hayrlısı cnm ınsallah. ama bıde o var dımı erken dogum olurmukı dıyo herkez bende fazladan kalcak dıye korkyom ıcımde
cnm 900 950 bence pahalı ve keısnlıkle pusetlı kullanablcgn ılk 1 yas ıcın sonra puset cıkcak dger otrma koltugunu takabılcegn aynı zamanda yer kaplamayan haff bısı terch et. chiccoda boyle modeller yok dıye bılıyorm ben var ama 1000 uzerı ucuk fıyatla ben sundan aldm. fıyat uygun genelde butun markalar artık bu sekılde uretıyo ama fıyatları degısyo.
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
kafaya fena takmısdım bunu alcakdm adam sadec fıyat farkı var ınan dynce vazgecdm
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 81558045
Biz geldikk bugün biraz ağlak oldum babam hastaneye yattı ankarada ve ben yanına bile gidemiyorum destek olamıyorum aklım hep onda canımız cok sıkkın,siz hamişlerden babam için dua rica ediyorum ciddi bi operasyon geçirecek çünküBi arkadasımın babası da hasta sanırım raginda yanlış görmediysem Allah bütün hastalara şifa versin çok zor bu hassas dönemde yakınını kötü görmen kızlar biliyomusunz be artık kendi doğumumu hiç düşünmüyorum korkularım tamamen bitti başka şeylere üzülmekten sıkılmaktan doğumun aslında korkulcak değil mutlu edecek olduğunu kanıksamaya başladım bu sayede bu günümüze şükür diyelim hep Allah beterinden saklasın herkesi..Buarada az evvel tel de kuzenmle internetten sipariş aldık bebek arabası kuzenmn hediyesi şimdi ekliycem chicco lite way umarım doğru bi karar vermişimdir herkes bunu önerdi siz de bi bakarsanz sevnrm hoş iş işten geçti de..Eki Görüntüle 704276
Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....
haklsın galiba gerek görse sölerdi...ama bazı şeylerde burda okuduklarımdan sonra doktorumun benimle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum..zeten pekte tatmin etmiyor beni ama çok doktor değiştirdiğim için zor geliyor başka doktor aramak...
ahh kıyamam kuzum yaa hayırdır böle kasılmalar olurmuymuş bu aylarda..doktoruna sordunmu ne diye??ağma yavrum yaa bak bebişimizde üzülüyor sonra...allaha emanet canım artık alışalım böle ağrılara
Canım sıkma canını çok normal bu yaşadıkların.Vucudunun ağırlık dengesi değişti,hormonların aktif .Unutkanlık,sakarlık bunlarsa hamileliğin yan etkilerinden.Bende gün içinde yaşadığım sakarlıkları anlatsam inan ben normalmişim dersin.
nisa hastanesi derya hnm..evimede çok uzak bu hastane ama 2 arkadaşım burada doğum yaptılar..zaten onların yönlendirmesiyle gidiyorum..iyi hoş güleryüzlü ama benim sorularıma tatmin edici yanıtlar vermiyor ben daha açıklayıcı olmasını istiyorum..ilgili olsun istiyorum çokmu şey istiyorum acaba ??:=)))
çok şey istemiyosun canim , bende ilk basta çok tane dr değiştirdim , en son turkiye hastanesi figen hanima gitmeye başladim , tanidik bir anestezi doktorumuzun hastasıymış figen hnm ( epudral anestezi ile normla dogum yapmiş ) , gercekten gittiğime değiyo , benim doktorumda cok konusuyo :)) öle yap böle yap , süt içmem için bile kendi yöntemlerini paylaşti benle , güleryüzlü ve açıklayici ,
geçmiş olsun canım.birşey olmaz merak etme.ama yerler ıslakken saç kurutma makinesini eline alma dikkat et
sen bendeki sakarlıkları bir görsen.yaptıkça sinir oluyorum.kendime kızıyorum,söyleniyorm.eşim geliyor sesime kiminle konuşuyorsun diye.kendime kızıyorum şuna baksana ne yaptım diyorum.
vücut dengemiz değişiyormuş göbek büyüdükçe sakarlaşabiliyormuşuz.normalmiş bunlar.sıkma tatlı canını
Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....
günaydin canim ,
parkelerine bişey olmaz inşallah havalar ısındı sonucta , sana ve bebeğine bişey olmasin , ayrica Allah korusun kayip dusersin tek basinayken öle fazla sulu işlere girme .
kreplere gelince , bendede çok sakarlık oluyor , bardaklar tabaklar , yemekler zeytinler yerlerde sürünüyo :))) gebeliğin son haftalarinda bu tur refleks azalmalari ve sakarliklar oluşabiliyormuş bu çok normal , o yuzden sıkıntı etme , dökülen dökülsün senden önemlimi...
