2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Nst ye ne zaman alıyolar bilginiz var mı. Bebeğin hareketlerini ne zaman pıtpıtlıcam

biz geldik paşamlaaaaaaaaaaaa çok sükür evimizdeyizzz sizi cokk ozledıkk vee bız sonunda nts ıle tanıstıkk yozgat daaa ve sukur sımdılık ıyıyızzzzzzzz size bir bakalım dedık bakonu yıkadık camasırları astıkk evılerı spuruduk sımdıde sılıcezzzzzzzz paşamlaaaaaaaaaaaaaaa

Nst ye ne zaman alıyolar bilginiz var mı. Bebeğin hareketlerini ne zaman pıtpıtlıcam

her doktor farklı zamanda alıyor sanırım. annenin ve bebeğin durumuna göre. bu haftalarda nst ye giren arkadaşlar vardı burda. ama mesela benim doktorum istemedi. o konuyla ilgilide bişey söylemedi.

sen var ya balkon silerken doğurcaksın oğlunu dikkat et kız azıcık

her doktor farklı zamanda alıyor sanırım. annenin ve bebeğin durumuna göre. bu haftalarda nst ye giren arkadaşlar vardı burda. ama mesela benim doktorum istemedi. o konuyla ilgilide bişey söylemedi.

Benimki de bişey demedi henüz:44:

Kızlar kaç kilo aldınız

kurtlu kızçenin enerjik anası henüz gelmedi... ama ben o patiğin tarifini rica ediyorum yardımcı olabiilirmisin ki acaba?

Geçmişi okuyup geldimmmm kuzum sabah sabah mail trafiği sipariş derken
çok işim vardı anca bitti daha ev ilerine hiç bakmadım.
Kuzum patik yarım saatte bitecek bir iş aslında ben nette
parmak arası örgü terlik,patik yazmıştım.Sonra onu büyütüp
kendi kafama göre yorumlayıp yaptım.Annem de yardımcı oldu zaten
İlk önce yapacağın ölçü doğrultusunda zincir atıyorum sonra
üstüne bata bata geçiyorum(normal zincir)bu anlattıklarım alt tarafı.
Tam dönerken dönmesini sağlamak için de bir deliğe 2 tane batıyorum
dönüyorsa devam ediyorum döndüğü zaman tekrar normal zincire
devam.8 sıra alt tarafı siyah olan sonra bitiriyorum.Bantları da 6 adet zincirden
oluşuyor.En basit anlatımımla böyle ama azıcık örgü işi bilirsen çok rahat
yaparsın canımmmmm

Hadi yaa:44: Ben de çok çabuk tıkanıyorum, 2 lokma bişey yeyim nefes nefese kalıyorum

Bendede aşırı bir yemek hissi yok her zaman nasılsa yiyişim aynen öyle devam ediyo ama şu anda tamı tamına nasıl oldu anlamadımda 10 kilo almış bulunmaktayım 5 aya kadar 6 kilo almıştım şu 2 ayda 4 kilo almışım yaaabaya abartmışım sanki :)) size son halimi resimlim bi ben :))

