2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

slm tatlımm..ben yaklaşık 1 aydır yaşıyorum bu sorunu..bazen sabah kalktığım zaman iniyor ama bazı zamanlarda özellikle çok yürümüşsem yada yorulmuşsam sabahta şiş geziyorum...doktor normal dedi bana tuzu azalt dedi,ayaklarını yükseğe kaldır dinlen dedi ama boş bişeye yaramıyo..ben zaten tuzlu yemek yemem ama yinede inmiyor şişliklerim..
gunaydın guzel annişler :) bn bayadr gıremedm topığe mısafrm vardı özledım sızı :) cok sayfada olsa bı kacını okucam bakım neler yaptınz:) kımse doğm yapmadı dmı bn yokken

günaydın cnmm...yok yok daha doğum yapan olmadı ama bu aydan sonra bekleyelim artık bebişleri:))

epıdurel nasıl 350 tl yha bızm hastanede özel bızmkı 1000 tl normal epıdurel. sezeryan 350 tl. cok yuksek yha fıatlar doktrsuz yapsan bı sorun olurmukı ne kadar abartmışlar yha fıatları

aynn şaka gıbı yha 30. haftadayım :))) doğursam doğrucam :)

aynn şaka gıbı yha 30. haftadayım :))) doğursam doğrucam :)

aman canım yaa deme öle erken daha biraz daha büyüsün bebeşin sık biraz dişini az kaldı :))

bu hastane fiyatları uçup gidiyo yaa o ne doktorlu 5000 lerde..ne yani okadar para vermezsen doktorun gelip bakmıcakmı ..ne saçmalık yaa...zaten herhangi bir sorun yoksa bebek kendi geliyor onlarında yapacağı bişey yok ki...benim gittiğim hastanede normal 675 sezeryan 1.250. epidural iğnede sadece normalde exsta 350 tl alıyorlarmış sezeryanda fiyatın içindeymiş...allah yardımcımız olsun artık

kendine dikkat et canım fazla ayakta kalma.

Günaydın canım :) Anladığım kadarıyla zebra perde düşünüyorsun ben mutfakta kullanıyorum ve pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.Bende bebek odasına ölçü aldırdım.Pencere 140 cm kenarları 40 cm kanat ve kanat perdesiyle konsept yapılmış tül perdesi toplamda 500 tl tuttu.Brillife markası.Linens fiyatları 900 tl ye kadar çıkıyor.O da pazarlıklı fiyatı :S Boy standart 2.80 cm oluyormuş.Biraz fazla geldi banada ama o kadar perdeci dolaştım bundan daha çok içime sinen olmadı.Bu hafta son kararı vericem

gaz sıkışması olmuş sanırım.berbat birşeydir gerçekten.geçmiş olsun aman dikkat et bundan sonra.ben oldum mu ancak iğneyle düzeliyor.
eşin neden yanında değil sen annenlerdemisin?allah kavuştursun canım
evet kendi yüzümü koydum canım
benim eşim de yapar böyle şeyler komik oluyor

epıdurel nasıl 350 tl yha bızm hastanede özel bızmkı 1000 tl normal epıdurel. sezeryan 350 tl. cok yuksek yha fıatlar doktrsuz yapsan bı sorun olurmukı ne kadar abartmışlar yha fıatları

doktorsuz dediği zaten kendidoktorunu dışarıdan getirmeolayı
yani benim öyle
muayenehaneye gidiyorum, doktorumdogumu burada yapacak.
Onun fiiyatı da 3000 yani bana normaldoğumm toplam 5500 TL ye mal olucak ama sigortam olduğu için max 1000 tl filan çıkıcak cebimden

herkese günaydinnnn ,

nasilsiniz anneler ve civcivleri ?

biz işe geldik , haftasonu yine cok yorulduk , ayakta zor duruyoruz ....

Günaydııın

Geçmiş olsun canım. Muhakkak üşütmüşündür. Hamilelik zor süreçtir kendimize daha da çok dikkat etmeliyiz. Gece uyuyabildin mi barı?
Şimdi nasılsın?

herkese günaydinnnn ,

nasilsiniz anneler ve civcivleri ?

biz işe geldik , haftasonu yine cok yorulduk , ayakta zor duruyoruz ....

