kılıf içindeyken katlanabiliyor mu fotoğraflarda katlı hali kılıfsız gerçekten az yer kaplıyormuş
tatlım lansinohun göğüs pompasını bende aldı.doğumdan önce kullanılıyor mu.her gün mü kullanıyorsun
Selam kızlar biz geldik kızımlann
Geçmişe bakmadan daldım amanın 30 sayfa birden naptınız siz yawww kızlar amma konuşmuşunuz yaa gene maşallah sizee
Dün kontrolümüz vardıı teyzeleri kızımızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür kızım 1770 g olmuş gayet sağlıklı maşallahminnoşum ayaklarımın şiştiğini söyledim topuklarım ve bilekleri çok şişiyor dedim norma dedi ayağıma baktı orda bişi yok şişlik yani eger olsaydı problem olurmuş allaha şükür yok sorun ve bende 69 kg olmuşum :26::26::26::26::26::26::26::26::26: onada bişi demedi doktor amcamız raporunu yazalım dedi önce 3 hafta daha çalışabilir raporu verecek sonra izne çıkaracak inş haftaya çarşamba alıcam inş 3 haftalık çalışabilir raporumu mayıs sonuna kadar çalışıcam yani sonra iznimi alıcam nasip olursa
Dün canımı sıktılar gene akşam akşam kaynana uyuzu ya eşim diyo ki annesine anne 3 hafta sonra izne çıkacak zehra ona göre gel yazık çalıştı bu zamana kadar zaten gelde rahat etsin biraz diyoo kaynanada demişki izne çıktıktan sonra 2 hafta oraya gidecekmişim rahat edermişim yatıp kalkarmışım sonra kaynanalarla geri gelirmişim böyle demiş ya deli oldumm kızlarr o zaman zaten dahada ağırlaşacagım yerimden zor kalkacam belkii bir kere gittik mide bulantıdan duramadım gidene kadar 1,5 saatlik yol olsada kendi rahatını bozmamak içinmidir nedir anlamadım düşüncesiz yaa dedim ben rahat edemem babanın yanında felan yatamam dedim eşime bakalım doktor ne diyecek dedim izin vermez dimi doktorr :44::44::44::44::44: inş vermez de doktor izin vermedi derimyoksa ben gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecem yaaa
günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
Canım baban amaliyat olacakmış çok çok geçmiş olsun allahım sağlık şifalar versin tez zamanda dualarımızseninle tatlımm
kızlar dün bebeğimin eşyalarını ütüledi kv ve eşimin halaları.ama odasına yerleştirirken dolap içlerine bişey koymayacakmısın dediler.sizler dolap içine bişey serdiniz mi kaydırmaz koysam olurmu sizcbişeye yoksa diktirmek mi lazım
tatlım aslında yanlış yazmışım.anlatmak istediğim göğüs ucu çıkarıcı bir zımpırtı.bisiklet kornasına benziyor.senin yazdığını da göğüs ucu çıkarıcı sandım.:)))))
kızlar merhaba hepnıze artık geceler huzursuz uykular yarım. gece kackere kaltgmı sayamıyorm bıle o derce son aylarda napcam blmıorm bıde ben cogunza gore daha gerıde gebeliğim hafta olark. ben bunu sıddetli yasıyorm sanıyorm.
bugun babmız ızınlı asımız var saglk ocgna gdcez hava braz sernlesn dye beklıyorz arabnn ıcı yanyordr smdı.
aksamada sınema cafe filan sonra ev ve yatıs:)
bu arada bızden dua bekleyen herkeze dua ediyorum. benmde babamın bı problemi var ama konusmak ıstemıyorm. sizde bana dua edın.
ben kapitone diktirdim çokta güzel oldular hem daha temiz oluyo toz felanda olmuyo hemde çok pahallı bişi deil ztn bence sende diktir derim
ay onu yanındaki hemşire der yaa :)) cuma günü doktorumuza naıslsınız dedik o da ne yapalım doğurtup duruyoruz artık diye cevap verdi, adamcağız bunu arık fabrikasyona bağlamış bence hiç taktığını sanmam öyle şeyleri.. ama ilk muayenelerimden birrinde kadının biri külotlu çorabını unutmuş giyinme kabininde o çorabı bir alışı bu ne deyişi vardı o görülmeye değerdi :))
bu arada yaz melekleri ve ksophie çok çok geçmiş olsun inşaallah babalarınız sağlıklarına kavuşurlar.. allah tüm hastalara sağlık versin..
