evet bahsettiğim chicco oto koltuğu bu, eğer bebek arabasının oto koltuğu yoksa bunu tercih edebilirsiniz, yani bakmaya değer diye söyledim, ama kızım doğduğu zaman bundan kullanmadığımız için tam bilemiyorum, biz bilmiyorduk hamileyken görmemiştik bu modeli, hep yenidoğan oto koltuğu aynı tarz zannediyoduk. bilseydik belki bebek arabasını normal alıp oto koltuğu böyle bişey alırdık. siz de bi bakın canlı biyerde görürseniz, yani aklınızda bulunsun hangisi kafanıza yatarsa...yenidoğan için olan bütün oto koltuklarının içi çıkur olmuyor mu? bende çok araştırdım hepsi öyle. bana aldığım yerdeki arkadaşta bebeklerin en rahat edeceği pozisyon bu o yüzden böyle yapıyorlar demişti.
birde yenidoğandan 3 yaşına kadar kullanılan chicco nun bir oto koltuğu var.
CHICCO ELETTA OTO KOLTUU 9-18 KG (Paprika), | C00100079218, | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Beb
bu da güzel ama alıp taşınmaz sabit kalması gerekiyor.
niye bilmiyorum ama çok da fazla korkmuyorum.her doktor da hata yapmaz heralde.tek sorunum epidural yapmak isterdim ama kesinlikle cesaret edemiyorum.belden iğne yapılması belden aşağısını hissetmemek,aklım başındayken kesildiğimi bilmek falan bana korkunç geliyor.halbuki herkes de çok rahat olduğunu söylüyor.ay inanamıyorum yaa!! korkuyomusun sende?
bizim işimiz zor valla
Kızlar benim beynim yanmış düşünmekten herseyi artık kusura bakmayın gülüyorum artık kendme suzinin babasıymış babalar karıştı :) Neyse Allah hepimizi anasına babasına sağlık versin ama dimi diyip kapatayım yoksa gitgide karışcak..Buarada alıntılar da birbirine karışıyo ama dikkat ettinz mi hiç :)
kızlar epiduralden korkmayın
bende ilk bebeğimde heyecanla normal doğumu bekliyordum ama kısmet olmadı
40+5 te epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
ama öncesinde günlerce deli gibi ağladığımı hatırlıyorum korkudan
sonra rahatladım hatta ben doğuma girerken ağlayan annemi ben sakinleştirdim herkese
el sallayıp öpücük göndererek girdim
neyse geldik ameliyathaneye ortalık bomboş etrafta hiç biişi yok yani abartıp korkacak
anestecim geldi çok tatlıydı bana sımsıkı bir abla sarıldı derken iğneyi gördüm
ucu uzun ama çok ince sonra belime elini değdirdiğini hatırlıyorum
iğneyi hissetmedim bile diyebilirim zaten o an gitti benim bacaklar beni onlar yatırdı masaya okadar yani
doğumda eşim de yanımdaydı oğlumun doğumunu çıkışını bile hissettim asistan sertçe bastırdı
göğsümün altından ve içim boşboş oldu an sonra oğlumu gördüm sonrası masal gibi...
tabi ameliyattasınız biraz korku ve panik oluyo ama doktorumla konuşarak eşimle oğlumla
buz gibi ameliyathane sıcacık bi yer oldu bi an zaten hep klasik müzik çalıyor :))
güzel şeyler düşünün
güzel şeyleri seçerek okuyun
güzel olsun
ben iyiki genel anestezi olmamışım öyle bi hata yapmamışım diyorum
darısı başınıza
Chicco eletta oto koltuğunu önermiyorum.. Oğlum kullanıyo .. Eletta almayın.. Tecrübe..
İlk aldığımızda cok memnundum ama sonra düşüncem değişti..
ben almadım yakın bir zamanda almayı düşünmüyorum ama neden ki ??
kızlarrrr bugün benim minnak kızımı görmeye gittik :) ilk defa yüzünü ağzını burnunu net gördüm annesinin birtanesi :)))
1531 gr 36 cm dedi.fl 58.8 mm ben tam hesaplayamadım
normal doğum pozisyonuna dönmüş bir sıkıntı yok hamdolsun.darısı tüm hamişlerimize :))
baştan topuga41cm maşallah :)
Oğlum rahat etmedi teyzesi.. Kızıma şimdi yenildiğin pozisyonunda ilk 6 ay kullanıcam sonra oturma pozisyonunda yeni bi şey alıcam..
bende bundan aldım acaba benim oğlum sevicek mi :44:
GRACO JUNIOR BABY W/O BASE - POPART, | GR-G8F97PPAE, | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm
kızlarrrr bugün benim minnak kızımı görmeye gittik :) ilk defa yüzünü ağzını burnunu net gördüm annesinin birtanesi :)))
normal doğum pozisyonuna dönmüş bir sıkıntı yok hamdolsun.darısı tüm hamişlerimize :))
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık..bende çok heveslendim bi ara kapı süsü yapmak için ama işte zaten çok yoruluyorum eve gidince hemen yatıyorum ona vakit ayıramam yani..bende gidip hazır aldım :)))Sağolun kızlar magnetimize yorumlarınız için beğenmenize sevindim..Biraz uğraştırıyor kolay gibi görünüyor ama.
Ben yaptım canım yaptırmadımMalzemelerini aldım burdan bi malzemeciden..
