2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
anneler ve melekleri slmlar yeni geldik oğlum ile doktor amcadan baya yorulduk işe geldik hemen. size anlatayım detayları. öncelikle gelişimi gayet iyi boyu uzun olacak dedi haftasından 1 hafta önde dedi yani 33 haftalık. boyu 46 cm kilosu ise 2kg oğlumun. doğum pozisyonu almış dedi ama dönedebilir daha erken doğum pozisyonu stresine girmeye gerek yok dedi. 32 haftalık çalışabilir raporu verdi izinlerin devredilmesi için. sağa yattığımı söyledim hayır olmaz sakın yatma sola yat dedi bebek artık büyüdü dedi. kan ilacımı yeniledi doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dedi. cuma günü gel uçağa binebilir raporu verelim dedi. vedalaştık doktorum ile sonuçta 32 hafta kahrımı çekti son kontrolümüzdü artık memlekte yolculuk ha unutmadan epidural normal doğum istediğimi söyledim en iyisi ya dedi ben zaten yapıyorum kendini parçalamadan doğum yapıyorsun bu en konforlusu gittiğin yerde de öyle yaptırt dedi. daha yeni bi beyin cerrahını doğum yaptırdım ben epidural ile gülerek doğum yaptı şiddetle tavsiye ederim korkma dedi. tekrar görüştüm idarem ile 32 haftalık raporumu onlara vereceğim sonra senelik izne ayrılacağım ayrıldıktan sonrada kuulak burun boğazdan 20 gün rapor alacağım dedim ok dediler aldığım rapor doğum iznimden kesilmeyecek. şimdilik bu kadar gidip geçmişi okuyalım :))

doğum izniyle ilgili benimde çok ümidim kalmadı. mümkün olursa 7 ay izin kullanmak istiyorum ücretsiz olması bizi biraz zorlucak ama napalım. bebişimin yanında fazla vakit geçirmek istiyorum.

aynen cnm ucrtsız hakkınıda kullanırsın olmadı bıraz ıdareyle artık yapcak bısı yok.bızde tek maasa dusduk mesela ama ben yınede ıssızlık alyorm azda olsa. ama sadece 6 ay.
benım esımde yurt dısı vatandası bebekde orann vatandaıs olcgı ııcn aylık 250 300 cıvarıda ordan gelcek cocuk parası Allah bereket versın tatlım acılır bı kapı bebeklerımızın bereketyle.tabı eskısı kadr rahat olmcaz maddı anlamda bıde benm esım kısın 2 ayda ıssız kalıyo. bakalm sonumuz hayrlısı.

rüyalara çok takılma canım. ben ne rüyalar görüyorum bir bilsen
geçen bende kız bebek doğurmuştum Biz Ali Kaan koyucaktık ismini şimdi ne isim koyucaz kızıma diye düşünüyordum

ohh masallah ogluna canm ne guzel haftasına gore onde olması boyle guzel haberler darııs hepmızın basına ınsallah.
epıdural normal dogum bende dusnuyorm ama o belden yapılan ıgne vrya herkes onun dogum sancısından daha acılı bısı oldgnu soluyo. fıkrım degısdı gııbı ama emın degılm acıckası

rüyalara çok takılma canım. ben ne rüyalar görüyorum bir bilsen
geçen bende kız bebek doğurmuştum Biz Ali Kaan koyucaktık ismini şimdi ne isim koyucaz kızıma diye düşünüyordum

:) haha tek sorun ısım olsa cnm butun herseyı erkege gore hazrlandı. dusunsene tabbı bellı olmaz Allah ın ısı bu. bana da 9 ay erkek demısler resımlere bakıyorm hersyem mavı.
annemde teklonojı daha cok gelısmıs canm dıyo. senn zamnnda kemık yapısndan anlyodk sende ırı bı cocuk oldgn ıcın doktor oyle soyledı herhalde dıyo::)

hoşgeldinnnn

izinde başlıyor yakında hadi gözünaydın.
maşallah oğlunda baya büyümüş.
gramlardan kg lara ordan da şimdi 2 kg çok tuhaf geliyor bana düşüncesi içimde 2 kg bir bebek var demek çook tuhaaff
bende iş yerimle izinle ilgili görüşücem. 2 hafta sonra gelicekler Bursa ya o zaman görüşücem. telefonda söylemek istemedim. sadece izinle ilgili görüşmek istiyorum dedim. bakalım ne olucak. inşallah bir sıkıntı yaşamadan isteklerimi kabul ederler

herşey bebeciklerimiz için. 7 ay sıkıcaz bizde dişimizi. idareli yaşıycaz. onun hesabını yapıyoruz bizde şimdi eşimle. bakalım Bebek kısmetiyle gelirmiş.. Hepimiz için öyle olur inşallah

herşey bebeciklerimiz için. 7 ay sıkıcaz bizde dişimizi. idareli yaşıycaz. onun hesabını yapıyoruz bizde şimdi eşimle. bakalım Bebek kısmetiyle gelirmiş.. Hepimiz için öyle olur inşallah

ınsallah cnm ınsallah.
bebeklerımız ıcın sıkcaz dısmızı hem sen neyden sorn cıkrcaklrnı dsnyosnkı ızın mevzusunun bu senın en dogal hakkn sıkrket ne dyeblr buna. ucretsıze cıkcagnı soleme ama bence

canım doğum hikayelerini okudun mu hiç diğer topiclerdeki. senin gibi epiduralden korkan bayanlar hepsi ağız birliği etmiş gibi boşuna korkmuşum nerdeyse hiç hissetmedim yazmışlar. sen bilirsin yinede. banada bir bayan öyle demişti. benle aynı hastaneye gidiyormuş tesadüf konuşmuştuk. normal doğum yapmış erken birde. açılma olmadığı için suni sancı vermişler. dayanamadım bende epidural yapılmasını istedim kolayca doğum yaptım büyük kolaylık rahatlık demişti.

bı goz atym atarmısın lınkını cnm saol. buyuk ıhtmalle oyledr soncda agrısız dogum. sendemı epıdural dogum dusunyosn cnm?

