Canım çok güzel nerden yaptırdın
İyiyim cnm şimdi eşim sağolsun sıcak su torbasıyla iyileştirdi beni gerçektende üşütmüşüm iş yapmıştım terlemiştim duş aldım çorapları artık attık ayaklardan birde balkon püfür püfür üşüttük tabi.
Ama hemen erken doğum heralde diye panikledim rüyamda 28 haftalık doğum yapmıştım bundan 1- 2 ay önce Allah dedim bebek gelecek heralderüya gerçekleşecek diye korktum eğer sancım geçmeseydi dr koşacaktım hemen.:18::18::18:
Selülit gider, çatlak zor. Çatlak olmamasına dikkat edin, selülit kolay da. Ben göbeğime bebeyağı kullanıyorum, hiç çatlamadı çok şükür. Bi de bol su içiyorum.
Selülit olmadı bende
İnşallah vaktiyle gelir canım.sen yinede çok dikkat et kendine dinlenmeye çalış bol bol. erken doğum eskisi kadar riskli değil artık. Benim arkadaşımda 1 ay erken yaptı doğumunu. 20 günlük bebesiyle geziyordumaşallah anneside kızıda gayet sağlıklıydı
ben çok merak ediyorum yaa kim nasıl doğum yapçak doğuma nasıl gidicez diye.:44:
heyecanla bekliyorum doğum hikayelerimizi. kimse üşenmesin yazsın bak haaa
canım sende de mi troid var bende de var
hamilelik öncesi hipo idi şimdi düzensiz
çok yükselmiyo ama bazen az çalışıyo bazen çook çalışıyo
doktorumda az çalışmasında
çok çalışmasından bi şey olmaz gebelikte dedi
Sağolun kızlar magnetimize yorumlarınız için beğenmenize sevindim..Biraz uğraştırıyor kolay gibi görünüyor ama.
Ben yaptım canım yaptırmadımMalzemelerini aldım burdan bi malzemeciden..
Bu arada tünaydıınn
inşallah canım benim tek dileğim bu yönde.cuma günü hem raporum hemde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.
sanırım ben haziranın son haftası doğum yapacağım öyle görünüyor
sezeryan olacağı için
ve ilk hikayesini yazanlardan olabilirm sanırım
bende heyecanla yazmayı bekliyorum
yorulmuştur belki annesiidinlenmeye almıştır kendini. veya doktora saklıyordur hareketlerini. hadi hayırlı haberlerle dön inşallah şişlik bendede başladı ya iniyordu ama 2 gündür inmiyor
Yükleyebildim mi acep?Bugün pcde birşeyler var ama
Lokum için yaptığım kutular 50 adet olacak,magnetli
keseler dağıtacağım,lohusa şerbeti ve şeker hamurlu kurabiye
dağıtacağım inşallahhhhhh.Enerjim bitmezseeee
Bir de hafta sonu gezmesinden bennnnn
Nst ye ne zaman alıyolar bilginiz var mı. Bebeğin hareketlerini ne zaman pıtpıtlıcam
Sağolun kızlar magnetimize yorumlarınız için beğenmenize sevindim..Biraz uğraştırıyor kolay gibi görünüyor ama.
Ben yaptım canım yaptırmadımMalzemelerini aldım burdan bi malzemeciden..