Bencede onlar alışmıştır ki ben yeni evliyim balayında havuzdan bi mikrop kapmıştım ve erkek doktora gttim öncesinde bayana gittim anlamadı zaten cekiştire çekiştire bi etti pis kadın neyse adam bana bildiğin arkadaş resmini açtı anatomisini anlattı ama niyeyse hiç utanmadım çünkü okadar profesyoneldiki yüz ifadesi bile gayet ciddi işine konsantreydi resmen ama eve gelince baya geyik yaptık ark. gitmiştik :))Sağol canım Allah bütün hastalara şifa versin dediğin gibi..
bu karyolanın içine nası bi yatak alıcam daha ona karar veremedim ama, kafam çok karışık gerçekten
siz ne aldınız viskolex mi? ortopedikmi? hangi marka?
banada fikir verin şekerleer yaf
Ben park yatağa da karyolaya da visko aldım işbirden canım..
benim gönlümde yatan araba 2000tl civarında çoook pahalı ona benzeyen hem hafif hem yer kaplamayan hem de puset monte edilebilen bir araba bulamadım daha pusetten vazgeçip tam yatan ana kucağıyla hafif baston tipi arabalara bakıcam herhalde
Bu arada sevgili anneler benim göğsüm arada bir akıyor sanki çamaşırım kirleniyor süt kanalları açılıyor ondan mı
Bende hafif baston aldım tatlım herkes onu öneriyo..çok pahalı bişey alma cocuğun bakalım rahat edicek mi yada binicek mi bilemiyoruz ki benim ark. oğlu hayatta bnmiyo arabaya..
aa kızlar karyolayı gelip kurdular işte böle oldu
aynalı şifonyeri koridora çıkardım onun yerine koydum tepesindeki duvarıınada babamız cibinlik yapıcak
ohhh çok güzel olmuşş güle güle kullansın bebeişş.. o yatak derdi bendede var nete dolaştım biraz ama sağlıklı bilgi yok ortapedikmi yarı ortapedikmi viscomu pamukmu pöffffbu karyolanın içine nası bi yatak alıcam daha ona karar veremedim ama, kafam çok karışık gerçekten
siz ne aldınız viskolex mi? ortopedikmi? hangi marka?
banada fikir verin şekerleer yaf
sol göğsüm benimde akıyor sarı sarı arada her zaman değil neden bilmiyorum amabenim gönlümde yatan araba 2000tl civarında çoook pahalı ona benzeyen hem hafif hem yer kaplamayan hem de puset monte edilebilen bir araba bulamadım daha pusetten vazgeçip tam yatan ana kucağıyla hafif baston tipi arabalara bakıcam herhalde
Bu arada sevgili anneler benim göğsüm arada bir akıyor sanki çamaşırım kirleniyor süt kanalları açılıyor ondan mı
eğer kırılana dökülene taktıysan, ''üf şimdi bi de bunları temizlicem diye uğraşcam'' diye sinir oluosan yine sinir olma çünkü 1 sene sonrası için şimdiden alıştırma yapmış olursun, kızıma kendisi yemeye alışsın diye çatal kaşık tabak veriyoruz, saolsun her kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra mutfağı elden geçiriyorum :) günde 2 kere mutfak süpürülüp siliniyo yani :) sen de bugün ufak bi alıştırma yapmışsın gibi düşün
benim kızçemin adıda azra olucak teyzesi:)
amıncanım günaydın..tekrardan çok geçmiş olsun...allah onları başımızdan eksik etmesin..
