2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım çok üzüldüm senin adına...düşüncesiz insanlar var tabi ama görmüyolarmı halini buna rağmen böyle yapıyolarsa allah görüyor cnm elbet onlarında başına gelir..sen kendini üzme allaha havale et ve yavrunu düşün...

gerçekten aşağıya birşeyler silkeleyen insanları anlayamıyorum ne kadar ayıp ya.sen canını sıkıp da kendini üzme boşver şimdi onlarla tartışmaya girmek ancak seni yıpratır.

kızlar size birşey sorcam park yatakların uyku setlerinde yatak kenarlığı oluyor ya ben sadece ondan almak istiyorum da bulamadım.sanırım illa uykusetiyle mi satılıyor acaba.sadece onu alabileceğim yerler varsa önerebilirmisiniz

canım az önce gittim konuştum.burası onların mülküymüş.silkelemeyince olmazmış.ayrıca ben giriş kat ttutmuşum ve böyle olacagını bilmiyormuy muşum.bende daha dün yıkandı orası dedim.benim çocuklarım var evim temiz kalmıyor nereden silkeleyim diyor.kavga ettim indim aşağı.ben silkelerim diyor.ya bunlar eve iş getiriyorlar onu sık sık silkeliyorlar.sinirimden ağladım.çok çaresizim.bende kira ödüyorum sonuçta dedim o dedi bizim mülkümüz.haklarımı kime danışayım.sonuçta işte kiracıyım.

uyku seti kenarlarını ancak kendin özel diktirirsin kumaşcıda ya da terzide.ayrı satılmaz bence.hem park yatakda gerekmez bence.bebek üstte en fazla altı yedi ay yatıyormuş.

Son düzenleme:
günaydn kızlar...
biz bugün çok asabi uyandık... gece dön dolan parça pinçik uyku uyuduk bi cacık da anlamadık...
bakalım bugün nasıl geçicek...

iyi ozaman sende parasını vermessin..olurmu öle şey yaa bak ben bile sinir oldum..kiracı olarakta şikayet edeceğin yerler var cnm netten araştır ve peşini bırakma biraz burunları sürtsün..ev sahibi diye herşeyi yaapma hakları yok...
günaydn kızlar...
biz bugün çok asabi uyandık... gece dön dolan parça pinçik uyku uyuduk bi cacık da anlamadık...
bakalım bugün nasıl geçicek...

al benden de okadar...bide sabah saatimin alarmı çaldı eşim diyoki kalk hadi aşkım alarm çaldı...bir bağırdım ki sormayın adam yerinden sıçradı:))) onada sinir oldum sanki ben çok uyumuşumda bide kalk diyo:)) ayyy nolcak bu halimiz allahımmm

ismail efe, ismail agah, ismail etka, ismail berk, ismail kenan, ismail yiğit...

Günaydın anneler herkes ii sanırım.Bende hafta sonu işte hava güneş pikink derken bi pazartesiyle daha başbaşayızz :) cumartesi doktor kontrolüm var merakla beklemekteyim. :))

ben de cumartesiyi bekliyorum heyecanla :)) üstelik hafta sonu sıcak hava ve piknik derken eğlenceli ve yorucu geçti :))

günaydın ,
herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta dilerim.
haftasonu oğlumuzu gördük.maşallahı kuzuma.herşey yolunda çok şükür rabbime

bangbang
tavsiyen üzerine gitmeden ekşi elma yedim.tam olarak dönmese de profilden gördük kuzumun yüzünü.
2 porsiyon gerekli sanırım bizimkinin dönmesi için

ananesi bebek arabasını da aldı kuzumun.rabbim güle güle kullanmak nasip eder inşallah

haftasonu bahçedeydik.hava çok güzeldi ama sıcaktı azıcık yorulduk çok,yürü yürü.

geçmişe bir göz atayım da geleyim.

ev sahıbıyız dıye hersey mubah onlara ne ayıp insan bı soyler komsum temizlik yapacam diye

uyku seti kenarlarını ancak kendin özel diktirirsin kumaşcıda ya da terzide.ayrı satılmaz bence.hem park yatakda gerekmez bence.bebek üstte en fazla altı yedi ay yatıyormuş.

