Kızlar karnımda göğüs altıma yakın yerde sanki cilt yanığı gibi yanma hissi var.Karnımın içinden değilde cildimin üstünde hissediyorum.Aynı güneş yanığı hissi gibi..böyle birşey yaşayan varmı?
aynı şeyi yaşıyorum da ne güzel tarif etmişsin gerçekten.tam göğüs altımın karınla birleştiği yer nasıl yanıyor.çatladımıki diyorum bakıyorum değil,neyse anlamadım
cok sukur canım hos geldınızzz cücügünleeeeeeeebende 4 gundur yoktum cokozledım burayı yaaaaaa cok sukurrrr hepımızdeler ıyıyızzzzzzzz ya sız????
Merhaba arkadaşlar bende 31. haftamın içindeyim doğum 10 Temmuz gibi görünüyor ama bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek. Bu ikinci hamileliğim, ilki büyük kandırmacalarla sezeryan ile sonuçlandı 2,5 sene önce. Şimdi biraz daha bilinçliyim ve normal doğum yapmak istiyorum. Şu anda İstanbul/Avrupa yakasında uygun ücretli bir dr arıyorum. Sezeryan Sonrası Vajinal Doğumu (ssvd) her doktor yapmıyor malesef. Şu sıralar kara kara düşünüyorum ne yapacağımı
Kizlarrr yaaa benim gogus uclarim hic belli degil bebek nasi emicek yaaa sizdede ole olan varmi
canım benım bendede oluyor cerıyı kesıyorlar gıbı tıpkı bebek genısledıkce yer acıyor sanırım knedıne ee ıcerde acamassa dısarda yırtık olrak acacak demekkı dahah yırtıgım yokk da hayırlısı o gusel gusel gelssın de paşam benımKızlar karnımda göğüs altıma yakın yerde sanki cilt yanığı gibi yanma hissi var.Karnımın içinden değilde cildimin üstünde hissediyorum.Aynı güneş yanığı hissi gibi..böyle birşey yaşayan varmı?
hmm bıse sefaatlıye ve bogazlıyana gıttık cnm cok gusel yerler evet hayırlısı ınsl nasıp olur gene gıtmenısçok güzellermiş çok beğendim canım,bu arada sen de güzel çıkmışsın.
benim de öyle oldu ya ama doğumdan sonra gider inşallah daha önce öyle olmuştu.çatlak olmasın da onlar kolay.benim çatlak olmadı daha.inşallah olmaz.
hayırlara gelsin benim de oğlum olcak ,ben de geçen kız olduğunu gördüm.
konyaya gelcektin değil mi canım ,hangi doktora gitceksin belirledin mi
aynen benim de büyük ihtimal sezeryan gerekmediği halde sezeryan yapıldı.şimdi daha da iyi anlıyorum.ama ben cesaret edemem sezeryan sonrasında normal yapmaya.
biz de hem yozgat merkezde hem de sorgunda kalmıştık,ikimiz de öğretmeniz.
allah ıyılık versın ınsl cnaım evet son 2 dr bebegımın gelısımı onde oldugu ııcn dr hazzırana cektı gelısımını erken tamamlıcak ınsl ıdyee bısde hazıran 15 den sonra beklıyeceegız ınsl yanı bu ayın 15 sonn normal muayenemız sonrasıdna 3 haftadamı olur 2 haftadamı olur gıderr gelırızz sonrasındada ınsl bır avaz da kucagımıza alıpp gelırız paşamıııbende iyiyim çok şükür.
hazirana inmiş doğumun??
ne kadar az kalmış yaa maşallah sana
hala son gaz temizliğe devammı?
ben şimdiden yorulmaya başladım.
