2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydınlarrrrrrrrrrbız geldık paşam la guzel bır kahvaltımızı yaptıkk cok sukur moralımız ıyı darısı herkeslere ınsll

bır gun daha buyuduk cok sukurr

dün aksam hastaneye gıttıkk tabii gıtmeden ogrendıklerım benı sokee ettı anlatımm abımlerle esım aynı sırkette calıstıkları ıcın esımın benden once herseyden haber oluyorr ki esım dedı babanla konustuuuu evet dedım 9 da mıs amelıyatıı dusundu ole deyınce yoo dedı baban olmuyacakk amelıyat fılan ddıı ee dedım o zaman annen olucak dedı madem---saah annem bobrek agrısı ıle acıle gelmıss dr herbırseye bakmıslar eforde puruz cıkmıs ve sonucunda anjıo yapmıslar sukur az daralma varmı onu acmıslar aksam gıttık cok sukur iyiydii annem daha babam a kızmıskı kıza nıye soledın dıyee telaslanmıstır dıyeehayırlısııle bunuda atlatıkk sımdı eve donduler bakalım hayırlısıı ınsl rabbım sevdıklerımızın acısını gec gosterıryoksam onlarsı zhayatt bır hal olmyorr

canım günaydın..tekrardan çok geçmiş olsun...allah onları başımızdan eksik etmesin..

hoş gelsin canim ,

çok geçmiş olsun canim , Rabbim acil şifalar versin nerde ihtiyaci olan varsa.

babası rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi yazarsınız inş.
hamilelerin duası kabul olurmuş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar babalarımız

Çok teşekkür ederim canım kendi adıma ayın 13 ü büyük gün o gün cok ihtiyacım olcak sizin dualarınıza dediğin gibi hamilelerin duaları kabul olur cünkü karnımızda günahsız bi canlı taşıyoruz onların hatrına Rabbim kabul eder,tekrar tesekkrler ameliyattan sağ salim cıksın burda bayram yapcam valla :)

Evet o pahalı ya gerek yok bence okadara ama chicco ve sunny baby racera bakcam canım cok teşekkür ederim verdiğin bilgi için alınca da paylaşırım tekrar sağol..

Babası hasta olan arkadaşlar için dua okudum Allah şifa versin inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz hemen paylaşın bizimle

Çok teşekkürler canım ağzına diline sağlık umarım iyi haberler veririm 13 ünde belli olcak hersey suan hastanede ama ameliyatı o gün olcak ve gercekten önemli bi ameliyat cıkar cıkmaz yazcam buraya tekrar sağol canım..

Babalarınıza ve bütün hastalara allah acil şifalar versinn..Mutlu haberler beklioruz

Amin canım teşekkürler,inşllh güzel haberler veririz burdan..

Allah yardimciniz olsun , acil şifalar inşallah ,

Amin tatlım cok ihtiyacım var yardıma gurbetteym bi de yanına da gidemyrm dr yasakladım aklım hep onda gece rüyama girdi canım babam

Çok sağol canım,amin..Aynen ben zaten hassas bi insanım bi de bu hamilelik dönemnde daha beter oldum gözümden yaş eksik değil su aralar telde zor tutuyorum kendimi kaybetme korkusu saıyo bian ya göremezsem daha fln diye ama inşllh hersey iyi olucak tekrar teşekkrler..

Çok teşekkür ederim canım amin dediğin gibi Allah annelerimizi babalarımızı basımızdan eksik etmesin ben yokluklarını düşünemiyorum..ben 2 dedemi de göremedim ama benm yavrum görsün bari eşimin babası yok ne bilim kötü oluyorum bazen en kıymetlilerim onlar benm,araba konusunda ben de öyle duyumlar aldım hep satış danışmanları bile bu şeklde tavsie etti aldık gitti artık umarım memnun kalırız çok teşekkr ederm canım aminn..

Babalarınıza geçmiş olsun temmuz annişleri

Karadayımız başladı onu izliyoruz siz napıyorsunuz...

Teşekkürler canım benimmm..

2. ağrı kesiciden sonra hafifledi şükür işyerimdeki birinin diş doktorunu aradım 1 e doğru geliyormuş çekiyormu diye soracağım çekerim derse öğleden sonra çektireceğim dayanamıyorum :18::18::18:
Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....
ohh ne güzel maşallah ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum aka kısmet artık

tekrar geçmiş olsun canım

tatlım lansinohun göğüs pompasını bende aldı.doğumdan önce kullanılıyor mu.her gün mü kullanıyorsun

Allah babana şifa versin canım hiç üzülme dua et bebeişinle, baban inşallah torununu sağlam görebilmek için heyecanla daha çabuk iyileşecek

