2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ben epidurali istiyorum zaten ama dediğim gibi korkumu yenemiyorum. aslında bayılmak daha korkunç geliyo ama gelde bunu kabul et işte.. kesme ve bebeği alma işlemi toplamda 5 dk sürüyomuş zaten. dikişte 35-40 dk. ama bebeği çıkarırlarken karnındaki baskıyı hissediyomuşsun vede sesleri duyuyosun ya işte o beni korkutuyo:18:
içimde büyütücem kızımı
ilkinde lay lay lom gittim doğuma, korku falan hiçbişey yoktu.
şimdi neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorum

Genel anestezi miydi neden bayılamamşsın korktum şimdi(

evet genel anestezi.
canım korkma ya benden başka başına böyle bişey geleni hiç duymadımki?
bide benim doğumdan önce bi kürtajım var, bebeğim ölmüştü karnımda..
ozamanda genel anestezi yapmışlardı. iğneden 1-2 saniye sonra şak diye uyumuştum hemde çok rahattı yani?
şimdiki doktorumun demesine göre anestezi doktorunun hatası olarak görüyo

Valla başka annelerinkinden gördüğüm kadarıyla aklımda kalan marka maxi cosi, tabi pahalı bildiğim kadarıyla.onun yenidoğan araba koltukları güzel görünüyo. bi de sıfır aydan 18 kiloya kadar filan olan araba koltukları var, mesela chicco da var başka bi kaç markada daha var ama onlarda güya yenidoğan için ama onlarda çukur gibi geldi bana, yinede fikir olsun bi bakmanızda fayda var. dediğim gibi bizim model twist olduğu için yenidoğan koltuğu kendinde vardı. kızımız büyüynce yeni araba koltuğu alacağımız zaman görmüştüm ben 0-18 kilo araba koltuklarını, o zaman acaba normal bi bebek arabası alsaydık yanında da bu koltuklardan mı alsaydık diye konuşmuştuk eşimle.ama dediğim gibi onlarda fazla çukur gibi ama normal yenidoğanlara göre daha uzun süre kullanılabilir.
sanırım ticari kaygıyla ya da maliyet sebebiyle bilemiyorum, yenidoğandan büyüynceye kadar oto koltuğu yok piyasada, bizimki şimdi yenidoğandan 25 kiloya kadar olan sunny babynin racer modeli.şimdi arabayla çok yolculuk yaptığımız için ve kızım arabada uyumayı sevdiği için yatış pozisyonu en çok bunda vardı o yüzden bunu tercih etmiştik. yatış pozisyonunun çok olma sebebi de yenidoğandan itibaren kullanılabilmesi içinmiş. öyle demişlerdi.

ayyyyyyyyyy....
korkuyorum ben zaten doğum yapmaktan... her türlüsü korkunç gelmeye başladı... benim de kafamda hep şey var... nolucak ya çekerim sancıyı normal doğururum... annem doğurmuş da ölmüşmü diyorum... ama boşa sallıyorum tabi... içime bi sor ölüyorum korkudan... sezeryan olursa genel anestezi - cesaret edemem gibi geliyo... sezeryan sonrası o narkozu atmak için ızdırap çekmek istemiyorum... hayatımda tek bi ameliyat geçirdim onda da lokal anesteziyle anjiyo tarzı kapalı kalp ameliyatı oldum... çok kolaydı ameliyat hiç acı hissetmedim (suni çarpıntı dışında) ama öldüm kaldım diye de korkmadım... ameliyat sonrası da narkozu atabilmem için bolca yürüyüp idrara çıkmam gerekiyodu ki, ben bunu beceremedim ayağa kalktığım anda kusup fenalaştım... eminim sezeryanın bununla alakası yoktur ama yine de korkuyorum işte... epidural desen... normal veya sezeryan hiç farketmez epiduraldende korkuyorum... herşeyi duyucak olmam cesaretimi köreltiyo... ben stresten küt diye gidermişim gibi geliyo...
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...

