2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ayy, bilmem ki ben çok yiyemiyorum, ama bu yüzden çabuk acıkıyorum

bende bir zaman öncesine kadar sizin gibi normal yiyorum çok iştahım yok. abartmıyorum diye düşünüyordum. sonra bu düşüncemi eşimle paylaştım. bana "sen ne yediğinin farkında değilsin sanırım. normalde bu yediklerinin yarısını anca yer doymuş olurdun" dedi. Ben ondan sonra anladım çok yediğimi

Ahahahaha koptum buraya

Ahahahaha amanınn şok

Yükleyebildim mi acep?Bugün pcde birşeyler var ama
Lokum için yaptığım kutular 50 adet olacak,magnetli
keseler dağıtacağım,lohusa şerbeti ve şeker hamurlu kurabiye
dağıtacağım inşallahhhhhh.Enerjim bitmezseeee
Bir de hafta sonu gezmesinden bennnnn

Eklentiler

• $2013-05-05-649.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $2013-05-05-657.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $2013-05-05-659.webp
    16 KB · Görüntüleme: 25
  • $2013-05-05-641.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 23
annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .

bende bol bol yürüyenlerdenimmmm ama doktor illa yürümek zorunda değilsiniz zaten sizin bakkala gidip gelmeniz evdeki işleriniz yeter bile dediii ama ben yinede yavas yavas akşamları iş cıkısı eve yürümeyi bırakmıcammm Allah izin verdiği sürece....

Nst ye ne zaman alıyolar bilginiz var mı. Bebeğin hareketlerini ne zaman pıtpıtlıcam

ben nst ye 2 kere girdim
nedense devlet hastanesindeki her doktor hemen nst ye gönderiyo beni :)) bende gidiyom ohh yatıyorum 20 dk iyi oluyooo

umarım kuzum .hem idrar yolları enfeksiyonum hemde troitlerle ilgili sıkıntılarım var o yüzden doktorum 35.haftadan sonra heran oğum olabilir dedi.

canım kutucuklar çok tatlı olmuş
eline sağlık bende şerbet dağıtacağım bardak ve tepsi süslerini yapacağım inş. :))
yalnızzz bu senin 30 haftalık halin mi
kendimden utandım bi an benim karnım sanırım seninkinin 3 katı falan da
kıskandımm

valla canım benim evimde de işler öylece duruyor. bulaşıkları makinaya koyuyorum yıkandıktan sonra eşim varsa o çıkartıp yerleştiriyor. çamaşırlarımı balkona değil evin içine asıyorum. mecburen çünkü balkonum ana caddeye bakıyor. çok tozlanıyor. haftada bir biriken çamaşırlarımı toplayıp katlayıp yerleştiriyorum. genelde kardeşim gelince yapıyorum onuda.süpürme işini eşim yapıyor mümkün değil uzun süre eğilerek iş yapmam. zaten normalde de belimde sorun vardı. şimdi dahada arttı bel ağrılarım. silme işini ben yapıyorum bütün gün anca bitiyor ben yapınca ütüyüde günlük yapıyorum ihtiyaca göre toplu olarak yapmam mümküünn değil. aynı zamanda birde gayet yoğun bir işte çalışıyorum. birazcık tembellikte var tabi ama elimden bu kadarı geliyor. fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.
bence sende çok yorma kendini. hareket doğumu kolaylaştırır tabiki ama tam terside olma ihtimali var Allah korusun

bu arada 3 günlük tatilimde hiç oturmadımmmm sürekli o dügün senin bu piknik benim artık bugün yorgunluktan kırılıyorummm oohhh enerjimm süpeeerr ama bu akşam nasıl uyurum var yaaaaa

bebişim cuma günü 1590 gr dııı kafa boyutu 31 haftalık cıkıyorduuuu
yani erken olabilirmişşşşş

bütün alışverişimi nerdeyse tamamladımmm
bi bebek bezi bide kendime gogus pedi filan alıcam başka aklıma gelmiyo bişi ama...

çantamı hazırladımmm süper olduu

çantamı 50 tl ye aldım cok ucuz ama içinde biberon yeri termostatlı hoşuma gitti bide bir sürü gozu var içindee bir sürü sey koydum yarısı bile dolmadı :)))

hem bebişe hem kendime aldım fotolarını çekerim bu akşam belki:=)

Oyyy göbüşe baaaak, çok tatlı maşallah

Ben sabırsızlanıyorum ya niyeyse

Benim de hemen hemen öyleydi, 5 aya kadar 6 kilo aldım, sonra fırladı nasıl olduysa şimdi 10 kilo almışım

Ben 55tim şimdi 65im. İnşallah 70 i geçmem

benimde tek temennim 70 i geçmemek daha nerdeyse 8 kilo var ama yiyorum engel olmuyorum kendime alırım gibi geliyor bana

kızlar haftasonu bebeğimin odası boyanacak duvar kağıdı olacak falan
sonra halı perde bakcam
yalnız ben ikeanın hensvik serisi beşik ve dolabını almaya karar verdim
netten alacağım burda ikea yok yada eşim gidip alcak
görenler bakanlar var mı acaba
dolabı biraz küçük gibi geldi ama çok şirin görünüyor
napsam bilemedim
birde kargo ücreti nasıl ayarlanıyor acaba

Son düzenleme:

çokk güzeller canım bu arada sende çokk güzel çıkmışın maşallah

tatlım hepsi çok güzel.
Ama bişey dikkatimi çekti. ilk kez göbüşün bu kadar net belli oluyor. çok tatlısınn

Yavrum 3lü denedim ama çok uzun geldi bana ben normal zincir çektim
uzun gibi duruyor ama normal yani

umarım kuzum .hem idrar yolları enfeksiyonum hemde troitlerle ilgili sıkıntılarım var o yüzden doktorum 35.haftadan sonra heran oğum olabilir dedi.

İnşallah vaktiyle gelir canım.sen yinede çok dikkat et kendine dinlenmeye çalış bol bol. erken doğum eskisi kadar riskli değil artık. Benim arkadaşımda 1 ay erken yaptı doğumunu. 20 günlük bebesiyle geziyordu maşallah anneside kızıda gayet sağlıklıydı

Çok sağol yavrum bardakları da aldım ben tam ortasına minik pembe
bir kurdela ile süsleyeceğim.Tepsi daha almadım.Gittiğimde onu da alıp
süsleyeceğim.
Pazar günü çekilmiş resmim canım.Herkesin farklı bitanem
Benim çok yayıktı birden böyle top gibi oldu
Hatta maskoda rus hatun beni gördü ve dedi ki bebişin erkek
dimi dedi.Yok dedim kız ama bu göbüş roket gibi dedi.Kim gördüyse
erkek diyor anammmm herşeyi kıza göre yaptım.2 doktorum da kız dedi
ama içime kurt düşmüyor değil yani:18::18::18::26::26::26:
Az kilo aldım ben 6 kilo oldu şu zamana kadar

canım sende de mi troid var bende de var
hamilelik öncesi hipo idi şimdi düzensiz
çok yükselmiyo ama bazen az çalışıyo bazen çook çalışıyo
doktorumda az çalışmasında
çok çalışmasından bi şey olmaz gebelikte dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…