2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

istanbulda denize girmekle akdenizde denize girmek çok farklı şeyler ama...

aaa noldu peki bayılamayıncaa :18: bir daha mı anestezi yaptılar.
nasıl yaptın ki sen doğumu öyleyse :18:

Biz geldikk bugün biraz ağlak oldum babam hastaneye yattı ankarada ve ben yanına bile gidemiyorum destek olamıyorum aklım hep onda canımız cok sıkkın,siz hamişlerden babam için dua rica ediyorum ciddi bi operasyon geçirecek çünküBi arkadasımın babası da hasta sanırım raginda yanlış görmediysem Allah bütün hastalara şifa versin çok zor bu hassas dönemde yakınını kötü görmen kızlar biliyomusunz be artık kendi doğumumu hiç düşünmüyorum korkularım tamamen bitti başka şeylere üzülmekten sıkılmaktan doğumun aslında korkulcak değil mutlu edecek olduğunu kanıksamaya başladım bu sayede bu günümüze şükür diyelim hep Allah beterinden saklasın herkesi..Buarada az evvel tel de kuzenmle internetten sipariş aldık bebek arabası kuzenmn hediyesi şimdi ekliycem chicco lite way umarım doğru bi karar vermişimdir herkes bunu önerdi siz de bi bakarsanz sevnrm hoş iş işten geçti de..

Benim de tam sol gogsumun altinda ayni sey var ya nasil kasiniyo nasil kasiniyo anlatamam. Kalabalikta bile bazen elim gidiyo kasimak icin:) kizardi bi de, ama bikac kisi de varmis demek ki

aaa noldu peki bayılamayıncaa :18: bir daha mı anestezi yaptılar.
nasıl yaptın ki sen doğumu öyleyse :18:

anestezi doktoru dozu yükseltti öyle bayıldım. artık sesim çıkmıyodu biliyomusun
kaç defa tekrarladım bilmiyorum, nefes alamıyorum diye
ve benim gibi olan kimseyide duymadım ne hikmetse?

geçmiş olsun canım dua ederiz tabi.

senin ilki normalmi oldu sezaryenmi?

benim de sezeryan oldu.doktor içimi tamamen temizlememiş küçük bir parça bırakmış.doğumdan sonra enfeksiyon kaptım.baya sıkıntı çektim yani.hayati tehlike atlattım resmen.

cesaret edemiyorum??
o an panik olmaktan korkuyorum:18:
son zamanlarda çoğu arkadaşım epidural oldu ve hepside şiddetle tavsiye ediyo ama KORKUYORUMMM

benim arkadaşımda korkuyodu. erken doğum yaptı. birde önce normal doğum için beklemişler sonra suyu bitince sezeryana alıcaz demişler. bebektede problem olabilir demişler. oda bebeğin yaşadığını kendi görebilmek için epidurali kabul etmiş. hiç korkmama gerek yokmuş diye anlatıyordu bana. hatta tavsiye etti

anestezi doktoru dozu yükseltti öyle bayıldım. artık sesim çıkmıyodu biliyomusun
kaç defa tekrarladım bilmiyorum, nefes alamıyorum diye
ve benim gibi olan kimseyide duymadım ne hikmetse?

yaa niye öyle olduki acaba :18: inşallah bu sefer daha rahat geçer canım doğumun

Size de gecmiş olsun canım ben hep karıştırıyorum ragindayla kusura bakma umarım senn de baban biran önce iyileşir çok teşekkür ederimmm..

suzancım allahım baban acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda atlatır.
amınn canım benım dua ıle ınsll

ınsl bebegınızle bır tatıl gıdersınız cnm benımm saolasın ınsll kısa zamanda ıyılesırr aksam 9 da mıs amelıyatı esım 7,5 da gelıyor yemegı yer cıkarız cayı orda ıcerız sanırm tabi hıctadım yok benımde:26:ama bebegım ıcın ıı olmaya calısıyormm rabbm beterınden korusun sıfasız dert vermesın ınsll kı babamız ılk kez amelıyat olucak hep annem olurdu babam ılkk yaa rabbım sifa versın herkeslrre ınsl

Size de gecmiş olsun canım ben hep karıştırıyorum ragindayla kusura bakma umarım senn de baban biran önce iyileşir çok teşekkür ederimmm..
Benim beynim yanmış düşünmekten ya tatlım kusura bakam gülüyorum artık suzinin babasıymış babalar karıştı :) Neyse Allah hepimizi anasına babasına sağlık versin ama dimi diyip kapatayım yoksa gitgide karışcak..

Hoşgeldin marifetli anne

Ooo maşallah ellerine sağlık marifetli bi anniş daha:) kıskandım.... :) Nerden almıştın malzemeleri tam olarak canım. Ayrıntılı yazarsan sevinirim çünkü o bölgeleri pek bilmiyorum.

Teşekkür ederim kızlarr eşimle yaptık sayılır kalıbını o çıkardı gökkuşağı dilimlerini. Sonra silikonla tek tek yapıştırıp yapıyosun sırayla. Senin hayal gücüne kalmış aslında daha başka şeylerde ekleyebilirsin. Yeri tam olarak bilmiyorum ama küçüksaate yakın biyerde. Ölmezler deri çantanın yakınında biyerde, 5 ocak meydanınına yakın biyerde umarım tarif edebildim:26: İsmini de hatırlamıyorum..

Biz bugün çok yorulduk teyzeleriii... eşimin annesi ve teyzesi ile halılarımızı kaldırıp evi sildik süpürdük, camları kapıları sildiler sağolsunlar, benim annem uzakta olduğu için onlar yardımcı oldular. Evimiz miss gibi oldu.. Geriye perdelerimiz, bebek odamızın düzeni kıyafetlerin yıkanması ütülenmesi, bide ikramlarımızın hazırlanıp buzluğa atlması kaldı. Onlarıda yavaş yavaş yapıcaz artık.

Kızlar benim beynim yanmış düşünmekten herseyi artık kusura bakmayın gülüyorum artık kendme suzinin babasıymış babalar karıştı :) Neyse Allah hepimizi anasına babasına sağlık versin ama dimi diyip kapatayım yoksa gitgide karışcak..Buarada alıntılar da birbirine karışıyo ama dikkat ettinz mi hiç :)

evet canım çoklu alıntıdan alıntı yapınca karışıyor senin kafan ondan karıştı

Canım ellerine sağlık, magnetlerin güzel olmuş. Evet yorucudur biraz keçeyle uğraşmak, göründüğü kadar kolay değil. ben ilk başladığım zamanlarda parmaklarım dağılmıştı kesim yapmaktan. Ama çok da zevkli :) güle güle dağıt magnetlerini inşallah herkes beğenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…