2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende her gece yattığımda sancım olucakta doğurcakmışım gibi geliyor. Geceleri uyumaya çalışırken sessizlikten kendimi çok dinliyorum sanırım. vücudumdaki her ağrıyı acaba doğum sancısımı karnım mı kasıldı bişey mi oldu diye panikliyorum.:18::18: sonra oğluşum hareket edince rahatlayıp uykuya dalıyorum

Selülit gider, çatlak zor. Çatlak olmamasına dikkat edin, selülit kolay da. Ben göbeğime bebeyağı kullanıyorum, hiç çatlamadı çok şükür. Bi de bol su içiyorum.
Selülit olmadı bende

Ne güzel yaa selülit meselesi şans işi sanırım biraz. ZAyıfım ama selülitli bir zayıfım

inşallah canım benim tek dileğim bu yönde.cuma günü hem raporum hemde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.

ben çok merak ediyorum yaa kim nasıl doğum yapçak doğuma nasıl gidicez diye.:44:
heyecanla bekliyorum doğum hikayelerimizi. kimse üşenmesin yazsın bak haaa

sanırım ben haziranın son haftası doğum yapacağım öyle görünüyor
sezeryan olacağı için
ve ilk hikayesini yazanlardan olabilirm sanırım
bende heyecanla yazmayı bekliyorum

evet cnm.uzun yıllardır var.hamilelikte sıkıntı çıkardı yanlız bana.değerlerim çok düştü.sürekli ilaç dozunu artırdı doktorum hatta doğuma geldiğinde ben bile girebilirim doğumuna dedi.birçok hastaneye gittim testler için bi yanlışlık olabilirmi die.ama maalesef az çalışıyor benim.umarım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirim kızcemi.

Hoşgeldin marifetli anne

inşallah canım benim tek dileğim bu yönde.cuma günü hem raporum hemde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.

Tedavisi olmayan bir durum değil en azından canım içini ferah tut sen

sezeryan olacağı için

neden sezeryan oluyor canım senin ??

yorulmuştur belki annesii dinlenmeye almıştır kendini. veya doktora saklıyordur hareketlerini. hadi hayırlı haberlerle dön inşallah şişlik bendede başladı ya iniyordu ama 2 gündür inmiyor

Maşallah yemeği yedik hareketlendi kızım sanırım hıçkırıkta tuttu arka arkaya tekmeliyooo sağol cnm inşşş hayırlı haberlerle dönerizz

Canım çok güzeller iyi günlerde kullan inşşş
Bu arda çok tatlı çıkmışın bebişim kızında belli ediyor baya baya kendini maşallah onaa
KIz sorma banada erkekge benziyor diyorlarrr ama kızzz

Ooo maşallah ellerine sağlık marifetli bi anniş daha:) kıskandım.... :) Nerden almıştın malzemeleri tam olarak canım. Ayrıntılı yazarsan sevinirim çünkü o bölgeleri pek bilmiyorum.

ben kısa kollu cıtcıtlı body gydrmeyı dusnuyorm genelde herseyn altna cnku ondan bol bol aldm sıcaklarsa cıkrrm durur onnla dıe dusnuyorm baklm ne olcak

cnm ınsallah gonlunce olur butun haklarını tepe tepe kullanırsın. ama 6 ay durumuna pek umdm kalmdı baksana cıkmcak gıbı

selulıt benımde problemım. hamilelkde ınanılmaz arttı. cok kafama takıyorm bende

ben çok merak ediyorum yaa kim nasıl doğum yapçak doğuma nasıl gidicez diye.:44:
heyecanla bekliyorum doğum hikayelerimizi. kimse üşenmesin yazsın bak haaa

ay ınsallah:) herkes yazsın bebıslermzn resımlernıde koylam. ay nkdr tatlılar ya

sezeryan olacağı için

ay cnm ınsallah hayırlısıyla olsunda. ılk senden duyarz dogum hıkayenı artık

doğum izniyle ilgili benimde çok ümidim kalmadı. mümkün olursa 7 ay izin kullanmak istiyorum ücretsiz olması bizi biraz zorlucak ama napalım. bebişimin yanında fazla vakit geçirmek istiyorum.

kızlar hepınıze selam baydr herkesı burda goremyodm bugun ne guzel hepnız burdasınız:)

dun ruyamda bıs gordm ama sankı yasamıs gbydım. dogum yapıyodum.. ama okdr kolay ve basıt bı dogumdukı anlatamam.beebgmı kucagıma aldm sarısın masmavı gozlerı olan cok guzel bı bebek.(babamız ve tum sulalesı renklı gozlu olnca beklentm o yonde)
sonra hemen emzryorm voccuk voccuk bı emıyorkı nasıl duygulanıyorm anlatamam yasadım resmen.
dogum erken oldgu ıcın cogu seyım eksık olyor ne gecelk ne bıs yok hayflanıyorm tabı.. sonra esm alp geliyor. cıkıyorz hastaneden. bı dugune gdyorz nasıl kalablık byer akrabalr filan
ama bebge kız kıyafetlerı gydrmısız esıme dyormkı nıye boyle yaptk bız baksana hrkez kız sanıyo dıyorm. degstrrz evde dıyo. snra eve gecıyoz fılan
kızlar gercek gbydı ama cok guzl bı ruyydı bıde gercegnı dusunsenıze nasıl olck:)
ama bu kız meselesı aklma takıldı. boyle cınsıyet degsklıgı goren varmı ruyasında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…