- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
çok güzeldii :) bol bol yedik ve dedikodu yaptik
ben hiç doymıycam sanmıştım
Nst ye ne zaman alıyolar bilginiz var mı. Bebeğin hareketlerini ne zaman pıtpıtlıcam
biz geldik paşamlaaaaaaaaaaaaçok sükür evimizdeyizzz sizi cokk ozledıkk vee bız sonunda nts ıle tanıstıkk yozgat daaa ve sukur sımdılık ıyıyızzzzzzzz size bir bakalım dedık bakonu yıkadık camasırları astıkk evılerı spuruduk sımdıde sılıcezzzzzzzz paşamlaaaaaaaaaaaaaaa
hehehhe
inan bu ara bende hep öyleyim. karnım doymucak sanıyorum korkuyorum yemekler yetmicek diye
her doktor farklı zamanda alıyor sanırım. annenin ve bebeğin durumuna göre. bu haftalarda nst ye giren arkadaşlar vardı burda. ama mesela benim doktorum istemedi. o konuyla ilgilide bişey söylemedi.
Hadi yaa:44: Ben de çok çabuk tıkanıyorum, 2 lokma bişey yeyim nefes nefese kalıyorum
kurtlu kızçenin enerjik anası henüz gelmedi... ama ben o patiğin tarifini rica ediyorum yardımcı olabiilirmisin ki acaba?
sen var ya balkon silerken doğurcaksın oğlunu dikkat et kız azıcık
Hadi yaa:44: Ben de çok çabuk tıkanıyorum, 2 lokma bişey yeyim nefes nefese kalıyorum
Benimki de bişey demedi henüz:44:
Kızlar kaç kilo aldınız
bana hiç öyle birşey olmuyor yahu. obur şirin gibiyim ben.
Geçmişi okuyup geldimmmm kuzum sabah sabah mail trafiği sipariş derken
çok işim vardı anca bitti daha ev ilerine hiç bakmadım.
Kuzum patik yarım saatte bitecek bir iş aslında ben nette
parmak arası örgü terlik,patik yazmıştım.Sonra onu büyütüp
kendi kafama göre yorumlayıp yaptım.Annem de yardımcı oldu zaten
İlk önce yapacağın ölçü doğrultusunda zincir atıyorum sonra
üstüne bata bata geçiyorum(normal zincir)bu anlattıklarım alt tarafı.
Tam dönerken dönmesini sağlamak için de bir deliğe 2 tane batıyorum
dönüyorsa devam ediyorum döndüğü zaman tekrar normal zincire
devam.8 sıra alt tarafı siyah olan sonra bitiriyorum.Bantları da 6 adet zincirden
oluşuyor.En basit anlatımımla böyle ama azıcık örgü işi bilirsen çok rahat
yaparsın canımmmmm
Bendede aşırı bir yemek hissi yok her zaman nasılsa yiyişim aynen öyle devam ediyo ama şu anda tamı tamına nasıl oldu anlamadımda 10 kilo almış bulunmaktayım 5 aya kadar 6 kilo almıştım şu 2 ayda 4 kilo almışım yaaabaya abartmışım sanki :)) size son halimi resimlim bi ben :))
ben toplamda 13 kilo aldım almayada devam ediyorum 49 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde şuanda 62,2
valla bende aynı fikirdeyim... arkadaş bu kadar iş yaapılrmı bu zamanda... hepimizden önce doğurucak ben söyliyim
sen var ya balkon silerken doğurcaksın oğlunu dikkat et kız azıcık
ne yapım pıslenmıs tozlanmıs kuzumm ölesınede serılırmıkıı hem normal dogum ıcın bol hareket bol beraketmıss cnmvalla bende aynı fikirdeyim... arkadaş bu kadar iş yaapılrmı bu zamanda... hepimizden önce doğurucak ben söyliyim
Benimki de bişey demedi henüz:44:
Kızlar kaç kilo aldınız
aynen öyle hatta suzancım bak senin doğum hikayeni bile tasarlayabiliyorum kafamda " kızlar her zamanki gibi yine kalktım balkonu yıkıyordum ki oda ne sildiğim yerler yeniden ıslanmış. meğer suyum gelmişşş" amann bak kuzum dikkat et. bundan sonrası riskli ve çok önemli. dinlenip oğluşunu büyümesini izle karnında. hamilelik çok keyifli bişey bir daha kaç kere yaşıycaz ki biraz tadını çıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?