doğum izniyle ilgili benimde çok ümidim kalmadı. mümkün olursa 7 ay izin kullanmak istiyorum ücretsiz olması bizi biraz zorlucak ama napalım. bebişimin yanında fazla vakit geçirmek istiyorum.
kızlar hepınıze selam baydr herkesı burda goremyodm bugun ne guzel hepnız burdasınız:)
dun ruyamda bıs gordm ama sankı yasamıs gbydım. dogum yapıyodum.. ama okdr kolay ve basıt bı dogumdukı anlatamam.beebgmı kucagıma aldm sarısın masmavı gozlerı olan cok guzel bı bebek.(babamız ve tum sulalesı renklı gozlu olnca beklentm o yonde)
sonra hemen emzryorm voccuk voccuk bı emıyorkı nasıl duygulanıyorm anlatamam yasadım resmen.
dogum erken oldgu ıcın cogu seyım eksık olyor ne gecelk ne bıs yok hayflanıyorm tabı.. sonra esm alp geliyor. cıkıyorz hastaneden. bı dugune gdyorz nasıl kalablık byer akrabalr filan
ama bebge kız kıyafetlerı gydrmısız esıme dyormkı nıye boyle yaptk bız baksana hrkez kız sanıyo dıyorm. degstrrz evde dıyo. snra eve gecıyoz fılan
kızlar gercek gbydı ama cok guzl bı ruyydı bıde gercegnı dusunsenıze nasıl olck:)
ama bu kız meselesı aklma takıldı. boyle cınsıyet degsklıgı goren varmı ruyasında?
anneler ve melekleri slmlar yeni geldik oğlum ile doktor amcadan baya yorulduk işe geldik hemen. size anlatayım detayları. öncelikle gelişimi gayet iyi boyu uzun olacak dedi haftasından 1 hafta önde dedi yani 33 haftalık. boyu 46 cm kilosu ise 2kg oğlumun. doğum pozisyonu almış dedi ama dönedebilir daha erken doğum pozisyonu stresine girmeye gerek yok dedi. 32 haftalık çalışabilir raporu verdi izinlerin devredilmesi için. sağa yattığımı söyledim hayır olmaz sakın yatma sola yat dedi bebek artık büyüdü dedi. kan ilacımı yeniledi doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dedi. cuma günü gel uçağa binebilir raporu verelim dedi. vedalaştık doktorum ile sonuçta 32 hafta kahrımı çekti son kontrolümüzdü artık memlekte yolculukha unutmadan epidural normal doğum istediğimi söyledim en iyisi ya dedi ben zaten yapıyorum kendini parçalamadan doğum yapıyorsun bu en konforlusu gittiğin yerde de öyle yaptırt dedi. daha yeni bi beyin cerrahını doğum yaptırdım ben epidural ile gülerek doğum yaptı şiddetle tavsiye ederim korkma dedi. tekrar görüştüm idarem ile 32 haftalık raporumu onlara vereceğim sonra senelik izne ayrılacağım ayrıldıktan sonrada kuulak burun boğazdan 20 gün rapor alacağım dedim ok dediler aldığım rapor doğum iznimden kesilmeyecek. şimdilik bu kadar gidip geçmişi okuyalım :))
rüyalara çok takılma canım. ben ne rüyalar görüyorum bir bilsen
geçen bende kız bebek doğurmuştum Biz Ali Kaan koyucaktık ismini şimdi ne isim koyucaz kızıma diye düşünüyordum
anneler ve melekleri slmlar yeni geldik oğlum ile doktor amcadan baya yorulduk işe geldik hemen. size anlatayım detayları. öncelikle gelişimi gayet iyi boyu uzun olacak dedi haftasından 1 hafta önde dedi yani 33 haftalık. boyu 46 cm kilosu ise 2kg oğlumun. doğum pozisyonu almış dedi ama dönedebilir daha erken doğum pozisyonu stresine girmeye gerek yok dedi. 32 haftalık çalışabilir raporu verdi izinlerin devredilmesi için. sağa yattığımı söyledim hayır olmaz sakın yatma sola yat dedi bebek artık büyüdü dedi. kan ilacımı yeniledi doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dedi. cuma günü gel uçağa binebilir raporu verelim dedi. vedalaştık doktorum ile sonuçta 32 hafta kahrımı çekti son kontrolümüzdü artık memlekte yolculukha unutmadan epidural normal doğum istediğimi söyledim en iyisi ya dedi ben zaten yapıyorum kendini parçalamadan doğum yapıyorsun bu en konforlusu gittiğin yerde de öyle yaptırt dedi. daha yeni bi beyin cerrahını doğum yaptırdım ben epidural ile gülerek doğum yaptı şiddetle tavsiye ederim korkma dedi. tekrar görüştüm idarem ile 32 haftalık raporumu onlara vereceğim sonra senelik izne ayrılacağım ayrıldıktan sonrada kuulak burun boğazdan 20 gün rapor alacağım dedim ok dediler aldığım rapor doğum iznimden kesilmeyecek. şimdilik bu kadar gidip geçmişi okuyalım :))
aynen cnm ucrtsız hakkınıda kullanırsın olmadı bıraz ıdareyle artık yapcak bısı yok.bızde tek maasa dusduk mesela ama ben yınede ıssızlık alyorm azda olsa. ama sadece 6 ay.
