günaydınlarrrrrrrrrrbız geldık paşam la guzel bır kahvaltımızı yaptıkk cok sukur moralımız ıyı darısı herkeslere ınsll
bır gun daha buyuduk cok sukurr
dün aksam hastaneye gıttıkk tabii gıtmeden ogrendıklerım benı sokee ettı anlatımm abımlerle esım aynı sırkette calıstıkları ıcın esımın benden once herseyden haber oluyorr ki esım dedı babanla konustuuuu evet dedım 9 da mıs amelıyatıı dusundu ole deyınce yoo dedı baban olmuyacakk amelıyat fılan ddıı ee dedım o zaman annen olucak dedı madem---saah annem bobrek agrısı ıle acıle gelmıss dr herbırseye bakmıslar eforde puruz cıkmıs ve sonucunda anjıo yapmıslar sukur az daralma varmı onu acmıslar aksam gıttık cok sukur iyiydii annem daha babam a kızmıskı kıza nıye soledın dıyee telaslanmıstır dıyeehayırlısııle bunuda atlatıkk sımdı eve donduler bakalım hayırlısıı ınsl rabbım sevdıklerımızın acısını gec gosterır yoksam onlarsı zhayatt bır hal olmyorr
hahahhhhh koptum yaa ..ilahiii ne güzel dedin:))
ama kadınlardan daha ii yapıyolar bence işlerini:))
doğru daha iyiler ama ne bileyim insan çekiniyor ister istemezbide devlette hepsi erkek olurmu yaaa , insanalr normal doktora gitmeye çekiniyoken erkek kadin dogumcu ya nasil gitcekler. Allah'im beni mecbur etmesin ama ben asla gitmemmmm
günaydınlarrrrrrrrrrbız geldık paşam la guzel bır kahvaltımızı yaptıkk cok sukur moralımız ıyı darısı herkeslere ınsll
dün aksam hastaneye gıttıkk tabii gıtmeden ogrendıklerım benı sokee ettı anlatımm abımlerle esım aynı sırkette calıstıkları ıcın esımın benden once herseyden haber oluyorr ki esım dedı babanla konustuuuu evet dedım 9 da mıs amelıyatıı dusundu ole deyınce yoo dedı baban olmuyacakk amelıyat fılan ddıı ee dedım o zaman annen olucak dedı madem---saah annem bobrek agrısı ıle acıle gelmıss dr herbırseye bakmıslar eforde puruz cıkmıs ve sonucunda anjıo yapmıslar sukur az daralma varmı onu acmıslar aksam gıttık cok sukur iyiydii annem daha babam a kızmıskı kıza nıye soledın dıyee telaslanmıstır dıyeehayırlısııle bunuda atlatıkk sımdı eve donduler bakalım hayırlısıı ınsl rabbım sevdıklerımızın acısını gec gosterır yoksam onlarsı zhayatt bır hal olmyorr
babası rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi yazarsınız inş.
hamilelerin duası kabul olurmuş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar babalarımız
Valla başka annelerinkinden gördüğüm kadarıyla aklımda kalan marka maxi cosi, tabi pahalı bildiğim kadarıyla.onun yenidoğan araba koltukları güzel görünüyo. bi de sıfır aydan 18 kiloya kadar filan olan araba koltukları var, mesela chicco da var başka bi kaç markada daha var ama onlarda güya yenidoğan için ama onlarda çukur gibi geldi bana, yinede fikir olsun bi bakmanızda fayda var. dediğim gibi bizim model twist olduğu için yenidoğan koltuğu kendinde vardı. kızımız büyüynce yeni araba koltuğu alacağımız zaman görmüştüm ben 0-18 kilo araba koltuklarını, o zaman acaba normal bi bebek arabası alsaydık yanında da bu koltuklardan mı alsaydık diye konuşmuştuk eşimle.ama dediğim gibi onlarda fazla çukur gibi ama normal yenidoğanlara göre daha uzun süre kullanılabilir.
sanırım ticari kaygıyla ya da maliyet sebebiyle bilemiyorum, yenidoğandan büyüynceye kadar oto koltuğu yok piyasada, bizimki şimdi yenidoğandan 25 kiloya kadar olan sunny babynin racer modeli.şimdi arabayla çok yolculuk yaptığımız için ve kızım arabada uyumayı sevdiği için yatış pozisyonu en çok bunda vardı o yüzden bunu tercih etmiştik. yatış pozisyonunun çok olma sebebi de yenidoğandan itibaren kullanılabilmesi içinmiş. öyle demişlerdi.
