tatlım hepsi çok güzel.
Ama bişey dikkatimi çekti. ilk kez göbüşün bu kadar net belli oluyor. çok tatlısınn
aynen öyle hatta suzancım bak senin doğum hikayeni bile tasarlayabiliyorum kafamda " kızlar her zamanki gibi yine kalktım balkonu yıkıyordum ki oda ne sildiğim yerler yeniden ıslanmış. meğer suyum gelmişşş" amann bak kuzum dikkat et. bundan sonrası riskli ve çok önemli. dinlenip oğluşunu büyümesini izle karnında. hamilelik çok keyifli bişey bir daha kaç kere yaşıycaz ki biraz tadını çıkart
wuu spersınız cok tatlı olmus lar yaaaaaaYükleyebildim mi acep?Bugün pcde birşeyler var ama
Lokum için yaptığım kutular 50 adet olacak,magnetli
keseler dağıtacağım,lohusa şerbeti ve şeker hamurlu kurabiye
dağıtacağım inşallahhhhhh.Enerjim bitmezseeee
Bir de hafta sonu gezmesinden bennnnn
kuzukcuk dınnat ett aman dıyımm olsun 35-36 haftadan sonra ınsl bır sorun olmazz su haftalrda gelemsınler yeterrrrr:26:umarım kuzum .hem idrar yolları enfeksiyonum hemde troitlerle ilgili sıkıntılarım var o yüzden doktorum 35.haftadan sonra heran oğum olabilir dedi.
oh benım bacılarımda burda olsaa gercı sukur kı eltım varvalla canım benim evimde de işler öylece duruyor. bulaşıkları makinaya koyuyorum yıkandıktan sonra eşim varsa o çıkartıp yerleştiriyor. çamaşırlarımı balkona değil evin içine asıyorum. mecburen çünkü balkonum ana caddeye bakıyor. çok tozlanıyor. haftada bir biriken çamaşırlarımı toplayıp katlayıp yerleştiriyorum. genelde kardeşim gelince yapıyorum onuda.süpürme işini eşim yapıyor mümkün değil uzun süre eğilerek iş yapmam. zaten normalde de belimde sorun vardı. şimdi dahada arttı bel ağrılarım. silme işini ben yapıyorum bütün gün anca bitiyor ben yapıncaütüyüde günlük yapıyorum ihtiyaca göre toplu olarak yapmam mümküünn değil. aynı zamanda birde gayet yoğun bir işte çalışıyorum. birazcık tembellikte var tabi ama elimden bu kadarı geliyor. fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.
bence sende çok yorma kendini. hareket doğumu kolaylaştırır tabiki ama tam terside olma ihtimali var Allah korusun
maaslalhs ıze cnm tas tamam hazırsınız ınsll kg nısde cok guselmıs ınslll ohh cantanısda hazır bende bu ay dr gıtıgmde son alıcaklarımı alcamm besık de son haftalarda gelcıek tmm dırr ınsl saglıklıolsunlardaabu arada 3 günlük tatilimde hiç oturmadımmmm sürekli o dügün senin bu piknik benim artık bugün yorgunluktan kırılıyorummm oohhh enerjimm süpeeerr ama bu akşam nasıl uyurum var yaaaaa
bebişim cuma günü 1590 gr dııı kafa boyutu 31 haftalık cıkıyorduuuu
yani erken olabilirmişşşşş
bütün alışverişimi nerdeyse tamamladımmm
bi bebek bezi bide kendime gogus pedi filan alıcam başka aklıma gelmiyo bişi ama...
çantamı hazırladımmm süper olduu
çantamı 50 tl ye aldım cok ucuz ama içinde biberon yeri termostatlı hoşuma gitti bide bir sürü gozu var içindee bir sürü sey koydum yarısı bile dolmadı :)))
hem bebişe hem kendime aldım fotolarını çekerim bu akşam belki:=)
Sonlara yaklaştık yaa gerçi.Bundan sonrası bebişlere yarıcak inşallah
Ohh ne güzelHadi iyisin
Çok sağol yavrum bardakları da aldım ben tam ortasına minik pembe
bir kurdela ile süsleyeceğim.Tepsi daha almadım.Gittiğimde onu da alıp
süsleyeceğim.