amın canımm ınsllhoş gelsin canim ,
çok geçmiş olsun canim , Rabbim acil şifalar versin nerde ihtiyaci olan varsa.
sagolasın cnm benımm2. ağrı kesiciden sonra hafifledi şükür işyerimdeki birinin diş doktorunu aradım 1 e doğru geliyormuş çekiyormu diye soracağım çekerim derse öğleden sonra çektireceğim dayanamıyorum :18::18::18:
ohh ne güzel maşallah ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum aka kısmet artık
tekrar geçmiş olsun canım
Çok sağol canım hep dua ediyorum bebeğimn hatrına diyorum eğr vadesi gelmşsse elden gelen bişey olmaz ama umarım öyle değildir ve cok güzel gecer ameliyatı zaten bir ay sonra direk buraya gelcekler babam telefonda da bigün aynen böyle söyledi daha torunumu sevcem ben diye öpüp kokluycam diye karşılıklı ağlamıştık canım bnm ameliyat bile olmuycaktı doğumadn sonra olcaktı ama dr acil demiş öyle oldu işte
Geçmiş olsun tekrar canım neyse önemli bişey yokmuş Allahtan çok sevndim..
cok sukur canım benım ya ALLAH betrınden korusun ınsllEvet bayandan jinekolog olmuyo bence de istisnalar hariç ama kimi ya cok kaba ya da sorumsuz erkekler daha bilinçli daha sorumluluk sahibi ve kibar nazik davranıyolar benm eski drum bayandı kibardı ama sorumsuzdu suanki erkek yeni türküdeki amcaya benziyo :) kızım fln diyo sürekli belki biraz utanırım ama daha güvende hissederim en azından ne bilim hem onlar bizi mi hatyrlıycak amaan :))
normall canım benım :)günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
ıns bol sıfa nasıp ı ılee:26:
ohh gozunn aydın cnm benımm haydı hayılrısı ınsllSelam kızlar biz geldik kızımlann
Geçmişe bakmadan daldım amanın 30 sayfa birden naptınız siz yawww kızlar amma konuşmuşunuz yaa gene maşallah sizee
Dün kontrolümüz vardıı teyzeleri kızımızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür kızım 1770 g olmuş gayet sağlıklı maşallahminnoşum ayaklarımın şiştiğini söyledim topuklarım ve bilekleri çok şişiyor dedim norma dedi ayağıma baktı orda bişi yok şişlik yani eger olsaydı problem olurmuş allaha şükür yok sorun ve bende 69 kg olmuşum :26::26::26::26::26::26::26::26::26: onada bişi demedi doktor amcamız raporunu yazalım dedi önce 3 hafta daha çalışabilir raporu verecek sonra izne çıkaracak inş haftaya çarşamba alıcam inş 3 haftalık çalışabilir raporumu mayıs sonuna kadar çalışıcam yani sonra iznimi alıcam nasip olursa
Dün canımı sıktılar gene akşam akşam kaynana uyuzu ya eşim diyo ki annesine anne 3 hafta sonra izne çıkacak zehra ona göre gel yazık çalıştı bu zamana kadar zaten gelde rahat etsin biraz diyoo kaynanada demişki izne çıktıktan sonra 2 hafta oraya gidecekmişim rahat edermişim yatıp kalkarmışım sonra kaynanalarla geri gelirmişim böyle demiş ya deli oldumm kızlarr o zaman zaten dahada ağırlaşacagım yerimden zor kalkacam belkii bir kere gittik mide bulantıdan duramadım gidene kadar 1,5 saatlik yol olsada kendi rahatını bozmamak içinmidir nedir anlamadım düşüncesiz yaa dedim ben rahat edemem babanın yanında felan yatamam dedim eşime bakalım doktor ne diyecek dedim izin vermez dimi doktorr :44::44::44::44::44: inş vermez de doktor izin vermedi derimyoksa ben gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecem yaaa dıger haftalaraaa ne zaman bırdahaı kontroll
saglıcaal gusel haberlerle gelın ınsl cnm benım guselce enerjı depola ınsll ozlerız tabıı oglusumla kıscenı de senıdeetünaydın güzel anneler...
