2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kıslar bizim ismimiz hala yok kız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
çok araştırdık kafam karıştı artık bir karar vermek gerek :)

Bizim 15 aylık kızımız var ismi neva, çok severek koymuştuk adını, farsça ve anlamları da çok güzel. 1- ses nağme ahenk 2 refah mutluluk 3- güç kudret zenginlik :)

Aynen canım aynen :) yani arabam da kaynadı arada amaaa ( sizce nasıl ya çok mu siyah ki??

siyah iyidir canım leke belli olmaz güzel bir araba sırtı tam yatıyor. bebişin uyuyunca rahat yatar içinde. çokta hafif. katlaması çok kolay ben denemiştim bu arabayı nasıl toplanıyor diye bakmıştım. çok yerde kaplamıyor toplanınca güle güle kullan canım

Ayyy canım yeminle içimi rahatlattın cok sağol tatlım daha iyisi sizlerin olsun inşllh

kuzum Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun

allahrazı olsun cn benımm cok sagolll

bız cıkıyoruz babamız gelır bırazdan abdest alıp hazır lanalım ısll gorusmek uzere saglıcakla kalınn

Ayyy canım yeminle içimi rahatlattın cok sağol tatlım daha iyisi sizlerin olsun inşllh

Canım bebek arabası gerçekten en hafif en pratik hangisiyse en güzel o, arkası tam yatıyosa yeter, ama yenidoğanlar için araba koltuğunu ayrıca al mutlaka, onu da en güzelinden al, böyle fazla çukur gibi olmasın. Biz kraftın twist modelini almıştık, bazı açılardan çok güzeldi ama bazı açılardan da zorluyo, mesela ağır, aklıma estiğinde kolayca aşağıya indirip çıkaramıyodum, zor geliyo ağır olunca.
twistin araba koltuğunun içi fazla çukur gibiydi, kızımın altına küçük bi yastık koyuyodum destek olsun diye, ama sonradan gördüm çok daha rahat görünen araba koltukları varmış. bi de twistin ön bariyeri biraz tuhaf yükseklği ayarlanmıyo, kızımın önünü kapatıyo.
Ama güneşe göre yön değiştirebilmesi çok güzel bi özellikti, bi de baya korunaklıydı, kızım kışın doğduğu için naylon korumalığını, polar fermuarlı battaniye gibi bişeyi vardı onu filan kullanmıştım baya.

Son düzenleme:

bildiğimi gördüğümü söyledim canım ben
birde genelde büyük araba alanlar sonradan hep liteway tarzında pratik bir puset alıyorlar. hafif çünkü

Son düzenleme:

Canım bence idobüs mantıklı 1 saat 40 dk.se. İstanbulda bi taraftan başka tarafa (avrupa yakasından anadoluya) geçecem dediğinde trafikte kalır aynı saata ulaşırsın valla

epidural yaptıran herkes tavsiye ediyo zaten.. ama bence cesaret işi?
bide aslında bi avantajıda şuymuş: ameliyat sonrası ağrıyla uyanıyosun ama epidural uyuşukluğu bi kaç saat sürüyomuş, his tekrar geri gelene kadarda ağrı biraz hafifliyomuş? en güzeli normal doğum yaa oh tertemiz! bana kısmet olmadı

Canım bence idobüs mantıklı 1 saat 40 dk.se. İstanbulda bi taraftan başka tarafa (avrupa yakasından anadoluya) geçecem dediğinde trafikte kalır aynı saata ulaşırsın valla

İstanbul dan bursaya gelmek karşıya geçmekten daha kolay galiba

Saydığın tüm özellikler var canım ama ben ayrıca ön bar. ve fermuarlı tulum fln alcam,oto koltuğu-pusete karar veremedim açıkcası pierre cardinin beğendim bitane dediğin gibi cok cukur görünüyo ne önerrsin bize canım sen deneyimlisin netice de..Ya hepsinin iyi özelliklerinn yannda eksikleri de var tabi ama ben kullanlmayacak bişeye de para vermek istemiyorum o yüzden cok araştırıyorum böyle şeyleri..

canım her doğum şeklinde sıkıntı olma ihtimali var. benim arkadaşım normal doğum yaptı geçen ay. çok zor şeyler yaşadı. hem kendisi hem bebeği. hala daha sıkıntısını yaşıyor. bende normal doğum istiyorum ama en ufak bir risk bile var derse doktor düşünmeden sezeryanı kabul ederim. eğer sezeryan olursada epidural (spinal anestezi) olarak düşünürüm büyük ihtimalle. bu kadar zaman beklediğim bebeğimi ilk ben görmek isterim kısmet bakalım ne yaşıcaz :44:

ben mi çok korkağım yaa?
epidurali düşünemiyorum bile?
ama doğuma gittiğim gün eğer biraz olsun cesaretimi toplarsam epidural yaptırcam.
sırf bayılma korkusundan

kızlar epiduralden korkmayın
bende ilk bebeğimde heyecanla normal doğumu bekliyordum ama kısmet olmadı
40+5 te epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
ama öncesinde günlerce deli gibi ağladığımı hatırlıyorum korkudan
sonra rahatladım hatta ben doğuma girerken ağlayan annemi ben sakinleştirdim herkese
el sallayıp öpücük göndererek girdim
neyse geldik ameliyathaneye ortalık bomboş etrafta hiç biişi yok yani abartıp korkacak
anestecim geldi çok tatlıydı bana sımsıkı bir abla sarıldı derken iğneyi gördüm
ucu uzun ama çok ince sonra belime elini değdirdiğini hatırlıyorum
iğneyi hissetmedim bile diyebilirim zaten o an gitti benim bacaklar beni onlar yatırdı masaya okadar yani
doğumda eşim de yanımdaydı oğlumun doğumunu çıkışını bile hissettim asistan sertçe bastırdı
göğsümün altından ve içim boşboş oldu an sonra oğlumu gördüm sonrası masal gibi...

tabi ameliyattasınız biraz korku ve panik oluyo ama doktorumla konuşarak eşimle oğlumla
buz gibi ameliyathane sıcacık bi yer oldu bi an zaten hep klasik müzik çalıyor :))

güzel şeyler düşünün
güzel şeyleri seçerek okuyun
güzel olsun

ben iyiki genel anestezi olmamışım öyle bi hata yapmamışım diyorum
darısı başınıza

babası rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi yazarsınız inş.
hamilelerin duası kabul olurmuş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar babalarımız

canım okadar güzel yazmışsınki..
hepimizin hakkında hayırlısı..

canım süpersin ne güzel anlatmışsın.
genelde insanlar herşeyi abartarak korkulu bi şekilde anlatmayı çok seviyor.
yazdıkların içimi çok rahatlattı.
ceremony canım eminim sende biraz daha rahatlamışsındır diye düşünüyorum.
benim arkadaşım doğumun her şeklinden çoook korkuyordu.
doğumdan sonra anlatınca ben çok şaşırmıştım.
bana hatta "canım teknoloji çok gelişmiş. hiç korkulcak bişey yokmuş.bişey anlamadım ben" deyince daha bir şaşırdım.

Genel anestezi miydi neden bayılamamşsın korktum şimdi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…