Çok sağol canım hep dua ediyorum bebeğimn hatrına diyorum eğr vadesi gelmşsse elden gelen bişey olmaz ama umarım öyle değildir ve cok güzel gecer ameliyatı zaten bir ay sonra direk buraya gelcekler babam telefonda da bigün aynen böyle söyledi daha torunumu sevcem ben diye öpüp kokluycam diye karşılıklı ağlamıştık canım bnm ameliyat bile olmuycaktı doğumadn sonra olcaktı ama dr acil demiş öyle oldu işte

Geçmiş olsun tekrar canım neyse önemli bişey yokmuş Allahtan çok sevndim..

tatlım lansinohun göğüs pompasını bende aldı.doğumdan önce kullanılıyor mu.her gün mü kullanıyorsun

Ayy canım benim yaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi yok tatlım nerde süt yokki suan ben de meraktan denedim nasıl bişey diye ve inanamadım öyle bi vakumluyo ki göğsü ve göğüs ucunu da cıkarıyo o koyu yerle birlikte alıyo göğsünü baya rahat acıtmıyo da zaten sen de almışsın zaten iyi de yapmışsın bence güle güle kullan bol bol sütün olsun inş. :))

günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))

Selam kızlar biz geldik kızımlann

Geçmişe bakmadan daldım amanın 30 sayfa birden naptınız siz yawww kızlar amma konuşmuşunuz yaa gene maşallah sizee

Dün kontrolümüz vardıı teyzeleri kızımızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür kızım 1770 g olmuş gayet sağlıklı maşallah minnoşum ayaklarımın şiştiğini söyledim topuklarım ve bilekleri çok şişiyor dedim norma dedi ayağıma baktı orda bişi yok şişlik yani eger olsaydı problem olurmuş allaha şükür yok sorun ve bende 69 kg olmuşum :26::26::26::26::26::26::26::26::26: onada bişi demedi doktor amcamız raporunu yazalım dedi önce 3 hafta daha çalışabilir raporu verecek sonra izne çıkaracak inş haftaya çarşamba alıcam inş 3 haftalık çalışabilir raporumu mayıs sonuna kadar çalışıcam yani sonra iznimi alıcam nasip olursa

Dün canımı sıktılar gene akşam akşam kaynana uyuzu ya eşim diyo ki annesine anne 3 hafta sonra izne çıkacak zehra ona göre gel yazık çalıştı bu zamana kadar zaten gelde rahat etsin biraz diyoo kaynanada demişki izne çıktıktan sonra 2 hafta oraya gidecekmişim rahat edermişim yatıp kalkarmışım sonra kaynanalarla geri gelirmişim böyle demiş ya deli oldumm kızlarr o zaman zaten dahada ağırlaşacagım yerimden zor kalkacam belkii bir kere gittik mide bulantıdan duramadım gidene kadar 1,5 saatlik yol olsada kendi rahatını bozmamak içinmidir nedir anlamadım düşüncesiz yaa dedim ben rahat edemem babanın yanında felan yatamam dedim eşime bakalım doktor ne diyecek dedim izin vermez dimi doktorr :44::44::44::44::44: inş vermez de doktor izin vermedi derim yoksa ben gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecem yaaa

Son düzenleme:

günaydınnn sulu göz :)) işte bizim tek sorunumuz şu hormonlar ...ne hale getiriyo bizleri ..benimde bebeğimle ilgili bişeye baksam yada konuşsam hemen gözlerim doluyo :))

Canım boşver sinir olma sana bişey olmadan atlattığına göre bi dahaki sefere biraz daha dikkatli olursun olur biter. Hiç canını sıkmaa aammmaaan ben iyiyim nasıl olsa de geç. hiç unutamıyorum tabi ki unutamam izi de hala duruyo çünkü doğumuma iki hafta kala bi yılbaşı sabahıydı, demlği tam karnımın üstüne devirmiştim allahtan bişey olmadı soğukkanlı davranıp hemen karnımdan kaldırdım çıkardım üstümdekileri, acile gittik. pansuman filan yaptılar, cildiye doktoru iz kalmaz geçer demişti ama malesef 15 ay geçmesine rağman hala geçmedi izi, ama ben bile olsun kızıma da bana da bişey olmadı ya diyorum, daha sonra pür dikkat yapmıştım herşeyi acele etmeden aheste aheste :)

tünaydın güzel anneler...
kızımın taklalarıyla 10,30 da uyandım bişeyler atıştırdım hemencik... babamız ultrason çektirmek için hastaneye gitti... şimdi çıkmış hastaneden... bizde kahvaltıyı hazırladık babamızı bekliyoruz... çantamızı hazırladık anneanneye gidiyoruz inşallah... tabi öncesinde doktor teyzemize görünücez bi... kızımızı görüp öyle gidicez... kahvaltımızı yaptığımız gibi çıkmamız lazım ki; hemen hastaneye gidip feribota yetişebilelim... bizi özleyin kızlarr... öpüyoruz hepinizi...

Canım baban amaliyat olacakmış çok çok geçmiş olsun allahım sağlık şifalar versin tez zamanda dualarımızseninle tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…