2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yağmurdan kaçarken diye bir dizi var izliyor musunuz?? acayip eglenceli tam bir yaz dizisii canınız sıkılıyorsa ilk bölümden itibaren izlemenizi tavsiye ederim suanda 6. bölüme geldi halen cok eglenceli :124:
bide dizide bi bebek var cok şeker bişi ay bizim bebişlerimizde böyle tatlı olsun Allah ım noluuuuurrrr

bu arada ogluşum ilk defa sag tarafıma gectiii hep soldaydııı

ağrımız hala devam ediyor soğuk tampon derken buzmu koyuyorsun canım nasıl yapıyorsun

özel bi tercih yok canim , o an buzluktan elime gelen ilk fasulye bezelye et paketi hangisi ise onu :))))

ama varsa buzu poşete koyup bir beze sararak koyabilirsin yada sogul tamponlar oluyor jel kırık burkulma için kullaniliyor onlardanda olabilir , ben faydasini gördüm , birde karanfil yagi demişti bi arkadasim.

Babaları hasta olan canlarım ALLAH'ım acil şifalar versin sizlere
Rabbim uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin onlara,bize ve meleklerimize(amin)

işyerindeyim şimdi 2. ağrı kesiciyide içtim bekliyorum ara ara bayılacak gibi oluyorumm yaa akşama deneyeyim geçmezse sağolcanım

günaydın cancanlar,

havalar ısınıyor,göbüşler büyüyor,sıkıntı basıyor.Allah sabır,güç,kuvvet versin hepimize.

babaları hasta olan aarkadaşlar için dua ettim.Allah şifa versin.

canım göğüs ucu olmayanlar için bir alet var.niplette diye.internette bir araştır istersen.baya iyi gibi görünüyor.
yalnız son haftalarda kullanmaya çalış.göğüse dokunmak hormonlardan dolayı rahim kasılmasını tetikliyormuş.son haftalarda yaaparsan bir sıkıntı olmaz sanırım.

silikon göğüs ucu da işe yarayabilir tabi.

Philips Niplette TM - Ters göğüs ucu çözümü. Emzirme

bende bu markalardan bırını alıcam ıns benım bı tanıdıgımda emmemıstı bebek hemen pompayla vermıslerdı alınması gerek sanırım.tsk ederım cnm bol tepikli gunler dılıyorum bebısınle :)

işyerindeyim şimdi 2. ağrı kesiciyide içtim bekliyorum ara ara bayılacak gibi oluyorumm yaa akşama deneyeyim geçmezse sağolcanım

canım işyerindeysen pet şişe suyu dolaba at sogusun yada soguk su varsa onuda kullanabilirsin , zaten 2 dakika tutup 5 dakika bekliyosun , şimdi dene istersen hafifler , sanirim bu aylarda diş operasyonu yapmiyorlar , ama doktoruna sor yinede adrenalinsiz morfinler var hamilelere drlar onu kullaniyor , bu aylarda oluyorsa hiç bekleme git dr.a . hem agri cekmenin bi anlami yok bebegede huzursuzluk

hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona... (( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm ( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...

Canım sıkma canını çok normal bu yaşadıkların.Vucudunun ağırlık dengesi değişti,hormonların aktif .Unutkanlık,sakarlık bunlarsa hamileliğin yan etkilerinden.Bende gün içinde yaşadığım sakarlıkları anlatsam inan ben normalmişim dersin.

geçmiş olsun canım.birşey olmaz merak etme.ama yerler ıslakken saç kurutma makinesini eline alma dikkat et

sen bendeki sakarlıkları bir görsen.yaptıkça sinir oluyorum.kendime kızıyorum,söyleniyorm.eşim geliyor sesime kiminle konuşuyorsun diye.kendime kızıyorum şuna baksana ne yaptım diyorum.
vücut dengemiz değişiyormuş göbek büyüdükçe sakarlaşabiliyormuşuz.normalmiş bunlar.sıkma tatlı canını

günaydin canim ,

parkelerine bişey olmaz inşallah havalar ısındı sonucta , sana ve bebeğine bişey olmasin , ayrica Allah korusun kayip dusersin tek basinayken öle fazla sulu işlere girme .

kreplere gelince , bendede çok sakarlık oluyor , bardaklar tabaklar , yemekler zeytinler yerlerde sürünüyo :))) gebeliğin son haftalarinda bu tur refleks azalmalari ve sakarliklar oluşabiliyormuş bu çok normal , o yuzden sıkıntı etme , dökülen dökülsün senden önemlimi...

canım günaydın...geçmiş olsun bebeğim yaa Allahtan sana bişey olmamış takma kafana..halıların kurur etraf temizlenir yavaş yavaş eşinle yaparsın..yeterki sen üzme o tatlı canını ve oğluşumun adaşını :)))

hiç canını sıkma kuzucuğuna yazık bak o da üzülür, her hastaya doktorun yaklaşımı farklı olabilir belki sende gerek duymamıştır ama yakında başlarsınız nst'ye merak etme :)

komşum günaydın...böle güzel şeyler yazıyosun her sabah enerji veriyosun bize çok saol...nasılsınız bakalım ?izne az kaldı dimi??sahilde kahvaltı sözümüz var onagöre :))

günaydın canım benim.ne demek cnm enerjimiz moralimiz yüksek olsun her daim..
kahvaltı sözümü unutmadım cuma günü izne ayrılıyorum hayırlısıyla.
iyi olmaya çalışıyorum kuzum valla.sen nasılsın? akşam yemekten sonra bir sancı geldi bi kasılma ağlamaktan bi hal oldum.kendimi o kadar sıkmışım ve kasmışımki dişlerim kanamış.allahtan annem yanımdaydı yoksa yanlız olsam offff düşünmek bile istemiyorum

hiç canını sıkma kuzucuğuna yazık bak o da üzülür, her hastaya doktorun yaklaşımı farklı olabilir belki sende gerek duymamıştır ama yakında başlarsınız nst'ye merak etme :)

haklsın galiba gerek görse sölerdi...ama bazı şeylerde burda okuduklarımdan sonra doktorumun benimle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum..zeten pekte tatmin etmiyor beni ama çok doktor değiştirdiğim için zor geliyor başka doktor aramak...

ahh kıyamam kuzum yaa hayırdır böle kasılmalar olurmuymuş bu aylarda..doktoruna sordunmu ne diye??ağma yavrum yaa bak bebişimizde üzülüyor sonra...allaha emanet canım artık alışalım böle ağrılara

tatlım benim göğüs uçlarımda çökük.o ürürnü kullandım.göğüs uçlarım bayağı çıktı.ama son 3 ayda kullanılması önerilmiyor.çünkü ğöğüs uçlarının uyarılması erken doğumu tetikliyor.masaj yapıyorum çıkıyor.çamaşır giyince üzerine basılmış gibi oluyor.işte olmasam her dakika yapacağım masaj.malesef işteyim.

birde laninoh göğüs ucu çıkarıcı bir ürünü var.onu aldım.emzirmeden önce onu kullanmayı düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…