Günaydınnnnn...İyiyim canım sende iyisindir umarım naptınız yoruldunuz? haftasonu kızlarla buluştunuz mu nasıl geçti?

Son düzenleme:

günaydın hamiş anneler nasılsınız.biz iyiyiş bebişle.bu sabah biraz canım sıkkın.komşu hayırsızlığından dertliyim.dün eşime bahçemizi yıkattım bugün akşam serdiğim çamaşırları almak için bahçeye çıktığımda çok sinirim bozuldu.bahçeme halı kilim falan silkelemişler.heryer yün ve kıl tüy.Allah ım bu insanları görmüyormusun? bu nedir şimdi komşu hakkı nerde.camları bile açamıyorum zemin kattayım diye tozdan.daha taşınalım 5 ay oldu.üstümüzde oturan ev sahibi ve onun üstüde gelini.ne desem zıt şeyler yapıyorlar.ben çamaşırları evde kurutmaktan evim nem aldı.evi havasızlıktan kokuyor.of kafayı yiyecem.çocuk odası yapıyorum.şimdilik çamaşır odası.dilerim Rabbim onlara çok çektirir.cehenneme girsinler.ben zaten çalışıyorum birde hergün bahçe mi yıkayım.offf ya..kiracılık da zor.cahil kültürsüz insanlarla aynı binada oturmakta zor.ben bu insanlara silkelemeyin demekten bktım.keşke eşim çok kazansada bir ev alabilsek.4 yıldır evliyim 3 kez taşındık ev değiştirmek ev bulmak çok zor.sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın.sadece derdimi paylaşmak istedim....

hamilelik takviminde yazıyormuş şişlikler yüksek tansiiyon diyor geçen hafta sağlık ocağında baya iiç çıkmıştı aslında erkenemi alsam randevuyu kesin yer de yoktur pöfff

benim tansiyonum hep normal cikiyor ,

ama ayaklarim fil ayagi gibi oluyo :) ayakta kalmaktan dedi , ve tüm hamilelerin dogum yaklaştikca bu tur probler yaşadğini biliyorum.

ben 3. kattayım üst katımdakiler de yapio öle ses , gürültü hiç durmuyo ama bide pislikleri bişiler sirkeliyolar , en son gittim çamasırlarımın ustune pide kepegi sirkelemişlerdi , caldım kapıyı verdim eline al yıka bunlari die. insanlar cok enteresan, güzelce konus anlamazlarsa kavha et bu ne yaa

Günaydınnnnn...İyiyim canım sende iyisindir umarım naptınız yoruldunuz? haftasonu kızlarla buluştunuz mu nasıl geçti?

canım iyiyiz sayilir :) yarim__ ile buluştuk biz kahvalti yaptik civile gittik cok keyifliydi :)) hava cok sıcakti :))

Günaydın anneler herkes ii sanırım.Bende hafta sonu işte hava güneş pikink derken bi pazartesiyle daha başbaşayızz :) cumartesi doktor kontrolüm var merakla beklemekteyim. :))

canım iyiyiz sayilir :) yarim__ ile buluştuk biz kahvalti yaptik civile gittik cok keyifliydi :)) hava cok sıcakti :))

O halde keyifli yorgunluk olmuş :) ayaklar konusunda eve gelince soğuk suyla duşta yıkadıktan sonra yüksek bir yastık koy altına.Soğuk su kan dolaşımı şişliği azaltır...

Günaydın canım:) Anlayışsız komşuyla,ortak yaşam kurallarını bilmeyen insanlarla yaşamak zorunda olmak ne kadar zordur bilirim.Bizim sitede cmtesi günü temizlik sadece mutfak dışı balkon kullanılarak yapılır.Halı silkelemek yasak sadece havalandırma için asılabilir.Bu kurallara rağmen uyumsuz insan dolu.Kiracıysan hakların var git konuş belli kurallar getirin belki uyarlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…