bu arada biz doktor teyzemizle konuştuk... bursaya giderbilirmişiz tabiki hiç korkulucak bişey yok dedi... cuma günü olan randevumuzu da öne çekti... yarın gel ben arada alırım seni gider gelirsin dedi... kısmet olursa doktor sonrası yolculuk başlar... ama anneannedeyken sizden uzak kalmıycam sanırım... çünkü dün babişkomuz bize ilk anneler günü hediyemizi aldı... çok çıtır son model bi androidimiz oldu... mutluyuz huzurluyuz yaşasın kocacıklarımız veeeeee meleklerimizzz

Canım inşallah bir dahaolmaz. sen gücünü toplamaya çalış epidural yada sinyal iste en iyisi. Öyle olunca kendini kötü hissetsen söylüyomuşsun ona göre hemen müdahale edebiliyorlarmış

Babası hasta olan arkadaşlar için dua okudum Allah şifa versin inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz hemen paylaşın bizimle

Allah yardimciniz olsun , acil şifalar inşallah ,

ilk doğumdan çok etkilendin canım heralde. ondandır bu korku. Bu sefer daha rahat olucak emin ol. tecrübelisin çünkü.

ohh tek değilim
sezaryen sonrası narkozu ya kusarak ya terleyerek atıyosun.
ben 1hafta boyunca öyle terledimki saçlarımdan resmen su çıktı hemde aralık ayında.
ama kusmak daha kötüdür yaa sonuçta dikişler acıyo baskıdan dolayı. öksüremiyosun bile
ama bişey diyeyimmi bütün korku doğumu yapana kadar. sonra ağrılar devam etse bile bebiş herşeyi unutturuyo
Allahım o nası bi kokudur öyle yaa
bu zamana kadar burnum bebek kokusundan daha güzel bi kokuyu almadı

Babaları hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun. Hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz, Allah tüm anne babalarımızı başımızdan, dualarını üzerimizden eksik etmesin.

selamlar ,

biz evimize geldik yemek yiyoruz , ayaklarimiz filden farkli degil :)) babamiz gecikicek yine , evde ufak tefek işlerimiz var onlari halledicez bizde sonrasinda dinlenicek yasasin sizler nasilsiniz ?

ilk doğumdan çok etkilendin canım heralde. ondandır bu korku. Bu sefer daha rahat olucak emin ol. tecrübelisin çünkü.

biraz da doktorla alakalı aslında..
eğer o cesareti verebilirse ne güzel olur
bide hafif uyuştucu gibi bişeyden bahsetmişti sesleri tam algılayamamak için
ozaman çok daha rahat olur
leyla gibi girerim doğuma
bakalım zaman ne getircek
doğum hariç her konuda ( çocuk konusunda) tecrübeli oldum çok şükür

yenidoğan için olan bütün oto koltuklarının içi çıkur olmuyor mu? bende çok araştırdım hepsi öyle. bana aldığım yerdeki arkadaşta bebeklerin en rahat edeceği pozisyon bu o yüzden böyle yapıyorlar demişti.
birde yenidoğandan 3 yaşına kadar kullanılan chicco nun bir oto koltuğu var.

CHICCO ELETTA OTO KOLTUU 9-18 KG (Paprika), | C00100079218, | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Beb
bu da güzel ama alıp taşınmaz sabit kalması gerekiyor.

bence fiyat iyi canım kolay gelsin sana.hazır süslerde gittigi diyor uygun bak derim.ben aldım ama 2 haftadır elime daha ulaşmadı hazırlanıyormuş.

selamlar ,

biz evimize geldik yemek yiyoruz , ayaklarimiz filden farkli degil :)) babamiz gecikicek yine , evde ufak tefek işlerimiz var onlari halledicez bizde sonrasinda dinlenicek yasasin sizler nasilsiniz ?

senin işler de bitemedi gitti...
ayaklarını uzat da tosunumu izle biraz

Öncelikle babana geçmiş olsun canım. Tabii ki dua ederiz inşaallah Allahım anne babalarımıza sağlık versin, hastalara şifa versin. Aslında onlardan cana yakın değerli insanlar yoktur bu dünyada

Araba duyduğum kadariyle çok kullanışlı ve çoğu insan tavsiye ediyor bunu. Hayırlı olsun. Güle güle kullanmak nasip olsun canım

Babalarınıza geçmiş olsun temmuz annişleri

Karadayımız başladı onu izliyoruz siz napıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…