şu 4 günü anlatıyımm
persembe esım ve eltımın kucuk oglu ıle(bizim manevı oglumuz 4sene onunla gecırdıkk:)
k.annemlere gıtıkkk cuma annemlere gectıkk koyun yolları ben o ka sanmıyordum ama bayagı kotu olmuss annemlerın bahcede ne var ne yokk daldımm agaclara bahceyeesonra esımlee köy cesmesıne gıtıkk gusel gusel doandık veee ter temıs mıss gıbı su ıctıkk bır daha gelemessek dıyeyada cucugule gelecegız dıyee
sonra aksam eve dondukk gene koy yolları ve benım bel agrım basladıı kı nasıl oturamıyorum fılan aglamaklıyım sancıdann k.annem yat dınlen bakalım dedı ve sabah kdr yattım geen gecmedıı sonra c.tesı ılceye devlet hast.gıttık acıle ebe vardı kac haftalıksın dedı 33 gırdım dedımm daha buyuk gorunuyorsundedıııve nts ye baglayalım bır dedı baglandıkk ve tanıstıkk onunlada gusel bır alett sancılı anda nasıl olur bılemm:18:sonra her tekmesınde elıme buton verdı ona bas dedı ok dedımm duz yattımgımda agrım azalıyor ve sancım cıkmyordu soluma yatırdı o zaman agrım cogaldıı ve bu bel agrısı dedı 15-20 dk dınledıbızı bebgımın kalp atısladı gupp guppppaşam benım guseldı gayet yanıı tmm dedı dınlen ve bı r daha evınden cıkma dedı en cok 1 st arabada oturabılırsın sonrasında yurumen gerek dedıı:26:bıze ders oldu bu dedık zatenn eger sancım 10 gecseydıı hast.bırakıp merkese goturecektı benıı acılma varmı dıye bakacaktıı kı 10 kadar hepsı normalmı s ona gore benımde 6-7-8 arasında cıktıı:26:daha dur paşam dedımm ve sonra esımle dolaştık ve k.anneler dondukk öle böle dun gece eve geldıkk on koltugu yatırdımm öle geldım ama paşamm maasallah subhananallh artık cok sert vuruyro buyuyoryaaannesı kurban olsun yaradanaaaaaa bugnde evımızı temzılıyoruz yavasdan yarın mısafrınlerım var KUR AN okuması bendee ınsll öle işte sızler nasıslınzı gecmıese yerlerı sıldıkden sonra bakıcam ınsll dınlendım su andaaaaaaaaaaaa

kızlar bu arada annem zayıflamıssadece gobek var demıs ablamı arayıpp demekkı sadece paşam kg alıyor

ya bende yaptım... ama tıkandım... yani öyle ssayısız mayısız üfürükten yapıp deniyim dedim bi iple... oluyo gibi ama bantlarını beceremedm... bide 3'lü trabzan yapıyosun dimi... yani tığa dolayıp 3 seferde çıkarıyosun?

Benim de hemen hemen öyleydi, 5 aya kadar 6 kilo aldım, sonra fırladı nasıl olduysa şimdi 10 kilo almışım

ben toplamda 13 kilo aldım almayada devam ediyorum 49 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde şuanda 62,2

Ben 55tim şimdi 65im. İnşallah 70 i geçmem

valla bende aynı fikirdeyim... arkadaş bu kadar iş yaapılrmı bu zamanda... hepimizden önce doğurucak ben söyliyim

aynen öyle hatta suzancım bak senin doğum hikayeni bile tasarlayabiliyorum kafamda " kızlar her zamanki gibi yine kalktım balkonu yıkıyordum ki oda ne sildiğim yerler yeniden ıslanmış. meğer suyum gelmişşş" amann bak kuzum dikkat et. bundan sonrası riskli ve çok önemli. dinlenip oğluşunu büyümesini izle karnında. hamilelik çok keyifli bişey bir daha kaç kere yaşıycaz ki biraz tadını çıkart

sen var ya balkon silerken doğurcaksın oğlunu dikkat et kız azıcık

valla bende aynı fikirdeyim... arkadaş bu kadar iş yaapılrmı bu zamanda... hepimizden önce doğurucak ben söyliyim
ne yapım pıslenmıs tozlanmıs kuzumm ölesınede serılırmıkıı hem normal dogum ıcın bol hareket bol beraketmıss cnm o yusden pekde oturmak durmak ıstemıyommm paşamm toplandı her yerını az cok anlıyorum artıkın hemm o nesemı getırıyor enerjıkım yanıı
Benimki de bişey demedi henüz:44:

Kızlar kaç kilo aldınız

ben sbh tartıldım 80 cıktım 69,5 la almıstım 10,5 almıs blunmkayımm

dogru soyluyorsun canım daa ısler beklerken kım yapıcakkeltım yarın camları sılmeye gelıcek sabahdann ee sonrası sıl supurr yoruldugumda zatennn dınlenıyorumm bılıyorum tehlıkelı zamanlar ebe de öle dedı ama yapmassanda olmuyorkı kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…