- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
kızlar dün bebeğimin eşyalarını ütüledi kv ve eşimin halaları.ama odasına yerleştirirken dolap içlerine bişey koymayacakmısın dediler.sizler dolap içine bişey serdiniz mi kaydırmaz koysam olurmu sizcbişeye yoksa diktirmek mi lazım
Kızlar bi arkadaşım 7 aylıkken denize girdi istanbulda.allah korusun tabiki aynı şey olacak diil herşey allahtan ama anlatim sizede.Arkadaşım 7 aylıkken denize girdi 2 gün sonra çok kötü olduu için hastanye götürdüler ve malesef bebişini kaybetti girdiği denizden mikrop kapmış ve bebeğe zarar vermiş kızlar dikkatli olun yinede doktorunuza sorun tabii her hamile denize giriyo görüüyoru amöa yinede girmekten çok güneşlenmeye bakın bence az girip çok güneşlenelim bence.
olamaz bunu duydum ya şimdi ne yapsam bilemedim.ben de çok istiyordum 1-2 günlüğüne gitmeyi.şimdi korktum valla.ne yapsam ki.
Benim de tam sol gogsumun altinda ayni sey var ya nasil kasiniyo nasil kasiniyo anlatamam. Kalabalikta bile bazen elim gidiyo kasimak icin:) kizardi bi de, ama bikac kisi de varmis demek ki
canım her doğum şeklinde sıkıntı olma ihtimali var. benim arkadaşım normal doğum yaptı geçen ay. çok zor şeyler yaşadı. hem kendisi hem bebeği. hala daha sıkıntısını yaşıyor. bende normal doğum istiyorum ama en ufak bir risk bile var derse doktor düşünmeden sezeryanı kabul ederim. eğer sezeryan olursada epidural (spinal anestezi) olarak düşünürüm büyük ihtimalle. bu kadar zaman beklediğim bebeğimi ilk ben görmek isterimkısmet bakalım ne yaşıcaz :44:
maşallah bebeişine ben de yuarın gidiyorum beşte dua edin ne olur beğimin gerilemesi durmuş olsun birAZ toplanmış olsun
Herkese iyi günler diliyorum.. poff patlıycam çok yedim galiba,e tabi bir buçuk saat boyunca kahvaltı yaparsan böle oluo..
Kızlar ya mayısta iki haziranda bir tane olmak üzere üç tane düğün var gidiceğim çok yakın arkadaşlarımız hemde benim hamileliğimi beklemişler:):) Kıyafet konusu çok problem ne yapıcam ben ya tabi ayakkabı da problem, topuklu giymek istiyorum ama giymiyim dimi??Elbiseyi de nerelere bakıcam hiç bilmiorum çok seçenek yok gibi,normal mağazalrda göğüs altı model bulabilsem aslında süper olur ama gezmek lazım biraz ve hiç gezesim yok,oyy çok zor durumdayım
kızlar merhaba hepnıze artık geceler huzursuz uykular yarım. gece kackere kaltgmı sayamıyorm bıle o derce son aylarda napcam blmıorm bıde ben cogunza gore daha gerıde gebeliğim hafta olark. ben bunu sıddetli yasıyorm sanıyorm.
bugun babmız ızınlı asımız var saglk ocgna gdcez hava braz sernlesn dye beklıyorz arabnn ıcı yanyordr smdı.
aksamada sınema cafe filan sonra ev ve yatıs:)
bu arada bızden dua bekleyen herkeze dua ediyorum. benmde babamın bı problemi var ama konusmak ıstemıyorm. sizde bana dua edın.
