aboww gobsı yokkı daha ortada kg gıım duruyorrrrrraksam kacosın teldekı fotomu atımda gobıs gorunn heheh
cok sukur cnm saglıklı olsunlardaa
Eki Görüntüle 704615
kızlar kapı süsümüz nasıl???daha çok resim var size göstermek istiyorum ama telefonum hata veriyo yüklemiyo okadar resimden sadece bunu ekledi((( artık evde üşenmessem bilgisayara yükler öyle paylaşırım sizlerle...gerçi odası hazır olunca toplu koyarım diyorum bakalım artık...herşeyleri hazır bide yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görsek hayırlısıyla..
Günaydın canım:)Kapı süsü harika bayıldımmmmnerden kaça aldın?[/QUOT
günaydın canım,
geçen hafta eminönüne gittik ordan aldım 30 tl...isim yazdırmazsan 25 tl...beğenmene sevindim kuzum saol ..daha iisi sizin olsun..ben kendim yapmak istiyordum ama uğraşmak zor geldi..
Her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.
“Bugün güzel şeyler olacak” diye düşünün;
Bir de güzellik duası yapın:
“Allah’ım, bugün beni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştır.
Karşıma ya iyilik ve güzellik sunacağım biri çıksın
Ya da bana güzellik sunacak biri
Ya alayım, ya vereyim.”
Çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir.
Sonra da içinizde birikmiş olan güzellikleri taşıyın evinize, sunun sevdiklerinize…
Biliniz ki verdiklerinizden çok daha fazlasını alıp çıkacaksınız o sabah yuvanızdan.
Bugünün kazancınıza bereket, işlerinizde kolaylıklar getirmesi dileğiyle;
Sağlıklı olun Mutlu Olun, Sevgi ile kalın
Günaydın Günaydın Herkese
Eki Görüntüle 704615
kızlar kapı süsümüz nasıl???daha çok resim var size göstermek istiyorum ama telefonum hata veriyo yüklemiyo okadar resimden sadece bunu ekledi((( artık evde üşenmessem bilgisayara yükler öyle paylaşırım sizlerle...gerçi odası hazır olunca toplu koyarım diyorum bakalım artık...herşeyleri hazır bide yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görsek hayırlısıyla..
Günaydın canım:)Kapı süsü harika bayıldımmmmnerden kaça aldın?[/QUOT
günaydın canım,
geçen hafta eminönüne gittik ordan aldım 30 tl...isim yazdırmazsan 25 tl...beğenmene sevindim kuzum saol ..daha iisi sizin olsun..ben kendim yapmak istiyordum ama uğraşmak zor geldi..
Çok zevkli bir seçim yapmışsın canım erkek bebek için idealfiyatta çok uygunmuş banada eminönü yolu göründü sanıyorum :))
Kendi emeğinden bişeyler olsun istersen üzerine keçeden eklemeler yapabilirsin istersen..ama böylede güzel.
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var... malum bu hafta sonu anneler günü ve benim annemden ayrı geçireceğim ilk anneler günü olucak... bende gidelim istiyorum ama yol nedense korkutuyo beni... tamam çok uzak değil ama ne biliyim endişe ediyorum yinede... eşimin de bu hafta bi programı var şehir dışına çıkması lazım... önce ankara ordan eskişehir... o da diyoki ben seni otobüse bindiriyim, dönüşte alırım birlikte geliriz... ama yalnız otobüs yolculuğu daha da ürkütüyo beni nedense... az önce internetten baktım idobüs var kadıköyden mudanyaya 1 saat 40 dk sürüyomuş feribot... sizce feribot yolculuğu daha mı mantıklı... yoksa kırıp kıçımı evde mi oturmalıyım... pfff... evdeyken napıcam eşim şehir dışına çıkınca korkarım... bi netleştirsin programını doktorumu arayıp sorucam ne diycek bakalım... belki duruma göre cuma günkü doktor kontrolümüzü yarına çekebiliriz...
evet yaa neden böyleeee... ama inşallah ögleden sonra hava açarrrçok sıkıcı bugun yaaa(
41 cm geçmiş cnm oh bayağı büyümüş tütütü maaaşallahhhh diyelim...
slmmm güzel anneler ve kuzucukları..biz geldik oğluşumla işteyiz kahvaltı yaptık kıpır kıpırdık ama şimdi tık yok...benim tosunum benim gibi rahatına çok düşkün heralde tembelliğide seviyo anlaşılan...şükürler olsun 29.haftaya girdik sağsalim devamıda gelir inşallah...
bu arada suzan ve ksophie babalarınıza allah şifa versin ve bian önce sağlıklarına kavuşsunlar...
