tünaydın güzel anneler...
kızımın taklalarıyla 10,30 da uyandımbişeyler atıştırdım hemencik... babamız ultrason çektirmek için hastaneye gitti... şimdi çıkmış hastaneden... bizde kahvaltıyı hazırladık babamızı bekliyoruz... çantamızı hazırladık anneanneye gidiyoruz inşallah... tabi öncesinde doktor teyzemize görünücez bi... kızımızı görüp öyle gidicez... kahvaltımızı yaptığımız gibi çıkmamız lazım ki; hemen hastaneye gidip feribota yetişebilelim... bizi özleyin kızlarr... öpüyoruz hepinizi...
benim kızçemin adıda azra olucak teyzesi:)
günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
hadi hayırlı yolculuklar size dikkat edin kendinize...anneninde şimdiden anneler gününü kutlarız oğlumla :))kızçenede slmlar bizden :))
kızlarrrr bugün benim minnak kızımı görmeye gittik :) ilk defa yüzünü ağzını burnunu net gördüm annesinin birtanesi :)))
1531 gr 36 cm dedi.fl 58.8 mm ben tam hesaplayamadım
normal doğum pozisyonuna dönmüş bir sıkıntı yok hamdolsun.darısı tüm hamişlerimize :))
Ayy canım benim yaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emiyok tatlım nerde süt yokki suan ben de meraktan denedim nasıl bişey diye ve inanamadım öyle bi vakumluyo ki göğsü ve göğüs ucunu da cıkarıyo o koyu yerle birlikte alıyo göğsünü baya rahat acıtmıyo da zaten sen de almışsın zaten iyi de yapmışsın bence güle güle kullan bol bol sütün olsun inş. :))
Sen DURU'm dedikçe ben bi heyecanlanıyorum ki sorma:) kızımın minik adaşı:)Selam kızçeleerrrrr ve mucizeleriiiiiii
Biz geldik enerji deposu kızçemle.Akşam beni çok korkuttu
Annem de biraz tatlıyı kaçırdım galiba,üzerine de dondurma
yiyince kızım 3 oda 1 salon göbüşüm var ya benim oradan oraya
tepikledi beni,hopladı,kaşındırdı çok garipti akşam.Annemlerden
gelip duş alınca rahatladı ve sustuKızlarrrr ben hergün
ona kavuşma heyecanıyla erkenden kalkıyorum hemen iş güç yapıp
gün geçsin diyorum.Ayyyyy DURU'mun minik giysilerini
ne kadar da zor kuruyor.Bizim sitede balkona çamaşır asmak yasak ev içinde
kurutmak zorundayım.Umarım doğurana kadar bu yıkama ütü işini bitiririm
Dualarınızı okuyorum ALLAH'ım kabul eylesinnnnn.Kahvaltı eşliğinde geçmişi
okuyayım ben.....
günaydınlarrrrrrrrrrbız geldık paşam la guzel bır kahvaltımızı yaptıkk cok sukur moralımız ıyı darısı herkeslere ınsll
bır gun daha buyuduk cok sukurr
dün aksam hastaneye gıttıkk tabii gıtmeden ogrendıklerım benı sokee ettı anlatımm abımlerle esım aynı sırkette calıstıkları ıcın esımın benden once herseyden haber oluyorr ki esım dedı babanla konustuuuu evet dedım 9 da mıs amelıyatıı dusundu ole deyınce yoo dedı baban olmuyacakk amelıyat fılan ddıı ee dedım o zaman annen olucak dedı madem---saah annem bobrek agrısı ıle acıle gelmıss dr herbırseye bakmıslar eforde puruz cıkmıs ve sonucunda anjıo yapmıslar sukur az daralma varmı onu acmıslar aksam gıttık cok sukur iyiydii annem daha babam a kızmıskı kıza nıye soledın dıyee telaslanmıstır dıyeehayırlısııle bunuda atlatıkk sımdı eve donduler bakalım hayırlısıı ınsl rabbım sevdıklerımızın acısını gec gosterır yoksam onlarsı zhayatt bır hal olmyorr
bizimde sularımız kesik ve yarına kadar böleslm kızlar ve minnoşlarıııı
herkes iyidir umarım
cumadan beri giremedim malum sınav vardı evede dün akşam geldik daha kv.de kaldık bir gece:100:
aklım hep sizdeydi maşallah 100 sayfayıda geçmişsiniz insan biraz insaflı olur nası olucam ben o kadar sohbeti
neyse sınavı hiç sormayın sallamasyonun sınırlarını zorladım diyebilirim
bugün öğleden sonra kızımın karyolası gelicek yerini hazırladık kocişle az önce onu yolcu ettim
evi toparladım şöle bi süpürdüm üstünden,geldim hemen valla
sularımızda kesilditaaaa yarın akşam gelicekmiş, su deposu var ama niye açmıyo site yönetimi onuda anlamış değilim
bu aradaaa biz 33 haftalık olduk kızçemleeeee :119:.21: bravo bizeeeee
daha diyeceğim şeylerrvarda aklıma geldikçe yazarım artık nasılsa burdayım
hahhhahaahhhh ne asılması canım...aklımdan bile geçmedi sadece slm söle dedim... ayrıca benim yakışıklı oğluma kızmı yok hıh :)))teşekkür ederiiizzz.... ama kızıma asılmayınız lütfenn... hııhhh
kızlar dün bebeğimin eşyalarını ütüledi kv ve eşimin halaları.ama odasına yerleştirirken dolap içlerine bişey koymayacakmısın dediler.sizler dolap içine bişey serdiniz mi kaydırmaz koysam olurmu sizcbişeye yoksa diktirmek mi lazım
bizim dr da biraz ketum ağzından laf almak için uğraşıyoruz cinsiyetini bile hiç söylemedi biz ayrıntılı ultrasonu yapan dr'dan öğrendik boy ve kiloyu zaten ultrason kağıdını alınca kendimiz hesaplıyoruz ama yaşadığım yerde alternatif yok tek bayan kadın doğumcu bunormal doğum istediğim için erkeğe gidemedim zaten 1 özel hastane var orda da bi benim gittiğim dr bi de erkek dr var, devlet hastanesinde 5i de erkek
Bana da nedense erkek dr daha güvenilir geliyo başından beri doktor ararken kadınsa eledim:)) sanki kendim kadın değilim de. Üstelik ablam da doktor:)
günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
tünaydın güzel anneler...
