Benim de son iki haftam. Heyecanla bekliyorum kızımla evde keyif yapıcaz bundan sonra:)) zaten canım çok tatlıdır öyle çok çalışayım çok para kazanayım diyen bi insan olmadım az çalışayım yorulmayayım isterim :) Sabahçıyım saat altıda kalkmak çok zor oluyo. Bi de öyle sıcak ki buralar...
keşke bizde çabuk tıkansakta yiemesekkk ahhh nerdeee
sıkılırsan gezersin sende
ben bol bol geziyorum ne de olsa 2 çocuklu olcam
belki uzun süre dışarı çıkamam doping yapmam lazım
hmm ınsl kolay olur yaaevet 2. olcak inşallah
ilki kötü geçmişti oyüzden hafiften tırsıyorum:18:
sagolasın cnm benım ınsll kolay olur yaa aklım ordaa:44:bıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedıı dua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn
çokk geçmiş olsun canım
Aynen çıkar bol bol gezerimm oohh misss kardeşimin okulda tatil oluyor oda bana eşlik eder. aayy hayali bile ne tatlı
alın size göbişimin bebişimin resmi :)Eki Görüntüle 704023
şşşştttt naber
nasılsın görüşmeyeli?
annenin yanına gitmeyi düşünüyomuşsun, feribot mantıklı?
evde korkarım diyosan strese girme? ağrın sızın yoksa git bence
sahil kenarı şahane oluyo
bütün yılın yorgunluğunu atarsın inşallah
heyyyyyyyyyyy....
yaşıyomusun sen yahuuuu
yaktım gemileri gidiyorum
sahil kenarı bana uzak canım Bursadayım ben. Mudanyaya gitmekte zor gelir bana. Yeşilliklerde dolaşıcam bende onun yerine
içten bir yırtılmamı oluyor nedir diyorum.bir daha doktora gittiğimde sorayım bari.Aynen canım sen tecrübelisin demekki ilk defa yaşadın..Çatlak değil bende çatlıyorum heralde cilt geriliyor o da yanma hissi yapıyor dedim.Ama bu yanma hissi nöbetler halinde geliyor gün içinde acıtacak kadar yanıyor..birkaç saat yok sonra yeniden hissediyorum.Yaklaşık 1 haftadır belli rutinde hissediyorum.Anlamadım gitti:44:
inşallah çok istiyoruz gitmeyi ama bakalım ne zaman gideriz anıları tazelemeye.evliliğimizin ilk zamanları orda geçti.
hmm bıse sefaatlıye ve bogazlıyana gıttık cnm cok gusel yerler evet hayırlısı ınsl nasıp olur gene gıtmenıshayırlısı ınsll
gelişimine göre doğmaz canım.genelde beklenen doğum tarihinden 5-10 gün önce doğuyorlar.bazıları aşağı inmiyor ya da sancı gelmiyor 40 günü dolduruyor.ya da başka nedenlerle erken doğumlar oluyor.kısaca doğum zamanı gelişimine göre olmuyor.gelişimi ilerdeyse doğduğunda daha iri bir bebek oluyor,ya da gerideyse daha zayıf bir bebek oluyor. hamileliğin zamanı bellidir aşağı yukarı.Ya kızlar aklıma hep takılıo, sağlık ocağı ayrı bişi diyo, gittiğim 2 ayrı doktor da ayrı bişi sölüo, lütfen bilgisi olan bu konu hakkında doktoruyla görüşenlerden yorum rica ediyorum, bebek regl gününe göre mi doğar, gelişimine göre mi ? yani önden giderse önden doğar, geriden gelirse geç mi doğar ?
ben de bunu düşünüyordum.yakında bir yerlere gitme ihtimalimiz var,hamile mayosu almasam da büyük beden bir mayo alsam etekliler falan oluyor ya, olurmuki diye düşünüyorum.kızlar illa hamile mayosumu almm gerekıyo benım fıyatlar 2 katı..
lcwaikiki de 45 tlye LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Korse Özellikli Mayo - Black
olmazmıkı bu bana olur gıbı gelıyo bı bakın lutfen ben denıze grmek ıstyorm yanıyorm bu atalyada
tek başına yapmasan iyi olur gibi.annen gelemezmi canım,birkaç gün ne güzel başbaşa kalırsınız.kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... o da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... pfff... evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...
ne olmuştu ki canım.benim de doğumdan 3-4 gün sonra problem olmuştu da inşallah bu sefer olmaz diyorum.evet 2. olcak inşallah
ilki kötü geçmişti oyüzden hafiften tırsıyorum:18:
bıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedıı dua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn
[/QUOTE
çok geçmiş olsun tabiki dua ederiz.inşallah iyileşir,sen de rahat ol gidip babanı görünce rahatlarsın
Kızlar bi arkadaşım 7 aylıkken denize girdi istanbulda.allah korusun tabiki aynı şey olacak diil herşey allahtan ama anlatim sizede.Arkadaşım 7 aylıkken denize girdi 2 gün sonra çok kötü olduu için hastanye götürdüler ve malesef bebişini kaybetti girdiği denizden mikrop kapmış ve bebeğe zarar vermiş kızlar dikkatli olun yinede doktorunuza sorun tabii her hamile denize giriyo görüüyoru amöa yinede girmekten çok güneşlenmeye bakın bence az girip çok güneşlenelim bence.
ahh denize uzak olmak ne kötüdür yaa
biliyorum bursada olduğunu ama deniz orda nerde var onu bilmiyorum işte
gezmenin her türlüsü güzel yaa
ister deniz olsun ister dağ tepe olsun
Kızlar bi arkadaşım 7 aylıkken denize girdi istanbulda.allah korusun tabiki aynı şey olacak diil herşey allahtan ama anlatim sizede.Arkadaşım 7 aylıkken denize girdi 2 gün sonra çok kötü olduu için hastanye götürdüler ve malesef bebişini kaybetti girdiği denizden mikrop kapmış ve bebeğe zarar vermiş kızlar dikkatli olun yinede doktorunuza sorun tabii her hamile denize giriyo görüüyoru amöa yinede girmekten çok güneşlenmeye bakın bence az girip çok güneşlenelim bence.
ne olmuştu ki canım.benim de doğumdan 3-4 gün sonra problem olmuştu da inşallah bu sefer olmaz diyorum.
olamaz bunu duydum ya şimdi ne yapsam bilemedim.ben de çok istiyordum 1-2 günlüğüne gitmeyi.şimdi korktum valla.ne yapsam ki.
yeter ki gezmek olsunbende bu pazar işe giderken kendimi çimlere uzanmış bi ağacın gölgesinde uyuklarken hayal ettim. İlk fırsatta da yapıcam bu hayalimii
anestezide bayılamadım çok korkunçtu yaa
dakikalar sürdü bayılmam!! bide astım hastasıyım, nefes bi gitti..
doğum sonrası ağrılarım uzun sürdü toparlayamadım hemen.
cildimde çok hassas oyüzden ameliyat yerim baya bi ağrıdı
şimdide ağrıdan falan korkmuyorum, bayılamamaktan korkuyorum:18:
sen epidural düşün bari canım bu sefer hiç değilse öyle bir sorun olmazanestezide bayılamadım çok korkunçtu yaa
dakikalar sürdü bayılmam!! bide astım hastasıyım, nefes bi gitti..
doğum sonrası ağrılarım uzun sürdü toparlayamadım hemen.
cildimde çok hassas oyüzden ameliyat yerim baya bi ağrıdı
şimdide ağrıdan falan korkmuyorum, bayılamamaktan korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?