kızımın taklalarıyla 10,30 da uyandımbişeyler atıştırdım hemencik... babamız ultrason çektirmek için hastaneye gitti... şimdi çıkmış hastaneden... bizde kahvaltıyı hazırladık babamızı bekliyoruz... çantamızı hazırladık anneanneye gidiyoruz inşallah... tabi öncesinde doktor teyzemize görünücez bi... kızımızı görüp öyle gidicez... kahvaltımızı yaptığımız gibi çıkmamız lazım ki; hemen hastaneye gidip feribota yetişebilelim... bizi özleyin kızlarr... öpüyoruz hepinizi...
ohh hos geldın cnm benım ınsl ıyı gecmıstır sınavın demek anne gıdecek burdann mayıs sonunda hayırlısı ınslll ohh ınsl dıger haftaları saglıcakal gormeyeeeeslm kızlar ve minnoşlarıııı
herkes iyidir umarım
cumadan beri giremedim malum sınav vardı evede dün akşam geldik daha kv.de kaldık bir gece:100:
aklım hep sizdeydi maşallah 100 sayfayıda geçmişsiniz insan biraz insaflı olur nası olucam ben o kadar sohbeti
neyse sınavı hiç sormayın sallamasyonun sınırlarını zorladım diyebilirim
bugün öğleden sonra kızımın karyolası gelicek yerini hazırladık kocişle az önce onu yolcu ettim
evi toparladım şöle bi süpürdüm üstünden,geldim hemen valla
sularımızda kesilditaaaa yarın akşam gelicekmiş, su deposu var ama niye açmıyo site yönetimi onuda anlamış değilim
bu aradaaa biz 33 haftalık olduk kızçemleeeee :119:.21: bravo bizeeeee
daha diyeceğim şeylerrvarda aklıma geldikçe yazarım artık nasılsa burdayım
allah seniiiaaa canlarım biz kızımızın ismine karar verdik gibi artık
'ECE' diye sesleniyoruz ve bayağıda alıştık bu isme
ayyy sabah noldu? saat 7 , benim kuduruk yine uyandırdı beni,
bende elimi koydum karnıma bacaklarını kollarınıı hissediyorum
nası güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin bu arada inş.
bi baktım o kadar arka arkaya hissediyorumki, pıt pıt pıt, edemedim duramadım saymaya başladım çok düzenli bide
1,2,3..10..15..20..40..50... oha artık dedim eşimi uyandırdım bu kadar nası düzenli hareket ediyo diyorum?
arada bi kolunu hissediyorum ama o pıt pıtlar devam ediyo ben bi yandan sayıyorum fln
sağa dönüyorum, sola dönüyorum yok durmuyo zilli
anaaammmm, ne safım yaaa, bu kızı hıçkırık tuttuuuu diye bi bağırdım
anca aklıma geldiama kocişle beni aldı bi gülmek
ilk defa hissettim hıçkırığını, burda siz hep diyodunuz halbuki, anlamam lazımdı, aklımada binbir türlü şey geldi amabenım paşamı gunde 2 kere tutututgu oluyor ılk seferrde bısde cok gulduk kocıslee ama sımdıkk alıstıkk da ben posısyon degırtırınce cok oluyor yatakda yada bırden su cıtıgmdee:26: 15-20 dk suruyor sayarak olmaz bende ılk saydıgımdaa 3 hafta once dıı 200 lerı gectıydıı sonra uyuya kalmısımm sonra hazıran topıgındekılere sordum hıckırık dedı dk tutu dedı 10-15 dk suruyor cogu kezzz
bende dusundum ama gerek yok dedım gerı yaaa bırsey sermedım yanıı sıldımkoydumm ölecee:13:kızlar dün bebeğimin eşyalarını ütüledi kv ve eşimin halaları.ama odasına yerleştirirken dolap içlerine bişey koymayacakmısın dediler.sizler dolap içine bişey serdiniz mi kaydırmaz koysam olurmu sizcbişeye yoksa diktirmek mi lazım
cok sukru cnm benım de dugunler sana agır elır yaa hel suslenmekk topuklu ayakkabı allah korusun ayagını fılan burkarsın mazallah vıncdan yaparsın halılylee ben olsam gıymesdım yanııHerkese iyi günler diliyorum.. poff patlıycam çok yedim galiba,e tabi bir buçuk saat boyunca kahvaltı yaparsan böle oluo..
