2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kızlar kapı süsümüz nasıl???daha çok resim var size göstermek istiyorum ama telefonum hata veriyo yüklemiyo okadar resimden sadece bunu ekledi((( artık evde üşenmessem bilgisayara yükler öyle paylaşırım sizlerle...gerçi odası hazır olunca toplu koyarım diyorum bakalım artık...herşeyleri hazır bide yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görsek hayırlısıyla..

Günaydın canım:)Kapı süsü harika bayıldımmmm nerden kaça aldın?

Her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.
“Bugün güzel şeyler olacak” diye düşünün;
Bir de güzellik duası yapın:
“Allah’ım, bugün beni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştır.
Karşıma ya iyilik ve güzellik sunacağım biri çıksın
Ya da bana güzellik sunacak biri
Ya alayım, ya vereyim.”
Çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir.
Sonra da içinizde birikmiş olan güzellikleri taşıyın evinize, sunun sevdiklerinize…
Biliniz ki verdiklerinizden çok daha fazlasını alıp çıkacaksınız o sabah yuvanızdan.
Bugünün kazancınıza bereket, işlerinizde kolaylıklar getirmesi dileğiyle;
Sağlıklı olun Mutlu Olun, Sevgi ile kalın
Günaydın Günaydın Herkese

komşum günaydın...böle güzel şeyler yazıyosun her sabah enerji veriyosun bize çok saol...nasılsınız bakalım ?izne az kaldı dimi??sahilde kahvaltı sözümüz var onagöre :))

çok güzel canim güle güle kullanin :))

bizimn tosuncugumuzun ismi yok halen yaaa

dün akşam yazıcaktım tlf kıllık yaptı yazamadım...
canım bence hiç endişe etme hangi gün gidiceksen cık yola bişey olmaz Allah ın izni ile
ben valla otobüslerde dügünlerde geziyorum oynuyorum salıncaklarda sallanıyorum
dikkatli olduktan sonra bişey olmaz
git anneciğinde seni görsün tombik tombikkk bu günler bi daha geri gelmezz

çok sıkıcı bugun yaaa (
evet yaa neden böyleeee... ama inşallah ögleden sonra hava açarrr

Gunaydin kizlar.bebisin odasini yapmayan varsa fazla gec kalmasinlar.nerdeyse 1 ay olacak hala kokusu cikmiyor odanin.dogana kadar anca cikacak sanirim.

41 cm geçmiş cnm oh bayağı büyümüş tütütü maaaşallahhhh diyelim...

çok teşekkürler arkadaşlar

herkese günaydınnn.kahvaltımızı yaptık.kızım sağolsun acıkınca alarm kurulmuş gibi tekmeleri saydırmaya başlıyor

Selam kızçeleerrrrr ve mucizeleriiiiiii
Biz geldik enerji deposu kızçemle.Akşam beni çok korkuttu
Annem de biraz tatlıyı kaçırdım galiba,üzerine de dondurma
yiyince kızım 3 oda 1 salon göbüşüm var ya benim oradan oraya
tepikledi beni,hopladı,kaşındırdı çok garipti akşam.Annemlerden
gelip duş alınca rahatladı ve sustuKızlarrrr ben hergün
ona kavuşma heyecanıyla erkenden kalkıyorum hemen iş güç yapıp
gün geçsin diyorum.Ayyyyy DURU'mun minik giysilerini
ne kadar da zor kuruyor.Bizim sitede balkona çamaşır asmak yasak ev içinde
kurutmak zorundayım.Umarım doğurana kadar bu yıkama ütü işini bitiririm
Dualarınızı okuyorum ALLAH'ım kabul eylesinnnnn.Kahvaltı eşliğinde geçmişi
okuyayım ben.....

mrb kızlar nasılsınız umarım herkesler ve bebıslerı cok cok ıyıdır.bız oğlusumla dun ıtıbarıyle ızne cıktık.erken ama rapor aldık bıraz daha evde rahat etmek ıcın.ama cok ısımız var ütü bebegın camasırları yıkandı valla utuleyemedım ıkı hafta olacak nerdeyse bı sıra gelmedı ızne cıkınca yaparım dıyodum sımdıde bı halsızım nedense..

dün yazmıstım ama cok cvp alamadım benım göğüs uclarım yok gıbı nerdeyse yalancı uc aldım ama gogsume tam oturmuyokı bu nasıl kullanıcam ben bebek emmıcek dıye cok korkuyorum pompamı alsam acaba ama ne marka alcam bılen kullanan varmı elektırıklıler daha ıyı dıyolardı ama ...

çok güzel canim güle güle kullanin :))

bizimn tosuncugumuzun ismi yok halen yaaa
saol canım..ama artık bi isim bulun yoksa isimsiz sevicez bebişi :))

kızlar merhaba.bende 30haftalığım.Allahın izniyle kızım olacak.doktorum sürekli detaylı olarak inceliyor.çok şükür her şey yolunda.bebeğimin hareketlerini genellikle göğsümün altında hissediyorum.bazen sağ tarafım bazen sol tarafım şişiyor.genelde sol üst tarafımda küçük sert bişey var ama bebeğin başı mı ayakları mı kestiremiyorum.

ama kızıma 2 ay sonra kavuşacağım için çok heyecanlanıyorum...

slm cnm biz iiz çok şükür...ohh sen yıkama işini halletmişsin ne güzel ben daha başlamadım bile...hiç canını sıkma cnm iznede çıkmışın yavaş yavaş yaparsın...aç müziğini yada televizyon karşısına geç yavaş yavaş yap..

ben yazmıştım cnm sana bende aynı durumdayım ve silikon göğüs ucuda almadım napcamı bilmiyorum inşallah gerek kalmaz...bebek emerek çıkarır diyolar ama bilmiyorum...ben zaten göğüs pompası alıcam medela elektirikli kullandı yengem ve memnundu...philips aventte ii diye biliyorum...

Gunaydin kizlar.bebisin odasini yapmayan varsa fazla gec kalmasinlar.nerdeyse 1 ay olacak hala kokusu cikmiyor odanin.dogana kadar anca cikacak sanirim.

günaydın canımmm
benimki de perş. günü gelicek... koku olur evet ancak cıkar
ay ne güzelde kokar :)) yeni yeniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…