2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım hepsi çok güzel.
Ama bişey dikkatimi çekti. ilk kez göbüşün bu kadar net belli oluyor. çok tatlısınn

Ayyyy canımsın kız sennnn çıkmış di mi oh beeeeeee
O senin tatlılığın canımmmm
Miniğinin tatlılığı da olabilir

olurmu olurr da haftada bır ykıyorum denk gelırse bılmemmm
wuu spersınız cok tatlı olmus lar yaaaaaagule gule daımak nasıp olur ınsll ve supersınız benım gobıs de tam o kadarrrrrrhehebu arada dr muayennn nasılsıdı gecmıse bakamadımdaa pers.gunudyu dımı:44:
umarım kuzum .hem idrar yolları enfeksiyonum hemde troitlerle ilgili sıkıntılarım var o yüzden doktorum 35.haftadan sonra heran oğum olabilir dedi.
kuzukcuk dınnat ett aman dıyımm olsun 35-36 haftadan sonra ınsl bır sorun olmazz su haftalrda gelemsınler yeterrrrr:26:

oh benım bacılarımda burda olsaa gercı sukur kı eltım varen zor anımda yanımda ınsllbundan sonrası zaten dınlenmeye ıle gecıcek 4 gun evde olmadıgım ıcın bu ka ısı sık yaptım ama bundan sonra her gun bır ıs heyettttttttttoglusumun bu haftalarda dogmasnı ıstemem en az 36 haftamıs olsun :26:

maaslalhs ıze cnm tas tamam hazırsınız ınsll kg nısde cok guselmıs ınslll ohh cantanısda hazır bende bu ay dr gıtıgmde son alıcaklarımı alcamm besık de son haftalarda gelcıek tmm dırr ınsl saglıklıolsunlardaa

bana da aynısını yapıyolar bu erkek diyor gören
ama kız iki doktorda aynısını söyledi her seferinde doktor kesin kız diyor
benim karnımda bayağı basketbol topu var gibi
bende 9 kilo aldım
ama bu karnı doğum sonrası nasıl toparlarım bilemiyorum

O değil de bu selülitler doğumdan sonra gidicekmi kii çok oldulaaarrr

Selülit gider, çatlak zor. Çatlak olmamasına dikkat edin, selülit kolay da. Ben göbeğime bebeyağı kullanıyorum, hiç çatlamadı çok şükür. Bi de bol su içiyorum.
Selülit olmadı bende

O değil de bu selülitler doğumdan sonra gidicekmi kii çok oldulaaarrr

canım selülitler için bacak kaslarını çalıştırman, bol su içmen, masaj yapman lazım
şimdilik pek mümkün değil ama doğum sonrası toparlarsın
ama maalesef benim ilk doğumdan kalan çatlaklarım var işte onlar kalıcı

Toplanır toplanır bu kadar nasıl şiştiyse
Şükürler olsun Rabbimin mucizesini taşıyoruz,hayatımd ahiç bu kadar
huzurlu olmamıştım bennn

bizde kaçtık kızımla acıktık biraz da şekerleme yapcaz abisi okuldan gelene kadar sizi de öptük

Ayyyy canımsın kız sennnn çıkmış di mi oh beeeeeee
O senin tatlılığın canımmmm
Miniğinin tatlılığı da olabilir

çıkmış çıkmış şimdiye kadar bu kadar belli değildi. çok şirin bi göbüş olmuş

Koptum gülmekten hayal gücünede hayran kaldım canım..olur mu olur valla

Bana da müsade kızçeler ev işlerine bakayım kendimi yormadan
Gelene kadar doğurmayın sakın haaaaa

doğumdan sonra "2013 temmuz anneleri spor diyet" topici açarız canım. hep birlikte spor yaparız.

Selülit gider, çatlak zor. Çatlak olmamasına dikkat edin, selülit kolay da. Ben göbeğime bebeyağı kullanıyorum, hiç çatlamadı çok şükür. Bi de bol su içiyorum.
Selülit olmadı bende

bende ikiside oldu. günde 3 litreden fazla su içiyorum. hamur işiyle hiç aram yok. çok tatlı sevmiyorum. çikolata bile tadımlık yerim ben. ama hepsi var bende selülitte çatlakta. Anne olmak kolay değil napalım idare edicez.

Koptum gülmekten hayal gücünede hayran kaldım canım..olur mu olur valla

ben çok merak ediyorum yaa kim nasıl doğum yapçak doğuma nasıl gidicez diye.:44:
heyecanla bekliyorum doğum hikayelerimizi. kimse üşenmesin yazsın bak haaa

Günaydııın

Geçmiş olsun canım. Muhakkak üşütmüşündür. Hamilelik zor süreçtir kendimize daha da çok dikkat etmeliyiz. Gece uyuyabildin mi barı?
Şimdi nasılsın?

İyiyim cnm şimdi eşim sağolsun sıcak su torbasıyla iyileştirdi beni gerçektende üşütmüşüm iş yapmıştım terlemiştim duş aldım çorapları artık attık ayaklardan birde balkon püfür püfür üşüttük tabi.
Ama hemen erken doğum heralde diye panikledim rüyamda 28 haftalık doğum yapmıştım bundan 1- 2 ay önce Allah dedim bebek gelecek heralde rüya gerçekleşecek diye korktum eğer sancım geçmeseydi dr koşacaktım hemen.:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…