Kızlar ya mayısta iki haziranda bir tane olmak üzere üç tane düğün var gidiceğim çok yakın arkadaşlarımız hemde benim hamileliğimi beklemişler:):) Kıyafet konusu çok problem ne yapıcam ben ya tabi ayakkabı da problem, topuklu giymek istiyorum ama giymiyim dimi??Elbiseyi de nerelere bakıcam hiç bilmiorum çok seçenek yok gibi,normal mağazalrda göğüs altı model bulabilsem aslında süper olur ama gezmek lazım biraz ve hiç gezesim yok,oyy çok zor durumdayım
sagolasın cnm ebnımgeçmiş olsun canım
yok sukr sıkmıyorum cnm benımm rabbım beterınden koruun sagolasınnCanım çok geçmiş olsun allah şifasını versin babacığının inşş... Sıkma sende canını
Ohh valla canım gözün aydın darısı başıma
Sağol cnm ahh sorma canım tahmıyom ama böyle saçma fikirlerle sinirlerimi bozmaya yetiyolar işteee
Sağol cnm büyümüş kızım çok şükürr minik tosbağam benim ooooEvt kendi dedi canım şimdi 30+5 haftalık haftaya çarşamba 3 haftalık çalışabilir raporumu alıcam sonra doğum iznimi yazacak kendi söyledi yanii allahtan şişliğe bişi demedi bende sevindim canım kilomada bişi demedi :26::26::26::26::26:
Eger doktor sorun olmaz derse felan ben diyecem zaten gitmek istemiyorum evimde daha rahat ederim diyecemm annem yakın çok şükür gelir gider zatenn bencede gerek yok kv yeAma anlamadığım eşim diyo gel 3 hafta sonra bu halde çalıştı dinlenir diye o neden oraya çağırıyor eşimin öyle demesine rağman onu anlamadım ben düşüncesiz işteee
allah senıı aynen bırsuru utu gosumdedıı ama paşamlın corabına kadr hıcc bırı kalamdı utuledımmBiz geldikk kızçemleeeee
Anne kız bugün pek bir hamaratız
Evimizi süpürüp sildik toz aldık.Yemek yaptık.Kızçemin giysilerinin
bir postasını ütüledik dolaplarına yerleştirdik.Ne kadar
zevkli minik minik giysileri ütülemek.Her kıyafette
ayrı hayal ayrı heyecan yaşadım.Kendi kendime konuştum
ama aslında eşimin de dediği gibi sen kendi kendine konuşmuyorsun ki:
İçindeki mucizenle konuşuyorsun....O zaman bir başka hal alıyorum
Ben de hala inanamıyorum bu kadar yol kat ettiğimize.....
Tekmelerini ne zaman hissederiz nasıldır diye düşünürken şimdi tepik ile
hıçkırığını bile ayırt edebiliyoruz..Allah'ım ne kadar büyüksün.Şükürler
olsun Rabbime....Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz....
