2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

seninde az kalmış canım.
Bende tam tersi çalışmayı çok seviyorum. kendimi çok zorladığımda oğluşum uyarıyor beni. otur azıcık dinlen diye her yerim ağrımaya başlıyor bende oturup dinleniyorum sonra

keşke bizde çabuk tıkansakta yiemesekkk ahhh nerdeee

ben boş anlarımda acaba ne yesem diye düşünüyorum hep

sıkılırsan gezersin sende
ben bol bol geziyorum ne de olsa 2 çocuklu olcam
belki uzun süre dışarı çıkamam doping yapmam lazım

Aynen çıkar bol bol gezerimm oohh misss kardeşimin okulda tatil oluyor oda bana eşlik eder. aayy hayali bile ne tatlı

evet 2. olcak inşallah
ilki kötü geçmişti oyüzden hafiften tırsıyorum:18:
hmm ınsl kolay olur yaadua ıle

Kızlar bi arkadaşım 7 aylıkken denize girdi istanbulda.allah korusun tabiki aynı şey olacak diil herşey allahtan ama anlatim sizede.Arkadaşım 7 aylıkken denize girdi 2 gün sonra çok kötü olduu için hastanye götürdüler ve malesef bebişini kaybetti girdiği denizden mikrop kapmış ve bebeğe zarar vermiş kızlar dikkatli olun yinede doktorunuza sorun tabii her hamile denize giriyo görüüyoru amöa yinede girmekten çok güneşlenmeye bakın bence az girip çok güneşlenelim bence.

sahil kenarı bana uzak canım Bursadayım ben. Mudanyaya gitmekte zor gelir bana. Yeşilliklerde dolaşıcam bende onun yerine

ahh denize uzak olmak ne kötüdür yaa
biliyorum bursada olduğunu ama deniz orda nerde var onu bilmiyorum işte
gezmenin her türlüsü güzel yaa
ister deniz olsun ister dağ tepe olsun

içten bir yırtılmamı oluyor nedir diyorum.bir daha doktora gittiğimde sorayım bari.

hmm bıse sefaatlıye ve bogazlıyana gıttık cnm cok gusel yerler evet hayırlısı ınsl nasıp olur gene gıtmenıshayırlısı ınsll

inşallah çok istiyoruz gitmeyi ama bakalım ne zaman gideriz anıları tazelemeye.evliliğimizin ilk zamanları orda geçti.

gelişimine göre doğmaz canım.genelde beklenen doğum tarihinden 5-10 gün önce doğuyorlar.bazıları aşağı inmiyor ya da sancı gelmiyor 40 günü dolduruyor.ya da başka nedenlerle erken doğumlar oluyor.kısaca doğum zamanı gelişimine göre olmuyor.gelişimi ilerdeyse doğduğunda daha iri bir bebek oluyor,ya da gerideyse daha zayıf bir bebek oluyor. hamileliğin zamanı bellidir aşağı yukarı.
ben de bunu düşünüyordum.yakında bir yerlere gitme ihtimalimiz var,hamile mayosu almasam da büyük beden bir mayo alsam etekliler falan oluyor ya, olurmuki diye düşünüyorum.

tek başına yapmasan iyi olur gibi.annen gelemezmi canım,birkaç gün ne güzel başbaşa kalırsınız.

evet 2. olcak inşallah
ilki kötü geçmişti oyüzden hafiften tırsıyorum:18:
ne olmuştu ki canım.benim de doğumdan 3-4 gün sonra problem olmuştu da inşallah bu sefer olmaz diyorum.

Allah korusun bebişlerimizi ben zaten denize girme hayallerimi bir dahaki yıla saklıyorum denize yakın annişler aman dikkat edin nolur :18:

ahh denize uzak olmak ne kötüdür yaa
biliyorum bursada olduğunu ama deniz orda nerde var onu bilmiyorum işte
gezmenin her türlüsü güzel yaa
ister deniz olsun ister dağ tepe olsun

yeter ki gezmek olsun bende bu pazar işe giderken kendimi çimlere uzanmış bi ağacın gölgesinde uyuklarken hayal ettim. İlk fırsatta da yapıcam bu hayalimii

olamaz bunu duydum ya şimdi ne yapsam bilemedim.ben de çok istiyordum 1-2 günlüğüne gitmeyi.şimdi korktum valla.ne yapsam ki.

ne olmuştu ki canım.benim de doğumdan 3-4 gün sonra problem olmuştu da inşallah bu sefer olmaz diyorum.

anestezide bayılamadım çok korkunçtu yaa
dakikalar sürdü bayılmam!! bide astım hastasıyım, nefes bi gitti..
doğum sonrası ağrılarım uzun sürdü toparlayamadım hemen.
cildimde çok hassas oyüzden ameliyat yerim baya bi ağrıdı
şimdide ağrıdan falan korkmuyorum, bayılamamaktan korkuyorum:18:

olamaz bunu duydum ya şimdi ne yapsam bilemedim.ben de çok istiyordum 1-2 günlüğüne gitmeyi.şimdi korktum valla.ne yapsam ki.

doktorunada bir sor bence bakalım o ne dicek. çok girmezsin güneşlenirsin bol bol olmaz mı?

epudiral yap canim ,

sen epidural düşün bari canım bu sefer hiç değilse öyle bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…