çok sağol canım ya evet normalde hiç yapmam böyle şeyler evlendiğimizden beri 3 yıldır hiç kırıp dökmedim şimdi bişeyler oluyo.. aynen bizim zeytinler de yerde :) yemek yaparken karıştırırken acaip anlamsız şekilde ocağa taşırmalar dökmeler falan..
canım günaydın...geçmiş olsun bebeğim yaa Allahtan sana bişey olmamış takma kafana..halıların kurur etraf temizlenir yavaş yavaş eşinle yaparsın..yeterki sen üzme o tatlı canını ve oğluşumun adaşını :)))
çok şey istemiyosun canim , bende ilk basta çok tane dr değiştirdim , en son turkiye hastanesi figen hanima gitmeye başladim , tanidik bir anestezi doktorumuzun hastasıymış figen hnm ( epudral anestezi ile normla dogum yapmiş ) , gercekten gittiğime değiyo , benim doktorumda cok konusuyo :)) öle yap böle yap , süt içmem için bile kendi yöntemlerini paylaşti benle , güleryüzlü ve açıklayici ,
bak işte benim doktorumunda ağzından cımbızla laf alıyoruz..eşimde bana kızıyo sen çok takıntılısın başka ne desin doktor diyo..ama konuştuğum herkesşnde doktorları sanki kendi yakınlarıymış gibi davranıyor...ben bişey soracağım zman aradığımda telefona bile çıkmıyor yardımcısı cevaplıyo hep..
ben evlenirken aldigim kahve fincanini kırdım pazar gunu8 sene üzerineeee , banane kırılırsa kırılsın boşverrrrrrrrrr
bak işte benim doktorumunda ağzından cımbızla laf alıyoruz..eşimde bana kızıyo sen çok takıntılısın başka ne desin doktor diyo..ama konuştuğum herkesşnde doktorları sanki kendi yakınlarıymış gibi davranıyor...ben bişey soracağım zman aradığımda telefona bile çıkmıyor yardımcısı cevaplıyo hep..
senin için ciddi problem teşkil ediyor ise bu durum değiştir bence , sonucta dogumunuda bu doktor yaptiricak , böyle negatif gidersen problem yaşarsin bence
bakalım beni neler bekliyo :)) kırılınca üzüleceğim şeyleri eşim toplayıp kaldırsın bari :)
haklsın galiba gerek görse sölerdi...ama bazı şeylerde burda okuduklarımdan sonra doktorumun benimle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum..zeten pekte tatmin etmiyor beni ama çok doktor değiştirdiğim için zor geliyor başka doktor aramak...
canim sen hangi dr gidiyodun ?
bizim dr da biraz ketum ağzından laf almak için uğraşıyoruz cinsiyetini bile hiç söylemedi biz ayrıntılı ultrasonu yapan dr'dan öğrendik boy ve kiloyu zaten ultrason kağıdını alınca kendimiz hesaplıyoruz ama yaşadığım yerde alternatif yok tek bayan kadın doğumcu bunormal doğum istediğim için erkeğe gidemedim zaten 1 özel hastane var orda da bi benim gittiğim dr bi de erkek dr var, devlet hastanesinde 5i de erkek
senin için ciddi problem teşkil ediyor ise bu durum değiştir bence , sonucta dogumunuda bu doktor yaptiricak , böyle negatif gidersen problem yaşarsin bence
çok çok büyük bi problem yok..zor da olsa soruyorum ve oda cevaplıyo işi nede olsa ... ama eşim bugün tamam dese evime yakın biyerde bi doktora giderim...eşim benden çok bıktı doktor değiştirmekten :)) bakalım yaa hayırlısı artık inş herşey istediğimiz gibi gider...
bizim dr da biraz ketum ağzından laf almak için uğraşıyoruz cinsiyetini bile hiç söylemedi biz ayrıntılı ultrasonu yapan dr'dan öğrendik boy ve kiloyu zaten ultrason kağıdını alınca kendimiz hesaplıyoruz ama yaşadığım yerde alternatif yok tek bayan kadın doğumcu bunormal doğum istediğim için erkeğe gidemedim zaten 1 özel hastane var orda da bi benim gittiğim dr bi de erkek dr var, devlet hastanesinde 5i de erkek
ben anlamiyorum zaten bu erkekler neden kadin dogum bölümü tercih eder
ben anlamiyorum zaten bu erkekler neden kadin dogum bölümü tercih eder
hahahhhhh koptum yaa ..ilahiii ne güzel dedin:))
ama kadınlardan daha ii yapıyolar bence işlerini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?