Bu arada tünaydıınn
canım yaa benim bu hafta 29.haftam ama doktorum bişey demedi hatta geçen gidişimizde bidahaki kontrolü 32.haftaya verdi yani haziranın ilk haftasına...yaa benim doktorum böle şeyleri atlıyomu ilgilenmiyomu anlamadım buda benim çok canımı sıkıyobeni 29 haftada almaya başladılar, 2 haftada 1 kontrolde nst var artk
benimde sol göğüs ucum yok gibi sağdaki idare eder yine...annemde senden çekeceğimiz var napcaz bilmiyorum dedi..acaba silikon göğüs ucu alalımmı şimdiden???Kizlarrr yaaa benim gogus uclarim hic belli degil bebek nasi emicek yaaa sizdede ole olan varmi
canım yaa bende ilk başlarda çok korku vardı ama şuanki halim çok rahat ..hayırlısı neyse hakkımda o olsun diyorum..hepsi bir doğum şekli neticede normal yada sezeryan farketmez yeterki ben ve bebeğim tehlikede olmayalım sağlığımız yerinde olsun...inşallah bu ruh halim doğuma kadar böle sürer:)))ayyyyyyyyyy....
korkuyorum ben zaten doğum yapmaktan... her türlüsü korkunç gelmeye başladı... benim de kafamda hep şey var... nolucak ya çekerim sancıyı normal doğururum... annem doğurmuş da ölmüşmü diyorum... ama boşa sallıyorum tabi... içime bi sor ölüyorum korkudan... sezeryan olursa genel anestezi - cesaret edemem gibi geliyo... sezeryan sonrası o narkozu atmak için ızdırap çekmek istemiyorum... hayatımda tek bi ameliyat geçirdim onda da lokal anesteziyle anjiyo tarzı kapalı kalp ameliyatı oldum... çok kolaydı ameliyat hiç acı hissetmedim (suni çarpıntı dışında) ama öldüm kaldım diye de korkmadım... ameliyat sonrası da narkozu atabilmem için bolca yürüyüp idrara çıkmam gerekiyodu ki, ben bunu beceremedim ayağa kalktığım anda kusup fenalaştım... eminim sezeryanın bununla alakası yoktur ama yine de korkuyorum işte... epidural desen... normal veya sezeryan hiç farketmez epiduraldende korkuyorum... herşeyi duyucak olmam cesaretimi köreltiyo... ben stresten küt diye gidermişim gibi geliyo...
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
bu arada biz doktor teyzemizle konuştuk... bursaya giderbilirmişiz tabiki hiç korkulucak bişey yok dedi... cuma günü olan randevumuzu da öne çekti... yarın gel ben arada alırım seni gider gelirsin dedi... kısmet olursa doktor sonrası yolculuk başlar... ama anneannedeyken sizden uzak kalmıycam sanırım... çünkü dün babişkomuz bize ilk anneler günü hediyemizi aldı... çok çıtır son model bi androidimiz oldu... mutluyuz huzurluyuz yaşasın kocacıklarımız veeeeee meleklerimizzz
nasılsınız bakalım. biz bugün diş ağrısıylauyandık parol içtim ama fayda etmedi ne kötü bişi bu diş ağrısı yaahaftasonu memlekete gideceiz karar verdim çektireceğim doktoruma doğumda falan böle ağrırsa ne yaparım bayılırım herhalde:18::18::18:
maşallah bebeişine
slmmm güzel anneler ve kuzucukları..biz geldik oğluşumla işteyiz kahvaltı yaptık kıpır kıpırdık ama şimdi tık yok...benim tosunum benim gibi rahatına çok düşkün heralde tembelliğide seviyo anlaşılan...şükürler olsun 29.haftaya girdik sağsalim devamıda gelir inşallah...
bu arada suzan ve ksophie babalarınıza allah şifa versin ve bian önce sağlıklarına kavuşsunlar...
günaydin canimm ,
bizde geldik oğluşumla işe :) kahvaltimizi yaptik , ben oturuyorum o hopluyo şimdilik ,biraazdan uyur sanirim :)) bizde 29. hafta içindeyiz inşallah sonuna kadar böle gider erken dogum vs olmaz
nasılsınız bakalım. biz bugün diş ağrısıylauyandık parol içtim ama fayda etmedi ne kötü bişi bu diş ağrısı yaahaftasonu memlekete gideceiz karar verdim çektireceğim doktoruma doğumda falan böle ağrırsa ne yaparım bayılırım herhalde:18::18::18:
maşallah bebeişine
günaydin canim ,
biz iyiyiz sen ? diş ağrın için soguk tampon uygulayabilirsin oldukça fayda ediyor , benimde 20 lik dişimle problemim var
slmmm güzel anneler ve kuzucukları..biz geldik oğluşumla işteyiz kahvaltı yaptık kıpır kıpırdık ama şimdi tık yok...benim tosunum benim gibi rahatına çok düşkün heralde tembelliğide seviyo anlaşılan...şükürler olsun 29.haftaya girdik sağsalim devamıda gelir inşallah...
bu arada suzan ve ksophie babalarınıza allah şifa versin ve bian önce sağlıklarına kavuşsunlar...
günaydin canimm ,
bizde geldik oğluşumla işe :) kahvaltimizi yaptik , ben oturuyorum o hopluyo şimdilik ,biraazdan uyur sanirim :)) bizde 29. hafta içindeyiz inşallah sonuna kadar böle gider erken dogum vs olmaz
günaydın tatlım:))
amin cnm hayırlısıyla gününde ve sağlıklı olsun hepimizin doğumları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?