canım az önce gittim konuştum.burası onların mülküymüş.silkelemeyince olmazmış.ayrıca ben giriş kat ttutmuşum ve böyle olacagını bilmiyormuy muşum.bende daha dün yıkandı orası dedim.benim çocuklarım var evim temiz kalmıyor nereden silkeleyim diyor.kavga ettim indim aşağı.ben silkelerim diyor.ya bunlar eve iş getiriyorlar onu sık sık silkeliyorlar.sinirimden ağladım.çok çaresizim.bende kira ödüyorum sonuçta dedim o dedi bizim mülkümüz.haklarımı kime danışayım.sonuçta işte kiracıyım.
canım çok ii fiyat ben kapısüsü ve 50 tane şekere 90 tl verdim..sepet almadım bileBebek odasi suslerini 15 inden sonra hallediyorum.20 tane its a girl baskili balon.iki tane lohusa taci 50 tane biberon bekek sekeri,kapi susu kaz tuyu seker sepeti 10 metre de tul alinca 130 tl yapiyor.gittigidiyordan hikmetnur sekercilik.nasil fiyati iyi mi??
canım benim hamileliğim iş güç peşinde koşturmakla geçiyor bu ara. kendimi işe konsantre edebilmek için çok yoğun enerji sarfediyorum.
odaklanma sorunu başladı bende. kafamı toplayamıyorum. sürekli aklımda oğluşum olduğu için galiba
yorgunluk bir yana bu dalgınlık çok zorluyor beni. sürekli düşünür haldeyim acaba bişey unuttum mu diye.:44:
hıc ınmıyosa gt tatlm yuksek tansıyonda sorun tabı ne olur ne olmaz
slm tatlımm..ben yaklaşık 1 aydır yaşıyorum bu sorunu..bazen sabah kalktığım zaman iniyor ama bazı zamanlarda özellikle çok yürümüşsem yada yorulmuşsam sabahta şiş geziyorum...doktor normal dedi bana tuzu azalt dedi,ayaklarını yükseğe kaldır dinlen dedi ama boş bişeye yaramıyo..ben zaten tuzlu yemek yemem ama yinede inmiyor şişliklerim..
günaydın cnmm...yok yok daha doğum yapan olmadı ama bu aydan sonra bekleyelim artık bebişleri:))
canim ,
benimde cok uzun zamandir var ayakalrimda şişlik , tombik tombik , benimde eşim surekli gülüyo bana
parmaklarim minicik kaliyo ayaklarimda :))
ben kaya tuzu ve karbonat aldim onlari deniycem halen deneyemedim :)
yaşasın yalnız değilmişimbenim tansiyonum hep normal cikiyor ,
ama ayaklarim fil ayagi gibi oluyo :) ayakta kalmaktan dedi , ve tüm hamilelerin dogum yaklaştikca bu tur probler yaşadğini biliyorum.
canım ikeada kenar koruyucu die vardı başucu koruyucu < KOMPISAR | IKEA Türkiye şöyle bişi işini görürmü bilmem istersen renkli kılıf diktirirsin üstünegerçekten aşağıya birşeyler silkeleyen insanları anlayamıyorum ne kadar ayıp ya.sen canını sıkıp da kendini üzme boşver şimdi onlarla tartışmaya girmek ancak seni yıpratır.
kızlar size birşey sorcam park yatakların uyku setlerinde yatak kenarlığı oluyor ya ben sadece ondan almak istiyorum da bulamadım.sanırım illa uykusetiyle mi satılıyor acaba.sadece onu alabileceğim yerler varsa önerebilirmisiniz
canım iyiyiz sayilir :) yarim__ ile buluştuk biz kahvalti yaptik civile gittik cok keyifliydi :)) hava cok sıcakti :))
günaydn kızlar...
biz bugün çok asabi uyandık... gece dön dolan parça pinçik uyku uyuduk bi cacık da anlamadık...
bakalım bugün nasıl geçicek...
yorulmuştur belki annesiiMerhaba herkese güzel annişler ve onların melekleriii nasılsınız bakalım biz iyiyiz şükür ama dünden beri kızım fazla haraket etmiyo tepmiyor fazla normalmi yoksa ben çok tekme atmasına alıştım ondanmısır bilmem
Neysekii bugün ögleden sonra saat 15:00 da randevumuz var kızımızı görücez inşşherşey yolundadır umarımm
Ve kendimi bugün çokm daha şişmiş hissediyorum yüzüm felan şiş zaten yakında komplekse giricem korkuyorumalışkın değilim bu hale ama kızım içi değer bunlar tatlı telaşeler olsa gerek
senin bir problemin olmuştu sanırım ne yaptın canım? geçmişi pek okuyamamıştım da
hiç lazım olmuyor canım onlarohh ne güzel eksikler bitiyor artık
benimde oğlumun eksikleri bitti.benimkiler kaldı bitek. onlarıda önümüzdeki ayki maaşla halletmeyi düşünüyorum inşallah
bu arada benim aklıma bişey takıldı ya. zıbın aldık ya hani yandan kapananlardan. onlar iç zıbın dış zıbın diye ayrılıyor. ben hiç iç zıbın almadım. yaz bebesi diye. lazım olur mu ki acaba ? :44:
yaşasın yalnız değilmişimdemekki sona yaklaştıkça olacak hepsi. tansiyonum çıkmış olsa hissederim die düşünüyorum ama ben gayet normalim ayaklarım mayalı hamur gibi sadece
canım ikeada kenar koruyucu die vardı başucu koruyucu < KOMPISAR | IKEA Türkiye şöyle bişi işini görürmü bilmem istersen renkli kılıf diktirirsin üstüne
Günaydın canım. boşver stresi kahvaltınız nasıldı onu anlat
canım çok ii fiyat ben kapısüsü ve 50 tane şekere 90 tl verdim..sepet almadım bile((
tatlım günaydın nasılsın??evet eskisi gibi buradada yoksun...cnamım iş güç derken çok yorma kendini bırak boşver senmi kurtaracaksın...inan senin onları düşündüğün kadar onlar düşünmez seni...dikkat et oğluşuna tmm mı??
hiç lazım olmuyor canım onlar
çoooooooookkk misssben ve kızım çok keyif aldık... inşallah doğumdan sonrası için de seni gözüme kestirdim haberin olsun
Günaydın canım :) Anladığım kadarıyla zebra perde düşünüyorsun ben mutfakta kullanıyorum ve pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.Bende bebek odasına ölçü aldırdım.Pencere 140 cm kenarları 40 cm kanat ve kanat perdesiyle konsept yapılmış tül perdesi toplamda 500 tl tuttu.Brillife markası.Linens fiyatları 900 tl ye kadar çıkıyor.O da pazarlıklı fiyatı :S Boy standart 2.80 cm oluyormuş.Biraz fazla geldi banada ama o kadar perdeci dolaştım bundan daha çok içime sinen olmadı.Bu hafta son kararı vericem
çok güzeldii :) bol bol yedik ve dedikodu yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?