2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim hep kapitoneden çekmece içi örtülerim.
kaydırmaz koyacağına hiç koyma çok da gerekli değil bence.
benimkileri de annem dikmişti evlenmeden,bana kalsa ...

canım bunu deme ya suanda ıcıme cok kusku dustu sanırım bu gıdısle gremıcem ben denıze fılan.

olamaz bunu duydum ya şimdi ne yapsam bilemedim.ben de çok istiyordum 1-2 günlüğüne gitmeyi.şimdi korktum valla.ne yapsam ki.

canm bencede en mantıklısı hamile mayoları cok pahalı. bende de akslk hc mayo yok hep bıkını koca gobekle gymcm dıye btane alcam sonrda gyrm anne oldm artk dımı

Benim de tam sol gogsumun altinda ayni sey var ya nasil kasiniyo nasil kasiniyo anlatamam. Kalabalikta bile bazen elim gidiyo kasimak icin:) kizardi bi de, ama bikac kisi de varmis demek ki

aynısı bende de var ttalım ya bazen kemık sızlaması gıbıde oluyor cok acı veryor.

kesinlikle sana katlyorm tatllım. bende en ufak bı rıskde sezeryanı kabul edebilrim. o ankı duurma baglı.

maşallah bebeişine ben de yuarın gidiyorum beşte dua edin ne olur beğimin gerilemesi durmuş olsun birAZ toplanmış olsun

canm ınsallah dualarım hep senın beebgınle. umarım guzel haberler almısızdır?

aynı dertten bende muzdaribim canm kuenım dugunu var. ve sanırım dolgu topuk gogusden asagısı bol uzun bı elbıse dusunucem. bakıcam baklm

kızlar merhaba hepnıze artık geceler huzursuz uykular yarım. gece kackere kaltgmı sayamıyorm bıle o derce son aylarda napcam blmıorm bıde ben cogunza gore daha gerıde gebeliğim hafta olark. ben bunu sıddetli yasıyorm sanıyorm.
bugun babmız ızınlı asımız var saglk ocgna gdcez hava braz sernlesn dye beklıyorz arabnn ıcı yanyordr smdı.
aksamada sınema cafe filan sonra ev ve yatıs:)
bu arada bızden dua bekleyen herkeze dua ediyorum. benmde babamın bı problemi var ama konusmak ıstemıyorm. sizde bana dua edın.

aynı dertten bende muzdaribim canm kuenım dugunu var. ve sanırım dolgu topuk gogusden asagısı bol uzun bı elbıse dusunucem. bakıcam baklm[/QUOTE]

Dolgu topuk hiç düşünmemiştim hiç giymedim daha önce ona da bakiim ama evet

yaz meleği canım allah şifa versin.

kızlar benim de kaynımın düğünü var benim doğum 3 temmuz gözükğyo onun düğünü 25 haziran ben kınasına falan gitmicem bi saatlik yol kaynanamın benim doğumu düşünüp ona göre tarih ayarlaması gerekmez miydi sezeryan olursa onn düğünden bi iki gün önce bebek doğmuş oacak

Allah nerde ihtiyaci olan var ise hepsine saglik , hayirli gecimler , huzur versin.

çok güzel bi isim. bak ismini hiç sormamıştım ii oldu sölediğin...oğlumun arkadaşının ismini bilmemiz lazım...adlarıyla sağlıkla büyüsünler ..

teşekkür ederiz cnm amin inşallah.sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah kuzucuklarımız

bende hala inanamıyorumm hoş eşimle evli olduğumuza bile hala inanamıyorum ama neyssee
maşallahhh kızcığınaaaa koca kız olmuş.. bileklerdeki şişliğe bişi demememsine sevindim bugün benimde daha az gibisanki. kiloya zaten bişi demiyo doktorumuzz zaten çok sessiz sakinrapor veriyoormuş bak buna sevindim başka hastaneyle uğraştırmayacak sen 5 hafta yerine 3 hafta mı alacaksın doktormu vermedi senmi 3 hafta istedin..
gitmek istemiyorumdesen eşine kızarmı?? ben olsam sölerdim nasılsa annen yakınmış kaynanaya gerek bile yok bence çokmu kötüyüm ne
güle güle git güle güle gell
hayırlı sonuçlar gelir inşasllahh

ben kapitone diktirdim çokta güzel oldular hem daha temiz oluyo toz felanda olmuyo hemde çok pahallı bişi deil ztn bence sende diktir derim

Canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin babacığının inşş... Sıkma sende canını

Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....