dediğin gibi cahillikten başka birşey değil.silkelemeyince olmuyormuymuş.biz nasıl hiçbirşeyi aşağı silekelemeden de yaşayabiliyoruz acaba.artık sen onların zihniyetini değiştiremezsin.boşver bahçe falan yıkama.ne kadar temizse o kadar ne yapacaksın

ben kızıma 2 yıl park yatak kullanıp baza almıştım.şimdi oğluma da öyle yapmayı düşünüyorum.park yatak yepyeni ama yandaki filede bir delik var. o gözükmesin diye dışına süs olarak bir şey diktirdim.içten de kenarlık koyayım bari demiştim.olmazsa tüm takım alayım bari

Geçmiş olsun canım. Ya hiç söyleme. İnşaallah Rabbim kocalarımıza bol para kazandırır da ev sahibi olsak. Ben de neler çekmedim neler şu komşu yüzünden. Bizde de üst katta ev sahibi altımızda yaşli karı koçalar vardı. Ev sahibi sürekli bi şeyler çırpıb dururdu zor tutardım kendimi. Altımdıkı har hafta halı çırpardı çamaşırlarım olsa da. Sanki halı çırpınca toz ağır da aşağ uçar yukarıya çıkmas anlatsan anlamaz. Ben bir kezçık yolluk silkeledim kavga etti balkonumu kirlettin diye sofra çırptım mahkamalık etti bi sürü yalanlarla. Şimdi de mahkamalik durumumuz var canım. 2 sana oldu taşınalı mahkama bitmedi. Eşim hatta diyor göreceksin bu dava çolu çocuklarımıza kalacak diye. Aman aman kiracılık zor. Allahtan bu evde daha iyi komşularımız. Maşallah diyim de bi şey çıkmasın

Bebek odasi suslerini 15 inden sonra hallediyorum.20 tane its a girl baskili balon.iki tane lohusa taci 50 tane biberon bekek sekeri,kapi susu kaz tuyu seker sepeti 10 metre de tul alinca 130 tl yapiyor.gittigidiyordan hikmetnur sekercilik.nasil fiyati iyi mi??

Ne demek mülküymüş kiracı hakları kanunlarından haberi yok mu onun!!!Mülkünün bedeliniz ödüyorsan o mülk geçici hakla senindir. Belli bir gün belirleyin mutfağa uzak bir balkon seçsin illa silkeleyecekse.Allah tez zamanda kendi evini ve akıllı insanlarla ortak yaşamı nasip etsin canım.Sıkma canını elbet bir yol bulunur.

O halde keyifli yorgunluk olmuş :) ayaklar konusunda eve gelince soğuk suyla duşta yıkadıktan sonra yüksek bir yastık koy altına.Soğuk su kan dolaşımı şişliği azaltır...

yapiyorum canim , hiç bişi fayda etmiyor , kafasina gore bazen şişiyor bazen şişmiyor :)

Öncelikle sen orda bedavaya oturmuyorun seninle böyle konuşsun allah allah. Başka balkonları yokmu çırpak için? Eğer bu çırpma işiden başka size rahatsızlık vermiyorlarsa sen git anlaş hiç olmassa. Eger halı çırpacaklarsa size önceden haber versinler. Sen de boşu boşuna temizlamış olmassın oraları. Ve bu durumu muhakkak eşinle konuş. Öyle de böyle de olmassa o zaman sert konuş taşınacam de sanki kiracı bulmak kolay da... Ama sakın süsme başına çıkarlar sonra.

canım benim hamileliğim iş güç peşinde koşturmakla geçiyor bu ara. kendimi işe konsantre edebilmek için çok yoğun enerji sarfediyorum.
odaklanma sorunu başladı bende. kafamı toplayamıyorum. sürekli aklımda oğluşum olduğu için galiba
yorgunluk bir yana bu dalgınlık çok zorluyor beni. sürekli düşünür haldeyim acaba bişey unuttum mu diye. :44:

ohh ne güzel eksikler bitiyor artık
benimde oğlumun eksikleri bitti.benimkiler kaldı bitek. onlarıda önümüzdeki ayki maaşla halletmeyi düşünüyorum inşallah
bu arada benim aklıma bişey takıldı ya. zıbın aldık ya hani yandan kapananlardan. onlar iç zıbın dış zıbın diye ayrılıyor. ben hiç iç zıbın almadım. yaz bebesi diye. lazım olur mu ki acaba ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…