ağrımız hala devam ediyorsoğuk tampon derken buzmu koyuyorsun canım nasıl yapıyorsun
işyerindeyim şimdi 2. ağrı kesiciyide içtim bekliyorum ara ara bayılacak gibi oluyorumm yaa akşama deneyeyim geçmezse sağolcanımözel bi tercih yok canim , o an buzluktan elime gelen ilk fasulye bezelye et paketi hangisi ise onu :))))
ama varsa buzu poşete koyup bir beze sararak koyabilirsin yada sogul tamponlar oluyor jel kırık burkulma için kullaniliyor onlardanda olabilir , ben faydasini gördüm , birde karanfil yagi demişti bi arkadasim.
mrb kızlar nasılsınız umarım herkesler ve bebıslerı cok cok ıyıdır.bız oğlusumla dun ıtıbarıyle ızne cıktık.erken ama rapor aldık bıraz daha evde rahat etmek ıcın.ama cok ısımız var ütübebegın camasırları yıkandı valla utuleyemedım ıkı hafta olacak nerdeyse bı sıra gelmedı ızne cıkınca yaparım dıyodum sımdıde bı halsızım nedense..
dün yazmıstım ama cok cvp alamadım benım göğüs uclarım yok gıbı nerdeyse yalancı uc aldım ama gogsume tam oturmuyokı bu nasıl kullanıcam ben bebek emmıcek dıye cok korkuyorum pompamı alsam acaba ama ne marka alcam bılen kullanan varmı elektırıklıler daha ıyı dıyolardı ama ...
slm cnm biz iiz çok şükür...ohh sen yıkama işini halletmişsin ne güzel ben daha başlamadım bile...hiç canını sıkma cnm iznede çıkmışın yavaş yavaş yaparsın...aç müziğini yada televizyon karşısına geç yavaş yavaş yap..
ben yazmıştım cnm sana bende aynı durumdayım ve silikon göğüs ucuda almadım napcamı bilmiyorum inşallah gerek kalmaz...bebek emerek çıkarır diyolar ama bilmiyorum...ben zaten göğüs pompası alıcam medela elektirikli kullandı yengem ve memnundu...philips aventte ii diye biliyorum...
işyerindeyim şimdi 2. ağrı kesiciyide içtim bekliyorum ara ara bayılacak gibi oluyorumm yaa akşama deneyeyim geçmezse sağolcanım
bende bu markalardan bırını alıcam ıns benım bı tanıdıgımda emmemıstı bebek hemen pompayla vermıslerdı alınması gerek sanırım.tsk ederım cnm bol tepikli gunler dılıyorum bebısınle :)
hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona...(( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...
hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona...(( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...
slmmm güzel anneler ve kuzucukları..biz geldik oğluşumla işteyiz kahvaltı yaptık kıpır kıpırdık ama şimdi tık yok...benim tosunum benim gibi rahatına çok düşkün heralde tembelliğide seviyo anlaşılan...şükürler olsun 29.haftaya girdik sağsalim devamıda gelir inşallah...
bu arada suzan ve ksophie babalarınıza allah şifa versin ve bian önce sağlıklarına kavuşsunlar...
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık..bende çok heveslendim bi ara kapı süsü yapmak için ama işte zaten çok yoruluyorum eve gidince hemen yatıyorum ona vakit ayıramam yani..bende gidip hazır aldım :)))
canım yaa benim bu hafta 29.haftam ama doktorum bişey demedi hatta geçen gidişimizde bidahaki kontrolü 32.haftaya verdi yani haziranın ilk haftasına...yaa benim doktorum böle şeyleri atlıyomu ilgilenmiyomu anlamadım buda benim çok canımı sıkıyo((
benimde sol göğüs ucum yok gibi sağdaki idare eder yine...annemde senden çekeceğimiz var napcaz bilmiyorum dedi..acaba silikon göğüs ucu alalımmı şimdiden???
canım yaa bende ilk başlarda çok korku vardı ama şuanki halim çok rahat ..hayırlısı neyse hakkımda o olsun diyorum..hepsi bir doğum şekli neticede normal yada sezeryan farketmez yeterki ben ve bebeğim tehlikede olmayalım sağlığımız yerinde olsun...inşallah bu ruh halim doğuma kadar böle sürer:)))
maşallah canım hep böle iyi olsunlar güzel haberler versin yavrularımız bize :)))
komşum günaydın...böle güzel şeyler yazıyosun her sabah enerji veriyosun bize çok saol...nasılsınız bakalım ?izne az kaldı dimi??sahilde kahvaltı sözümüz var onagöre :))
hiç canını sıkma kuzucuğuna yazık bak o da üzülür, her hastaya doktorun yaklaşımı farklı olabilir belki sende gerek duymamıştır ama yakında başlarsınız nst'ye merak etme :)
günaydın canım benim.ne demek cnm enerjimiz moralimiz yüksek olsun her daim..
kahvaltı sözümü unutmadım cuma günü izne ayrılıyorum hayırlısıyla.
iyi olmaya çalışıyorum kuzum valla.sen nasılsın? akşam yemekten sonra bir sancı geldi bi kasılma ağlamaktan bi hal oldum.kendimi o kadar sıkmışım ve kasmışımki dişlerim kanamış.allahtan annem yanımdaydı yoksa yanlız olsam offff düşünmek bile istemiyorum
günaydın cancanlar,
havalar ısınıyor,göbüşler büyüyor,sıkıntı basıyor.Allah sabır,güç,kuvvet versin hepimize.
babaları hasta olan aarkadaşlar için dua ettim.Allah şifa versin.
canım göğüs ucu olmayanlar için bir alet var.niplette diye.internette bir araştır istersen.baya iyi gibi görünüyor.
yalnız son haftalarda kullanmaya çalış.göğüse dokunmak hormonlardan dolayı rahim kasılmasını tetikliyormuş.son haftalarda yaaparsan bir sıkıntı olmaz sanırım.
silikon göğüs ucu da işe yarayabilir tabi.
Philips Niplette TM - Ters göğüs ucu çözümü. Emzirme
haklsın galiba gerek görse sölerdi...ama bazı şeylerde burda okuduklarımdan sonra doktorumun benimle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum..zeten pekte tatmin etmiyor beni ama çok doktor değiştirdiğim için zor geliyor başka doktor aramak...
canim sen hangi dr gidiyodun ?
haklsın galiba gerek görse sölerdi...ama bazı şeylerde burda okuduklarımdan sonra doktorumun benimle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum..zeten pekte tatmin etmiyor beni ama çok doktor değiştirdiğim için zor geliyor başka doktor aramak...
canim sen hangi dr gidiyodun ?
nisa hastanesi derya hnm..evimede çok uzak bu hastane ama 2 arkadaşım burada doğum yaptılar..zaten onların yönlendirmesiyle gidiyorum..iyi hoş güleryüzlü ama benim sorularıma tatmin edici yanıtlar vermiyor ben daha açıklayıcı olmasını istiyorum..ilgili olsun istiyorum çokmu şey istiyorum acaba ??:=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?