2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... o da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... pfff... evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...

canım bbence endıse etmene gerek yok kısa bı sure cok olsa 2 saat. bence bı ktap bıde kulaklık ferah frah gıt annenın yanna

kendini nasıl hissediyorsun o önemli ama yerinde olsam gitmezdim tek başıma. Ben 2005 den beri hep ayrı geçiriyorum anneler günün bi çiçek yolluyorum yada hediye kargoluyorum. şimdi senin özel durumun var ya bence annede bunu anlar kendini yormadan halletmeye çalış derim ben.

asıl önemli nokta anneler gününü annemden ayrı geçiricek olmam değil... eşim şehir dışındayken 2 veya 3 gece burda yalnız kalıcak olmam....

Canım bende de olmuştu bir hafta falan her hareketimde karnım acıyodu korktum doktora gittim çok normal artık dedi. Kanaman, ağrılı kasılmaların ve su gelmesi durumu olmadıkça rahat ol dedi. Sonra da geçti nasılsa:)

Sevgili annişler biz mobilyacıya gittik şifonyer ve karyola yaptırmak için
istediğim ölçülerde şifonyeri 400 e(6 çekmeceli ve yerden yüksekliği 125 cm olacak)
Karyolada 70-130 iç genişliği olan sağlam mdf den yaılacak 400 e anlaştık ay sonu paranın yarısıyla gidip sipariş vericez adam çok yoğunmuş şuan.
Bu arada mobilyaların renklerini beyaz düşünüyordum ama fildişi rengi olacak.:44::44:
Bana dedilerki etrafımdaki insanlar beyaz mobilyalar belli zaman sonra maalesef sararıyormuş bakalım.
ve evim terleme yaptığından hepsinin altında ayakları olacak altı hava alsın diye.
Ama lake mi kullanışlıdır mat mı kullanışlıdır bilemedim sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

hoşbulduk canım
1 haftaya kadar taşınıyorum kısmetse ve yeni evimde interneti kimbilir ne zaman açtırırız
yani muhtemelen yine zorunlu bi ara vericem sanırım
maşallah hala çalışmaya devam

yaa kötü olmuş. evdeyken internetsizlik sıkıntı iş yaa
benimde az kaldı canım 3 hafta sonra oğluşumla ev keyfi yapıcam bende. inşallah çok sıkılmam

asıl önemli nokta anneler gününü annemden ayrı geçiricek olmam değil... Eşim şehir dışındayken 2 veya 3 gece burda yalnız kalıcak olmam....
hımm onu bilemiyorum ben yalnız yolculuk yapman zor olur o açıdan dedim.

İyi günlerde kullansın bebeğin. Fildişi rengi de çok güzel. Ben mat daha çok seviyorum ama zevk meselesi tabii.

ben o modelın beşiğini gördüm güzeldi canım dolabına bakmadım mothercarede bakabılırsın ındırım var &50
daha sağlam geldi beşikleri

benimde az kaldı canım 3 hafta sonra oğluşumla ev keyfi yapıcam bende. inşallah çok sıkılmam

Benim de son iki haftam. Heyecanla bekliyorum kızımla evde keyif yapıcaz bundan sonra:)) zaten canım çok tatlıdır öyle çok çalışayım çok para kazanayım diyen bi insan olmadım az çalışayım yorulmayayım isterim :) Sabahçıyım saat altıda kalkmak çok zor oluyo. Bi de öyle sıcak ki buralar...

bıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedııdua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn

benım dr gelısımıne gore tarıhı one aldı cnm cunku gelısımını tamamladıgında dogum geldı demek dıye dusunuyorum ben ınsll hakkımzda hayırlısı olurr benım yksa regl gore 6 temmuz ama dr 27 hazıran dedıı:26:

inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.
hava çok ısınmadan doğumun olur ne güzel yaa.
bende de bi doğum korkusu aldı başını gidiyo...
malum sezaryen olcak:18:
ınsl cnm benım ıkıncı bebekmı sennkı kı sezeryan olucaksınız korkma dua ıle ınsll evet su sıcaklar bıl yetıyorkene hazıran temmuzz:18:

canım benden tavsıye cıkma dısarıyaa ben gıtım pısman oldum kı erekn dogum fılan olsaydı cok sucluluk duyardım cok sukurkı sancım cıkmadıı ama aynı sheırde hıc akraban yokmukı 2-3 gece kacamak yapardınn essız bız eltımle oleyızdee

sıkılırsan gezersin sende
ben bol bol geziyorum ne de olsa 2 çocuklu olcam
belki uzun süre dışarı çıkamam doping yapmam lazım

asıl önemli nokta anneler gününü annemden ayrı geçiricek olmam değil... eşim şehir dışındayken 2 veya 3 gece burda yalnız kalıcak olmam....

git bence canım. bin deniz otobüsüne hiçte zor olmaz.çokta uzun sürmüyor kadıköyden. zaten mudanya dan sonrası kolay
evde yalnız kalmaktan iyidir

lake silinmesi kolay olduğu için daha kullanışlı olur bence canım

ikea yanlis hatırlamıyorsam dhl ile çalışıyor , km fiyati veriyorlar , ben beşik aldim ama dolabi hatirlayamadim

şşşştttt naber
nasılsın görüşmeyeli?
annenin yanına gitmeyi düşünüyomuşsun, feribot mantıklı?
evde korkarım diyosan strese girme? ağrın sızın yoksa git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…