2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kahkahalar,yeni heyecanlar
ve sürprizler olsun...Daima Kavuşmalar olsun..
"biz" olsun,"ben" olmasın...
Mutluluk parayla,
eğlence zoraki olmasın...
Kimse sıkılmasın, hastalık olmasın.
Bir kere söylensin ve yeter olsun .
En önemlisi sevgi olsun ...
Gözlerinizin içini güldüren,
İçinizi Isıtan, dostlukları güçlendiren;
Sevgi dolu, umut dolu bir hafta olsun
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın
Günaydın, günaydın herkese.

Canım böyle olmaz ki ama sen de hamilesin yıkadığın şeyleri her seferinde bi daha mı yıkıcaksın, ayıp etmişler valla. Bizim apartmanda buna şöyle bi çözüm getirdik.temizlik günleri belirledik, pazartesileri mesela herkes bişeyler silkeleyebilir. o gün çamaşır asmıyoruz. istersen sen de böyle bi öneri götür. tatlılıkla çözersiniz belki. canını sıkma sen.

RNA TASARIM

Son düzenleme:
canım çok ii fiyat ben kapısüsü ve 50 tane şekere 90 tl verdim..sepet almadım bile((

tatlım günaydın nasılsın??evet eskisi gibi buradada yoksun...cnamım iş güç derken çok yorma kendini bırak boşver senmi kurtaracaksın...inan senin onları düşündüğün kadar onlar düşünmez seni...dikkat et oğluşuna tmm mı??

Merhaba herkese güzel annişler ve onların melekleriii nasılsınız bakalım biz iyiyiz şükür ama dünden beri kızım fazla haraket etmiyo tepmiyor fazla normalmi yoksa ben çok tekme atmasına alıştım ondanmısır bilmem

Neysekii bugün ögleden sonra saat 15:00 da randevumuz var kızımızı görücez inşş herşey yolundadır umarımm

Ve kendimi bugün çokm daha şişmiş hissediyorum yüzüm felan şiş zaten yakında komplekse giricem korkuyorum alışkın değilim bu hale ama kızım içi değer bunlar tatlı telaşeler olsa gerek

Son düzenleme:
kurtlu kızçenin enerjik anası henüz gelmedi... ama ben o patiğin tarifini rica ediyorum yardımcı olabiilirmisin ki acaba?

hıc ınmıyosa gt tatlm yuksek tansıyonda sorun tabı ne olur ne olmaz

canim ,

benimde cok uzun zamandir var ayakalrimda şişlik , tombik tombik , benimde eşim surekli gülüyo bana
parmaklarim minicik kaliyo ayaklarimda :))

ben kaya tuzu ve karbonat aldim onlari deniycem halen deneyemedim :)

benim tansiyonum hep normal cikiyor ,

ama ayaklarim fil ayagi gibi oluyo :) ayakta kalmaktan dedi , ve tüm hamilelerin dogum yaklaştikca bu tur probler yaşadğini biliyorum.
yaşasın yalnız değilmişim demekki sona yaklaştıkça olacak hepsi. tansiyonum çıkmış olsa hissederim die düşünüyorum ama ben gayet normalim ayaklarım mayalı hamur gibi sadece
canım ikeada kenar koruyucu die vardı başucu koruyucu < KOMPISAR | IKEA Türkiye şöyle bişi işini görürmü bilmem istersen renkli kılıf diktirirsin üstüne

canım iyiyiz sayilir :) yarim__ ile buluştuk biz kahvalti yaptik civile gittik cok keyifliydi :)) hava cok sıcakti :))

günaydn kızlar...
biz bugün çok asabi uyandık... gece dön dolan parça pinçik uyku uyuduk bi cacık da anlamadık...
bakalım bugün nasıl geçicek...

Günaydın canım. boşver stresi kahvaltınız nasıldı onu anlat

geçmişi okurken baktm ki buzlukta dondurma deposu tükenmiş hemen dondurma almaya gittim :) dondurma gibisi yok yaw :) çok şükür...

yorulmuştur belki annesii dinlenmeye almıştır kendini. veya doktora saklıyordur hareketlerini. hadi hayırlı haberlerle dön inşallah şişlik bendede başladı ya iniyordu ama 2 gündür inmiyor

senin bir problemin olmuştu sanırım ne yaptın canım? geçmişi pek okuyamamıştım da

canım sağolasın unutmadığın için. benim tansiyorum baya yükseliyordu geçen hafta 2 gün hastanede falan yatırmışdı dr. bütün tetkikler yapıldı çok şükür bişiy çıkmadı oğlumda. ama erken doğum riskine karşı iki kere ciğer geliştirici iğne yapıldı. haftayada izne ayrılacağım zaten hergün okul için 50 km yol gel sonra tekrar aynı yolu git baya yoruyor beni, yolda baya virajlı zaten hemde köy yolu oğluşum hala makat gelişiymiş evde rahat rahat yatarsam dinlenirsem belki doğum pozisyonunu alır paşam :)

hiç lazım olmuyor canım onlar

çok sağol canım sanırım bunu alırım sadece biraz eni kısa mı acaba.bir ölçeyim bakalım.

canım yakın bir zamanda doğum izni mevsunu konuşucam iş yerimle. doğum izni 6 ay olmasada ben ocakta iş başı yapmak istiyorum. toplamda 7 ay izin kullanmış olucam. ücretsiz izinde kullanıcam yani. o zaman belli olucak benim düşündüğüm kadar düşünüp düşünmedikleri. özel sektörde pek hakka bakmıyorlar biliyorsun.bende baştan anlaşmak istiyorum. bakalım ne dicekler :44: inşallah tatlı tatlı anlaşırız

Biz geldikkkkkk hıçkırıklı kızçemmmmmmmleeeeee
Harika bir hafta sonu geçirdik ailecek.2,5kişiyle
Önce Yeniköy'e kahvaltıya,Bebek'e yürüyüşe ve Bebek'te yelken
sporları ile organizasyon vardı.Gezdik dolaştık.Sonra doğru köşe takımımızı
sipariş vermek için Masko'ya....Oldukça indirimli aldık.5700 tlden 4000'e
düşmüş sonra da 3500 bağladık işi ve rahatladık.3 haziranda gelecek.
Ama kız arkadaşlarımla baby shower adı altında toplaşacaktık o biraz daha
erteledni.Yaz olunca herkes tatile gidiyor anca 30 haziranda toplanmaya karar
kıldık.Neyse her işte bir hayır vardır.Doğum yapmazsam
Akşam da kızçemin eşyalarını yıkamaya başladım yahu onlar ne minik şeylerrrr
Çamaşırlığın önünde çamaşırlarla konuşurken yakalandık babamıza....
Bir de hastanede dağıtmak üzere güzel kutular almıştım onlardan 24 tane yaptım içlerine
kağıtlar koydum bir tek lokumları kaldı.Onu da koskadan alıp koyarız ama daha erken
Bir de magnetli süs dağıtacağım onları daha yapmadım ama yapıp resimlerim kızlar
Dualarınızı okudum kızçelerrrrrrrrr ALLAH'ım kabul eylesinnnnnn

hayırlısı canım, güle güle kullansın yavrun, ben de mutfağımda zebra kullanıyorum ve çok memnunum nedense, tabi tercih meselesi, ama ben şuan öyle 500 ler falan veremem yeterince masraf yapıyoruz zaten, evlilik hazırlığı gibi durmadan eksik birşeyler çıkıyor :) bir de ben kendimi biliyorum, 1 sene geçmeden beğenmez değiştirmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…