli wc ye gitmek zorunda kalıyoruz. biraz kıpırdandığı zaman zaten imkanı yok durmanın hemen wc yee

Kız evlenmiyo ya nişanlanıyo balayına mı gtcek sanki:) tatlım hem önce can demişler sen kendini en önemlisi bebişini düşün yptırablyosan yap..

herkesi düşünüyoruz işte canım napalım. onlarda bana çok destek oldular hamişliğimde. güzel anlarında zor durumda bırakmak istemiyorum bende onları napiyim
son günlerimde yatarım artık iş yerinde

kesinlikle çok uygun fiyatı canım, eşimle baktık şimdi, hatta yatak odamızı da değiştirelim hazır almışken dedik :) ben de aynı mantıktayım, zaten evleneli 3 sene oldu, bak 3 senede perdeler değişiyor, dediğin gibi 3-5 sene götürsün yeter bence de, haftaya hafta sonu yine buralardan bakacağım, bu fiyata bulamazsam internetten sipariş vereceğim, gelen ürünleri beğenirsem de diğer odalarıma da alırım :) ah oğlan çocuğu ah, bi geliosun masrafa bak :)

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

.

çok güzel olmuş ellerine sağlık

6 ay ücretli ne alemde acaba bilen var mı bu gidişle bizi kapsamicak yani..
valla benim iyice sinirlerim bozuldu.yapmayacaksanız bahsetmeyeceksiniz.olsa nasıl sevinicem
fotoda kendi yüzünü mü koydun anlayamadım

ben yine bilgisayar başında uyuklamaya başladım iyi geceler kızlar yarın görüşürüz

Çooook güzel ve çoook duygusal

Ben bugün bayağı fenalaştım kızlar balkonda çok durmuştum esiyordu çok sancılandım eşim sıcak su torbası filan yaptıda uyudum 1 saat yemek filan yedirdi eşimde kendime yeni yeni geldim.
acile gitmemek için kendimi zor tuuttum.karnım çok sertti biraz yumuşadı.

admen , blgn08 , Kelebek034 , star4u , nddd güzel dilekleriniz teşekkür ederim şekerler

blgn08 , hoşbuldum canım. Senin niçin erken doğum riskin var? Umarim zamaninda saglicakla gelir minik melegin.

Kelebek034 , canım , benim nst kağıdımı görevli direkt doktorun odasına göndermiş. Benim elime hiç geçmedi bile. Doktor odasında grafiği bana yorumladı. Sayısal değer belirtmedi. Sadece grafiklerin normal seyrinde olduğunu söyledi. Ben de o an grafigin bir nüshasını almayı düşünemedim. Ama bir daha ki gittigimde her nst çıktısından birer nüsha alıp dosyama eklicem , mukayese yapabilmek için.

nddd , sen nasılsın tatlım? Hamileliğin nasıl gidiyor?

Günaydın güzel anneler ve yavruları 1 haftadır babamiz yanımızda ıdi sadece okudum yorum yapamadım bu hafta göbüş iyice büyüdü ,eksiklerimiz alındı pijamalar anneler günü dolayısıyla hep indirimli almayanlar kaçırmasın derim,babamıza sağlı sollu tekme lerimizi attık kızımız kesin daha hareketli oğlumuz açıkinca oda cok az tekme atıyor uzun süredir görmediği ve belkide doguma kadar göremeyeceği icin babamiz üzüldü bizde ona üzüldük esleriniz yanınızda ise ne mutlu size arkadaslar

6 ay ücretli ne alemde acaba bilen var mı bu gidişle bizi kapsamicak yani..

canım nedense benim hala umudum var kapsıcak bizi..pozitif düşünmeye çalışalım...

günaydın canım...hayırdır neden ayrılıcan eşinden ailenin yanındamı olacak doğum ondanmı?

Slmm güzel anneler ve minik kuşlar ...yeni bir haftaya başladık yine hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel bir gün geçiririz...dün izinliydik ama hiç dinlenemedik...piknik yaptık ailece çok güzel geçti ama çokta yoruldum bişey yapmadığım halde...c.tesi öğeden sonra iş çıkışı eminönüne gittik eşimle ahhh kızlar keşke daha önce bişey almasaydımda herşeyi oradan alsaydım..havuzluhanda yok yok bayıldım valla..eşim artık benim ikinci adresim burası diyo...ben üşenirimde gelmeye ama eşim zırt pırt çıkar gelir:))oğlumun herşeyi şükürler olsun hazır sadece kendisini bekliyoruz...kendimede bi sürü alışveriş yaptım içime sinen hanım hanımcık pudra rengi bi gecelik sabahlık takımı aldım pijama takımlarınıda annem alıcak...bi ara resimlerini paylaşıcam bakalım beğenecekmisiniz...
bizde haberler böle eee sizlerde durumlar ne ???

yine yeniden bir haftabaşı dahaa.. bu haftasonu çok dinlenemesek de evde olmak güzel.
yaa bayanlar cumartesiden beri ayaklarım şiş bilek ve ayağım aynı gibi oldu eşim bakıp bakıp tombiş ayaklı diyorgülüyor sabah uyandığımda da geçmemiş bu öedeemi oluyor doktora gitmeme daha 10 gün var doktorlarınız ne diyor bu durumu yaşayan varmı acaba:18::18::18: şişiyordu ama sabaha iniyordu artık standart modu şiş oldu
çok tatlı eline sağlık.

sabah sabah gözlerim doldu amaaa
geçmiş olsun aman dikkat o esinti çok güzel geliyor ohh ama sonrası:18::18::18::18:

hamilelik takviminde yazıyormuş şişlikler yüksek tansiiyon diyor geçen hafta sağlık ocağında baya iiç çıkmıştı aslında erkenemi alsam randevuyu kesin yer de yoktur pöfff

gunaydın guzel annişler :) bn bayadr gıremedm topığe mısafrm vardı özledım sızı :) cok sayfada olsa bı kacını okucam bakım neler yaptınz:) kımse doğm yapmadı dmı bn yokken

hamilelik takviminde yazıyormuş şişlikler yüksek tansiiyon diyor geçen hafta sağlık ocağında baya iiç çıkmıştı aslında erkenemi alsam randevuyu kesin yer de yoktur pöfff

hıc ınmıyosa gt tatlm yuksek tansıyonda sorun tabı ne olur ne olmaz

Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız fiyatları neler
offf kafam çok karışık Medpolün fiyatı Temmuzda artacak

ben Ataşehir - KAdıköy Şifa'da doğum yapacağım.

Fİyatlarşu şekilde: (MepfreSigorta anlaşmalı fiyatlarmış ama normaldadaha fazla olabilir)

Sezaryen:doktorlu 5900 doktorsuz 3600
Normal: doktorlu 5300 doktorsuz 2500

epidural 350 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…