günaydın hamiş anneler nasılsınız.biz iyiyiş bebişle.bu sabah biraz canım sıkkın.komşu hayırsızlığından dertliyim.dün eşime bahçemizi yıkattım bugün akşam serdiğim çamaşırları almak için bahçeye çıktığımda çok sinirim bozuldu.bahçeme halı kilim falan silkelemişler.heryer yün ve kıl tüy.Allah ım bu insanları görmüyormusun? bu nedir şimdi komşu hakkı nerde.camları bile açamıyorum zemin kattayım diye tozdan.daha taşınalım 5 ay oldu.üstümüzde oturan ev sahibi ve onun üstüde gelini.ne desem zıt şeyler yapıyorlar.ben çamaşırları evde kurutmaktan evim nem aldı.evi havasızlıktan kokuyor.of kafayı yiyecem.çocuk odası yapıyorum.şimdilik çamaşır odası.dilerim Rabbim onlara çok çektirir.cehenneme girsinler.ben zaten çalışıyorum birde hergün bahçe mi yıkayım.offf ya..kiracılık da zor.cahil kültürsüz insanlarla aynı binada oturmakta zor.ben bu insanlara silkelemeyin demekten bktım.keşke eşim çok kazansada bir ev alabilsek.4 yıldır evliyim 3 kez taşındık ev değiştirmek ev bulmak çok zor.sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın.sadece derdimi paylaşmak istedim....
gerçekten aşağıya birşeyler silkeleyen insanları anlayamıyorum ne kadar ayıp ya.sen canını sıkıp da kendini üzme boşver şimdi onlarla tartışmaya girmek ancak seni yıpratır.günaydın hamiş anneler nasılsınız.biz iyiyiş bebişle.bu sabah biraz canım sıkkın.komşu hayırsızlığından dertliyim.dün eşime bahçemizi yıkattım bugün akşam serdiğim çamaşırları almak için bahçeye çıktığımda çok sinirim bozuldu.bahçeme halı kilim falan silkelemişler.heryer yün ve kıl tüy.Allah ım bu insanları görmüyormusun? bu nedir şimdi komşu hakkı nerde.camları bile açamıyorum zemin kattayım diye tozdan.daha taşınalım 5 ay oldu.üstümüzde oturan ev sahibi ve onun üstüde gelini.ne desem zıt şeyler yapıyorlar.ben çamaşırları evde kurutmaktan evim nem aldı.evi havasızlıktan kokuyor.of kafayı yiyecem.çocuk odası yapıyorum.şimdilik çamaşır odası.dilerim Rabbim onlara çok çektirir.cehenneme girsinler.ben zaten çalışıyorum birde hergün bahçe mi yıkayım.offf ya..kiracılık da zor.cahil kültürsüz insanlarla aynı binada oturmakta zor.ben bu insanlara silkelemeyin demekten bktım.keşke eşim çok kazansada bir ev alabilsek.4 yıldır evliyim 3 kez taşındık ev değiştirmek ev bulmak çok zor.sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın.sadece derdimi paylaşmak istedim....
Günaydın canım:) Anlayışsız komşuyla,ortak yaşam kurallarını bilmeyen insanlarla yaşamak zorunda olmak ne kadar zordur bilirim.Bizim sitede cmtesi günü temizlik sadece mutfak dışı balkon kullanılarak yapılır.Halı silkelemek yasak sadece havalandırma için asılabilir.Bu kurallara rağmen uyumsuz insan dolu.Kiracıysan hakların var git konuş belli kurallar getirin belki uyarlar :44:
gerçekten aşağıya birşeyler silkeleyen insanları anlayamıyorum ne kadar ayıp ya.sen canını sıkıp da kendini üzme boşver şimdi onlarla tartışmaya girmek ancak seni yıpratır.
kızlar size birşey sorcam park yatakların uyku setlerinde yatak kenarlığı oluyor ya ben sadece ondan almak istiyorum da bulamadım.sanırım illa uykusetiyle mi satılıyor acaba.sadece onu alabileceğim yerler varsa önerebilirmisiniz
canım az önce gittim konuştum.burası onların mülküymüş.silkelemeyince olmazmış.ayrıca ben giriş kat ttutmuşum ve böyle olacagını bilmiyormuy muşum.bende daha dün yıkandı orası dedim.benim çocuklarım var evim temiz kalmıyor nereden silkeleyim diyor.kavga ettim indim aşağı.ben silkelerim diyor.ya bunlar eve iş getiriyorlar onu sık sık silkeliyorlar.sinirimden ağladım.çok çaresizim.bende kira ödüyorum sonuçta dedim o dedi bizim mülkümüz.haklarımı kime danışayım.sonuçta işte kiracıyım.
günaydn kızlar...
biz bugün çok asabi uyandık... gece dön dolan parça pinçik uyku uyuduk bi cacık da anlamadık...
bakalım bugün nasıl geçicek...
Kızlar ben de sizden isim konusunda yardım istesem. İnşaallah oğlumuz olacak ve kayınbabamız illaki benim ismim olsun diyor ben de kendim koymak istiyorumSonunda anlaştık 2 ismi olacak oğluşumun ama İSMAİL ismine uyumlu güzel manalı modern bir isim bulamıyoruz.
Sizin aklınıza gelen bir isim var mı?
.....İSMAİL....???