Babası hasta olan arkadaşlar için dua okudum Allah şifa versin inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz hemen paylaşın bizimle
Babalarınıza ve bütün hastalara allah acil şifalar versinn..Mutlu haberler beklioruz
Allah yardimciniz olsun , acil şifalar inşallah ,
Babaları hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun. Hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz, Allah tüm anne babalarımızı başımızdan, dualarını üzerimizden eksik etmesin.
Öncelikle babana geçmiş olsun canım. Tabii ki dua ederiz inşaallah Allahım anne babalarımıza sağlık versin, hastalara şifa versin. Aslında onlardan cana yakın değerli insanlar yoktur bu dünyada
Araba duyduğum kadariyle çok kullanışlı ve çoğu insan tavsiye ediyor bunu. Hayırlı olsun. Güle güle kullanmak nasip olsun canım
Babalarınıza geçmiş olsun temmuz annişleri
Karadayımız başladı onu izliyoruz siz napıyorsunuz...
slmmm güzel anneler ve kuzucukları..biz geldik oğluşumla işteyiz kahvaltı yaptık kıpır kıpırdık ama şimdi tık yok...benim tosunum benim gibi rahatına çok düşkün heralde tembelliğide seviyo anlaşılan...şükürler olsun 29.haftaya girdik sağsalim devamıda gelir inşallah...
bu arada suzan ve ksophie babalarınıza allah şifa versin ve bian önce sağlıklarına kavuşsunlar...
günaydin canimm ,
bizde geldik oğluşumla işe :) kahvaltimizi yaptik , ben oturuyorum o hopluyo şimdilik ,biraazdan uyur sanirim :)) bizde 29. hafta içindeyiz inşallah sonuna kadar böle gider erken dogum vs olmaz
Çok sağol canımmm umarım bian önce iyileşir tüm sevdiklerimz..
Eki Görüntüle 704615
kızlar kapı süsümüz nasıl???daha çok resim var size göstermek istiyorum ama telefonum hata veriyo yüklemiyo okadar resimden sadece bunu ekledi((( artık evde üşenmessem bilgisayara yükler öyle paylaşırım sizlerle...gerçi odası hazır olunca toplu koyarım diyorum bakalım artık...herşeyleri hazır bide yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görsek hayırlısıyla..
Çok güzel olmuş canım bence..
Babaları hasta olan canlarım ALLAH'ım acil şifalar versin sizlere
Rabbim uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin onlara,bize ve meleklerimize(amin)
Amin canım amin tüm sevdiklerimize inş. başa gelmeden bilinmiyo bu tarz seyler benim öyle kötü oldu ki hamileliğimn başlarında önce annem ameliyat oldu şimdi de babam daha kaldıramıyorum umarım hersey yoluna girer..
günaydın cancanlar,
havalar ısınıyor,göbüşler büyüyor,sıkıntı basıyor.Allah sabır,güç,kuvvet versin hepimize.
babaları hasta olan aarkadaşlar için dua ettim.Allah şifa versin.
canım göğüs ucu olmayanlar için bir alet var.niplette diye.internette bir araştır istersen.baya iyi gibi görünüyor.
yalnız son haftalarda kullanmaya çalış.göğüse dokunmak hormonlardan dolayı rahim kasılmasını tetikliyormuş.son haftalarda yaaparsan bir sıkıntı olmaz sanırım.
silikon göğüs ucu da işe yarayabilir tabi.