Ve dileyen isteyen herkese Rabbim bu mucizeyi yaşatsın(amin)
annem mıs cnm sagolasınnne güzel maşallah bebeğine.
baya aksilik olmuş ama neyse sağlık olsun canını sıkma.ben de malesef çok sakar bir insanım.hamilelikten değil genel olarak böyleyim neler neler geldi benim de başıma.
tam anlayamadım ama canım asıl rahatsız olan annenmiymiş?çok gçmiş olsun yeniden
inşallah ameliyatı da güzel geçer herşey yoluna girer,dualarımız sizinle canım,sen de gönlünü ferah tut.
boşver canım gitme evinde daha rahat olursun.izinli olduktan sonra ne olacak.
demek karar verdin canım iyi yolculuklar sana.
inşallah güzel şeyler duyarsın dua ederiz tabi iyi haberler bekliyoruz.
ben de taktım birşey olursa diye.bakalım gider miyim.artık mayo alma işini de erteledim.dediğin gibi bende de hep bikini var.giysen olur ama göbek çok komik durur.mecbur şimdi mayo giycez artık da sonrasında da ben bikiniye devam ederim valla.benim bir kızım var.eşim şakasına diyordu anne oldun hala bikinilerle geziyorsun diye.şimdi ikinci anne olcam yine giycem diyorum.tabi bu sefer göbek falan çıkarsa selülit kalırsa giyemem.inşallah olmaz ya kötü olurum ben o zaman
tabiki dua ederiz baban için de.ben de babama çok düşkün biriyim böyle şeyler duyunca etkileniyorum gerçekten.allah onları başımızdan eksik etmesin
Hem de ne naz ne naz...Ben pek nazlı değilimdir ama
bakalım artıkÜtü çok zevkliydi.Ben kıyafetlerinin
hepsini yıkamayadım yıkadıklarımdan da kuruyanları ütüledim
Hayallere dalarken bitmişti ütümmm
oo senn odan benımkınde kucuk muss endı adıma sevındım bende ayr alıcam cıbınlıgı ınsllaa kızlar karyolayı gelip kurdular işte böle oldu
aynalı şifonyeri koridora çıkardım onun yerine koydum tepesindeki duvarıınada babamız cibinlik yapıcak
adı gibi olur insallah annesi :))
canım yakın bir zamanda doğum izni mevsunu konuşucam iş yerimle. doğum izni 6 ay olmasada ben ocakta iş başı yapmak istiyorum. toplamda 7 ay izin kullanmış olucam. ücretsiz izinde kullanıcam yani. o zaman belli olucak benim düşündüğüm kadar düşünüp düşünmedikleri. özel sektörde pek hakka bakmıyorlar biliyorsun.bende baştan anlaşmak istiyorum. bakalım ne dicekler :44: inşallah tatlı tatlı anlaşırız
aa kızlar karyolayı gelip kurdular işte böle oldu
Eki Görüntüle 705171
İçimdeki Meleğime
Seni hissettğim günden beri ne saatler geçiyor,
ne de günler...
Demek insan böyle aşıkoluyormuş görmeden...
Kavuşmak istiyorum sana,dokunmak
koklamak istiyorum doyasıya...
Hergün ciciler alıyorum sana :)
Seviyorum, kokluyorum
içlerinde seni hayal ediyorum :)
o zaman daha çok özlüyorum seni <3 <3
Annemm ne seni anlatmaya
kelimeler yeter,
nede sana Doymaya ömrüm...
Bir bedende iki can taşıyorum,
Yarısı benim,yarısıda
Hiç görmeden Sevdiğimin...
Kübrama
Maşallah bebişine canım,sıkma canınııı kv ye gtmezsin olur biter hem sana gelmesi de kötü boşver sinirini bozardı belki Allah sana güç kuvvet versin de kimse ne gelsin ne gitsin daha rahat öyle hem eşin de destek olur sana..
