valla işlerini daha iyi yapıyo olabilirler ama normal doğum esnasında da oram buram açıkken bi erkeğin bana "ıkın biraz daha az kaldı çıkıyo" demesi pek hoşuma gitmez :)))
DÜŞÜNCELERİME TERCÜMAN OLDU TEŞEKKÜR EDERİMMM
valla işlerini daha iyi yapıyo olabilirler ama normal doğum esnasında da oram buram açıkken bi erkeğin bana "ıkın biraz daha az kaldı çıkıyo" demesi pek hoşuma gitmez :)))
ay onu yanındaki hemşire der yaa :)) cuma günü doktorumuza naıslsınız dedik o da ne yapalım doğurtup duruyoruz artık diye cevap verdi, adamcağız bunu arık fabrikasyona bağlamış bence hiç taktığını sanmam öyle şeyleri.. ama ilk muayenelerimden birrinde kadının biri külotlu çorabını unutmuş giyinme kabininde o çorabı bir alışı bu ne deyişi vardı o görülmeye değerdi :))
bu arada yaz melekleri ve ksophie çok çok geçmiş olsun inşaallah babalarınız sağlıklarına kavuşurlar.. allah tüm hastalara sağlık versin..
anladım canım ben 5 hafta almak istiyorum vermezmi acaba ya :18::18::18:
eşini bırakmak istemiyordur belkim oğlunada hayır diyemiyordur. aman olmasa daha rahat edersin zaten iyiki düşüncesiz inşallah gelmeztabi gelince sana faydası olacaksa iş yaptırmayacaksa gelsin deli edecekse gerenk yok
DÜŞÜNCELERİME TERCÜMAN OLDU TEŞEKKÜR EDERİMMM
rica ederim aynı düşüncedeyiz :)))))))))))
Eki Görüntüle 704615
kızlar kapı süsümüz nasıl???daha çok resim var size göstermek istiyorum ama telefonum hata veriyo yüklemiyo okadar resimden sadece bunu ekledi((( artık evde üşenmessem bilgisayara yükler öyle paylaşırım sizlerle...gerçi odası hazır olunca toplu koyarım diyorum bakalım artık...herşeyleri hazır bide yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görsek hayırlısıyla..
Selam kızçeleerrrrr ve mucizeleriiiiiii
Biz geldik enerji deposu kızçemle.Akşam beni çok korkuttu
Annem de biraz tatlıyı kaçırdım galiba,üzerine de dondurma
yiyince kızım 3 oda 1 salon göbüşüm var ya benim oradan oraya
tepikledi beni,hopladı,kaşındırdı çok garipti akşam.Annemlerden
gelip duş alınca rahatladı ve sustuKızlarrrr ben hergün
ona kavuşma heyecanıyla erkenden kalkıyorum hemen iş güç yapıp
gün geçsin diyorum.Ayyyyy DURU'mun minik giysilerini
ne kadar da zor kuruyor.Bizim sitede balkona çamaşır asmak yasak ev içinde
kurutmak zorundayım.Umarım doğurana kadar bu yıkama ütü işini bitiririm
Dualarınızı okuyorum ALLAH'ım kabul eylesinnnnn.Kahvaltı eşliğinde geçmişi
okuyayım ben.....
O an gözüm hiçbişeyi görmez erkekmi, ıkın çıkacak, demiş kadınmı demiş
Avrupa yakasında ne taraftasın canım?
selam canımm
kıpırdak kızın korkuttu mu seni yine
çok nazlı olucak Duru melek çookk
bende oğluşumun kıyafetlerini yıkadım ütülemesi kaldı. gözümde büyüyor valla
Herkese günaydınnnn:) bugün iznim başladı özlemişim valla evde olmayı....