Bu arada tünaydıınn
olurmu olurr da haftada bır ykıyorum denk gelırse bılmemmm
wuu spersınız cok tatlı olmus lar yaaaaaagule gule daımak nasıp olur ınsll ve supersınız benım gobıs de tam o kadarrrrrr hehe bu arada dr muayennn nasılsıdı gecmıse bakamadımdaa pers.gunudyu dımı:44:
Evet kuzum perşembe günü gitmiştim.Gayet memnun çıktık kızım 1474 gr ve 41 cm olmuş
KıPIr kıpırdı içim rahatladı
ohh coks ukur darısı bızım basımıza haftaya cuma gunu ınsll paşamı gorcem ve 35 haftalık olucaz o vakıt ınsllgıt gıde yaklasıyorummm dogumaaaaaaa
aynennn saglıkıca kucagımza alalımda ınsll gerısı bossss benım ıcındeeeeeToplanır toplanır bu kadar nasıl şiştiyse
Şükürler olsun Rabbimin mucizesini taşıyoruz,hayatımd ahiç bu kadar
huzurlu olmamıştım bennn
allah senıı enn ılerde olan sımdıdlık benım gercı ıkız hamıs olan cıgdemm ıkız annesı ldugu ıcın daha once olabılır aklıa bır o gelıyorbnm bırde bılgının varmıs teklıkesi bırde 19 asos arkadasımızın yoksam ılklerdeyımmbende her gece yattığımda sancım olucakta doğurcakmışım gibi geliyor. Geceleri uyumaya çalışırken sessizlikten kendimi çok dinliyorum sanırım. vücudumdaki her ağrıyı acaba doğum sancısımı karnım mı kasıldı bişey mi oldu diye panikliyorum.:18::18: sonra oğluşum hareket edince rahatlayıp uykuya dalıyorumve dogum sancısı karından gırerse yalancı sancı kasık ve belden gırere beraberınde su -kanama olursa ok dır cnmmm benmm benım bel agrısından dolayı nts ye aldılarr kı cok sukur norma bbel agrısı cıktııı
alın size göbişimin bebişimin resmi :)Eki Görüntüle 704023
ohh ne güzel eksikler bitiyor artık
benimde oğlumun eksikleri bitti.benimkiler kaldı bitek. onlarıda önümüzdeki ayki maaşla halletmeyi düşünüyorum inşallah
bu arada benim aklıma bişey takıldı ya. zıbın aldık ya hani yandan kapananlardan. onlar iç zıbın dış zıbın diye ayrılıyor. ben hiç iç zıbın almadım. yaz bebesi diye. lazım olur mu ki acaba ? :44:
canım yakın bir zamanda doğum izni mevsunu konuşucam iş yerimle. doğum izni 6 ay olmasada ben ocakta iş başı yapmak istiyorum. toplamda 7 ay izin kullanmış olucam. ücretsiz izinde kullanıcam yani. o zaman belli olucak benim düşündüğüm kadar düşünüp düşünmedikleri. özel sektörde pek hakka bakmıyorlar biliyorsun.bende baştan anlaşmak istiyorum. bakalım ne dicekler :44: inşallah tatlı tatlı anlaşırız
canım selülitler için bacak kaslarını çalıştırman, bol su içmen, masaj yapman lazım
şimdilik pek mümkün değil ama doğum sonrası toparlarsın
ama maalesef benim ilk doğumdan kalan çatlaklarım var işte onlar kalıcı
ben çok merak ediyorum yaa kim nasıl doğum yapçak doğuma nasıl gidicez diye.:44:
heyecanla bekliyorum doğum hikayelerimizi. kimse üşenmesin yazsın bak haaa
sanırım ben haziranın son haftası doğum yapacağım öyle görünüyor
sezeryan olacağı için
ve ilk hikayesini yazanlardan olabilirm sanırım
bende heyecanla yazmayı bekliyorum
ohh coks ukur darısı bızım basımıza haftaya cuma gunu ınsll paşamı gorcem ve 35 haftalık olucaz o vakıt ınsllgıt gıde yaklasıyorummm dogumaaaaaaa
aynennn saglıkıca kucagımza alalımda ınsll gerısı bossss benım ıcındeeeee
allah senıı enn ılerde olan sımdıdlık benım gercı ıkız hamıs olan cıgdemm ıkız annesı ldugu ıcın daha once olabılır aklıa bır o gelıyorbnm bırde bılgının varmıs teklıkesi bırde 19 asos arkadasımızın yoksam ılklerdeyımmve dogum sancısı karından gırerse yalancı sancı kasık ve belden gırere beraberınde su -kanama olursa ok dır cnmmm benmm benım bel agrısından dolayı nts ye aldılarr kı cok sukur norma bbel agrısı cıktııı
benim belden ve kasıktan bir sancım olmadı hiç demek ki normal ağrılar benimki.
ben kısa kollu cıtcıtlı body gydrmeyı dusnuyorm genelde herseyn altna cnku ondan bol bol aldm sıcaklarsa cıkrrm durur onnla dıe dusnuyorm baklm ne olcak
cnm ınsallah gonlunce olur butun haklarını tepe tepe kullanırsın. ama 6 ay durumuna pek umdm kalmdı baksana cıkmcak gıbı
selulıt benımde problemım. hamilelkde ınanılmaz arttı. cok kafama takıyorm bende
ay ınsallah:) herkes yazsın bebıslermzn resımlernıde koylam. ay nkdr tatlılar ya
ay cnm ınsallah hayırlısıyla olsunda. ılk senden duyarz dogum hıkayenı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?