kızımın taklalarıyla 10,30 da uyandımbişeyler atıştırdım hemencik... babamız ultrason çektirmek için hastaneye gitti... şimdi çıkmış hastaneden... bizde kahvaltıyı hazırladık babamızı bekliyoruz... çantamızı hazırladık anneanneye gidiyoruz inşallah... tabi öncesinde doktor teyzemize görünücez bi... kızımızı görüp öyle gidicez... kahvaltımızı yaptığımız gibi çıkmamız lazım ki; hemen hastaneye gidip feribota yetişebilelim... bizi özleyin kızlarr... öpüyoruz hepinizi...
aaa canlarım biz kızımızın ismine karar verdik gibi artık
'ECE' diye sesleniyoruz ve bayağıda alıştık bu isme
ayyy sabah noldu? saat 7 , benim kuduruk yine uyandırdı beni,
bende elimi koydum karnıma bacaklarını kollarınıı hissediyorum
nası güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin bu arada inş.
bi baktım o kadar arka arkaya hissediyorumki, pıt pıt pıt, edemedim duramadım saymaya başladım çok düzenli bide
1,2,3..10..15..20..40..50... oha artık dedim eşimi uyandırdım bu kadar nası düzenli hareket ediyo diyorum?
arada bi kolunu hissediyorum ama o pıt pıtlar devam ediyo ben bi yandan sayıyorum fln
sağa dönüyorum, sola dönüyorum yok durmuyo zilli
anaaammmm, ne safım yaaa, bu kızı hıçkırık tuttuuuu diye bi bağırdım
anca aklıma geldiama kocişle beni aldı bi gülmek
ilk defa hissettim hıçkırığını, burda siz hep diyodunuz halbuki, anlamam lazımdı, aklımada binbir türlü şey geldi ama
Selam kızlar biz geldik kızımlann
Geçmişe bakmadan daldım amanın 30 sayfa birden naptınız siz yawww kızlar amma konuşmuşunuz yaa gene maşallah sizee
Dün kontrolümüz vardıı teyzeleri kızımızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür kızım 1770 g olmuş gayet sağlıklı maşallahminnoşum ayaklarımın şiştiğini söyledim topuklarım ve bilekleri çok şişiyor dedim norma dedi ayağıma baktı orda bişi yok şişlik yani eger olsaydı problem olurmuş allaha şükür yok sorun ve bende 69 kg olmuşum :26::26::26::26::26::26::26::26::26: onada bişi demedi doktor amcamız raporunu yazalım dedi önce 3 hafta daha çalışabilir raporu verecek sonra izne çıkaracak inş haftaya çarşamba alıcam inş 3 haftalık çalışabilir raporumu mayıs sonuna kadar çalışıcam yani sonra iznimi alıcam nasip olursa
Dün canımı sıktılar gene akşam akşam kaynana uyuzu ya eşim diyo ki annesine anne 3 hafta sonra izne çıkacak zehra ona göre gel yazık çalıştı bu zamana kadar zaten gelde rahat etsin biraz diyoo kaynanada demişki izne çıktıktan sonra 2 hafta oraya gidecekmişim rahat edermişim yatıp kalkarmışım sonra kaynanalarla geri gelirmişim böyle demiş ya deli oldumm kızlarr o zaman zaten dahada ağırlaşacagım yerimden zor kalkacam belkii bir kere gittik mide bulantıdan duramadım gidene kadar 1,5 saatlik yol olsada kendi rahatını bozmamak içinmidir nedir anlamadım düşüncesiz yaa dedim ben rahat edemem babanın yanında felan yatamam dedim eşime bakalım doktor ne diyecek dedim izin vermez dimi doktorr :44::44::44::44::44: inş vermez de doktor izin vermedi derimyoksa ben gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?