çok güzel bi isim. bak ismini hiç sormamıştım ii oldu sölediğin...oğlumun arkadaşının ismini bilmemiz lazım...adlarıyla sağlıkla büyüsünler ..
bende hala inanamıyorummgünaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
maşallahhh kızcığınaaaaSelam kızlar biz geldik kızımlann
Geçmişe bakmadan daldım amanın 30 sayfa birden naptınız siz yawww kızlar amma konuşmuşunuz yaa gene maşallah sizee
Dün kontrolümüz vardıı teyzeleri kızımızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür kızım 1770 g olmuş gayet sağlıklı maşallahminnoşum ayaklarımın şiştiğini söyledim topuklarım ve bilekleri çok şişiyor dedim norma dedi ayağıma baktı orda bişi yok şişlik yani eger olsaydı problem olurmuş allaha şükür yok sorun ve bende 69 kg olmuşum :26::26::26::26::26::26::26::26::26: onada bişi demedi doktor amcamız raporunu yazalım dedi önce 3 hafta daha çalışabilir raporu verecek sonra izne çıkaracak inş haftaya çarşamba alıcam inş 3 haftalık çalışabilir raporumu mayıs sonuna kadar çalışıcam yani sonra iznimi alıcam nasip olursa
Dün canımı sıktılar gene akşam akşam kaynana uyuzu ya eşim diyo ki annesine anne 3 hafta sonra izne çıkacak zehra ona göre gel yazık çalıştı bu zamana kadar zaten gelde rahat etsin biraz diyoo kaynanada demişki izne çıktıktan sonra 2 hafta oraya gidecekmişim rahat edermişim yatıp kalkarmışım sonra kaynanalarla geri gelirmişim böyle demiş ya deli oldumm kızlarr o zaman zaten dahada ağırlaşacagım yerimden zor kalkacam belkii bir kere gittik mide bulantıdan duramadım gidene kadar 1,5 saatlik yol olsada kendi rahatını bozmamak içinmidir nedir anlamadım düşüncesiz yaa dedim ben rahat edemem babanın yanında felan yatamam dedim eşime bakalım doktor ne diyecek dedim izin vermez dimi doktorr :44::44::44::44::44: inş vermez de doktor izin vermedi derimyoksa ben gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecem yaaa
güle güle git güle güle gelltünaydın güzel anneler...
kızımın taklalarıyla 10,30 da uyandımbişeyler atıştırdım hemencik... babamız ultrason çektirmek için hastaneye gitti... şimdi çıkmış hastaneden... bizde kahvaltıyı hazırladık babamızı bekliyoruz... çantamızı hazırladık anneanneye gidiyoruz inşallah... tabi öncesinde doktor teyzemize görünücez bi... kızımızı görüp öyle gidicez... kahvaltımızı yaptığımız gibi çıkmamız lazım ki; hemen hastaneye gidip feribota yetişebilelim... bizi özleyin kızlarr... öpüyoruz hepinizi...
hayırlı sonuçlar gelir inşasllahhslm kızlar ve minnoşlarıııı
herkes iyidir umarım
cumadan beri giremedim malum sınav vardı evede dün akşam geldik daha kv.de kaldık bir gece:100:
aklım hep sizdeydi maşallah 100 sayfayıda geçmişsiniz insan biraz insaflı olur nası olucam ben o kadar sohbeti
neyse sınavı hiç sormayın sallamasyonun sınırlarını zorladım diyebilirim
bugün öğleden sonra kızımın karyolası gelicek yerini hazırladık kocişle az önce onu yolcu ettim
evi toparladım şöle bi süpürdüm üstünden,geldim hemen valla
sularımızda kesilditaaaa yarın akşam gelicekmiş, su deposu var ama niye açmıyo site yönetimi onuda anlamış değilim
bu aradaaa biz 33 haftalık olduk kızçemleeeee :119:.21: bravo bizeeeee
daha diyeceğim şeylerrvarda aklıma geldikçe yazarım artık nasılsa burdayım
kızlar dün bebeğimin eşyalarını ütüledi kv ve eşimin halaları.ama odasına yerleştirirken dolap içlerine bişey koymayacakmısın dediler.sizler dolap içine bişey serdiniz mi kaydırmaz koysam olurmu sizcbişeye yoksa diktirmek mi lazım
Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....
maşallah kuzuna
hepsi böyle kv lerin.