Günaydın anneler herkes ii sanırım.Bende hafta sonu işte hava güneş pikink derken bi pazartesiyle daha başbaşayızz :) cumartesi doktor kontrolüm var merakla beklemekteyim. :))
iyi ozaman sende parasını vermessin..olurmu öle şey yaa bak ben bile sinir oldum..kiracı olarakta şikayet edeceğin yerler var cnm netten araştır ve peşini bırakma biraz burunları sürtsün..ev sahibi diye herşeyi yaapma hakları yok...
ufacık bir kavgada zaten evimizden çık diyen insanlar bunlar.offf ya çıldırıyorum...canım 2-3 gün kira gecikse başımızı ağrıtıyorlar.çok can sıkıcılar.halim vahim benim.
canım az önce gittim konuştum.burası onların mülküymüş.silkelemeyince olmazmış.ayrıca ben giriş kat ttutmuşum ve böyle olacagını bilmiyormuy muşum.bende daha dün yıkandı orası dedim.benim çocuklarım var evim temiz kalmıyor nereden silkeleyim diyor.kavga ettim indim aşağı.ben silkelerim diyor.ya bunlar eve iş getiriyorlar onu sık sık silkeliyorlar.sinirimden ağladım.çok çaresizim.bende kira ödüyorum sonuçta dedim o dedi bizim mülkümüz.haklarımı kime danışayım.sonuçta işte kiracıyım.
uyku seti kenarlarını ancak kendin özel diktirirsin kumaşcıda ya da terzide.ayrı satılmaz bence.hem park yatakda gerekmez bence.bebek üstte en fazla altı yedi ay yatıyormuş.
günaydın hamiş anneler nasılsınız.biz iyiyiş bebişle.bu sabah biraz canım sıkkın.komşu hayırsızlığından dertliyim.dün eşime bahçemizi yıkattım bugün akşam serdiğim çamaşırları almak için bahçeye çıktığımda çok sinirim bozuldu.bahçeme halı kilim falan silkelemişler.heryer yün ve kıl tüy.Allah ım bu insanları görmüyormusun? bu nedir şimdi komşu hakkı nerde.camları bile açamıyorum zemin kattayım diye tozdan.daha taşınalım 5 ay oldu.üstümüzde oturan ev sahibi ve onun üstüde gelini.ne desem zıt şeyler yapıyorlar.ben çamaşırları evde kurutmaktan evim nem aldı.evi havasızlıktan kokuyor.of kafayı yiyecem.çocuk odası yapıyorum.şimdilik çamaşır odası.dilerim Rabbim onlara çok çektirir.cehenneme girsinler.ben zaten çalışıyorum birde hergün bahçe mi yıkayım.offf ya..kiracılık da zor.cahil kültürsüz insanlarla aynı binada oturmakta zor.ben bu insanlara silkelemeyin demekten bktım.keşke eşim çok kazansada bir ev alabilsek.4 yıldır evliyim 3 kez taşındık ev değiştirmek ev bulmak çok zor.sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın.sadece derdimi paylaşmak istedim....
O halde keyifli yorgunluk olmuş :) ayaklar konusunda eve gelince soğuk suyla duşta yıkadıktan sonra yüksek bir yastık koy altına.Soğuk su kan dolaşımı şişliği azaltır...
iyi ozaman sende parasını vermessin..olurmu öle şey yaa bak ben bile sinir oldum..kiracı olarakta şikayet edeceğin yerler var cnm netten araştır ve peşini bırakma biraz burunları sürtsün..ev sahibi diye herşeyi yaapma hakları yok...
ufacık bir kavgada zaten evimizden çık diyen insanlar bunlar.offf ya çıldırıyorum...canım 2-3 gün kira gecikse başımızı ağrıtıyorlar.çok can sıkıcılar.halim vahim benim.
bunun kanunu bile var ,
kabahatler kanunu gurultu ve bu tur seyler için para cezalari vs vs , ama once insan olmak lazim sen hamilesin o halinidemi görmüyor ahlaksizlar , ev degiştirme sansiniz yokmu ? yeni tasınmıssınız gerci ama.
admen , blgn08 , Kelebek034 , star4u , nddd güzel dilekleriniz teşekkür ederim şekerler
blgn08 , hoşbuldum canım. Senin niçin erken doğum riskin var? Umarim zamaninda saglicakla gelir minik melegin.
Kelebek034 , canım , benim nst kağıdımı görevli direkt doktorun odasına göndermiş. Benim elime hiç geçmedi bile. Doktor odasında grafiği bana yorumladı. Sayısal değer belirtmedi. Sadece grafiklerin normal seyrinde olduğunu söyledi. Ben de o an grafigin bir nüshasını almayı düşünemedim. Ama bir daha ki gittigimde her nst çıktısından birer nüsha alıp dosyama eklicem , mukayese yapabilmek için.
nddd , sen nasılsın tatlım? Hamileliğin nasıl gidiyor?
Slmm güzel anneler ve minik kuşlar ...yeni bir haftaya başladık yine hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel bir gün geçiririz...dün izinliydik ama hiç dinlenemedik...piknik yaptık ailece çok güzel geçti ama çokta yoruldum bişey yapmadığım halde...c.tesi öğeden sonra iş çıkışı eminönüne gittik eşimle ahhh kızlar keşke daha önce bişey almasaydımda herşeyi oradan alsaydım..havuzluhanda yok yok bayıldım valla..eşim artık benim ikinci adresim burası diyo...ben üşenirimde gelmeye ama eşim zırt pırt çıkar gelir:))oğlumun herşeyi şükürler olsun hazır sadece kendisini bekliyoruz...kendimede bi sürü alışveriş yaptım içime sinen hanım hanımcık pudra rengi bi gecelik sabahlık takımı aldım pijama takımlarınıda annem alıcak...bi ara resimlerini paylaşıcam bakalım beğenecekmisiniz...
bizde haberler böle eee sizlerde durumlar ne ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?