2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim ilki sezaryen di canım 40+5de doğum yaptım hiç açılmam yoktu bakalım bu ne kadar kalacak içerde :)

hehehe hiç çıkası gelmemiş demek ki yaramazın
bu sefer beklemiceksin ama dimi. sezeryan günü belli olucak?

benim ilki sezaryen di canım 40+5de doğum yaptım hiç açılmam yoktu bakalım bu ne kadar kalacak içerde :)

hayrlısı cnm ınsallah. ama bıde o var dımı erken dogum olurmukı dıyo herkez bende fazladan kalcak dıye korkyom ıcımde

cnm 900 950 bence pahalı ve keısnlıkle pusetlı kullanablcgn ılk 1 yas ıcın sonra puset cıkcak dger otrma koltugunu takabılcegn aynı zamanda yer kaplamayan haff bısı terch et. chiccoda boyle modeller yok dıye bılıyorm ben var ama 1000 uzerı ucuk fıyatla ben sundan aldm. fıyat uygun genelde butun markalar artık bu sekılde uretıyo ama fıyatları degısyo.
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

kafaya fena takmısdım bunu alcakdm adam sadec fıyat farkı var ınan dynce vazgecdm

Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 81558045

ben bi şansımı denicem canım bakalım ne olucak. benim kadar anlayışlı çalışanı nerden bulcaklar bir daha hamileliğim boyunca 1 gün bile ekstradan izin almadım. hiç rapor kullanmadım. işimi doğru düzgün yaptım daha ne olsun yahu kabul etmeleri lazım

bende spora gtmeyı dusnuyrom valla vakt olur ınsallah.

bende okym cnm:)
benceede dusunmemek lazım bende doktorun dedgne gore hareket etmeyı dusnuyorm. sadece yavas yavas sekllendrmeye calsıyorm bılgı ednyorm okdr. hayrlısı hepmız ıcın

oh masallah gecekden senn gıbısnı bulmak zor. akıllı olsunlar snı kaybetmeısnler ulen

yengem chicco dan 900 tlye en pahalısından bebek arabası aldı araba koltuğu puset bide bebek arabası herşeyi vardı ama dışarı çıkartmak için onu kaldırıp indirmekten bel fıtığı olduğu bebişte 7 aylık olunca oturmaya başladı gibi bu arabayı atta kenara 200 tlye hafif bir bebk arabası aldı sakın alma dedi banada hantallardan bence puset al ayrı taşımak arabaya koymak için birde hafif taşınabilen bi araba bak hem pusetiş yerleştirecebileceğin hemde ilerleyen zamanda oturarak götürebileceğin tarzdan.

Canım anakucağı pusetin üstüne konulan uygun modellerde var.mesela şunda olduğu gibi

Graco Mirage Seyahat Sistem Bebek Arabası / Oxfort - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

böyle bişey de bakabilirsin. pierre cardin de de var buna benzer modeller fiyatları baya uygun

bende doğum yönetemiyle ilgili sadece fiyat sordum hastaneye başkada düşünmek istemiyorum. yoksa tedirgin ediyor beni.

ya aslında iş yerimdekilere hamile olduğumu söyledikten sonra çıkıcam diye endişelenmişlerdi. tebrik ettikten sonra ilk sordukları şey geri dönüp çalışçaksın dimi olmuştu benden ondan cesaret 7 ay izin kullanmak istediğimi söylicem bakalım ne dicekler

canım sen kayserideyim diyordun.yozgatta anneler mi var orada eşimle 3 yıl kaldık çok özledim yozgatı

ben birsürü uzun kollu aldım usur oğlum diye ama gıydırecegımızı sanmıyorum artık canım pişik olurlar ben istanbuldayım ama iç anadoluda felan aksamları serın oluyor

ben birsürü uzun kollu aldım usur oğlum diye ama gıydırecegımızı sanmıyorum artık canım pişik olurlar ben istanbuldayım ama iç anadoluda felan aksamları serın oluyor

Ben Bursadayım canım burasıda yazın kavruluyor uzun kollu çıtçıtlı body aldım. kısa kolluda aldım bol bol. bitek iç zıbın almadım onada gerek var mı çok bilemedim :44:

ya seninki yine ev sahibi biz lojmnada oturuyoruz kadın elimde kalacak 2 yıldır. gece 2 de çamaşır makinesi çalıştırıyor 2 balkon var arka balkonda demirleri hortum takıp yıkıyor benim arka tarafın camı çerçevesi kalmıyor devamlı yatak yorgan sofra bezi halı silkiyor milyon kez uyardım anlamıyor bizde kapadık arka balkonu önü kullanıyoruz ne yapalım. ilk başta çok sinir oluyordum ama şimdi bebek var diye strese girmiyorum
canım ben çok gördüm ama almayacağım için dikkat etmedim limango, butik bebe gibi yerlerde uyku malzemleri içinde oluyor bi ara göz at bende görürsem sana link atarım.

