Kızlar bi arkadaşım 7 aylıkken denize girdi istanbulda.allah korusun tabiki aynı şey olacak diil herşey allahtan ama anlatim sizede.Arkadaşım 7 aylıkken denize girdi 2 gün sonra çok kötü olduu için hastanye götürdüler ve malesef bebişini kaybetti girdiği denizden mikrop kapmış ve bebeğe zarar vermiş kızlar dikkatli olun yinede doktorunuza sorun tabii her hamile denize giriyo görüüyoru amöa yinede girmekten çok güneşlenmeye bakın bence az girip çok güneşlenelim bence.
anestezide bayılamadım çok korkunçtu yaa
dakikalar sürdü bayılmam!! bide astım hastasıyım, nefes bi gitti..
doğum sonrası ağrılarım uzun sürdü toparlayamadım hemen.
cildimde çok hassas oyüzden ameliyat yerim baya bi ağrıdı
şimdide ağrıdan falan korkmuyorum, bayılamamaktan korkuyorum:18:
doktorunada bir sor bence bakalım o ne dicek. çok girmezsin güneşlenirsin bol bol olmaz mı?
epudiral yap canim ,
Kızlar karnımda göğüs altıma yakın yerde sanki cilt yanığı gibi yanma hissi var.Karnımın içinden değilde cildimin üstünde hissediyorum.Aynı güneş yanığı hissi gibi..böyle birşey yaşayan varmı?
aaa noldu peki bayılamayıncaa :18: bir daha mı anestezi yaptılar.
nasıl yaptın ki sen doğumu öyleyse :18:
sen epidural düşün bari canım bu sefer hiç değilse öyle bir sorun olmaz
geçmiş olsun canım dua ederiz tabi.Biz geldikk bugün biraz ağlak oldum babam hastaneye yattı ankarada ve ben yanına bile gidemiyorum destek olamıyorum aklım hep onda canımız cok sıkkın,siz hamişlerden babam için dua rica ediyorum ciddi bi operasyon geçirecek çünküBi arkadasımın babası da hasta sanırım raginda yanlış görmediysem Allah bütün hastalara şifa versin çok zor bu hassas dönemde yakınını kötü görmen kızlar biliyomusunz be artık kendi doğumumu hiç düşünmüyorum korkularım tamamen bitti başka şeylere üzülmekten sıkılmaktan doğumun aslında korkulcak değil mutlu edecek olduğunu kanıksamaya başladım bu sayede bu günümüze şükür diyelim hep Allah beterinden saklasın herkesi..Buarada az evvel tel de kuzenmle internetten sipariş aldık bebek arabası kuzenmn hediyesi şimdi ekliycem chicco lite way umarım doğru bi karar vermişimdir herkes bunu önerdi siz de bi bakarsanz sevnrm hoş iş işten geçti de..Eki Görüntüle 704276
senin ilki normalmi oldu sezaryenmi?
benim de sezeryan oldu.doktor içimi tamamen temizlememiş küçük bir parça bırakmış.doğumdan sonra enfeksiyon kaptım.baya sıkıntı çektim yani.hayati tehlike atlattım resmen.
cesaret edemiyorum??
o an panik olmaktan korkuyorum:18:
son zamanlarda çoğu arkadaşım epidural oldu ve hepside şiddetle tavsiye ediyo ama KORKUYORUMMM
anestezi doktoru dozu yükseltti öyle bayıldım. artık sesim çıkmıyodu biliyomusun
kaç defa tekrarladım bilmiyorum, nefes alamıyorum diye
ve benim gibi olan kimseyide duymadım ne hikmetse?
geçmiş olsun canım dua ederiz tabi.
benim de sezeryan oldu.doktor içimi tamamen temizlememiş küçük bir parça bırakmış.doğumdan sonra enfeksiyon kaptım.baya sıkıntı çektim yani.hayati tehlike atlattım resmen.
amınn canım benım dua ıle ınsllsuzancım allahım baban acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda atlatır.
ınsl bebegınızle bır tatıl gıdersınız cnm benımm saolasın ınsll kısa zamanda ıyılesırr aksam 9 da mıs amelıyatı esım 7,5 da gelıyor yemegı yer cıkarız cayı orda ıcerız sanırmiçten bir yırtılmamı oluyor nedir diyorum.bir daha doktora gittiğimde sorayım bari.
inşallah çok istiyoruz gitmeyi ama bakalım ne zaman gideriz anıları tazelemeye.evliliğimizin ilk zamanları orda geçti.
gelişimine göre doğmaz canım.genelde beklenen doğum tarihinden 5-10 gün önce doğuyorlar.bazıları aşağı inmiyor ya da sancı gelmiyor 40 günü dolduruyor.ya da başka nedenlerle erken doğumlar oluyor.kısaca doğum zamanı gelişimine göre olmuyor.gelişimi ilerdeyse doğduğunda daha iri bir bebek oluyor,ya da gerideyse daha zayıf bir bebek oluyor. hamileliğin zamanı bellidir aşağı yukarı.
ben de bunu düşünüyordum.yakında bir yerlere gitme ihtimalimiz var,hamile mayosu almasam da büyük beden bir mayo alsam etekliler falan oluyor ya, olurmuki diye düşünüyorum.
tek başına yapmasan iyi olur gibi.annen gelemezmi canım,birkaç gün ne güzel başbaşa kalırsınız.
ne olmuştu ki canım.benim de doğumdan 3-4 gün sonra problem olmuştu da inşallah bu sefer olmaz diyorum.
ınslbıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedıı dua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn
[/QUOTE
çok geçmiş olsun tabiki dua ederiz.inşallah iyileşir,sen de rahat ol gidip babanı görünce rahatlarsın
canım benım babam dı o hayırlısı ınsll benım babamlar buraya gelmıs burdakı hast.ıı dıye sbh gelmısler yenı haberım oldu oda korkma dıye dırek babam aradıı seı ıı sukurdee amelıya sonucada ınsl sıfa olur v son olur aynen sbhdan ne guse enerjım vard sımdı ıseeBiz geldikk bugün biraz ağlak oldum babam hastaneye yattı ankarada ve ben yanına bile gidemiyorum destek olamıyorum aklım hep onda canımız cok sıkkın,siz hamişlerden babam için dua rica ediyorum ciddi bi operasyon geçirecek çünküBi arkadasımın babası da hasta sanırım raginda yanlış görmediysem Allah bütün hastalara şifa versin çok zor bu hassas dönemde yakınını kötü görmen kızlar biliyomusunz be artık kendi doğumumu hiç düşünmüyorum korkularım tamamen bitti başka şeylere üzülmekten sıkılmaktan doğumun aslında korkulcak değil mutlu edecek olduğunu kanıksamaya başladım bu sayede bu günümüze şükür diyelim hep Allah beterinden saklasın herkesi..Buarada az evvel tel de kuzenmle internetten sipariş aldık bebek arabası kuzenmn hediyesi şimdi ekliycem chicco lite way umarım doğru bi karar vermişimdir herkes bunu önerdi siz de bi bakarsanz sevnrm hoş iş işten geçti de..Eki Görüntüle 704276 hıc halım bılem yokkk
aksam esım gelınce gıdecegız yanına ınsl sızede acıl sıfa nasıp eylesın rabım tum hastalara oldugu gıbı ınsll
Benim beynim yanmış düşünmekten ya tatlım kusura bakam gülüyorum artık suzinin babasıymış babalar karıştı :) Neyse Allah hepimizi anasına babasına sağlık versin ama dimi diyip kapatayım yoksa gitgide karışcak..Size de gecmiş olsun canım ben hep karıştırıyorum ragindayla kusura bakma umarım senn de baban biran önce iyileşir çok teşekkür ederimmm..
amınn canım benım dua ıle ınsll
ınsl bebegınızle bır tatıl gıdersınız cnm benımm saolasın ınsll kısa zamanda ıyılesırr aksam 9 da mıs amelıyatı esım 7,5 da gelıyor yemegı yer cıkarız cayı orda ıcerız sanırmtabi hıctadım yok benımde:26:ama bebegım ıcın ıı olmaya calısıyormm rabbm beterınden korusun sıfasız dert vermesın ınsll kı babamız ılk kez amelıyat olucak hep annem olurdu babam ılkk yaa rabbım sifa versın herkeslrre ınsl
ınsl
canım benım babam dı o hayırlısı ınsll benım babamlar buraya gelmıs burdakı hast.ıı dıye sbh gelmısler yenı haberım oldu oda korkma dıye dırek babam aradıı seı ıı sukurdee amelıya sonucada ınsl sıfa olur v son olur aynen sbhdan ne guse enerjım vard sımdı ıseehıc halım bılem yokkk
aksam esım gelınce gıdecegız yanına ınsl sızede acıl sıfa nasıp eylesın rabım tum hastalara oldugu gıbı ınsll
Evet canım öyleymiş okadar dalgınım ki kusuruma bakmayın ya,çok gecmiş olsun bak en azından sen yanına gideblcen ben ben göremiyorum bile 2 aydır zaten görmüyorum
Hoşgeldin marifetli anne
Ooo maşallah ellerine sağlık marifetli bi anniş daha:) kıskandım.... :) Nerden almıştın malzemeleri tam olarak canım. Ayrıntılı yazarsan sevinirim çünkü o bölgeleri pek bilmiyorum.
Kızlar benim beynim yanmış düşünmekten herseyi artık kusura bakmayın gülüyorum artık kendme suzinin babasıymış babalar karıştı :) Neyse Allah hepimizi anasına babasına sağlık versin ama dimi diyip kapatayım yoksa gitgide karışcak..Buarada alıntılar da birbirine karışıyo ama dikkat ettinz mi hiç :)
Sağolun kızlar magnetimize yorumlarınız için beğenmenize sevindim..Biraz uğraştırıyor kolay gibi görünüyor ama.
Ben yaptım canım yaptırmadımMalzemelerini aldım burdan bi malzemeciden..
Bu arada tünaydıınn
Benim beynim yanmış düşünmekten ya tatlım kusura bakam gülüyorum artık suzinin babasıymış babalar karıştı :) Neyse Allah hepimizi anasına babasına sağlık versin ama dimi diyip kapatayım yoksa gitgide karışcak..
muhım degıl tatlım olabılırr yaff bende uyusugum zatenn son st lerdır sabahkı enerjıden eserm yokk yemegı koydum salat yaptım sımdı abdest alıp KUR AN OKUCAM ınsllamınn canım benım dua ıle ınsll
ınsl bebegınızle bır tatıl gıdersınız cnm benımm saolasın ınsll kısa zamanda ıyılesırr aksam 9 da mıs amelıyatı esım 7,5 da gelıyor yemegı yer cıkarız cayı orda ıcerız sanırmtabi hıctadım yok benımde:26:ama bebegım ıcın ıı olmaya calısıyormm rabbm beterınden korusun sıfasız dert vermesın ınsll kı babamız ılk kez amelıyat olucak hep annem olurdu babam ılkk yaa rabbım sifa versın herkeslrre ınsl
Evet canım öyleymiş okadar dalgınım ki kusuruma bakmayın ya,çok gecmiş olsun bak en azından sen yanına gideblcen ben ben göremiyorum bile 2 aydır zaten görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?