evet canım çoklu alıntıdan alıntı yapınca karışıyorsenin kafan ondan karıştı
kıslar bizim ismimiz hala yokkız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
çok araştırdık kafam karıştı artık bir karar vermek gerek :)
Aynen canım aynen :) yani arabam da kaynadı arada amaaa( sizce nasıl ya çok mu siyah ki??
siyah iyidir canım leke belli olmazgüzel bir araba sırtı tam yatıyor. bebişin uyuyunca rahat yatar içinde. çokta hafif. katlaması çok kolay ben denemiştim bu arabayı nasıl toplanıyor diye bakmıştım. çok yerde kaplamıyor toplanınca güle güle kullan canım
kuzum Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun
Ayyy canım yeminle içimi rahatlattın cok sağol tatlım daha iyisi sizlerin olsun inşllh
Ayyy canım yeminle içimi rahatlattın cok sağol tatlım daha iyisi sizlerin olsun inşllh
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... o da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... pfff... evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...
benim arkadaşımda korkuyodu. erken doğum yaptı. birde önce normal doğum için beklemişler sonra suyu bitince sezeryana alıcaz demişler. bebektede problem olabilir demişler. oda bebeğin yaşadığını kendi görebilmek için epidurali kabul etmiş. hiç korkmama gerek yokmuş diye anlatıyordu bana. hatta tavsiye etti
Canım bence idobüs mantıklı 1 saat 40 dk.se. İstanbulda bi taraftan başka tarafa (avrupa yakasından anadoluya) geçecem dediğinde trafikte kalır aynı saata ulaşırsın valla
Canım bebek arabası gerçekten en hafif en pratik hangisiyse en güzel o, arkası tam yatıyosa yeter, ama yenidoğanlar için araba koltuğunu ayrıca al mutlaka, onu da en güzelinden al, böyle fazla çukur gibi olmasın. Biz kraftın twist modelini almıştık, bazı açılardan çok güzeldi ama bazı açılardan da zorluyo, mesela ağır, aklıma estiğinde kolayca aşağıya indirip çıkaramıyodum, zor geliyo ağır olunca.
twistin araba koltuğunun içi fazla çukur gibiydi, kızımın altına küçük bi yastık koyuyodum destek olsun diye, ama sonradan gördüm çok daha rahat görünen araba koltukları varmış. bi de twistin ön bariyeri biraz tuhaf yükseklği ayarlanmıyo, kızımın önünü kapatıyo.
Ama güneşe göre yön değiştirebilmesi çok güzel bi özellikti, bi de baya korunaklıydı, kızım kışın doğduğu için naylon korumalığını, polar fermuarlı battaniye gibi bişeyi vardı onu filan kullanmıştım baya.
Eki Görüntüle 704295
epidural yaptıran herkes tavsiye ediyo zaten.. ama bence cesaret işi?
bide aslında bi avantajıda şuymuş: ameliyat sonrası ağrıyla uyanıyosun ama epidural uyuşukluğu bi kaç saat sürüyomuş, his tekrar geri gelene kadarda ağrı biraz hafifliyomuş? en güzeli normal doğum yaa oh tertemiz! bana kısmet olmadı
bıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedıı dua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn
Canım çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Beni annem babam yurt dışında olukları için bende de korku oluyor onlara bi şey olursa ne yapacam diyeBirazdan namaza kalkacam söz baban için ayatel kursu okurum. Sen çok düşünerek canını sıkma inşaallah amaliyet güzel geçecek
canım her doğum şeklinde sıkıntı olma ihtimali var. benim arkadaşım normal doğum yaptı geçen ay. çok zor şeyler yaşadı. hem kendisi hem bebeği. hala daha sıkıntısını yaşıyor. bende normal doğum istiyorum ama en ufak bir risk bile var derse doktor düşünmeden sezeryanı kabul ederim. eğer sezeryan olursada epidural (spinal anestezi) olarak düşünürüm büyük ihtimalle. bu kadar zaman beklediğim bebeğimi ilk ben görmek isterimkısmet bakalım ne yaşıcaz :44:
kızlar epiduralden korkmayın
bende ilk bebeğimde heyecanla normal doğumu bekliyordum ama kısmet olmadı
40+5 te epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
ama öncesinde günlerce deli gibi ağladığımı hatırlıyorum korkudan
sonra rahatladım hatta ben doğuma girerken ağlayan annemi ben sakinleştirdim herkese
el sallayıp öpücük göndererek girdim
neyse geldik ameliyathaneye ortalık bomboş etrafta hiç biişi yok yani abartıp korkacak
anestecim geldi çok tatlıydı bana sımsıkı bir abla sarıldı derken iğneyi gördüm
ucu uzun ama çok ince sonra belime elini değdirdiğini hatırlıyorum
iğneyi hissetmedim bile diyebilirim zaten o an gitti benim bacaklar beni onlar yatırdı masaya okadar yani
doğumda eşim de yanımdaydı oğlumun doğumunu çıkışını bile hissettim asistan sertçe bastırdı
göğsümün altından ve içim boşboş oldu an sonra oğlumu gördüm sonrası masal gibi...
tabi ameliyattasınız biraz korku ve panik oluyo ama doktorumla konuşarak eşimle oğlumla
buz gibi ameliyathane sıcacık bi yer oldu bi an zaten hep klasik müzik çalıyor :))
güzel şeyler düşünün
güzel şeyleri seçerek okuyun
güzel olsun
ben iyiki genel anestezi olmamışım öyle bi hata yapmamışım diyorum
darısı başınıza
kızlar epiduralden korkmayın
bende ilk bebeğimde heyecanla normal doğumu bekliyordum ama kısmet olmadı
40+5 te epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
ama öncesinde günlerce deli gibi ağladığımı hatırlıyorum korkudan
sonra rahatladım hatta ben doğuma girerken ağlayan annemi ben sakinleştirdim herkese
el sallayıp öpücük göndererek girdim
neyse geldik ameliyathaneye ortalık bomboş etrafta hiç biişi yok yani abartıp korkacak
anestecim geldi çok tatlıydı bana sımsıkı bir abla sarıldı derken iğneyi gördüm
ucu uzun ama çok ince sonra belime elini değdirdiğini hatırlıyorum
iğneyi hissetmedim bile diyebilirim zaten o an gitti benim bacaklar beni onlar yatırdı masaya okadar yani
doğumda eşim de yanımdaydı oğlumun doğumunu çıkışını bile hissettim asistan sertçe bastırdı
göğsümün altından ve içim boşboş oldu an sonra oğlumu gördüm sonrası masal gibi...
tabi ameliyattasınız biraz korku ve panik oluyo ama doktorumla konuşarak eşimle oğlumla
buz gibi ameliyathane sıcacık bi yer oldu bi an zaten hep klasik müzik çalıyor :))
güzel şeyler düşünün
güzel şeyleri seçerek okuyun
güzel olsun
ben iyiki genel anestezi olmamışım öyle bi hata yapmamışım diyorum
darısı başınıza
anestezide bayılamadım çok korkunçtu yaa
dakikalar sürdü bayılmam!! bide astım hastasıyım, nefes bi gitti..
doğum sonrası ağrılarım uzun sürdü toparlayamadım hemen.
cildimde çok hassas oyüzden ameliyat yerim baya bi ağrıdı
şimdide ağrıdan falan korkmuyorum, bayılamamaktan korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?