Philips Niplette TM - Ters göğüs ucu çözümü. Emzirme
Amin canım cok sağol,chicconun var diye biliyorum ben iyiymiş göğüs kalkanını aldım ben umarım işe yarar bir de ben lansinohun aldım göğüs pompasını hatta denedim baya işe yarıyo gibi tavsiye ederim..
hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona...(( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...
Canım hiç üzülme ya cana geliceğine mala gelsin demişler hem bu sakarlıklar hepimzde var hamişlikten o benm evde kumandalar su şişeleri hava da uçuyo aman napiim..
ben anlamiyorum zaten bu erkekler neden kadin dogum bölümü tercih eder
öyle deme .yıllarca ben de aynı fikirdeydim,ne meraklılar yahu diye ama büyük konuşmuşum.
gebelikten önce bir problemden dolayı doktor arayışına girdim .ilki erkek,2.ve 3. bayandı ve inan memnun kalmadım.eşim de erkek istemiyordu ama bayanlar daha bir hoyrat davranıyor bence.tabu olmuştu artık bende doktor meselesi.en son bu erkek doktoru buldum.bir de benim istediğim alanda tekti .eşim de ikna oldu.çok şükürtatlı dilli,konuşkan.Allah bozmasın.
öyle deme .yıllarca ben de aynı fikirdeydim,ne meraklılar yahu diye ama büyük konuşmuşum.
gebelikten önce bir problemden dolayı doktor arayışına girdim .ilki erkek,2.ve 3. bayandı ve inan memnun kalmadım.eşim de erkek istemiyordu ama bayanlar daha bir hoyrat davranıyor bence.tabu olmuştu artık bende doktor meselesi.en son bu erkek doktoru buldum.bir de benim istediğim alanda tekti .eşim de ikna oldu.çok şükürtatlı dilli,konuşkan.Allah bozmasın.
evet haklisiniz tabiki , bu benim şahsi görüşüm :))) ben çok zorlanırım
mecbur kalmayayim inşallah :))
2. ağrı kesiciden sonra hafifledi şükür işyerimdeki birinin diş doktorunu aradım 1 e doğru geliyormuş çekiyormu diye soracağım çekerim derse öğleden sonra çektireceğim dayanamıyorum :18::18::18:canım işyerindeysen pet şişe suyu dolaba at sogusun yada soguk su varsa onuda kullanabilirsin , zaten 2 dakika tutup 5 dakika bekliyosun , şimdi dene istersen hafifler , sanirim bu aylarda diş operasyonu yapmiyorlar , ama doktoruna sor yinede adrenalinsiz morfinler var hamilelere drlar onu kullaniyor , bu aylarda oluyorsa hiç bekleme git dr.a . hem agri cekmenin bi anlami yok bebegede huzursuzluk
ohh ne güzel maşallah ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum aka kısmet artıkHerkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....
kıslar bizim ismimiz hala yokkız bebek isimleri tavsiyeleriniz var mı?
çok araştırdık kafam karıştı artık bir karar vermek gerek :)
bıs geldık moralımız bozukk hayılrısı ınsl az once babam aradı yozgat dan buraya gelmısler ve hastanedey mıs prostat sorunu vardı nasıl oldu ıse suanda amelıyata gırecekmıs aradı kızım sarj aletını getır dıye ??nerdeesınkı deıdm burda hast.dedı bırsey yok dedı ama bende esımı aradım hast.gıdıyorumdıye oda hayır dedı otobus ve suan olma z dedıaksam ben gelınce beraber gıderız dedı sonra bbamı aradım aksam gelecegız ne zaman ametlıyata gırecksındıye 1-2 st den dedımoralım cok bozuldu ve ben sordum o cvp ladı yoksa sundan geldık su nun ıcın amelıyat fılan demedıı annem korkmasın dıyordu arkadan sesı gelıyordu aramayada korkuyorum suandaa duada baska bırsey gelmıyor elımden sızde bırer ayetel kursı okursanız cok memnun kalırımm hayırlısı ne olursa olsun adı amelıyat olması benı cok korkutuyor esım de o yusden gıtme dedıı dua ıle ınsl kızlar babamın adı izzet..sımdıden sagolunn
Canım çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Beni annem babam yurt dışında olukları için bende de korku oluyor onlara bi şey olursa ne yapacam diyeBirazdan namaza kalkacam söz baban için ayatel kursu okurum. Sen çok düşünerek canını sıkma inşaallah amaliyet güzel geçecek
babası rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi yazarsınız inş.