istisnaları var ama bize denk gelmedi
takma kafana,dediğin gibi yap bvence.doktor izin vermedi de
bende hala inanamıyorummhoş eşimle evli olduğumuza bile hala inanamıyorum ama neyssee
maşallahhh kızcığınaaaakoca kız olmuş.. bileklerdeki şişliğe bişi demememsine sevindim bugün benimde daha az gibisanki. kiloya zaten bişi demiyo doktorumuzz zaten çok sessiz sakin rapor veriyoormuş bak buna sevindim başka hastaneyle uğraştırmayacak sen 5 hafta yerine 3 hafta mı alacaksın doktormu vermedi senmi 3 hafta istedin..
gitmek istemiyorumdesen eşine kızarmı?? ben olsam sölerdimnasılsa annen yakınmış kaynanaya gerek bile yok bence çokmu kötüyüm ne
güle güle git güle güle gell
hayırlı sonuçlar gelir inşasllahh
anadolu yakasında buluşucaz inşallah ataşehir civarında olucaz... müsait olursan bekleriz mutlaka...
fazla kilo normal doğumu zorlaştırıyormuş canım. yediklerine dikkat edersin. sen yinede fazla yürüyüş yapma yorma kendini.
benim izne daha çok var canım yaahaziranda çıkıcam izne zaten 32. haftam mayıs sonu doluyor. sonrada yıllık iznimi kullanıcam o bitincede doğum iznimi başlatıcam inşallah. çok çok zorluyor artık çalışmak. bugün izin aldım geç geldim işe. bütün gün yattım çok iyi geldi. keşke iznime kadar hep böyle çalışsam
kızlar merhabalar,
dün doktor kortrolümüz vardı bebeğimi suyu düzelmiş Allaha çok şükür.çok bol bol değil ama haftasına göre sınırların içinde dedi.zaten suyu olmyan bebekaz hareket eder dedi benim bebişim maşallah hareketli.tekmeleyip duruyor sürekli.çok şükür yolunda herşeyimiz:)beşişimde 1650gr olmuş
Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğeBen öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum
Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?
biz geldik teyzelerrrr...
sabah 10,30 da bi çıktık evden daha yeni dönebildik...
bugün Acenu teyzeyle kahvaltı randevumuz vardı... çok keyifli bi görüşmeydi... ben çok memnun oldum şahsen... kahvaltımızı yaptıktan sonra babişko bizi aldı ve Acenu teyzeyle civile gittik... Acenu teyze tosununa ciciler aldı, bizde kızımız Ayliz'e... sonra biz babişkomuzla birlikte halama gittik... halamın bahçesinde biraz keyif yaptık... babişkomuz da arkadaşlarının yanına gitti... akşam da halısaha maçkı vardı 22-23 arasında... maç dönüşü bizi aldı haladan evimize geldik... ama çok özlemişim evimi... epey de yorulmuşuz... yarın da malum pazar bizim gezme günümüzşimdi tostumuzu yedik ve tıpış tıpış yatağımıza gidiyoruz... hepinize kocamannnn iyi geceler olsun...
günaydın ,
herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta dilerim.
haftasonu oğlumuzu gördük.maşallahı kuzuma.herşey yolunda çok şükür rabbime
bangbang
tavsiyen üzerine gitmeden ekşi elma yedim.tam olarak dönmese de profilden gördük kuzumun yüzünü.
2 porsiyon gerekli sanırım bizimkinin dönmesi için
ananesi bebek arabasını da aldı kuzumun.rabbim güle güle kullanmak nasip eder inşallah
haftasonu bahçedeydik.hava çok güzeldi ama sıcaktı azıcıkyorulduk çok,yürü yürü.
geçmişe bir göz atayım da geleyim.
canım yakın bir zamanda doğum izni mevsunu konuşucam iş yerimle. doğum izni 6 ay olmasada ben ocakta iş başı yapmak istiyorum. toplamda 7 ay izin kullanmış olucam. ücretsiz izinde kullanıcam yani. o zaman belli olucak benim düşündüğüm kadar düşünüp düşünmedikleri. özel sektörde pek hakka bakmıyorlar biliyorsun.bende baştan anlaşmak istiyorum. bakalım ne dicekler :44: inşallah tatlı tatlı anlaşırız
çok güzeldii :) bol bol yedik ve dedikodu yaptik
öyle deme .yıllarca ben de aynı fikirdeydim,ne meraklılar yahu diye ama büyük konuşmuşum.