Amin canım,valla ben de arada dediğin gibi oluyorum hala inanamıyorum benm 1 yıl denedikten sonra oldu cok beklemedim aslında ama okadar hazırdım ki hergün ağlıyodum şimdide mutluluktan ağlıyorum doğunca kimbilir napcaz orda beni dikerlerken ben ağlama krizine girerim heralde beni açık bırakıp teselliye gelirler başıma :) o yüzden kocişte girsin istiyorum doğuma..
Evet canım benim cok teşekkür ederim çok sağol tatlım Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın cok zor..
Bende onu düşünüyorum kaç gündür direk temas etsin istemiyorum mobilyaya şöyle kaymayan bişey olsa ama sade ve sık bişey yine görüntüyü bozmasın dolap şifonyer içi bile olsa güzel durmalı pimpirikli ksophie :)
Anladım canım benim :) lansinohun yine var aynen korna gibi komik bişey 15 tl :))
Canım cok sağol biz de senin babacığına dua ederiz merak etme üzme kendini Allah zor da olana yardım etsin ya
Kapitone ne tatlım ??Çok cahilim bu konularda :))
Bencede onlar alışmıştır ki ben yeni evliyim balayında havuzdan bi mikrop kapmıştım ve erkek doktora gttim öncesinde bayana gittim anlamadı zaten cekiştire çekiştire bi etti pis kadın neyse adam bana bildiğin arkadaş resmini açtı anatomisini anlattı ama niyeyse hiç utanmadım çünkü okadar profesyoneldiki yüz ifadesi bile gayet ciddi işine konsantreydi resmen ama eve gelince baya geyik yaptık ark. gitmiştik :))Sağol canım Allah bütün hastalara şifa versin dediğin gibi..
Ben park yatağa da karyolaya da visko aldım işbirden canım..
Bende hafif baston aldım tatlım herkes onu öneriyo..çok pahalı bişey alma cocuğun bakalım rahat edicek mi yada binicek mi bilemiyoruz ki benim ark. oğlu hayatta bnmiyo arabaya..
Yok canım takmıyom düşünmüyom da dediğin gibi gitmem olur biter yaa uğraşamam kimseyle evet allahım sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç kalmayayım inşş.....
mısafırın m gıttı ardından arkadalar geldıı OKUDUK DUALARIMIZ INSLL ark.pıknık kararı aldık haftaya degıl dıger salıı benım muhım gunler gelmeden tabıı guselce bır pıknık yapacagız ınsll
sımdıe acıktıkı nasıl amcamız makarna ıstedı suyunu koyduk ocaga kaynasın bır gusel pısırıp yıyelımm benım hazaranda dogum yapıcak ark..bgn sancısı tutumus suanda 36 haftalık dunde vardıydı sancısıı kii bgnde olunca kostur kostur nts ye gıttı ve yalancı sncımıs sancısı sıfır!! cıkmıs hayırlısı bakalımm
öle ıste
amın
amın canımm ınsll
sagolasın cnm benımm
Çok sağol canım hep dua ediyorum bebeğimn hatrına diyorum eğr vadesi gelmşsse elden gelen bişey olmaz ama umarım öyle değildir ve cok güzel gecer ameliyatı zaten bir ay sonra direk buraya gelcekler babam telefonda da bigün aynen böyle söyledi daha torunumu sevcem ben diye öpüp kokluycam diye karşılıklı ağlamıştık canım bnm ameliyat bile olmuycaktı doğumadn sonra olcaktı ama dr acil demiş öyle oldu işte
Geçmiş olsun tekrar canım neyse önemli bişey yokmuş Allahtan çok sevndim..
