Ayy, bilmem kiben çok yiyemiyorum, ama bu yüzden çabuk acıkıyorum
bende bir zaman öncesine kadar sizin gibi normal yiyorum çok iştahım yok. abartmıyorum diye düşünüyordum. sonra bu düşüncemi eşimle paylaştım. bana "sen ne yediğinin farkında değilsin sanırım. normalde bu yediklerinin yarısını anca yer doymuş olurdun" dedi. Ben ondan sonra anladım çok yediğimiBendede aşırı bir yemek hissi yok her zaman nasılsa yiyişim aynen öyle devam ediyo ama şu anda tamı tamına nasıl oldu anlamadımda 10 kilo almış bulunmaktayım 5 aya kadar 6 kilo almıştım şu 2 ayda 4 kilo almışım yaaabaya abartmışım sanki :)) size son halimi resimlim bi ben :))
aynen öyle hatta suzancım bak senin doğum hikayeni bile tasarlayabiliyorum kafamda " kızlar her zamanki gibi yine kalktım balkonu yıkıyordum ki oda ne sildiğim yerler yeniden ıslanmış. meğer suyum gelmişşş" amann bak kuzum dikkat et. bundan sonrası riskli ve çok önemli. dinlenip oğluşunu büyümesini izle karnında. hamilelik çok keyifli bişey bir daha kaç kere yaşıycaz ki biraz tadını çıkart
bende bir zaman öncesine kadar sizin gibi normal yiyorum çok iştahım yok. abartmıyorum diye düşünüyordum. sonra bu düşüncemi eşimle paylaştım. bana "sen ne yediğinin farkında değilsin sanırım. normalde bu yediklerinin yarısını anca yer doymuş olurdun" dedi. Ben ondan sonra anladım çok yediğimi
annişler normal doğum egzersizi yapıyomusunuz ben dr sormuştum yürüyüş en güzeli dedi .
Nst ye ne zaman alıyolar bilginiz var mı. Bebeğin hareketlerini ne zaman pıtpıtlıcam
admen , blgn08 , Kelebek034 , star4u , nddd güzel dilekleriniz teşekkür ederim şekerler
blgn08 , hoşbuldum canım. Senin niçin erken doğum riskin var? Umarim zamaninda saglicakla gelir minik melegin.
Kelebek034 , canım , benim nst kağıdımı görevli direkt doktorun odasına göndermiş. Benim elime hiç geçmedi bile. Doktor odasında grafiği bana yorumladı. Sayısal değer belirtmedi. Sadece grafiklerin normal seyrinde olduğunu söyledi. Ben de o an grafigin bir nüshasını almayı düşünemedim. Ama bir daha ki gittigimde her nst çıktısından birer nüsha alıp dosyama eklicem , mukayese yapabilmek için.
nddd , sen nasılsın tatlım? Hamileliğin nasıl gidiyor?
Yükleyebildim mi acep?Bugün pcde birşeyler var ama
Lokum için yaptığım kutular 50 adet olacak,magnetli
keseler dağıtacağım,lohusa şerbeti ve şeker hamurlu kurabiye
dağıtacağım inşallahhhhhh.Enerjim bitmezseeee
Bir de hafta sonu gezmesinden bennnnn
dogru soyluyorsun canım daa ısler beklerken kım yapıcakkeltım yarın camları sılmeye gelıcek sabahdann ee sonrası sıl supurr yoruldugumda zatennn dınlenıyorumm bılıyorum tehlıkelı zamanlar ebe de öle dedı ama yapmassanda olmuyorkı kuzum yaa
Oyyy göbüşe baaaak, çok tatlı maşallahYükleyebildim mi acep?Bugün pcde birşeyler var ama
bende bol bol yürüyenlerdenimmmm ama doktor illa yürümek zorunda değilsiniz zaten sizin bakkala gidip gelmeniz evdeki işleriniz yeter bile dediii ama ben yinede yavas yavas akşamları iş cıkısı eve yürümeyi bırakmıcammm Allah izin verdiği sürece....
ben nst ye 2 kere girdim
nedense devlet hastanesindeki her doktor hemen nst ye gönderiyo beni :)) bende gidiyom ohh yatıyorum 20 dk iyi oluyooo
Benim de hemen hemen öyleydi, 5 aya kadar 6 kilo aldım, sonra fırladı nasıl olduysa şimdi 10 kilo almışım
Ben 55tim şimdi 65im. İnşallah 70 i geçmem
Benimki de bişey demedi henüz:44:
Kızlar kaç kilo aldınız
ya bende yaptım... ama tıkandım... yani öyle ssayısız mayısız üfürükten yapıp deniyim dedim bi iple... oluyo gibi ama bantlarını beceremedm... bide 3'lü trabzan yapıyosun dimi... yani tığa dolayıp 3 seferde çıkarıyosun?
umarım kuzum .hem idrar yolları enfeksiyonum hemde troitlerle ilgili sıkıntılarım var o yüzden doktorum 35.haftadan sonra heran oğum olabilir dedi.
canım kutucuklar çok tatlı olmuş
eline sağlık bende şerbet dağıtacağım bardak ve tepsi süslerini yapacağım inş. :))
yalnızzz bu senin 30 haftalık halin mi
kendimden utandım bi an benim karnım sanırım seninkinin 3 katı falan da
kıskandımm
umarım kuzum .hem idrar yolları enfeksiyonum hemde troitlerle ilgili sıkıntılarım var o yüzden doktorum 35.haftadan sonra heran oğum olabilir dedi.
benimde tek temennim 70 i geçmemek daha nerdeyse 8 kilo var ama yiyorum engel olmuyorum kendime alırım gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?