gebelikten önce bir problemden dolayı doktor arayışına girdim .ilki erkek,2.ve 3. bayandı ve inan memnun kalmadım.eşim de erkek istemiyordu ama bayanlar daha bir hoyrat davranıyor bence.tabu olmuştu artık bende doktor meselesi.en son bu erkek doktoru buldum.bir de benim istediğim alanda tekti .eşim de ikna oldu.çok şükürtatlı dilli,konuşkan.Allah bozmasın.
ben de aylarca kadın doktor ve güzel bir hastane aradım ama ikisini bir arada bulamayınca yoğun tavsye üzerine erkek dr a gittim şimdilik süper iyi ya da kötü diyemem ama işler fena gitmiyor gibi ve dün rapor için kadın dr görünce iyiki erkek dr m dedim
evet haklisiniz tabiki , bu benim şahsi görüşüm :))) ben çok zorlanırım
mecbur kalmayayim inşallah :))
bir yerden sonra alışıyorsunuz eşiniz de alışıyor :))
hepnızden alah razı olsun amın ınsll mısafırım gelıyor acıl cıkmam gerekkk optukk sızı cok aksama donerım ısnll
canım geçmiş olsun allah şifa versin
biz kapitone yaptıracağız
Sen DURU'm dedikçe ben bi heyecanlanıyorum ki sorma:) kızımın minik adaşı:)
tünaydın güzel anneler...
kızımın taklalarıyla 10,30 da uyandımbişeyler atıştırdım hemencik... babamız ultrason çektirmek için hastaneye gitti... şimdi çıkmış hastaneden... bizde kahvaltıyı hazırladık babamızı bekliyoruz... çantamızı hazırladık anneanneye gidiyoruz inşallah... tabi öncesinde doktor teyzemize görünücez bi... kızımızı görüp öyle gidicez... kahvaltımızı yaptığımız gibi çıkmamız lazım ki; hemen hastaneye gidip feribota yetişebilelim... bizi özleyin kızlarr... öpüyoruz hepinizi...
anladım canım ben 5 hafta almak istiyorum vermezmi acaba ya :18::18::18:Sağol cnm büyümüş kızım çok şükürr minik tosbağam benim ooooEvt kendi dedi canım şimdi 30+5 haftalık haftaya çarşamba 3 haftalık çalışabilir raporumu alıcam sonra doğum iznimi yazacak kendi söyledi yanii allahtan şişliğe bişi demedi bende sevindim canım kilomada bişi demedi :26::26::26::26::26:
Eger doktor sorun olmaz derse felan ben diyecem zaten gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecemm annem yakın çok şükür gelir gider zatenn bencede gerek yok kv yeAma anlamadığım eşim diyo gel 3 hafta sonra bu halde çalıştı dinlenir diye o neden oraya çağırıyor eşimin öyle demesine rağman onu anlamadım ben düşüncesiz işteee
ne güzel maşallah bebeğine.kızlarrrr bugün benim minnak kızımı görmeye gittik :) ilk defa yüzünü ağzını burnunu net gördüm annesinin birtanesi :)))
1531 gr 36 cm dedi.fl 58.8 mm ben tam hesaplayamadım
normal doğum pozisyonuna dönmüş bir sıkıntı yok hamdolsun.darısı tüm hamişlerimize :))
baya aksilik olmuş ama neyse sağlık olsun canını sıkma.ben de malesef çok sakar bir insanım.hamilelikten değil genel olarak böyleyim neler neler geldi benim de başıma.hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona...(( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...