Ohh valla canım gözün aydın darısı başıma

maşallah kuzuna
hepsi böyle kv lerin.
istisnaları var ama bize denk gelmedi
takma kafana,dediğin gibi yap bvence.doktor izin vermedi de

Sağol cnm ahh sorma canım tahmıyom ama böyle saçma fikirlerle sinirlerimi bozmaya yetiyolar işteee

Sağol cnm büyümüş kızım çok şükürr minik tosbağam benim oooo Evt kendi dedi canım şimdi 30+5 haftalık haftaya çarşamba 3 haftalık çalışabilir raporumu alıcam sonra doğum iznimi yazacak kendi söyledi yanii allahtan şişliğe bişi demedi bende sevindim canım kilomada bişi demedi :26::26::26::26::26:

Eger doktor sorun olmaz derse felan ben diyecem zaten gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecemm annem yakın çok şükür gelir gider zatenn bencede gerek yok kv ye Ama anlamadığım eşim diyo gel 3 hafta sonra bu halde çalıştı dinlenir diye o neden oraya çağırıyor eşimin öyle demesine rağman onu anlamadım ben düşüncesiz işteee

anadolu yakasında buluşucaz inşallah ataşehir civarında olucaz... müsait olursan bekleriz mutlaka...

nasıl geçti nasıl geçti???

aa benim 32. haftam dün doldu dün çalışabilir izni aldım senin de benden 12 gün sonra galiba geç gidince sorun çıkıyormuş gibi duydum

şükür, gözün aydın canım

Aynen bende başkası yapınca bayılıyorum temizliğe Ben öncedende pek yapmazdım ama şimdi hiç yapamıyorum.Yapabilenlerede bravo ben az yorulsam nefes nefese kalıyorum

sen de bendensin :)) ben zaten elimi sürmüyorum bir süredir sağolsun istediğim gibi olmasa da cumadan cumaya geliyor

Kızlarrrr, çocuk odasına nasıl bir perde yaptırdınız yada yaptıracaksınız, ben beyaz zebra, kenarlarına da mavi keten fon yaptırayım diyorum ama tuhaf mı olur ?

ben de ortaya katlamalı tül yanına da iki renkli fon düşünüyorum altta karatma storum var zaten

oh oh ne güzel biz de kv yle temizlik işlerindeydik

bence çok çok güzel olmuş ellerine sağlık

ben 1,5 tane yemiştim yarısını da kocama verdim onun da göbişini görüntülersek işe yarasın diye pp
öncesinde de iki tatlı yemiştim, :)) neyse bir dahakine sen de bir tane daha yersin :)) inşaallah gerçekten de işe yarar

inş.. evet

çok güzeldii :) bol bol yedik ve dedikodu yaptik

ya kıskandım bir dahaki ne zaman??

Sen DURU'm dedikçe ben bi heyecanlanıyorum ki sorma:) kızımın minik adaşı:)

Ayyyy canım benimmmmm 1 hafta öndesiniz siz
Bakalım hangi DURU hanım önce gelecek
Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de.Benimkini yine hıçkırık tuttu
Arkadaşlarım Duru sabunları var al olnlardan
birer kurdela ile süsle dağıt diyorlar.Markete gidip Duru sabunlarına
bakıp bakıp gülüyorum
Ablamıza kocaman sevgilerrrrrrr

Bol bol hasret giderin anne kız
Özledik bile bizzzz:26::26::26::26:

anladım canım ben 5 hafta almak istiyorum vermezmi acaba ya :18::18::18:
eşini bırakmak istemiyordur belkim oğlunada hayır diyemiyordur. aman olmasa daha rahat edersin zaten iyiki düşüncesiz inşallah gelmez tabi gelince sana faydası olacaksa iş yaptırmayacaksa gelsin deli edecekse gerenk yok

