2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hadi hayırlı yolculuklar size dikkat edin kendinize...anneninde şimdiden anneler gününü kutlarız oğlumla :))kızçenede slmlar bizden :))

Hehe ben anne olalı 15 ay oldu hala inanamıyorum, kızıma hala bazen diyorum sen benim kızımmısın şimdi ben senin annenmiyim diye

slm kızlar ve minnoşlarıııı
herkes iyidir umarım
cumadan beri giremedim malum sınav vardı evede dün akşam geldik daha kv.de kaldık bir gece:100:
aklım hep sizdeydi maşallah 100 sayfayıda geçmişsiniz insan biraz insaflı olur nası olucam ben o kadar sohbeti
neyse sınavı hiç sormayın sallamasyonun sınırlarını zorladım diyebilirim
bugün öğleden sonra kızımın karyolası gelicek yerini hazırladık kocişle az önce onu yolcu ettim
evi toparladım şöle bi süpürdüm üstünden,geldim hemen valla
sularımızda kesildi taaaa yarın akşam gelicekmiş, su deposu var ama niye açmıyo site yönetimi onuda anlamış değilim

bu aradaaa biz 33 haftalık olduk kızçemleeeee :119: .21: bravo bizeeeee
daha diyeceğim şeylerrvarda aklıma geldikçe yazarım artık nasılsa burdayım

aaa canlarım biz kızımızın ismine karar verdik gibi artık
'ECE' diye sesleniyoruz ve bayağıda alıştık bu isme
ayyy sabah noldu? saat 7 , benim kuduruk yine uyandırdı beni,
bende elimi koydum karnıma bacaklarını kollarınıı hissediyorum
nası güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin bu arada inş.
bi baktım o kadar arka arkaya hissediyorumki, pıt pıt pıt, edemedim duramadım saymaya başladım çok düzenli bide
1,2,3..10..15..20..40..50... oha artık dedim eşimi uyandırdım bu kadar nası düzenli hareket ediyo diyorum?
arada bi kolunu hissediyorum ama o pıt pıtlar devam ediyo ben bi yandan sayıyorum fln
sağa dönüyorum, sola dönüyorum yok durmuyo zilli
anaaammmm, ne safım yaaa, bu kızı hıçkırık tuttuuuu diye bi bağırdım
anca aklıma geldi ama kocişle beni aldı bi gülmek
ilk defa hissettim hıçkırığını, burda siz hep diyodunuz halbuki, anlamam lazımdı, aklımada binbir türlü şey geldi ama

maşallah bebeişine ben de yuarın gidiyorum beşte dua edin ne olur beğimin gerilemesi durmuş olsun birAZ toplanmış olsun

kızlar dün bebeğimin eşyalarını ütüledi kv ve eşimin halaları.ama odasına yerleştirirken dolap içlerine bişey koymayacakmısın dediler.sizler dolap içine bişey serdiniz mi kaydırmaz koysam olurmu sizcbişeye yoksa diktirmek mi lazım

Herkese iyi günler diliyorum.. poff patlıycam çok yedim galiba,e tabi bir buçuk saat boyunca kahvaltı yaparsan böle oluo..
Kızlar ya mayısta iki haziranda bir tane olmak üzere üç tane düğün var gidiceğim çok yakın arkadaşlarımız hemde benim hamileliğimi beklemişler:):) Kıyafet konusu çok problem ne yapıcam ben ya tabi ayakkabı da problem, topuklu giymek istiyorum ama giymiyim dimi??Elbiseyi de nerelere bakıcam hiç bilmiorum çok seçenek yok gibi,normal mağazalrda göğüs altı model bulabilsem aslında süper olur ama gezmek lazım biraz ve hiç gezesim yok,oyy çok zor durumdayım

tatlım aslında yanlış yazmışım.anlatmak istediğim göğüs ucu çıkarıcı bir zımpırtı.bisiklet kornasına benziyor.senin yazdığını da göğüs ucu çıkarıcı sandım.:)))))

Sen DURU'm dedikçe ben bi heyecanlanıyorum ki sorma:) kızımın minik adaşı:)

geçmiş olsun canım

bizimde sularımız kesik ve yarına kadar böle( bisürü stok yaptım bakalım nolcak...
teşekkür ederiiizzz.... ama kızıma asılmayınız lütfenn... hııhhh
hahhhahaahhhh ne asılması canım...aklımdan bile geçmedi sadece slm söle dedim... ayrıca benim yakışıklı oğluma kızmı yok hıh :)))
ayyy bize neler oluyo şimdiden başladık :)))

cnm annem sildikten sonra bişeyler yapıştıracakmış içine kağıt süslemeler varya onlarda olabilir ..kaydırmazda konulabilir..

selam annişler ve minikleri
biz doktordan geldik troid için gidiyorum
yarın aç karnına yine gitcek mişim
eşimde yok taaaa cuma gelcek
oğlumla yalnızız
zaten cuma da doktor teyzemize gitcez bakalım kızımı çok özledim
yarın 33. haftaya giriyoruz

Ben bu mesajı okurken bile gözlerim doldu valla.

gülerek gidin tatlım bizden de selam götür

Hıçkırığı çok tatlı oluyo. Ben uzun zamandır hissediyorum hem de günde 3 kere falan. Bazen üzülüyorum çok uzun sürüyo kızım hiç yorulmadın mı diyorum:))

maşallah kuzuna
hepsi böyle kv lerin.
istisnaları var ama bize denk gelmedi
takma kafana,dediğin gibi yap bvence.doktor izin vermedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…