2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet bahsettiğim chicco oto koltuğu bu, eğer bebek arabasının oto koltuğu yoksa bunu tercih edebilirsiniz, yani bakmaya değer diye söyledim, ama kızım doğduğu zaman bundan kullanmadığımız için tam bilemiyorum, biz bilmiyorduk hamileyken görmemiştik bu modeli, hep yenidoğan oto koltuğu aynı tarz zannediyoduk. bilseydik belki bebek arabasını normal alıp oto koltuğu böyle bişey alırdık. siz de bi bakın canlı biyerde görürseniz, yani aklınızda bulunsun hangisi kafanıza yatarsa...
bu arada evet bebekler için en uygun pozisyon o ama bazıları daha çukur, bizimki içine gömülmüş iki büklüm olmuş gibi geliyodu bana. altına çok hafif ince bi kuştüyü yastığım vardı onu koyuyodum. ama maxi cosi ve bebe confortunkiler daha iyi gibi görünüyo bence.

Chicco eletta oto koltuğunu önermiyorum.. Oğlum kullanıyo .. Eletta almayın.. Tecrübe..

İlk aldığımızda cok memnundum ama sonra düşüncem değişti..

Son düzenleme:
biz de eşimle dışarı çıktık biraz geldik yemek yedik sayfaları okudum yine baya konuşmuşsunuz
ay inanamıyorum yaa!! korkuyomusun sende?
bizim işimiz zor valla
niye bilmiyorum ama çok da fazla korkmuyorum.her doktor da hata yapmaz heralde.tek sorunum epidural yapmak isterdim ama kesinlikle cesaret edemiyorum.belden iğne yapılması belden aşağısını hissetmemek,aklım başındayken kesildiğimi bilmek falan bana korkunç geliyor.halbuki herkes de çok rahat olduğunu söylüyor.

önemli değil canım evet ya bir karışıklık oluyor gerçekten.

ne güzel anlatmışsın böyle dinleyince insanın cesaretlenesi geliyor

Chicco eletta oto koltuğunu önermiyorum.. Oğlum kullanıyo .. Eletta almayın.. Tecrübe..

İlk aldığımızda cok memnundum ama sonra düşüncem değişti..

ben almadım yakın bir zamanda almayı düşünmüyorum ama neden ki ??

kızlarrrr bugün benim minnak kızımı görmeye gittik :) ilk defa yüzünü ağzını burnunu net gördüm annesinin birtanesi :)))

1531 gr 36 cm dedi.fl 58.8 mm ben tam hesaplayamadım

normal doğum pozisyonuna dönmüş bir sıkıntı yok hamdolsun.darısı tüm hamişlerimize :))

baştan topuga41cm maşallah :)

bu mayıs ayının her hafta sonları doluyum yaaa bu hafta sonu eşimin halasının kızları gelecek bir dahaki hafta sonu eşimin anneannesi kv falan gelecek (((((((((( birdahaki hafta sonu da kontrolüm var :) bakalım ben nasıl olucam eşimle yalnız geçiremicem hafta sonlarını 29 mayıs da annemin doğum günü gemliğe gidecektik o da yattı offffffffff (((((( neyse iyi geceler sizeeeeeeeee

41 cm geçmiş cnm oh bayağı büyümüş tütütü maaaşallahhhh diyelim...

slmmm güzel anneler ve kuzucukları..biz geldik oğluşumla işteyiz kahvaltı yaptık kıpır kıpırdık ama şimdi tık yok...benim tosunum benim gibi rahatına çok düşkün heralde tembelliğide seviyo anlaşılan...şükürler olsun 29.haftaya girdik sağsalim devamıda gelir inşallah...
bu arada suzan ve ksophie babalarınıza allah şifa versin ve bian önce sağlıklarına kavuşsunlar...

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık..bende çok heveslendim bi ara kapı süsü yapmak için ama işte zaten çok yoruluyorum eve gidince hemen yatıyorum ona vakit ayıramam yani..bende gidip hazır aldım :)))
beni 29 haftada almaya başladılar, 2 haftada 1 kontrolde nst var artk
canım yaa benim bu hafta 29.haftam ama doktorum bişey demedi hatta geçen gidişimizde bidahaki kontrolü 32.haftaya verdi yani haziranın ilk haftasına...yaa benim doktorum böle şeyleri atlıyomu ilgilenmiyomu anlamadım buda benim çok canımı sıkıyo((
Kizlarrr yaaa benim gogus uclarim hic belli degil bebek nasi emicek yaaa sizdede ole olan varmi
benimde sol göğüs ucum yok gibi sağdaki idare eder yine...annemde senden çekeceğimiz var napcaz bilmiyorum dedi..acaba silikon göğüs ucu alalımmı şimdiden???
canım yaa bende ilk başlarda çok korku vardı ama şuanki halim çok rahat ..hayırlısı neyse hakkımda o olsun diyorum..hepsi bir doğum şekli neticede normal yada sezeryan farketmez yeterki ben ve bebeğim tehlikede olmayalım sağlığımız yerinde olsun...inşallah bu ruh halim doğuma kadar böle sürer:)))

maşallah canım hep böle iyi olsunlar güzel haberler versin yavrularımız bize :)))

nasılsınız bakalım. biz bugün diş ağrısıylauyandık parol içtim ama fayda etmedi ne kötü bişi bu diş ağrısı yaahaftasonu memlekete gideceiz karar verdim çektireceğim doktoruma doğumda falan böle ağrırsa ne yaparım bayılırım herhalde:18::18::18:
maşallah bebeişine

günaydin canim ,

biz iyiyiz sen ? diş ağrın için soguk tampon uygulayabilirsin oldukça fayda ediyor , benimde 20 lik dişimle problemim var

günaydin canim ,

biz iyiyiz sen ? diş ağrın için soguk tampon uygulayabilirsin oldukça fayda ediyor , benimde 20 lik dişimle problemim var

aman kızlar çook geçmiş olsun..o diş ağrısı herşeyden beter hamileliğimin ilk zamanları neler çektim allahım bidaha yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…