hamilelerin duası kabul olurmuş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar babalarımız
ayyyyyyyyyy....
korkuyorum ben zaten doğum yapmaktan... her türlüsü korkunç gelmeye başladı... benim de kafamda hep şey var... nolucak ya çekerim sancıyı normal doğururum... annem doğurmuş da ölmüşmü diyorum... ama boşa sallıyorum tabi... içime bi sor ölüyorum korkudan... sezeryan olursa genel anestezi - cesaret edemem gibi geliyo... sezeryan sonrası o narkozu atmak için ızdırap çekmek istemiyorum... hayatımda tek bi ameliyat geçirdim onda da lokal anesteziyle anjiyo tarzı kapalı kalp ameliyatı oldum... çok kolaydı ameliyat hiç acı hissetmedim (suni çarpıntı dışında) ama öldüm kaldım diye de korkmadım... ameliyat sonrası da narkozu atabilmem için bolca yürüyüp idrara çıkmam gerekiyodu ki, ben bunu beceremedim ayağa kalktığım anda kusup fenalaştım... eminim sezeryanın bununla alakası yoktur ama yine de korkuyorum işte... epidural desen... normal veya sezeryan hiç farketmez epiduraldende korkuyorum... herşeyi duyucak olmam cesaretimi köreltiyo... ben stresten küt diye gidermişim gibi geliyo...
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
bu arada biz doktor teyzemizle konuştuk... bursaya giderbilirmişiz tabiki hiç korkulucak bişey yok dedi... cuma günü olan randevumuzu da öne çekti... yarın gel ben arada alırım seni gider gelirsin dedi... kısmet olursa doktor sonrası yolculuk başlar... ama anneannedeyken sizden uzak kalmıycam sanırım... çünkü dün babişkomuz bize ilk anneler günü hediyemizi aldı... çok çıtır son model bi androidimiz oldu... mutluyuz huzurluyuz yaşasın kocacıklarımız veeeeee meleklerimizzz
Babası hasta olan arkadaşlar için dua okudum Allah şifa versin inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz hemen paylaşın bizimle
Babalarınıza ve bütün hastalara allah acil şifalar versinn..Mutlu haberler beklioruz
hepnızden alah razı olsun amın ınsll mısafırım gelıyor acıl cıkmam gerekkk optukk sızı cok aksama donerım ısnllBabaları hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun. Hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz, Allah tüm anne babalarımızı başımızdan, dualarını üzerimizden eksik etmesin.
Amin canım cok sağol,chicconun var diye biliyorum ben iyiymiş göğüs kalkanını aldım ben umarım işe yarar bir de ben lansinohun aldım göğüs pompasını hatta denedim baya işe yarıyo gibi tavsiye ederim..
Allah babana şifa versin canım hiç üzülme dua et bebeişinle, baban inşallah torununu sağlam görebilmek için heyecanla daha çabuk iyileşecek
Evet bayandan jinekolog olmuyo bence de istisnalar hariç ama kimi ya cok kaba ya da sorumsuz erkekler daha bilinçli daha sorumluluk sahibi ve kibar nazik davranıyolar benm eski drum bayandı kibardı ama sorumsuzdu suanki erkek yeni türküdeki amcaya benziyo :) kızım fln diyo sürekli belki biraz utanırım ama daha güvende hissederim en azından ne bilim hem onlar bizi mi hatyrlıycak amaan :))
tatlım lansinohun göğüs pompasını bende aldı.doğumdan önce kullanılıyor mu.her gün mü kullanıyorsun
günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona...(( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...
kızım olursa eğer azra koymak ıstıyorum anlamı cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?