Pazar günü çekilmiş resmim canım.Herkesin farklı bitanem
Benim çok yayıktı birden böyle top gibi oldu
Hatta maskoda rus hatun beni gördü ve dedi ki bebişin erkek
dimi dedi.Yok dedim kız ama bu göbüş roket gibi dedi.Kim gördüyse
erkek diyor anammmm herşeyi kıza göre yaptım.2 doktorum da kız dedi
ama içime kurt düşmüyor değil yani:18::18::18::26::26::26:
Az kilo aldım ben 6 kilo oldu şu zamana kadar
O değil de bu selülitler doğumdan sonra gidicekmi kii çok oldulaaarrr
olurmu olurr da haftada bır ykıyorum denk gelırse bılmemmm
wuu spersınız cok tatlı olmus lar yaaaaaagule gule daımak nasıp olur ınsll ve supersınız benım gobıs de tam o kadarrrrrr hehe bu arada dr muayennn nasılsıdı gecmıse bakamadımdaa pers.gunudyu dımı:44:
Evet kuzum perşembe günü gitmiştim.Gayet memnun çıktık kızım 1474 gr ve 41 cm olmuş
KıPIr kıpırdı içim rahatladı
bana da aynısını yapıyolar bu erkek diyor gören
ama kız iki doktorda aynısını söyledi her seferinde doktor kesin kız diyor
benim karnımda bayağı basketbol topu var gibi
bende 9 kilo aldım
ama bu karnı doğum sonrası nasıl toparlarım bilemiyorum
Ayyyy canımsın kız sennnn çıkmış di mi oh beeeeeee
O senin tatlılığın canımmmm
Miniğinin tatlılığı da olabilir
aynen öyle hatta suzancım bak senin doğum hikayeni bile tasarlayabiliyorum kafamda " kızlar her zamanki gibi yine kalktım balkonu yıkıyordum ki oda ne sildiğim yerler yeniden ıslanmış. meğer suyum gelmişşş" amann bak kuzum dikkat et. bundan sonrası riskli ve çok önemli. dinlenip oğluşunu büyümesini izle karnında. hamilelik çok keyifli bişey bir daha kaç kere yaşıycaz ki biraz tadını çıkart
bana da aynısını yapıyolar bu erkek diyor gören
ama kız iki doktorda aynısını söyledi her seferinde doktor kesin kız diyor
benim karnımda bayağı basketbol topu var gibi
bende 9 kilo aldım
ama bu karnı doğum sonrası nasıl toparlarım bilemiyorum
Selülit gider, çatlak zor. Çatlak olmamasına dikkat edin, selülit kolay da. Ben göbeğime bebeyağı kullanıyorum, hiç çatlamadı çok şükür. Bi de bol su içiyorum.
Selülit olmadı bende
olurmu olurr da haftada bır ykıyorum denk gelırse bılmemmm
wuu spersınız cok tatlı olmus lar yaaaaaagule gule daımak nasıp olur ınsll ve supersınız benım gobıs de tam o kadarrrrrr hehe bu arada dr muayennn nasılsıdı gecmıse bakamadımdaa pers.gunudyu dımı:44:
Evet kuzum perşembe günü gitmiştim.Gayet memnun çıktık kızım 1474 gr ve 41 cm olmuş
KıPIr kıpırdı içim rahatladı
Maşallah kızına da sana da:)
Bana da müsade kızçeler ev işlerine bakayım kendimi yormadan
Gelene kadar doğurmayın sakın haaaaa
Koptum gülmektenhayal gücünede hayran kaldım canım..olur mu olur valla
Günaydııın
Geçmiş olsun canım. Muhakkak üşütmüşündür. Hamilelik zor süreçtir kendimize daha da çok dikkat etmeliyiz. Gece uyuyabildin mi barı?
Şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?