cok sukur canım benım ya ALLAH betrınden korusun ınsll
normall canım benım :)
ıns bol sıfa nasıp ı ılee:26:
ohh gozunn aydın cnm benımm haydı hayılrısı ınslldıger haftalaraaa ne zaman bırdahaı kontroll
saglıcaal gusel haberlerle gelın ınsl cnm benım guselce enerjı depola ınsll ozlerız tabıı oglusumla kıscenı de senıdee
ohh hos geldın cnm benım ınsl ıyı gecmıstır sınavın demek anne gıdecek burdann mayıs sonunda hayırlısı ınslll ohh ınsl dıger haftaları saglıcakal gormeyeeee
allah seniiibenım paşamı gunde 2 kere tutututgu oluyor ılk seferrde bısde cok gulduk kocıslee ama sımdıkk alıstıkk da ben posısyon degırtırınce cok oluyor yatakda yada bırden su cıtıgmdee:26: 15-20 dk suruyor sayarak olmaz bende ılk saydıgımdaa 3 hafta once dıı 200 lerı gectıydıı sonra uyuya kalmısımm sonra hazıran topıgındekılere sordum hıckırık dedı dk tutu dedı 10-15 dk suruyor cogu kezzz
Haftaya çarşamba rapor almaya gittiğimde soracagım canım bakalım ne zaman kontrolümüz ama ayın sonu der gene büyük ihtimal mayıs sonu yani bakalım artıkkk
Neyse kızlar herkese iyi akşamlar biz kaçıyoz kızımlan allaha emanet olunnn
Maşallah bebişine canım,sıkma canınııı kv ye gtmezsin olur biter hem sana gelmesi de kötü boşver sinirini bozardı belki Allah sana güç kuvvet versin de kimse ne gelsin ne gitsin daha rahat öyle hem eşin de destek olur sana..
Amin canım,valla ben de arada dediğin gibi oluyorum hala inanamıyorum benm 1 yıl denedikten sonra oldu cok beklemedim aslında ama okadar hazırdım ki hergün ağlıyodum şimdide mutluluktan ağlıyorum doğunca kimbilir napcaz orda beni dikerlerken ben ağlama krizine girerim heralde beni açık bırakıp teselliye gelirler başıma :) o yüzden kocişte girsin istiyorum doğuma..
Evet canım benim cok teşekkür ederim çok sağol tatlım Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın cok zor..
Bende onu düşünüyorum kaç gündür direk temas etsin istemiyorum mobilyaya şöyle kaymayan bişey olsa ama sade ve sık bişey yine görüntüyü bozmasın dolap şifonyer içi bile olsa güzel durmalı pimpirikli ksophie :)
Anladım canım benim :) lansinohun yine var aynen korna gibi komik bişey 15 tl :))
Canım cok sağol biz de senin babacığına dua ederiz merak etme üzme kendini Allah zor da olana yardım etsin ya
Kapitone ne tatlım ??Çok cahilim bu konularda :))
Yok canım takmıyom düşünmüyom da dediğin gibi gitmem olur biter yaa uğraşamam kimseyle evet allahım sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç kalmayayım inşş.....
mısafırın m gıttı ardından arkadalar geldıı OKUDUK DUALARIMIZ INSLL ark.pıknık kararı aldık haftaya degıl dıger salıı benım muhım gunler gelmeden tabıı guselce bır pıknık yapacagız ınsll
sımdıe acıktıkı nasıl amcamız makarna ıstedı suyunu koyduk ocaga kaynasın bır gusel pısırıp yıyelımm benım hazaranda dogum yapıcak ark..bgn sancısı tutumus suanda 36 haftalık dunde vardıydı sancısıı kii bgnde olunca kostur kostur nts ye gıttı ve yalancı sncımıs sancısı sıfır!! cıkmıs hayırlısı bakalımm
öle ıste
amın
amın canımm ınsll
sagolasın cnm benımm
Haftaya çarşamba rapor almaya gittiğimde soracagım canım bakalım ne zaman kontrolümüz ama ayın sonu der gene büyük ihtimal mayıs sonu yani bakalım artıkkk
Neyse kızlar herkese iyi akşamlar biz kaçıyoz kızımlan allaha emanet olunnn
cunku ben bu gıtgımde 35 haftalık olucam ınsl 3 haftada mı cagırrı 2 de mı onu tahmın de bulunamadımdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?