benım esımde yurt dısı vatandası bebekde orann vatandaıs olcgı ııcn aylık 250 300 cıvarıda ordan gelcek cocuk parası Allah bereket versın tatlım acılır bı kapı bebeklerımızın bereketyle.tabı eskısı kadr rahat olmcaz maddı anlamda bıde benm esım kısın 2 ayda ıssız kalıyo. bakalm sonumuz hayrlısı.
herşey bebeciklerimiz için. 7 ay sıkıcaz bizde dişimizi. idareli yaşıycaz. onun hesabını yapıyoruz bizde şimdi eşimle. bakalım Bebek kısmetiyle gelirmiş.. Hepimiz için öyle olur inşallah
ohh masallah ogluna canm ne guzel haftasına gore onde olması boyle guzel haberler darııs hepmızın basına ınsallah.
epıdural normal dogum bende dusnuyorm ama o belden yapılan ıgne vrya herkes onun dogum sancısından daha acılı bısı oldgnu soluyo. fıkrım degısdı gııbı ama emın degılm acıckası
benim göbiş seninkinin 2 katı şekerim. maşallah sen hep bebişe almışsın heralde kiloları
herşey bebeciklerimiz için. 7 ay sıkıcaz bizde dişimizi. idareli yaşıycaz. onun hesabını yapıyoruz bizde şimdi eşimle. bakalım Bebek kısmetiyle gelirmiş.. Hepimiz için öyle olur inşallah
canım doğum hikayelerini okudun mu hiç diğer topiclerdeki. senin gibi epiduralden korkan bayanlar hepsi ağız birliği etmiş gibi boşuna korkmuşum nerdeyse hiç hissetmedim yazmışlar. sen bilirsin yinede. banada bir bayan öyle demişti. benle aynı hastaneye gidiyormuş tesadüf konuşmuştuk. normal doğum yapmış erken birde. açılma olmadığı için suni sancı vermişler. dayanamadım bende epidural yapılmasını istedim kolayca doğum yaptım büyük kolaylık rahatlık demişti.
doğumdan sonra "2013 temmuz anneleri spor diyet" topici açarız canım. hep birlikte spor yaparız.
bende ikiside oldu. günde 3 litreden fazla su içiyorum. hamur işiyle hiç aram yok. çok tatlı sevmiyorum. çikolata bile tadımlık yerim ben. ama hepsi var bende selülitte çatlakta. Anne olmak kolay değil napalım idare edicez.
Ne güzel yaa selülit meselesi şans işi sanırım biraz. ZAyıfım ama selülitli bir zayıfım
beni 29 haftada almaya başladılar, 2 haftada 1 kontrolde nst var artk
alın size göbişimin bebişimin resmi :)Eki Görüntüle 704023
ınsallah cnm ınsallah.
bebeklerımız ıcın sıkcaz dısmızı hem sen neyden sorn cıkrcaklrnı dsnyosnkı ızın mevzusunun bu senın en dogal hakkn sıkrket ne dyeblr buna. ucretsıze cıkcagnı soleme ama bence
Tedavisi olmayan bir durum değil en azından canım içini ferah tut sen
neden sezeryan oluyor canım senin ??
