2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

etrafınızda ğegprego kullanan varmı hiç memnunlar mı

Allah babana şifa versin canım hiç üzülme dua et bebeişinle, baban inşallah torununu sağlam görebilmek için heyecanla daha çabuk iyileşecek

Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....

ohhh hadi bakalım hayırlı olsun...erken erken çıkıyosunuz izne...doğumdan sonra napcaksınız üzretsizmi kullanmayı düşünüyosun cnm...çünkü bu yasa çıkmazsa çok az kalıcaz bebeklerimizin yanında...allahım çıksın şu yasa artık nolurrrrrr

aranızda yada tanıdığınız peg prego araba ve oto koltuk kullanan varmı sevgili hamişler memnunlarmı nelerden şıkayetcıler

Bebeğinizin gelişi yaklaştıkça, vücudunuz sıkça doğum kasılmaları ve hareketleri yapıyor ve bunlar giderek artıyor.bu ve buna benzer kasılmalar sıklaşmadığı sürece korkma dedi.cuma günü zaten kontrolüm var kuzum.hepimiz allah emenat canım benim.

moral verdiğin için teşekkür ederim yalnız değilmişim :)) ben de o kadar çok sakarlık yaptım ki son zamanlarda zaten hormonlar kafayı yedi dayanamaz oldum iyice.. dün o sakarlıktan sonra akşama kadar durup durup ağladım mesela..

çok sağol canım valla içim biraz rahatladı paylaşınca

çok sağol canım ya evet normalde hiç yapmam böyle şeyler evlendiğimizden beri 3 yıldır hiç kırıp dökmedim şimdi bişeyler oluyo.. aynen bizim zeytinler de yerde :) yemek yaparken karıştırırken acaip anlamsız şekilde ocağa taşırmalar dökmeler falan..

ben evlenirken aldigim kahve fincanini kırdım pazar gunu 8 sene üzerineeee , banane kırılırsa kırılsın boşverrrrrrrrrr

teşekkür ederiz teyzesi :) Allah'tan halılar ıslanmadı bi de el halısı napardım o zaman bilemiyorum :)) artık komşudan o ekli hortumunu falan almicam gidip 20 metre mis gibi hortum alıcam annem gelince yıkasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…