kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... o da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... pfff... evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... Malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... Bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... Tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... Eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... O da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... Ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... Az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... Sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... Yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... Pfff... Evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... Bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... Belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...
kendini nasıl hissediyorsun o önemli ama yerinde olsam gitmezdim tek başıma. Ben 2005 den beri hep ayrı geçiriyorum anneler günün bi çiçek yolluyorum yada hediye kargoluyorum. şimdi senin özel durumun var ya bence annede bunu anlar kendini yormadan halletmeye çalış derim ben.
Kızlar karnımda göğüs altıma yakın yerde sanki cilt yanığı gibi yanma hissi var.Karnımın içinden değilde cildimin üstünde hissediyorum.Aynı güneş yanığı hissi gibi..böyle birşey yaşayan varmı?
hoşbulduk canım
1 haftaya kadar taşınıyorum kısmetse ve yeni evimde interneti kimbilir ne zaman açtırırız
yani muhtemelen yine zorunlu bi ara vericem sanırım
maşallah hala çalışmaya devam
hımm onu bilemiyorum ben yalnız yolculuk yapman zor olur o açıdan dedim.asıl önemli nokta anneler gününü annemden ayrı geçiricek olmam değil... Eşim şehir dışındayken 2 veya 3 gece burda yalnız kalıcak olmam....
Sevgili annişler biz mobilyacıya gittik şifonyer ve karyola yaptırmak için
istediğim ölçülerde şifonyeri 400 e(6 çekmeceli ve yerden yüksekliği 125 cm olacak)
Karyolada 70-130 iç genişliği olan sağlam mdf den yaılacak 400 e anlaştık ay sonu paranın yarısıyla gidip sipariş vericez adam çok yoğunmuş şuan.
Bu arada mobilyaların renklerini beyaz düşünüyordum ama fildişi rengi olacak.:44::44:
Bana dedilerki etrafımdaki insanlar beyaz mobilyalar belli zaman sonra maalesef sararıyormuş bakalım.
ve evim terleme yaptığından hepsinin altında ayakları olacak altı hava alsın diye.
Ama lake mi kullanışlıdır mat mı kullanışlıdır bilemedim sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar haftasonu bebeğimin odası boyanacak duvar kağıdı olacak falan
sonra halı perde bakcam
yalnız ben ikeanın hensvik serisi beşik ve dolabını almaya karar verdim
netten alacağım burda ikea yok yada eşim gidip alcak
görenler bakanlar var mı acaba
dolabı biraz küçük gibi geldi ama çok şirin görünüyor
napsam bilemedim
birde kargo ücreti nasıl ayarlanıyor acaba
yaa kötü olmuş. evdeyken internetsizlik sıkıntı iş yaa
benimde az kaldı canım 3 hafta sonra oğluşumla ev keyfi yapıcam bende.inşallah çok sıkılmam
Hadi yaa:44: Ben de çok çabuk tıkanıyorum, 2 lokma bişey yeyim nefes nefese kalıyorum
benım dr gelısımıne gore tarıhı one aldı cnm cunku gelısımını tamamladıgında dogum geldı demek dıye dusunuyorum ben ınsll hakkımzda hayırlısı olurr benım yksa regl gore 6 temmuz ama dr 27 hazıran dedıı:26:Ya kızlar aklıma hep takılıo, sağlık ocağı ayrı bişi diyo, gittiğim 2 ayrı doktor da ayrı bişi sölüo, lütfen bilgisi olan bu konu hakkında doktoruyla görüşenlerden yorum rica ediyorum, bebek regl gününe göre mi doğar, gelişimine göre mi ? yani önden giderse önden doğar, geriden gelirse geç mi doğar ?
ınsl cnm benım ıkıncı bebekmı sennkı kı sezeryan olucaksınız korkma dua ıle ınsll evet su sıcaklar bıl yetıyorkene hazıran temmuzz:18:inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.
hava çok ısınmadan doğumun olur ne güzel yaa.
bende de bi doğum korkusu aldı başını gidiyo...
malum sezaryen olcak:18:
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... o da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... pfff... evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...
yaa kötü olmuş. evdeyken internetsizlik sıkıntı iş yaa
benimde az kaldı canım 3 hafta sonra oğluşumla ev keyfi yapıcam bende.inşallah çok sıkılmam
asıl önemli nokta anneler gününü annemden ayrı geçiricek olmam değil... eşim şehir dışındayken 2 veya 3 gece burda yalnız kalıcak olmam....
Sevgili annişler biz mobilyacıya gittik şifonyer ve karyola yaptırmak için
istediğim ölçülerde şifonyeri 400 e(6 çekmeceli ve yerden yüksekliği 125 cm olacak)
Karyolada 70-130 iç genişliği olan sağlam mdf den yaılacak 400 e anlaştık ay sonu paranın yarısıyla gidip sipariş vericez adam çok yoğunmuş şuan.
Bu arada mobilyaların renklerini beyaz düşünüyordum ama fildişi rengi olacak.:44::44:
Bana dedilerki etrafımdaki insanlar beyaz mobilyalar belli zaman sonra maalesef sararıyormuş bakalım.
ve evim terleme yaptığından hepsinin altında ayakları olacak altı hava alsın diye.
Ama lake mi kullanışlıdır mat mı kullanışlıdır bilemedim sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar haftasonu bebeğimin odası boyanacak duvar kağıdı olacak falan
sonra halı perde bakcam
yalnız ben ikeanın hensvik serisi beşik ve dolabını almaya karar verdim
netten alacağım burda ikea yok yada eşim gidip alcak
görenler bakanlar var mı acaba
dolabı biraz küçük gibi geldi ama çok şirin görünüyor
napsam bilemedim
birde kargo ücreti nasıl ayarlanıyor acaba
ınsl cnm benım ıkıncı bebekmı sennkı kı sezeryan olucaksınız korkma dua ıle ınsll evet su sıcaklar bıl yetıyorkene hazıran temmuzz:18:
bıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedıı dua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn
çokk geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?