şirket bişey diyemez tabi de bende karşılıklı anlaşmış olmak istiyorum. ücretsize çıkacağımı söylemezsem olmaz ki canım. ne zaman döneceğimi bilmek istiycekler. benimde net bişey söylemem lazım. bakalım nasıl bir görüşme geçicek
ayyy koptum ya valla doğru söylüyorsunaynen öyle hatta suzancım bak senin doğum hikayeni bile tasarlayabiliyorum kafamda " kızlar her zamanki gibi yine kalktım balkonu yıkıyordum ki oda ne sildiğim yerler yeniden ıslanmış. meğer suyum gelmişşş" amann bak kuzum dikkat et. bundan sonrası riskli ve çok önemli. dinlenip oğluşunu büyümesini izle karnında. hamilelik çok keyifli bişey bir daha kaç kere yaşıycaz ki biraz tadını çıkart
Yükleyebildim mi acep?Bugün pcde birşeyler var ama
Lokum için yaptığım kutular 50 adet olacak,magnetli
keseler dağıtacağım,lohusa şerbeti ve şeker hamurlu kurabiye
dağıtacağım inşallahhhhhh.Enerjim bitmezseeee
Bir de hafta sonu gezmesinden bennnnn
ohh maşallahhbu arada 3 günlük tatilimde hiç oturmadımmmm sürekli o dügün senin bu piknik benim artık bugün yorgunluktan kırılıyorummm oohhh enerjimm süpeeerr ama bu akşam nasıl uyurum var yaaaaa
bebişim cuma günü 1590 gr dııı kafa boyutu 31 haftalık cıkıyorduuuu
yani erken olabilirmişşşşş
bütün alışverişimi nerdeyse tamamladımmm
bi bebek bezi bide kendime gogus pedi filan alıcam başka aklıma gelmiyo bişi ama...
çantamı hazırladımmm süper olduu
çantamı 50 tl ye aldım cok ucuz ama içinde biberon yeri termostatlı hoşuma gitti bide bir sürü gozu var içindee bir sürü sey koydum yarısı bile dolmadı :)))
hem bebişe hem kendime aldım fotolarını çekerim bu akşam belki:=)
sepet atıp bakınca kargo ücreti çıkıyor hensvik banada çok küçük gelmişti dolabı. boyutlarına bakıp metreyle ölçtüm küçük gelmişti. karyolasıda 2 kat ayarlanabiliyor ama ilerde bir kenarını çıkarmak istediğinde çıkmıyor o özelliği arıyorsan tekrar düşün derim sundvik alacaaktım stokta yoktu bende gülliver aldım. malm 3 çekmeceli şifonyer aldım birde çok çok sağlam değil ama işimi görür.kızlar haftasonu bebeğimin odası boyanacak duvar kağıdı olacak falan
sonra halı perde bakcam
yalnız ben ikeanın hensvik serisi beşik ve dolabını almaya karar verdim
netten alacağım burda ikea yok yada eşim gidip alcak
görenler bakanlar var mı acaba
dolabı biraz küçük gibi geldi ama çok şirin görünüyor
napsam bilemedim
birde kargo ücreti nasıl ayarlanıyor acaba
cuma yaşlı kadının biri arkamdan bağırıyor gelin geliiiiiinn erkekmi doğurcan die yok dedim kız benimkide dik..Çok sağol yavrum bardakları da aldım ben tam ortasına minik pembe
bir kurdela ile süsleyeceğim.Tepsi daha almadım.Gittiğimde onu da alıp
süsleyeceğim.
Pazar günü çekilmiş resmim canım.Herkesin farklı bitanem
Benim çok yayıktı birden böyle top gibi oldu
Hatta maskoda rus hatun beni gördü ve dedi ki bebişin erkek
dimi dedi.Yok dedim kız ama bu göbüş roket gibi dedi.Kim gördüyse
erkek diyor anammmm herşeyi kıza göre yaptım.2 doktorum da kız dedi
ama içime kurt düşmüyor değil yani:18::18::18::26::26::26:
Az kilo aldım ben 6 kilo oldu şu zamana kadar
alın size göbişimin bebişimin resmi :)Eki Görüntüle 704023
bı goz atym atarmısın lınkını cnm saol. buyuk ıhtmalle oyledr soncda agrısız dogum. sendemı epıdural dogum dusunyosn cnm?
Doğumdan sonra biraz hareketle toparlarsın inş canım
Evet sanırım şans meselesi, baksana ndd 3 litreden fazla su içiyomuş ama yine de olmuş
2 hafta sonra benim de kontrolüm var, bunda da almaxsa son ayda mecbur alacak zaten
Nerdee 3o haftalık.. 20 haftalık gibi duruyo maşallahBenimki basket topu gibi oldu çoktaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?