tam anlayamadım ama canım asıl rahatsız olan annenmiymiş?çok gçmiş olsun yenidengünaydınlarrrrrrrrrrbız geldık paşam la guzel bır kahvaltımızı yaptıkk cok sukur moralımız ıyı darısı herkeslere ınsll
bır gun daha buyuduk cok sukurr
dün aksam hastaneye gıttıkk tabii gıtmeden ogrendıklerım benı sokee ettı anlatımm abımlerle esım aynı sırkette calıstıkları ıcın esımın benden once herseyden haber oluyorr ki esım dedı babanla konustuuuu evet dedım 9 da mıs amelıyatıı dusundu ole deyınce yoo dedı baban olmuyacakk amelıyat fılan ddıı ee dedım o zaman annen olucak dedı madem---saah annem bobrek agrısı ıle acıle gelmıss dr herbırseye bakmıslar eforde puruz cıkmıs ve sonucunda anjıo yapmıslar sukur az daralma varmı onu acmıslar aksam gıttık cok sukur iyiydii annem daha babam a kızmıskı kıza nıye soledın dıyee telaslanmıstır dıyeehayırlısııle bunuda atlatıkk sımdı eve donduler bakalım hayırlısıı ınsl rabbım sevdıklerımızın acısını gec gosterır yoksam onlarsı zhayatt bır hal olmyorr
inşallah ameliyatı da güzel geçer herşey yoluna girer,dualarımız sizinle canım,sen de gönlünü ferah tut.Çok teşekkür ederim canım kendi adıma ayın 13 ü büyük gün o gün cok ihtiyacım olcak sizin dualarınıza dediğin gibi hamilelerin duaları kabul olur cünkü karnımızda günahsız bi canlı taşıyoruz onların hatrına Rabbim kabul eder,tekrar tesekkrler ameliyattan sağ salim cıksın burda bayram yapcam valla :)
Çok teşekkürler canım ağzına diline sağlık umarım iyi haberler veririm 13 ünde belli olcak hersey suan hastanede ama ameliyatı o gün olcak ve gercekten önemli bi ameliyat cıkar cıkmaz yazcam buraya tekrar sağol canım..
Amin tatlım cok ihtiyacım var yardıma gurbetteym bi de yanına da gidemyrm dr yasakladım aklım hep onda gece rüyama girdi canım babam
Çok teşekkür ederim canım amin dediğin gibi Allah annelerimizi babalarımızı basımızdan eksik etmesin ben yokluklarını düşünemiyorum..ben 2 dedemi de göremedim ama benm yavrum görsün bari eşimin babası yok ne bilim kötü oluyorum bazen en kıymetlilerim onlar benm,araba konusunda ben de öyle duyumlar aldım hep satış danışmanları bile bu şeklde tavsie etti aldık gitti artık umarım memnun kalırız çok teşekkr ederm canım aminn..
Teşekkürler canım benimmm..
Amin canım amin tüm sevdiklerimize inş. başa gelmeden bilinmiyo bu tarz seyler benim öyle kötü oldu ki hamileliğimn başlarında önce annem ameliyat oldu şimdi de babam daha kaldıramıyorum umarım hersey yoluna girer..
Canım hiç üzülme ya cana geliceğine mala gelsin demişler hem bu sakarlıklar hepimzde var hamişlikten o benm evde kumandalar su şişeleri hava da uçuyo aman napiim..
boşver canım gitme evinde daha rahat olursun.izinli olduktan sonra ne olacak.Selam kızlar biz geldik kızımlann
Geçmişe bakmadan daldım amanın 30 sayfa birden naptınız siz yawww kızlar amma konuşmuşunuz yaa gene maşallah sizee
Dün kontrolümüz vardıı teyzeleri kızımızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür kızım 1770 g olmuş gayet sağlıklı maşallahminnoşum ayaklarımın şiştiğini söyledim topuklarım ve bilekleri çok şişiyor dedim norma dedi ayağıma baktı orda bişi yok şişlik yani eger olsaydı problem olurmuş allaha şükür yok sorun ve bende 69 kg olmuşum :26::26::26::26::26::26::26::26::26: onada bişi demedi doktor amcamız raporunu yazalım dedi önce 3 hafta daha çalışabilir raporu verecek sonra izne çıkaracak inş haftaya çarşamba alıcam inş 3 haftalık çalışabilir raporumu mayıs sonuna kadar çalışıcam yani sonra iznimi alıcam nasip olursa
Dün canımı sıktılar gene akşam akşam kaynana uyuzu ya eşim diyo ki annesine anne 3 hafta sonra izne çıkacak zehra ona göre gel yazık çalıştı bu zamana kadar zaten gelde rahat etsin biraz diyoo kaynanada demişki izne çıktıktan sonra 2 hafta oraya gidecekmişim rahat edermişim yatıp kalkarmışım sonra kaynanalarla geri gelirmişim böyle demiş ya deli oldumm kızlarr o zaman zaten dahada ağırlaşacagım yerimden zor kalkacam belkii bir kere gittik mide bulantıdan duramadım gidene kadar 1,5 saatlik yol olsada kendi rahatını bozmamak içinmidir nedir anlamadım düşüncesiz yaa dedim ben rahat edemem babanın yanında felan yatamam dedim eşime bakalım doktor ne diyecek dedim izin vermez dimi doktorr :44::44::44::44::44: inş vermez de doktor izin vermedi derimyoksa ben gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecem yaaa
demek karar verdin canım iyi yolculuklar sana.tünaydın güzel anneler...
