Özel sektör malesef ücretsiz izin bile istesen yok.. Bizimkilerde izin 6 aya çıksa dahi 4 ay sonra burdasın dediler yaa ve ben bu işyerinde 8 senedir çalışıyorum bide eve uzak bağlantı kurup bir problem çıkarsa yardım edecekmişim bizde mecburen 32.haftamızı doldurmamıza 1 hafta kalmasına rağmen sevinemiyoruz çalışabildiğim kadar çalışabilir raporu alacağım tekrar ben nasıl 2 aylık canımı bırakıp işe başlarım 1 günün bile önemi var benim için Allahım anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ve devlette çalışanlar kıymetini bilsin lütfen..
Ayyyy canım benimmmmm1 hafta öndesiniz siz
Bakalım hangi DURU hanım önce gelecek
Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de.Benimkini yine hıçkırık tuttu
Arkadaşlarım Duru sabunları var al olnlardan
birer kurdela ile süsle dağıt diyorlar.Markete gidip Duru sabunlarına
bakıp bakıp gülüyorum
Ablamıza kocaman sevgilerrrrrrr
valla aramızda 1 ay var nerdeyseçok güzel canimm ,
güle güle kullanin , biz daha kurmadik , tammuzda diye , kursakmıki acaba ?
hahahahaKayınbabam ciddi ciddi sabun ve kolonya alırken Duru alıyo:) başka marka almam artık diyo:)
Bizden de size kocamaaaan sevgiler:))
valla aramızda 1 ay var nerdeyseben aldığım eşyalarınıda içine koyucam şimdilik
çok heyecanlandım beşiği odamda görünce amasüper bi duygu hayallere daldım gittim
bence kurdur gitsin nası olsa olucak, şimdiden olsun nolurki
hahahahaayyy süpermiş yaaa
koptum.60:
Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Ama gel gelelim benim prenses pazardan beri bir sancı bir sancı korkuttu.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Bu durumu yaşayan var mı ne alemdesiniz kızlar..??
Sağlıklı günler olsun...
BENDE EVLENDİM TAM 1 sene sonra hamile kaldım evlendiğimizden beri çocuk istiyoduk olmuyodu sanki hergün ağlıyodum gizli gizli bi anda endiliğinden 1 sene sonra baktım hamileyim sanırım hala inanamıyorum :))
Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Sağlıklı günler olsun...
Oğlumla mesaideyiz ohhh :) çok özlemişim mesaiye kalmayı gerçekten, hafiften zorluyor ama yine de olsun mutluyum :) en sevdiğim çalışma şekli bu sessiz sakin misss, birazdan müziğimi de açarım :) içerdeki canavar bugün hiç durmadı zaten tekme tokat dalıyo annesine :) çıkınca ilk iş ona öğreteceğim şey "annelere tekme atılmaz" :))))
gecmışş olsunn tetemmmSelam arkadaşlar,
Sağlıklı günler olsun...
ay kızlar mümkünse ben bi daha bu kadar uzak kalmıyım sizden söliceklerim bitmiyor
duruyo duruyo aha şunuda dicektim oluyorum
şu renkli usg konusunda tecrübe eden varmı? ist. avrupa yakasındayım.
bağcılar medipol e sordum 35-40dk sürüyormuş. o esnada gördüğün renkli ama eline verdikleri fotolar siyah beyazmış
ve sgk lı muayene 300tl imiş.
böle fotosunuda renkli alabilen varmı? ben öle istiyorum ama yoksa hiçbi yermi öle vermiyor, bilmiorum?
rumeli hast. sordum fiyat biraz daha uygun ama orasıda siyah beyaz usg fotosu veriomuş
yaptıranlar bi yardımcı olurmu plsss
bi ara acaba bunları benmi yazdım die üşündüm cnmbende özel sektörde çalışıyorum tam 10 yılımı verdim senelik izin bile kullanmadım.cuma raporumu alıcam ama neymiş alsam bile glicekmişim işe doğuma bile gerekirse burdan gidicekmişim.allahım biraz vicdan yüklese keşke böle işverenlere üstelik yerime eleman bile aldık ama yine her işe beni koşturuyor sesimi çıkarmıyorum sırf anlaşalım beni kovsunda hakkımı alayım die.birde doğumdan sonra ara sıra gelicekmişim işe raporlu olduğum halde (( allahım tüm özel sektörde çalışan annelein yardımcısı olsun çok zor çokkk
hangi hastane canım orayıdamı bi arasam naapsam? renkli foto veriosa bi soruyum baricanım benim hastene 4 boyutluda renkli verioy doktorumun kendi ultrasonu siyah beyaz onda da siyah veriyo ne yapsın mecburrrrr
Güzel günlerde kullan bebişinle.. Hediye olunca tadından yenmez
Valla aynen öyle canım :) babannesi de şifonyerini ve emzirme koltuğunu almaya karar verdi..doğum paramı da ayırdım geriye bi lohusa geceliklrim bebek şekeri süsü ıvır zıvırlar kaldı cok şükür bi nefes aldım düşün düşün boğuluyodum resmen cok karlı bi gebelik oldu bu ben böyle 2 daha doğururum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?