yine yeniden bir haftabaşı dahaa.. bu haftasonu çok dinlenemesek de evde olmak güzel.
yaa bayanlar cumartesiden beri ayaklarım şiş bilek ve ayağım aynı gibi oldu eşim bakıp bakıp tombiş ayaklı diyorgülüyorsabah uyandığımda da geçmemiş bu öedeemi oluyor doktora gitmeme daha 10 gün var doktorlarınız ne diyor bu durumu yaşayan varmı acaba:18::18::18: şişiyordu ama sabaha iniyordu artık standart modu şiş oldu
çok tatlı eline sağlık.
sabah sabah gözlerim doldu amaaa
geçmiş olsun aman dikkat o esinti çok güzel geliyor ohh ama sonrası:18::18::18::18:
gunaydın guzel annişler :) bn bayadr gıremedm topığe mısafrm vardı özledım sızı :) cok sayfada olsa bı kacını okucam bakım neler yaptınz:) kımse doğm yapmadı dmı bn yokken
ben Ataşehir - KAdıköy Şifa'da doğum yapacağım.
Fİyatlarşu şekilde: (MepfreSigorta anlaşmalı fiyatlarmış ama normaldadaha fazla olabilir)
Sezaryen:doktorlu 5900 doktorsuz 3600
Normal: doktorlu 5300 doktorsuz 2500
epidural 350 TL
slm tatlımm..ben yaklaşık 1 aydır yaşıyorum bu sorunu..bazen sabah kalktığım zaman iniyor ama bazı zamanlarda özellikle çok yürümüşsem yada yorulmuşsam sabahta şiş geziyorum...doktor normal dedi bana tuzu azalt dedi,ayaklarını yükseğe kaldır dinlen dedi ama boş bişeye yaramıyo..ben zaten tuzlu yemek yemem ama yinede inmiyor şişliklerim..
günaydın cnmm...yok yok daha doğum yapan olmadı ama bu aydan sonra bekleyelim artık bebişleri:))
aynn şaka gıbı yha 30. haftadayım :))) doğursam doğrucam :)
Ben bugün bayağı fenalaştım kızlar balkonda çok durmuştum esiyordu çok sancılandım eşim sıcak su torbası filan yaptıda uyudum 1 saat yemek filan yedirdi eşimde kendime yeni yeni geldim.
acile gitmemek için kendimi zor tuuttum.karnım çok sertti biraz yumuşadı.
çok güzel olmuş ellerine sağlık
valla benim iyice sinirlerim bozuldu.yapmayacaksanız bahsetmeyeceksiniz.olsa nasıl sevinicem
fotoda kendi yüzünü mü koydun anlayamadım
boylar genelde 200 cm oluyor ama, benim adresini verdiğim sitede boy kısmını boş bırakırsan eğer, sadece en kısmını yazarsan doğru sonuca ulaşırsın, bir de artık zebralar kalite kalite ve model model değişiyor, o fiyata bulman çok normal, benim de en 140 oluyor, aslında 120 cm ama her iki kenardan 10 ar cm bıraktım, en kısmını da boş bıraktım, bir sürü rakam çıkıyor model ve kalitesine göre, benim de beğendiklerimin için 60-70 tl lik devardı, 120-130 tl lik de, siteyi arayıp konuşacağım ben Pazartesi, fiyatlar gerçekten çok iyi geldi gözüme, dışarıda fonuyla beraber 350-400 vermektense, kalan parayı oğluma harcarım daha iyi :)
gaz sıkışması olmuş sanırım.berbat birşeydir gerçekten.geçmiş olsun aman dikkat et bundan sonra.ben oldum mu ancak iğneyle düzeliyor.Ben bugün bayağı fenalaştım kızlar balkonda çok durmuştum esiyordu çok sancılandım eşim sıcak su torbası filan yaptıda uyudum 1 saat yemek filan yedirdi eşimde kendime yeni yeni geldim.
eşin neden yanında değil sen annenlerdemisin?allah kavuştursun canımGünaydın güzel anneler ve yavruları 1 haftadır babamiz yanımızda ıdi sadece okudum yorum yapamadım bu hafta göbüş iyice büyüdü ,eksiklerimiz alındı pijamalar anneler günü dolayısıyla hep indirimli almayanlar kaçırmasın derim,babamıza sağlı sollu tekme lerimizi attık kızımız kesin daha hareketli oğlumuz açıkinca oda cok az tekme atıyor uzun süredir görmediği ve belkide doguma kadar göremeyeceği icin babamiz üzüldü bizde ona üzüldük esleriniz yanınızda ise ne mutlu size arkadaslar
benim eşim de yapar böyle şeyler komik oluyorevet kendi yüzümü koydum canım
epıdurel nasıl 350 tl yha bızm hastanede özel bızmkı 1000 tl normal epıdurel. sezeryan 350 tl. cok yuksek yha fıatlar doktrsuz yapsan bı sorun olurmukı ne kadar abartmışlar yha fıatları
Ben bugün bayağı fenalaştım kızlar balkonda çok durmuştum esiyordu çok sancılandım eşim sıcak su torbası filan yaptıda uyudum 1 saat yemek filan yedirdi eşimde kendime yeni yeni geldim.
