2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aynı şeyi yaşıyorum da ne güzel tarif etmişsin gerçekten.tam göğüs altımın karınla birleştiği yer nasıl yanıyor.çatladımıki diyorum bakıyorum değil,neyse anlamadım

aynı şeyi yaşıyorum da ne güzel tarif etmişsin gerçekten.tam göğüs altımın karınla birleştiği yer nasıl yanıyor.çatladımıki diyorum bakıyorum değil,neyse anlamadım

Aynen canım sen tecrübelisin demekki ilk defa yaşadın..Çatlak değil bende çatlıyorum heralde cilt geriliyor o da yanma hissi yapıyor dedim.Ama bu yanma hissi nöbetler halinde geliyor gün içinde acıtacak kadar yanıyor..birkaç saat yok sonra yeniden hissediyorum.Yaklaşık 1 haftadır belli rutinde hissediyorum.Anlamadım gitti:44:

cok sukur canım hos geldınızzz cücügünleeeeeeee bende 4 gundur yoktum cokozledım burayı yaaaaaacok sukurrrr hepımızdeler ıyıyızzzzzzzz ya sız????

bende iyiyim çok şükür.
hazirana inmiş doğumun??
ne kadar az kalmış yaa maşallah sana
hala son gaz temizliğe devammı?
ben şimdiden yorulmaya başladım.
bide bu hafta ev taşıcaz kısmetse:18:

Avrupa yakasında ne taraftasın canım?

canım benım bendede oluyor cerıyı kesıyorlar gıbı tıpkı bebek genısledıkce yer acıyor sanırım knedıne ee ıcerde acamassa dısarda yırtık olrak acacak demekkı dahah yırtıgım yokk da hayırlısı o gusel gusel gelssın de paşam benım

hmm bıse sefaatlıye ve bogazlıyana gıttık cnm cok gusel yerler evet hayırlısı ınsl nasıp olur gene gıtmenıshayırlısı ınsll

bende iyiyim çok şükür.
hazirana inmiş doğumun??
allah ıyılık versın ınsl cnaım evet son 2 dr bebegımın gelısımı onde oldugu ııcn dr hazzırana cektı gelısımını erken tamamlıcak ınsl ıdyee bısde hazıran 15 den sonra beklıyeceegız ınsl yanı bu ayın 15 sonn normal muayenemız sonrasıdna 3 haftadamı olur 2 haftadamı olur gıderr gelırızz sonrasındada ınsl bır avaz da kucagımıza alıpp gelırız paşamıııcücüklerimizi ınsll

temızlık bıtmyır cnm hıc ya alah sand kolaylık versınn sımdı 3.makıne camasırı ascam kuruyanları alıp sonra katla utululerı ayır aksamada utu yaparım belkımmm enerjıme ve paşama baglıı

Ya kızlar aklıma hep takılıo, sağlık ocağı ayrı bişi diyo, gittiğim 2 ayrı doktor da ayrı bişi sölüo, lütfen bilgisi olan bu konu hakkında doktoruyla görüşenlerden yorum rica ediyorum, bebek regl gününe göre mi doğar, gelişimine göre mi ? yani önden giderse önden doğar, geriden gelirse geç mi doğar ?

inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.
hava çok ısınmadan doğumun olur ne güzel yaa.
bende de bi doğum korkusu aldı başını gidiyo...
malum sezaryen olcak:18:

kıslar bizim ismimiz hala yok kız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
çok araştırdık kafam karıştı artık bir karar vermek gerek :)

benim oğlum 9 ay 10 günlük doğdu. doktorun verdiği günle aynıydı yani.
ama sancım olmadı, suyum geldi ve öyle gittim doğuma.
yani belli olmazki? mesela 7 aylıkken sancıyla doğum yapanlarda var?
sonuçta hem gününden önce hemde gelişimini tamamlamadan doğmuş oluyolar?

benim arkadaş var cumartesi sezeryanla doğum yaptı 40+3 te her gittiğinde çocuğun gelişimi ilerde diyordu doktoru ama bebek işnmedi aşağı bir türlü oda daha fazla beklemek istemedi 3.700 gram doğmuş bence kısmet bu işler:18::18::18:

slm annişler nasılsınız bakalım?

Hoşgeldiinn
ben oğluşumla iş güç koşturuyorum canım ( gerçi bugün biraz kaytarıyorum çok sakin bigün bende tadını çıkartıyorum.acil bi işim olmadığı için diğerlerinide erteledim )
sen nasılsın görüşmeyeli

ben geldiiiiimmm
yaaa benim internetim yoktu nerdeyse 3 hafta oldu girmeyeli, herkesin sohbetini çok özledim ve büyük eksiklik hissettim
umarım herkesin herşeyi yolundadır..

hoşgeldiinnn. arayı çok açmayalım şekerim bir daha
biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız bakalım

evet canım farabiye gideceğim arkadaşımın doktoru o tavsiye etti.

bu değişiyor canım 401 haftası dolunca gelmeyip suni sancı ile olan da var 37 de doğal sancısı gelip olanda. mesela benim sata göre 3 temmuz ama doktor bebeklerin %5'i sata göre doğar diyor. ben her gittiğimde doğum tarihi farklı çıktı bi 20 haziran bi 25 haziran bi 3 temmuz. doktor sonunda dedi ki 35 hafta bi olsunda aşağı yukarı belli olur ama sen 15 hazirandan sonra hazır ol dedi.

benimde oğluma isim yok erkek içinde bulun lütfen :)

İLKİM olucakdı bızım kzmız olsaydı ılk cocuk ve kız olunca sıcak geldı bu ıısım oglumuzun adı emır mehmet ama smdi de benmde hala ıcıme sınmedı buda

bende iyiyim çok şükür.
hazirana inmiş doğumun??

amanınn ev taşımak mı Allah kolaylık versin canım. bu sıcakta bu göbüşlerle çok zor iş

Bir listede mi yok canım yeni isim söyleyip iyice aklını karıştırmayalım. varsa aklında olan bikaç isim yaz onlardan oylama yapalım

tatlım ya yoğun koşturmaca hazırlıklar vs derken pek bakamıyordum ancak fırsat bulabildim
çok sevındım canım saglıgın yerınde olsunda gerisi önemli değil.

bizde iyiyiz minik kızımla ama halen bir isimde karar kılamadık

hoşbulduk canım
1 haftaya kadar taşınıyorum kısmetse ve yeni evimde interneti kimbilir ne zaman açtırırız
yani muhtemelen yine zorunlu bi ara vericem sanırım
maşallah hala çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…