inşallah güzel şeyler duyarsın dua ederiz tabi iyi haberler bekliyoruz.maşallah bebeişine ben de yuarın gidiyorum beşte dua edin ne olur beğimin gerilemesi durmuş olsun birAZ toplanmış olsun
ben de taktım birşey olursa diye.bakalım gider miyim.artık mayo alma işini de erteledim.dediğin gibi bende de hep bikini var.giysen olur ama göbek çok komik durur.mecbur şimdi mayo giycez artık da sonrasında da ben bikiniye devam ederim valla.benim bir kızım var.eşim şakasına diyordu anne oldun hala bikinilerle geziyorsun diye.şimdi ikinci anne olcam yine giycem diyorum.tabi bu sefer göbek falan çıkarsa selülit kalırsa giyemem.inşallah olmaz ya kötü olurum ben o zamancanım bunu deme yasuanda ıcıme cok kusku dustu sanırım bu gıdısle gremıcem ben denıze fılan.
canm bencede en mantıklısı hamile mayoları cok pahalı. bende de akslk hc mayo yok hep bıkını koca gobekle gymcm dıye btane alcam sonrda gyrm anne oldm artk dımı
kızlar merhaba hepnıze artık geceler huzursuz uykular yarım. gece kackere kaltgmı sayamıyorm bıle o derce son aylarda napcam blmıorm bıde ben cogunza gore daha gerıde gebeliğim hafta olark. ben bunu sıddetli yasıyorm sanıyorm.
bugun babmız ızınlı asımız var saglk ocgna gdcez hava braz sernlesn dye beklıyorz arabnn ıcı yanyordr smdı.
aksamada sınema cafe filan sonra ev ve yatıs:)
bu arada bızden dua bekleyen herkeze dua ediyorum. benmde babamın bı problemi var ama konusmak ıstemıyorm. sizde bana dua edın.
ben anlamiyorum zaten bu erkekler neden kadin dogum bölümü tercih eder
al benden de o kadar!
hahahhhhh koptum yaa ..ilahiii ne güzel dedin:))
ama kadınlardan daha ii yapıyolar bence işlerini:))
valla işlerini daha iyi yapıyo olabilirler ama normal doğum esnasında da oram buram açıkken bi erkeğin bana "ıkın biraz daha az kaldı çıkıyo" demesi pek hoşuma gitmez :)))
Canım boşver sinir olma sana bişey olmadan atlattığına göre bi dahaki sefere biraz daha dikkatli olursun olur biter. Hiç canını sıkmaa aammmaaan ben iyiyim nasıl olsa de geç. hiç unutamıyorum tabi ki unutamam izi de hala duruyo çünküdoğumuma iki hafta kala bi yılbaşı sabahıydı, demlği tam karnımın üstüne devirmiştim allahtan bişey olmadı soğukkanlı davranıp hemen karnımdan kaldırdım çıkardım üstümdekileri, acile gittik. pansuman filan yaptılar, cildiye doktoru iz kalmaz geçer demişti ama malesef 15 ay geçmesine rağman hala geçmedi izi, ama ben bile olsun kızıma da bana da bişey olmadı ya diyorum, daha sonra pür dikkat yapmıştım herşeyi acele etmeden aheste aheste :)Eki Görüntüle 704748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?