bide bu hafta ev taşıcaz kısmetse:18:
allah ıyılık versın ınsl cnaım evet son 2 dr bebegımın gelısımı onde oldugu ııcn dr hazzırana cektı gelısımını erken tamamlıcak ınsl ıdyee bısde hazıran 15 den sonra beklıyeceegız ınsl yanı bu ayın 15 sonn normal muayenemız sonrasıdna 3 haftadamı olur 2 haftadamı olur gıderr gelırızz sonrasındada ınsl bır avaz da kucagımıza alıpp gelırız paşamıııcücüklerimizi ınsll
temızlık bıtmyır cnm hıc ya alah sand kolaylık versınn sımdı 3.makıne camasırı ascam kuruyanları alıp sonra katla utululerı ayır aksamada utu yaparım belkımmm enerjıme ve paşama baglıı
Ya kızlar aklıma hep takılıo, sağlık ocağı ayrı bişi diyo, gittiğim 2 ayrı doktor da ayrı bişi sölüo, lütfen bilgisi olan bu konu hakkında doktoruyla görüşenlerden yorum rica ediyorum, bebek regl gününe göre mi doğar, gelişimine göre mi ? yani önden giderse önden doğar, geriden gelirse geç mi doğar ?
benim arkadaş var cumartesi sezeryanla doğum yaptı 40+3 te her gittiğinde çocuğun gelişimi ilerde diyordu doktoru ama bebek işnmedi aşağı bir türlü oda daha fazla beklemek istemedi 3.700 gram doğmuş bence kısmet bu işler:18::18::18:Ya kızlar aklıma hep takılıo, sağlık ocağı ayrı bişi diyo, gittiğim 2 ayrı doktor da ayrı bişi sölüo, lütfen bilgisi olan bu konu hakkında doktoruyla görüşenlerden yorum rica ediyorum, bebek regl gününe göre mi doğar, gelişimine göre mi ? yani önden giderse önden doğar, geriden gelirse geç mi doğar ?
slm annişler nasılsınız bakalım?
ben geldiiiiimmm
yaaa benim internetim yoktu nerdeyse 3 hafta oldu girmeyeli, herkesin sohbetini çok özledim ve büyük eksiklik hissettim
umarım herkesin herşeyi yolundadır..
evet canım farabiye gideceğim arkadaşımın doktoru o tavsiye etti.çok güzellermiş çok beğendim canım,bu arada sen de güzel çıkmışsın.
benim de öyle oldu ya ama doğumdan sonra gider inşallah daha önce öyle olmuştu.çatlak olmasın da onlar kolay.benim çatlak olmadı daha.inşallah olmaz.
hayırlara gelsin benim de oğlum olcak ,ben de geçen kız olduğunu gördüm.
konyaya gelcektin değil mi canım ,hangi doktora gitceksin belirledin mi
aynen benim de büyük ihtimal sezeryan gerekmediği halde sezeryan yapıldı.şimdi daha da iyi anlıyorum.ama ben cesaret edemem sezeryan sonrasında normal yapmaya.
biz de hem yozgat merkezde hem de sorgunda kalmıştık,ikimiz de öğretmeniz.
bu değişiyor canım 401 haftası dolunca gelmeyip suni sancı ile olan da var 37 de doğal sancısı gelip olanda. mesela benim sata göre 3 temmuz ama doktor bebeklerin %5'i sata göre doğar diyor. ben her gittiğimde doğum tarihi farklı çıktı bi 20 haziran bi 25 haziran bi 3 temmuz. doktor sonunda dedi ki 35 hafta bi olsunda aşağı yukarı belli olur ama sen 15 hazirandan sonra hazır ol dedi.Ya kızlar aklıma hep takılıo, sağlık ocağı ayrı bişi diyo, gittiğim 2 ayrı doktor da ayrı bişi sölüo, lütfen bilgisi olan bu konu hakkında doktoruyla görüşenlerden yorum rica ediyorum, bebek regl gününe göre mi doğar, gelişimine göre mi ? yani önden giderse önden doğar, geriden gelirse geç mi doğar ?
benimde oğluma isim yok erkek içinde bulun lütfen :)kıslar bizim ismimiz hala yokkız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
çok araştırdık kafam karıştı artık bir karar vermek gerek :)
kıslar bizim ismimiz hala yokkız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
bende iyiyim çok şükür.
hazirana inmiş doğumun??
ne kadar az kalmış yaa maşallah sana
hala son gaz temizliğe devammı?
ben şimdiden yorulmaya başladım.
bide bu hafta ev taşıcaz kısmetse:18:
kıslar bizim ismimiz hala yokkız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
hoşgeldiinnn. arayı çok açmayalım şekerim bir daha
biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız bakalım
hoşgeldiinnn. arayı çok açmayalım şekerim bir daha
biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?