2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bi ara acaba bunları benmi yazdım die üşündüm cnmbende özel sektörde çalışıyorum tam 10 yılımı verdim senelik izin bile kullanmadım.cuma raporumu alıcam ama neymiş alsam bile glicekmişim işe doğuma bile gerekirse burdan gidicekmişim.allahım biraz vicdan yüklese keşke böle işverenlereüstelik yerime eleman bile aldık ama yine her işe beni koşturuyor sesimi çıkarmıyorum sırf anlaşalım beni kovsunda hakkımı alayım die.birde doğumdan sonra ara sıra gelicekmişim işe raporlu olduğum halde(( allahım tüm özel sektörde çalışan annelein yardımcısı olsun çok zor çokkk

Kayınbabam ciddi ciddi sabun ve kolonya alırken Duru alıyo:) başka marka almam artık diyo:)
Bizden de size kocamaaaan sevgiler:))

çok güzel canimm ,
güle güle kullanin , biz daha kurmadik , tammuzda diye , kursakmıki acaba ?
valla aramızda 1 ay var nerdeyse ben aldığım eşyalarınıda içine koyucam şimdilik
çok heyecanlandım beşiği odamda görünce ama süper bi duygu hayallere daldım gittim
bence kurdur gitsin nası olsa olucak, şimdiden olsun nolurki

Kayınbabam ciddi ciddi sabun ve kolonya alırken Duru alıyo:) başka marka almam artık diyo:)
Bizden de size kocamaaaan sevgiler:))
hahahaha ayyy süpermiş yaaa
koptum.60:

Evet ben şaka sandım ciddiymiş meğer:))

Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Ama gel gelelim benim prenses pazardan beri bir sancı bir sancı korkuttu.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Bu durumu yaşayan var mı ne alemdesiniz kızlar..??
Sağlıklı günler olsun...

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanında doğar canım...

ay kızlar mümkünse ben bi daha bu kadar uzak kalmıyım sizden söliceklerim bitmiyor
duruyo duruyo aha şunuda dicektim oluyorum
şu renkli usg konusunda tecrübe eden varmı? ist. avrupa yakasındayım.
bağcılar medipol e sordum 35-40dk sürüyormuş. o esnada gördüğün renkli ama eline verdikleri fotolar siyah beyazmış
ve sgk lı muayene 300tl imiş.
böle fotosunuda renkli alabilen varmı? ben öle istiyorum ama yoksa hiçbi yermi öle vermiyor, bilmiorum?
rumeli hast. sordum fiyat biraz daha uygun ama orasıda siyah beyaz usg fotosu veriomuş
yaptıranlar bi yardımcı olurmu plsss

BENDE EVLENDİM TAM 1 sene sonra hamile kaldım evlendiğimizden beri çocuk istiyoduk olmuyodu sanki hergün ağlıyodum gizli gizli bi anda endiliğinden 1 sene sonra baktım hamileyim sanırım hala inanamıyorum :))

:)) bnde tam bır sene snra hamıle kaldım :) hatta evlılık yıl donumumze 3 gun vardı bn hamıle olduğmu öğrendığmde tabı sabredemdm 3 gun hemen soledım :)

Kızlar bugün gelen hediyelerim bana moral oldu Allah herkese böyle arkadaş versin valla oğlumun buhar makinesi,bebek telsizi ve ateşölçeri çıktı aradan hoş ben almıştım ateşölçer ama pediatrikti benmki neyse o da bizim olur :))

çok geçmiş olsun tatlım benim bebekte de gelişimi az ya kendi doktorum bi şey demedi de tanıdık doktor erkenden alabilirler dedi

son dedıklenee bayıldımmm annelere tekme atılmazz

gecmışş olsunn tetemmm
yat da dınlenn yaa dursun az dahaaa
gecmış olsunnn

canım benim hastene 4 boyutluda renkli verioy doktorumun kendi ultrasonu siyah beyaz onda da siyah veriyo ne yapsın mecburrrrr

bu patronların esleri kızları yokmu kı Allah gözlerini doyursun

canım benim hastene 4 boyutluda renkli verioy doktorumun kendi ultrasonu siyah beyaz onda da siyah veriyo ne yapsın mecburrrrr
hangi hastane canım orayıdamı bi arasam naapsam? renkli foto veriosa bi soruyum bari 1aydır hala gidicem
bu gidişle ben renkli foto, renklii foto deerken, kanlı canlı kızımı kucağıımaa alıcamm heralde

Güzel günlerde kullan bebişinle.. Hediye olunca tadından yenmez

Valla aynen öyle canım :) babannesi de şifonyerini ve emzirme koltuğunu almaya karar verdi..doğum paramı da ayırdım geriye bi lohusa geceliklrim bebek şekeri süsü ıvır zıvırlar kaldı cok şükür bi nefes aldım düşün düşün boğuluyodum resmen cok karlı bi gebelik oldu bu ben böyle 2 daha doğururum :))

Yalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani

E çok iyi o zaman:) şimdiden hayrlı uğurlu olsun..Benim daha bisürü şeyim var alıncak.Aslında ıvır zıvır kaldı ama kafamda çok yer tutuo alsam rahatlıycam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…