2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım lansinohun göğüs pompasını bende aldı.doğumdan önce kullanılıyor mu.her gün mü kullanıyorsun

Maşallah bebişine canım,sıkma canınııı kv ye gtmezsin olur biter hem sana gelmesi de kötü boşver sinirini bozardı belki Allah sana güç kuvvet versin de kimse ne gelsin ne gitsin daha rahat öyle hem eşin de destek olur sana..

Amin canım,valla ben de arada dediğin gibi oluyorum hala inanamıyorum benm 1 yıl denedikten sonra oldu cok beklemedim aslında ama okadar hazırdım ki hergün ağlıyodum şimdide mutluluktan ağlıyorum doğunca kimbilir napcaz orda beni dikerlerken ben ağlama krizine girerim heralde beni açık bırakıp teselliye gelirler başıma :) o yüzden kocişte girsin istiyorum doğuma..

Canım baban amaliyat olacakmış çok çok geçmiş olsun allahım sağlık şifalar versin tez zamanda dualarımızseninle tatlımm

Evet canım benim cok teşekkür ederim çok sağol tatlım Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın cok zor..

Bende onu düşünüyorum kaç gündür direk temas etsin istemiyorum mobilyaya şöyle kaymayan bişey olsa ama sade ve sık bişey yine görüntüyü bozmasın dolap şifonyer içi bile olsa güzel durmalı pimpirikli ksophie :)

Anladım canım benim :) lansinohun yine var aynen korna gibi komik bişey 15 tl :))

Canım cok sağol biz de senin babacığına dua ederiz merak etme üzme kendini Allah zor da olana yardım etsin ya

ben kapitone diktirdim çokta güzel oldular hem daha temiz oluyo toz felanda olmuyo hemde çok pahallı bişi deil ztn bence sende diktir derim

Kapitone ne tatlım ??Çok cahilim bu konularda :))

aa kızlar karyolayı gelip kurdular işte böle oldu
aynalı şifonyeri koridora çıkardım onun yerine koydum tepesindeki duvarıınada babamız cibinlik yapıcak

bu karyolanın içine nası bi yatak alıcam daha ona karar veremedim ama, kafam çok karışık gerçekten
siz ne aldınız viskolex mi? ortopedikmi? hangi marka?
banada fikir verin şekerleer yaf
ohhh çok güzel olmuşş güle güle kullansın bebeişş.. o yatak derdi bendede var nete dolaştım biraz ama sağlıklı bilgi yok ortapedikmi yarı ortapedikmi viscomu pamukmu pöffff
sol göğsüm benimde akıyor sarı sarı arada her zaman değil neden bilmiyorum ama

ayyy bi de o var dimi...

BENDE EVLENDİM TAM 1 sene sonra hamile kaldım evlendiğimizden beri çocuk istiyoduk olmuyodu sanki hergün ağlıyodum gizli gizli bi anda endiliğinden 1 sene sonra baktım hamileyim sanırım hala inanamıyorum :))

size iyi muhabbetler kızlar biz kaçar :)) babamız gelir birazdan yemek vs malum.. ama çok abartmayın muhabbeti geçmişi okumakta zorlanan arkadaşlarınızı düşünün :))

mısafırın m gıttı ardından arkadalar geldıı OKUDUK DUALARIMIZ INSLL ark.pıknık kararı aldık haftaya degıl dıger salıı benım muhım gunler gelmeden tabıı guselce bır pıknık yapacagız ınsll
sımdıe acıktıkı nasıl amcamız makarna ıstedı suyunu koyduk ocaga kaynasın bır gusel pısırıp yıyelımm benım hazaranda dogum yapıcak ark..bgn sancısı tutumus suanda 36 haftalık dunde vardıydı sancısıı kii bgnde olunca kostur kostur nts ye gıttı ve yalancı sncımıs sancısı sıfır!! cıkmıs hayırlısı bakalımm
öle ıste

canım günaydın..tekrardan çok geçmiş olsun...allah onları başımızdan eksik etmesin..
amın

hoş gelsin canim ,

çok geçmiş olsun canim , Rabbim acil şifalar versin nerde ihtiyaci olan varsa.
amın canımm ınsll
sagolasın cnm benımm

bende dusundum ama gerek yok dedım gerı yaaa bırsey sermedım yanıı sıldımkoydumm ölecee:13:
cok sukru cnm benım de dugunler sana agır elır yaa hel suslenmekk topuklu ayakkabı allah korusun ayagını fılan burkarsın mazallah vıncdan yaparsın halılylee ben olsam gıymesdım yanıı
geçmiş olsun canım
sagolasın cnm ebnım
yok sukr sıkmıyorum cnm benımm rabbım beterınden koruun sagolasınn

allah senıı aynen bırsuru utu gosumdedıı ama paşamlın corabına kadr hıcc bırı kalamdı utuledımmhyal ederekden ınsll ALLAH KUCAGMZA ALIP saglıkıca gıydırmeyı naısp etsın ınsl

annem mıs cnm sagolasınn

aynalı şifonyeri koridora çıkardım onun yerine koydum tepesindeki duvarıınada babamız cibinlik yapıcak
oo senn odan benımkınde kucuk muss endı adıma sevındım bende ayr alıcam cıbınlıgı ınsll

Özel sektör malesef ücretsiz izin bile istesen yok.. Bizimkilerde izin 6 aya çıksa dahi 4 ay sonra burdasın dediler yaa ve ben bu işyerinde 8 senedir çalışıyorum bide eve uzak bağlantı kurup bir problem çıkarsa yardım edecekmişim bizde mecburen 32.haftamızı doldurmamıza 1 hafta kalmasına rağmen sevinemiyoruz çalışabildiğim kadar çalışabilir raporu alacağım tekrar ben nasıl 2 aylık canımı bırakıp işe başlarım 1 günün bile önemi var benim için Allahım anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ve devlette çalışanlar kıymetini bilsin lütfen..

kızalr ben gunumle uyumlu oldugumu bu sekılde anlıyorum gunluk okuyormm ve ordakı bılgılerı goz onunden gecırıyorum ve yasadıklarımın aynı sı hemen heemennn yaaaaaademekkı dıyorum gunumle uyumluyum cok sukurrrrrrrrrrrrrrr

bebişimiz mışıl uyusun tatlı rüyaar görsün çok mutlu oldum beşik benim beşikten ben de odama koydurcam inşallah

İçimdeki Meleğime
Seni hissettğim günden beri ne saatler geçiyor,
ne de günler...
Demek insan böyle aşıkoluyormuş görmeden...
Kavuşmak istiyorum sana,dokunmak
koklamak istiyorum doyasıya...
Hergün ciciler alıyorum sana :)
Seviyorum, kokluyorum
içlerinde seni hayal ediyorum :)
o zaman daha çok özlüyorum seni <3 <3
Annemm ne seni anlatmaya
kelimeler yeter,
nede sana Doymaya ömrüm...
Bir bedende iki can taşıyorum,
Yarısı benim,yarısıda
Hiç görmeden Sevdiğimin...
Kübrama

çok güzelll

Son düzenleme:

Oğlumla mesaideyiz ohhh :) çok özlemişim mesaiye kalmayı gerçekten, hafiften zorluyor ama yine de olsun mutluyum :) en sevdiğim çalışma şekli bu sessiz sakin misss, birazdan müziğimi de açarım :) içerdeki canavar bugün hiç durmadı zaten tekme tokat dalıyo annesine :) çıkınca ilk iş ona öğreteceğim şey "annelere tekme atılmaz" :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…