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık..bende çok heveslendim bi ara kapı süsü yapmak için ama işte zaten çok yoruluyorum eve gidince hemen yatıyorum ona vakit ayıramam yani..bende gidip hazır aldım :)))
canım yaa benim bu hafta 29.haftam ama doktorum bişey demedi hatta geçen gidişimizde bidahaki kontrolü 32.haftaya verdi yani haziranın ilk haftasına...yaa benim doktorum böle şeyleri atlıyomu ilgilenmiyomu anlamadım buda benim çok canımı sıkıyo((
benimde sol göğüs ucum yok gibi sağdaki idare eder yine...annemde senden çekeceğimiz var napcaz bilmiyorum dedi..acaba silikon göğüs ucu alalımmı şimdiden???
canım yaa bende ilk başlarda çok korku vardı ama şuanki halim çok rahat ..hayırlısı neyse hakkımda o olsun diyorum..hepsi bir doğum şekli neticede normal yada sezeryan farketmez yeterki ben ve bebeğim tehlikede olmayalım sağlığımız yerinde olsun...inşallah bu ruh halim doğuma kadar böle sürer:)))
maşallah canım hep böle iyi olsunlar güzel haberler versin yavrularımız bize :)))
nasılsınız bakalım. biz bugün diş ağrısıylauyandık parol içtim ama fayda etmedi ne kötü bişi bu diş ağrısı yaahaftasonu memlekete gideceiz karar verdim çektireceğim doktoruma doğumda falan böle ağrırsa ne yaparım bayılırım herhalde:18::18::18:
maşallah bebeişine
saol canım..ama artık bi isim bulun yoksa isimsiz sevicez bebişi :))çok güzel canim güle güle kullanin :))
bizimn tosuncugumuzun ismi yok halen yaaa
saol canım...her hamilenin eminönüne gitmesi şart özellikle havuzluhan mütiş biyer..herşeyi alasın geliyor tutamıyosun kendini :))Çok zevkli bir seçim yapmışsın canım erkek bebek için idealfiyatta çok uygunmuş banada eminönü yolu göründü sanıyorum :))
Kendi emeğinden bişeyler olsun istersen üzerine keçeden eklemeler yapabilirsin istersen..ama böylede güzel.
Gunaydin kizlar.bebisin odasini yapmayan varsa fazla gec kalmasinlar.nerdeyse 1 ay olacak hala kokusu cikmiyor odanin.dogana kadar anca cikacak sanirim.
ayyyy valla benim mobilyam daha gelmedi 1 hafta sonra gelecek..evet ya az kaldı en az 1 ay havalandırmak lazım..biz duvar kağıdını yapalı 1 ay oldu ama onun bile hala kokusu çıkmadı...
saol canım..ama artık bi isim bulun yoksa isimsiz sevicez bebişi :))
saol canım...her hamilenin eminönüne gitmesi şart özellikle havuzluhan mütiş biyer..herşeyi alasın geliyor tutamıyosun kendini :))
ayyyy valla benim mobilyam daha gelmedi 1 hafta sonra gelecek..evet ya az kaldı en az 1 ay havalandırmak lazım..biz duvar kağıdını yapalı 1 ay oldu ama onun bile hala kokusu çıkmadı...
bulucaz inşallahhh teyzesi :)
mrb kızlar nasılsınız umarım herkesler ve bebıslerı cok cok ıyıdır.bız oğlusumla dun ıtıbarıyle ızne cıktık.erken ama rapor aldık bıraz daha evde rahat etmek ıcın.ama cok ısımız var ütübebegın camasırları yıkandı valla utuleyemedım ıkı hafta olacak nerdeyse bı sıra gelmedı ızne cıkınca yaparım dıyodum sımdıde bı halsızım nedense..
dün yazmıstım ama cok cvp alamadım benım göğüs uclarım yok gıbı nerdeyse yalancı uc aldım ama gogsume tam oturmuyokı bu nasıl kullanıcam ben bebek emmıcek dıye cok korkuyorum pompamı alsam acaba ama ne marka alcam bılen kullanan varmı elektırıklıler daha ıyı dıyolardı ama ...
günaydin canim ,
biz iyiyiz sen ? diş ağrın için soguk tampon uygulayabilirsin oldukça fayda ediyor , benimde 20 lik dişimle problemim var
Gunaydin kizlar.bebisin odasini yapmayan varsa fazla gec kalmasinlar.nerdeyse 1 ay olacak hala kokusu cikmiyor odanin.dogana kadar anca cikacak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?