aynen bendensin gece uyuyamadığım için sürünerek geliyorum işe

geçmişi okurken baktm ki buzlukta dondurma deposu tükenmiş hemen dondurma almaya gittim :) dondurma gibisi yok yaw :) çok şükür...
dondurmam olmadan asla :) geçen kayınpederim bişey dedi bende seninle konuşmuyorum dedim dondurma alsak barışırız demi kızım diyor herkes öğrendi artık :)

aynen ya aynı sen gibiyim cicim hiç bir iş yapmıyorum walla Allah eşimden razı olsun :)
walla canım bende kime sorduysam önerdi o iğne acısını felan hissetmiyorsun dediler ama tabi plan yapamıyor insan ne olacak belli olmaz belki bi sıkıntı olacak ters gelecek

ay sorma ya sabah dedim oğlum sen daha fasülye tanesi kadardın ne ara büyüdün böyle diye :)

Merhaba arkadaşlar bende 31. haftamın içindeyim doğum 10 Temmuz gibi görünüyor ama bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek. Bu ikinci hamileliğim, ilki büyük kandırmacalarla sezeryan ile sonuçlandı 2,5 sene önce. Şimdi biraz daha bilinçliyim ve normal doğum yapmak istiyorum. Şu anda İstanbul/Avrupa yakasında uygun ücretli bir dr arıyorum. Sezeryan Sonrası Vajinal Doğumu (ssvd) her doktor yapmıyor malesef. Şu sıralar kara kara düşünüyorum ne yapacağımı

gozunuz aydın cnm benım hayılrısı ınsll darısı guzel haberlerle bıze ınslll
:44:

canım sen kayserideyim diyordun.yozgatta anneler mi var orada eşimle 3 yıl kaldık çok özledim yozgatı
evett canımm ben bogazlıyan esım se sefaatlılı sız nerde kaldınız memur muydu esınn cnm

ben geldiiiiimmm
yaaa benim internetim yoktu nerdeyse 3 hafta oldu girmeyeli, herkesin sohbetini çok özledim ve büyük eksiklik hissettim
umarım herkesin herşeyi yolundadır..

yemegımızı yedk ama bır fılme takıldık kaldık hungur hungur agladım yaaa aramızda bebek var adlı fılmm acık sahnelerı dısında superr hamıel kalma anıı dogum anı ve hayalımde olannn seyy dogumdan sonra hemen kucagıma almammo ka aglamaklıyımkı yemegımı zor yedım paşam acıktı nede olsa fılmın sonuna dogru esler bayagaı soguryor bakalım son 20 dk kaldı neler olucakk ızlemeeye deger acık bolumlerı ess gecelımm

ben geldiiiiimmm
yaaa benim internetim yoktu nerdeyse 3 hafta oldu girmeyeli, herkesin sohbetini çok özledim ve büyük eksiklik hissettim
umarım herkesin herşeyi yolundadır..

cok sukur canım hos geldınızzz cücügünleeeeeeee bende 4 gundur yoktum cokozledım burayı yaaaaaacok sukurrrr hepımızdeler ıyıyızzzzzzzz ya sız????

95.dk ve ben aglamaklıyım halenn anne kız ılıskısı ane olmakk mukenmmelll ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(aramızda bebek var)

Kızlar karnımda göğüs altıma yakın yerde sanki cilt yanığı gibi yanma hissi var.Karnımın içinden değilde cildimin üstünde hissediyorum.Aynı güneş yanığı hissi gibi..böyle birşey yaşayan varmı?

çok güzellermiş çok beğendim canım,bu arada sen de güzel çıkmışsın.

O değil de bu selülitler doğumdan sonra gidicekmi kii çok oldulaaarrr
benim de öyle oldu ya ama doğumdan sonra gider inşallah daha önce öyle olmuştu.çatlak olmasın da onlar kolay.benim çatlak olmadı daha.inşallah olmaz.
hayırlara gelsin benim de oğlum olcak ,ben de geçen kız olduğunu gördüm.

konyaya gelcektin değil mi canım ,hangi doktora gitceksin belirledin mi

aynen benim de büyük ihtimal sezeryan gerekmediği halde sezeryan yapıldı.şimdi daha da iyi anlıyorum.ama ben cesaret edemem sezeryan sonrasında normal yapmaya.
gozunuz aydın cnm benım hayılrısı ınsll darısı guzel haberlerle bıze ınslll
:44:

evett canımm ben bogazlıyan esım se sefaatlılı sız nerde kaldınız memur muydu esınn cnm
biz de hem yozgat merkezde hem de sorgunda kalmıştık,ikimiz de öğretmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…