Doğumdan sonra biraz hareketle toparlarsın inş canım

Ne güzel yaa selülit meselesi şans işi sanırım biraz. ZAyıfım ama selülitli bir zayıfım

Evet sanırım şans meselesi, baksana ndd 3 litreden fazla su içiyomuş ama yine de olmuş

beni 29 haftada almaya başladılar, 2 haftada 1 kontrolde nst var artk

2 hafta sonra benim de kontrolüm var, bunda da almaxsa son ayda mecbur alacak zaten

alın size göbişimin bebişimin resmi :)Eki Görüntüle 704023

Nerdee 3o haftalık.. 20 haftalık gibi duruyo maşallah Benimki basket topu gibi oldu çoktaan

şirket bişey diyemez tabi de bende karşılıklı anlaşmış olmak istiyorum. ücretsize çıkacağımı söylemezsem olmaz ki canım. ne zaman döneceğimi bilmek istiycekler. benimde net bişey söylemem lazım. bakalım nasıl bir görüşme geçicek

Tedavisi olmayan bir durum değil en azından canım içini ferah tut sen

neden sezeryan oluyor canım senin ??

benim ilki sezaryen di canım 40+5de doğum yaptım hiç açılmam yoktu bakalım bu ne kadar kalacak içerde :)

genelde cevremde olanlardan duydgum cnm: dogum ıznını kullanıp daha sonra ısde bakcka kmsem yok duusundgm gııb olmadı dıye bahane bınevı ama yapcak bısı yok. ucretsız ıznı alıyolar. bana gorede yanlıs bısı bu hanı kandrmıs gııb olyo ama. bakdgn zaman ozel sırketlerde hıc acımıyor ınsana sen bılrıısn cnm yınede . ıyı gecer ınsallah gorusme ıstedgnı alırısn

Merhaba kızlar GEBE de anneler günü için %20 indirim var kolsuz uzun lacivert bir elbiseyi 100tl den 80tl ye düşmüştü aldım.

Asıl sizlere sormak istediğim bebek arabası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey ben ilk başlarda bebek puset kullanır diye puset monte edilebilen arabalara hafta sonu baktım kimisi çok büyük ve katlandığında çok yer kaplıyor baston tipi olup kolay katlanan aynı zamanda puset monte edilebilen 2 model gördüm PEGPEREGO veCHİCCO nun italyan yapımı bir modelinde ikisinin fiyatıda 900-950 tl arasındaydı sizce nasıl? İlla puset monte edilmesi olayından vazmı geçsem daha farklı modellere mi baksam bana birileri akıl verse

ayyy koptum ya valla doğru söylüyorsun maşşaallah suzan temizlik düşkünü yaa
yaaa moralimi bozuyorsun sen ben çok kilo aldım ama yaaa tammm 13 kilo
ohh maşallahh
sepet atıp bakınca kargo ücreti çıkıyor hensvik banada çok küçük gelmişti dolabı. boyutlarına bakıp metreyle ölçtüm küçük gelmişti. karyolasıda 2 kat ayarlanabiliyor ama ilerde bir kenarını çıkarmak istediğinde çıkmıyor o özelliği arıyorsan tekrar düşün derim sundvik alacaaktım stokta yoktu bende gülliver aldım. malm 3 çekmeceli şifonyer aldım birde çok çok sağlam değil ama işimi görür.
cuma yaşlı kadının biri arkamdan bağırıyor gelin geliiiiiinn erkekmi doğurcan die yok dedim kız benimkide dik..
alın size göbişimin bebişimin resmi :)Eki Görüntüle 704023
göbiş çok az maşallah..

hadi gözün aydın maşallahh bebişine

maşallah sana ya demekki uzun boylu yapılı bi bebiş olucak.32 haftalıksın aramızda neredeyse 1 ay var ne güzel yaa :)) cumarteside ben gidicem doktora inş allahım böle haberler verdirsin bizede

bı goz atym atarmısın lınkını cnm saol. buyuk ıhtmalle oyledr soncda agrısız dogum. sendemı epıdural dogum dusunyosn cnm?

link bulmam zor olabilir tatlım çünkü hangi ayın doğum hikayelerinde epidural olan vardı hatırlamıyorum. ben ocak annelerinden beri doğum yapanların hikayelerini takip ediyorum hepsini okudum

Ben doğum şekliyle ilgili hiçbişey düşünmemeye karar verdim canım. en başlarda hep normal doğum istiyordum. epidural kesinlikle düşünmüyordum. sezeryan olmak zorunda olursamda spinal anestezi kesinlikle düşünmüyordum. Ama çok yakın 2 arkadaşımın doğumlarından sonra fikirlerim çok değişti. artık düşünmüyorum doğum şeklini. doktorum 38. haftada doğumla ilgili hem seni hem bebeği kontrol edicem dedi. o zamn dr ne derse o olucak benim için. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ben artık sadece

aynen şans ve genetik işi canım selülit çatlak vs. çok hareketli bir insanım aynı zamanda ama oluyor işte yinede. çok düşünmüyorum açıkçası ben artık. doğumdan sonra bakıcaz artık bi çaresine. fırsat bulursam belki bir spor salonuna giderim haftada 1 de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…