Biz geldikk kızçemleeeee
Anne kız bugün pek bir hamaratız
Evimizi süpürüp sildik toz aldık.Yemek yaptık.Kızçemin giysilerinin
bir postasını ütüledik dolaplarına yerleştirdik.Ne kadar
zevkli minik minik giysileri ütülemek.Her kıyafette
ayrı hayal ayrı heyecan yaşadım.Kendi kendime konuştum
ama aslında eşimin de dediği gibi sen kendi kendine konuşmuyorsun ki:
İçindeki mucizenle konuşuyorsun....O zaman bir başka hal alıyorum
Ben de hala inanamıyorum bu kadar yol kat ettiğimize.....
Tekmelerini ne zaman hissederiz nasıldır diye düşünürken şimdi tepik ile
hıçkırığını bile ayırt edebiliyoruz..Allah'ım ne kadar büyüksün.Şükürler
olsun Rabbime....Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz....
Ve dileyen isteyen herkese Rabbim bu mucizeyi yaşatsın(amin)

kızlar slm yaklaşık bir 3 gündür uğrayamadım, sanırım arada da 20*20 sayfa okuyamadım bugün işler acayip yoğundu,

ala da bir sürü iş yapmam gerek ama yoruldum artık, öğle yemeği siparişim de gelmedi nedense yarı aç biçimde biran önce eve gitmek istiyorum,

ctesi kv temizlikçi abla hasta kocam ve ben evi toparlamaya çalıştık, hurçlar bazalar gardıroplar elden geçti fazlalıkları çok şükür kv ye kakalayabilik, kv hem işleri karıştırdı hem işe yaradı, temizlikçi abla yaka silkerek allah sana yardım etsin birşey bildiğinden deil dediğim olsun istediğinden işleri karıştırıyor dedi :) ama neyse ki şu var kv nin o gün epeyce yardımı oldu bize ona saygıma rttı yalan yok...ki annem usa de keyif yaparken ve böyle işleri kafasına takmazken onun o kadar benimle yorulması bence önemliydi..
neyse pazar günü kursum vardı akşama kadar, o yorgunlukla kursa gittim ama temizlikçi abla evdeydi..

kocam çok ağır grip oldu ve ctesi günü bana da bulaşırdı,

dün 32. haftadan 37. haftaya kadar çalışabilir izni almakla uğraştım kolay olsun diye eve yakın yarıözel hastaneye gittim salak kadın dr ve hemşiresi bir rapor yazamadılar hatta kadın ben yazarım ama doğum sonrası işine yaramaz gibi bir saçma cümle kurdu müdürüm mdr yardımcım ilçe görevlisi ve diğer tüm arkadaşalrım işin içinden çıkamadık , derken bu karışıklığın üzerine bir baktık ki rapora 10.06.2013e kaadar çalışır yazacaklarına 10 mayısa kadar çalışır yazmışlar bir daha hastaneye gittim bir daha düzeltmelerini bekledim falan sıkıntılıydı anlayacağınız vee bugün oldukça yoğun bir gündü, rutin işlerin yanına bir sürü ekstra iş çıktı..

aaa en önemlisi mobilyalarımız geldi ctesi günü ama henüz içlerini yerleştirmedik.. yıkanma ütülenme aşamasındalar :))

sizler nasılsınız? hayat nasıl?

ne güzel maşallah bebeğine.

baya aksilik olmuş ama neyse sağlık olsun canını sıkma.ben de malesef çok sakar bir insanım.hamilelikten değil genel olarak böyleyim neler neler geldi benim de başıma.
tam anlayamadım ama canım asıl rahatsız olan annenmiymiş?çok gçmiş olsun yeniden

inşallah ameliyatı da güzel geçer herşey yoluna girer,dualarımız sizinle canım,sen de gönlünü ferah tut.

boşver canım gitme evinde daha rahat olursun.izinli olduktan sonra ne olacak.

demek karar verdin canım iyi yolculuklar sana.
maşallah bebeişine ben de yuarın gidiyorum beşte dua edin ne olur beğimin gerilemesi durmuş olsun birAZ toplanmış olsun
inşallah güzel şeyler duyarsın dua ederiz tabi iyi haberler bekliyoruz.

ben de taktım birşey olursa diye.bakalım gider miyim.artık mayo alma işini de erteledim.dediğin gibi bende de hep bikini var.giysen olur ama göbek çok komik durur.mecbur şimdi mayo giycez artık da sonrasında da ben bikiniye devam ederim valla.benim bir kızım var.eşim şakasına diyordu anne oldun hala bikinilerle geziyorsun diye.şimdi ikinci anne olcam yine giycem diyorum.tabi bu sefer göbek falan çıkarsa selülit kalırsa giyemem.inşallah olmaz ya kötü olurum ben o zaman

tabiki dua ederiz baban için de.ben de babama çok düşkün biriyim böyle şeyler duyunca etkileniyorum gerçekten.allah onları başımızdan eksik etmesin

ayyy Allah korumuş büyük tehlike atlatmışsın bari bana da ders olsun yavaş hareket edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…