2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Verir herhalde canım senle ve bebekle alakalı sıkıntın yoksa bence verir

Bilmem artık eşinimi bırakmak istemiyor nedir çözemedim daha ayy evet olmasa daha rahat edicem valla ya rahat rahat evimde ne güzel inş gelmesin ama benide yanına çağırmasın yaaa :44::44::44::44: yardım eder herhaldee bu halimde kalkıp benmi yapim canımm yapmam kiiii

BU arada kızlar hani kimileri diyoya elimi karnıma koyunca ayaklarını felan hissediyom diye nasıl anlıyonuz onu yaa ben anlamıyom bi türlü her yerime dönüyor maşallah bide öğle yemeğinden beri göysümün altında bir ağrı var sanki biri bütün gücüyle bastırıyor gibi nedenini bilrn varmı yaaa nefes alırken acıyooo....

Son düzenleme:

Çok eğlenceli canım
Bizde bugün odasını düzenliyoruz o kadar heyecanlandım ki. oğlumu hayal ettim yatağının içinde çok duygulandımm

selam canımm
kıpırdak kızın korkuttu mu seni yine
çok nazlı olucak Duru melek çookk
bende oğluşumun kıyafetlerini yıkadım ütülemesi kaldı. gözümde büyüyor valla

merhaba anneler aranızda bebek arabası,puset veya ana kucağı alan var mı puset monte edilebilen modellerden düşünüyorum ama onlarda katlanınca çok kaba ve yer kaplıyor yani çok kararsızım

Avrupa yakasında ne taraftasın canım?

Aslında İstanbulda oturmuyorum blgn08 ama beylikdüzünde annem Güneşlide kayınvalidem var, ama doğumu İstanbulda yapmak istediğim için bu taraflarda bakıyorum. İki tane dr buldum ssvd yi destekleyen biri Bakırköy Çamlık Hastanesi Varujan Mağar biride Küçükköy Asya Sağlık Hakan Seven ikisi ile de randevum var. Küçükköy biraz ters kalıyo gerçi ama gidecem artık mecbuuuurrr :))) Son haftalarımda İstanbulda kalıcam. Önemli olan Dr a güvenebilmem, son ana kadar normali denemem, hemen pes edip bıçak altına yatırmaması. Ben o anda yalvarsamda sezeryene alın diye kritik bi durum yoksa o pes etmemeli Bi tavsiyen mi vardı merak ettim?

bangbang evinin bütün işini yapmışsın nerdeyse bravo valla, sen anlattıkça benim içime ferahlık geldi valla
bende aynı işleri yapmak için kayseriden annemin gelmesini bekliyorum mayıs sonu gibi gelir inş.
senin adınada sevindim gerçekten

selam canımm
kıpırdak kızın korkuttu mu seni yine
çok nazlı olucak Duru melek çookk
bende oğluşumun kıyafetlerini yıkadım ütülemesi kaldı. gözümde büyüyor valla

Hem de ne naz ne naz...Ben pek nazlı değilimdir ama
bakalım artıkÜtü çok zevkliydi.Ben kıyafetlerinin
hepsini yıkamayadım yıkadıklarımdan da kuruyanları ütüledim
Hayallere dalarken bitmişti ütümmm

merhaba anneler aranızda bebek arabası,puset veya ana kucağı alan var mı puset monte edilebilen modellerden düşünüyorum ama onlarda katlanınca çok kaba ve yer kaplıyor yani çok kararsızım

bende çok kararsizim , halen karar veremedik , hafta sonu johnson 'in modellerine baktim , halen karar veremedim ,

2 model arasindayim :

johnson 211
johnson 213 jogger travel

bende yikadim sadece ,

ütünün o zevkli dediğiniz anını yakalabilmek için beklemekteyim :)))

aa kızlar karyolayı gelip kurdular işte böle oldu
aynalı şifonyeri koridora çıkardım onun yerine koydum tepesindeki duvarıınada babamız cibinlik yapıcak

Eklentiler

• $P5070554.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÖZELLİKLE AMA SEN BENİ GÖRSEN AYDA BİR MUTFAK HALISINI YIKMAYA VERİYORUZ DEVAMLI ELİMDEN BİŞEY DÜŞÜYOR :)

merhaba cnm,bende avcılarda oturuyorum ama annem ve işyerim güneşlide olduğu için hastanemde burda.Güneşlide Araf hastanesinde Nesrin hoca var çok iyi bi doktordur kayınvaldene geldiğinde görüşmeni tavsiye ederim.

bu karyolanın içine nası bi yatak alıcam daha ona karar veremedim ama, kafam çok karışık gerçekten
siz ne aldınız viskolex mi? ortopedikmi? hangi marka?
banada fikir verin şekerleer yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…