merhaba anneler aranızda bebek arabası,puset veya ana kucağı alan var mı puset monte edilebilen modellerden düşünüyorum ama onlarda katlanınca çok kaba ve yer kaplıyor yani çok kararsızım
Hem de ne naz ne naz...Ben pek nazlı değilimdir ama
bakalım artıkÜtü çok zevkliydi.Ben kıyafetlerinin
hepsini yıkamayadım yıkadıklarımdan da kuruyanları ütüledim
Hayallere dalarken bitmişti ütümmm
ay onu yanındaki hemşire der yaa :)) cuma günü doktorumuza naıslsınız dedik o da ne yapalım doğurtup duruyoruz artık diye cevap verdi, adamcağız bunu arık fabrikasyona bağlamış bence hiç taktığını sanmam öyle şeyleri.. ama ilk muayenelerimden birrinde kadının biri külotlu çorabını unutmuş giyinme kabininde o çorabı bir alışı bu ne deyişi vardı o görülmeye değerdi :))
bu arada yaz melekleri ve ksophie çok çok geçmiş olsun inşaallah babalarınız sağlıklarına kavuşurlar.. allah tüm hastalara sağlık versin..
onlara normal gelebilir ama biz her dakka doğurmuyoruz ki :)) demek kilotlu çorap unutmuş ha :))))))))) ayyy çok güldüm
hepinize günaydın kızlar.. geçmişi okumadan başıma gelenleri anlatayım: bizim sokaktaki altyapı çalışmaları yüzünden sürekli toz-kum içinde olan balkonları yıkamaya niyetlendim dün, komşudan hortum istedim rahat yıkayım diye. mutfak balkonunu yıkadım, salon balkonunu yıkarken aniden su kesildi, bi baktım ki hortum ek yerinden çıkmış ve sular salona...(( o kadar sinirlerim bozuldu ki... Allah'tan halılarım ıslanmadan çektim ama koltuk ve tv sehpamın altına doldu sular ( yerler parke ( üstelik kiracıyız (( eşimi aradım gelsin de temzileyelim diye, o da açmayınca oturdum sinirden ağladım :'(( bi taraftan da zar zor temizledim tabi. içime de sinmedi mobilyalar falan kabarır diye bi de saç kurutma makinası tuttum iki saat ( dua edin de bişey olmasın (
gelelim 2.sakarlığa... bu sabah da krep yapmak için hazırladığım hamuru heryere döktüm( üstüm, yer, halı, ocak vs rezil oldu... bugün de buna sinirim bozuldu.. eşim sakin ol diyo ama dayanamıyorum.. ilk defa bu kadar sakar oluyorum...
KESİNLİKLE YA KAPRİSLİ BAYANLAR DELİ EDİYOR BENİ İLK HAMİLE KALDIM ERKEK DOKTORA GİTTİM SURATSIZDI 6 HAFTLIK DEDİ SONRA KADINA GİTTİM BEBEK FELAN YOK DEDİ MANYAK YA TAHLİL VAR O YOK DİYOR ÖDÜM KOPTU. ELTİMİN KADINDI DOKTORU KIZIN ANASI AĞLADI ANLAYIŞSIZ. BEN MEMNUNUM ERKEK BENİMKİDE PAMUK GİBİ YA NAPALIM TIPTA AYIP OLMAZ :)hahahhhhh koptum yaa ..ilahiii ne güzel dedin:))
ama kadınlardan daha ii yapıyolar bence işlerini:))
İNŞALLAH İYİ HABERLERLE GELİRSİN CANIMmaşallah bebeişine ben de yuarın gidiyorum beşte dua edin ne olur beğimin gerilemesi durmuş olsun birAZ toplanmış olsun
Aslında İstanbulda oturmuyorum blgn08 ama beylikdüzünde annem Güneşlide kayınvalidem var, ama doğumu İstanbulda yapmak istediğim için bu taraflarda bakıyorum. İki tane dr buldum ssvd yi destekleyen biri Bakırköy Çamlık Hastanesi Varujan Mağar biride Küçükköy Asya Sağlık Hakan Seven ikisi ile de randevum var. Küçükköy biraz ters kalıyo gerçi ama gidecem artık mecbuuuurrr :))) Son haftalarımda İstanbulda kalıcam. Önemli olan Dr a güvenebilmem, son ana kadar normali denemem, hemen pes edip bıçak altına yatırmaması. Ben o anda yalvarsamda sezeryene alın diye kritik bi durum yoksa o pes etmemeliBi tavsiyen mi vardı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?