herkese günaydinnnn ,
nasilsiniz anneler ve civcivleri ?
biz işe geldik , haftasonu yine cok yorulduk , ayakta zor duruyoruz ....
yine yeniden bir haftabaşı dahaa.. bu haftasonu çok dinlenemesek de evde olmak güzel.
yaa bayanlar cumartesiden beri ayaklarım şiş bilek ve ayağım aynı gibi oldu eşim bakıp bakıp tombiş ayaklı diyorgülüyorsabah uyandığımda da geçmemiş bu öedeemi oluyor doktora gitmeme daha 10 gün var doktorlarınız ne diyor bu durumu yaşayan varmı acaba:18::18::18: şişiyordu ama sabaha iniyordu artık standart modu şiş oldu
canim ,
benimde cok uzun zamandir var ayakalrimda şişlik , tombik tombik , benimde eşim surekli gülüyo bana
parmaklarim minicik kaliyo ayaklarimda :))
ben kaya tuzu ve karbonat aldim onlari deniycem halen deneyemedim :)
hamilelik takviminde yazıyormuş şişlikler yüksek tansiiyon diyor geçen hafta sağlık ocağında baya iiç çıkmıştı aslında erkenemi alsam randevuyu kesin yer de yoktur pöfff
günaydın hamiş anneler nasılsınız.biz iyiyiş bebişle.bu sabah biraz canım sıkkın.komşu hayırsızlığından dertliyim.dün eşime bahçemizi yıkattım bugün akşam serdiğim çamaşırları almak için bahçeye çıktığımda çok sinirim bozuldu.bahçeme halı kilim falan silkelemişler.heryer yün ve kıl tüy.Allah ım bu insanları görmüyormusun? bu nedir şimdi komşu hakkı nerde.camları bile açamıyorum zemin kattayım diye tozdan.daha taşınalım 5 ay oldu.üstümüzde oturan ev sahibi ve onun üstüde gelini.ne desem zıt şeyler yapıyorlar.ben çamaşırları evde kurutmaktan evim nem aldı.evi havasızlıktan kokuyor.of kafayı yiyecem.çocuk odası yapıyorum.şimdilik çamaşır odası.dilerim Rabbim onlara çok çektirir.cehenneme girsinler.ben zaten çalışıyorum birde hergün bahçe mi yıkayım.offf ya..kiracılık da zor.cahil kültürsüz insanlarla aynı binada oturmakta zor.ben bu insanlara silkelemeyin demekten bktım.keşke eşim çok kazansada bir ev alabilsek.4 yıldır evliyim 3 kez taşındık ev değiştirmek ev bulmak çok zor.sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın.sadece derdimi paylaşmak istedim....
Günaydınnnnn...İyiyim canım sende iyisindir umarımnaptınız yoruldunuz? haftasonu kızlarla buluştunuz mu nasıl geçti?
canım iyiyiz sayilir :) yarim__ ile buluştuk biz kahvalti yaptik civile gittik cok keyifliydi :)) hava cok sıcakti :))
günaydın hamiş anneler nasılsınız.biz iyiyiş bebişle.bu sabah biraz canım sıkkın.komşu hayırsızlığından dertliyim.dün eşime bahçemizi yıkattım bugün akşam serdiğim çamaşırları almak için bahçeye çıktığımda çok sinirim bozuldu.bahçeme halı kilim falan silkelemişler.heryer yün ve kıl tüy.Allah ım bu insanları görmüyormusun? bu nedir şimdi komşu hakkı nerde.camları bile açamıyorum zemin kattayım diye tozdan.daha taşınalım 5 ay oldu.üstümüzde oturan ev sahibi ve onun üstüde gelini.ne desem zıt şeyler yapıyorlar.ben çamaşırları evde kurutmaktan evim nem aldı.evi havasızlıktan kokuyor.of kafayı yiyecem.çocuk odası yapıyorum.şimdilik çamaşır odası.dilerim Rabbim onlara çok çektirir.cehenneme girsinler.ben zaten çalışıyorum birde hergün bahçe mi yıkayım.offf ya..kiracılık da zor.cahil kültürsüz insanlarla aynı binada oturmakta zor.ben bu insanlara silkelemeyin demekten bktım.keşke eşim çok kazansada bir ev alabilsek.4 yıldır evliyim 3 kez taşındık ev değiştirmek ev bulmak çok zor.sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın.sadece derdimi paylaşmak istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?