2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani

bnde catlıorum gun gectıkçe çogalıo ( bde karnmdakıler yrtlırken acıo yanıo bole annelik gercekten zor

E çok iyi o zaman:) şimdiden hayrlı uğurlu olsun..Benim daha bisürü şeyim var alıncak.Aslında ıvır zıvır kaldı ama kafamda çok yer tutuo alsam rahatlıycam bende

Çok teşekkürler tatlım:)..Canım benim de biran da oldu yani bende düşünüyodum nasıl yapcaz etcez diye ama bi yerden bi kapı açıyo rabbim,benmde var yine işte ıvır zıvırlar canım zaten onlarda küçük görünüyo ama birleşince baya masraf yine hele o lohusa gecelikleri 2 gecelik bi pijama alcağımı düşünrsem sırf kafadan 500 tl gitti düşün hıı bi de benim oto koltuğum var işte bebek şekeri kapı süsüm albüm cerceve geri kalan seyleri hallettk cok şükür yanyatış yastığına varana kadar düşündüm aldım mama sandalyesi ve ana kucağı da hediye gelcek oyun halısı alıp almama konusunda da tereddütlüyüm şanslı bebem kısmetiyle geliyo daha iyisi sizlerin olsun inşallh canım..

bnde catlıorum gun gectıkçe çogalıo ( bde karnmdakıler yrtlırken acıo yanıo bole annelik gercekten zor

Off canım ben 8. aya girdim başladı bi tane cizik yoktu ya bikini bölgemden yukarı doğru hafif hafif var böyle kalırsa buna da şükür ama yukarılara cıkarsa yandım ben bide şimdi gergin bebek cıkınca fos diye söncek kimbilir nasıl olcak sporla fln hafifler inşllh..ya benm acı değilde bir tatlı kaşınıyo anlatamam ama kaşımıyorum yoksa daha beter olur napalım canım ya hakkaten zor annelik su çatlaklara da bi çözüm bulamadı bilimadamları ben bulacam kıracam parayı yakında :))

Aynen yaa şaka gibi maşAllah benim çeyreğim gibisin gerçi benim aldığım kilodanda belli nasıl oldu bilmiyorum ama aldım

İkeadaki beşik pek sağlam gelmedi bana 2 model var biri daha pahalıydı o daha sağlam gibi dolabına gelince cidden küçük biraz uzun vadeli düşünyorsan asla yetmez benim şuan aldığım birkaç kıyafet ancak sığar resmen ama sen bilirsin tabiki kullanımdan kullanıma değişir başka ek şifonyer falan alırsan kullanırsın ben sadece gidip bizaat gören olarak fikir vermek istedim..

oyy oyy Allah yardımcın olsun canım
Erken dogsun önemli değilde küvezde kalır zor olur sizin içn
en iyisi yat sen hiç bişi yapma artık biri gelsin yardıma da zamanında doğar inşalllaaahh

gecen perş günü bende cok sancı cektim aha dedim demekki böyle bişey dogum sancısı ara ara geldi
ama sebebiii köpekten korkmuş olmam ve cok hızlı hareket etmemdiii
ertesi gün nst ye girdim hersey normaldi....

Yalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani
üf benimde kaşıntı ve acımalar başladdııı
en büyük korkum böyle kırmızı kırmızı catlamak
ben suanda birsey görmüyorum bende amaa

perş. günü nst ye girdiğimde bi kız vardı benim yaşlarımda (28) ayy sanırım onun son haftaları ama cok kötüydü özellikle alt kısımları öyle baka kaldım inşallah ben öyle olmam diye iç gecirdim ama... :26:

nasıl geçti nasıl geçti???

aa benim 32. haftam dün doldu dün çalışabilir izni aldım senin de benden 12 gün sonra galiba geç gidince sorun çıkıyormuş gibi duydum

canım benim sata göre 19 temmuz usg ye göre hep 12 temmuz civarı çıkıyor doğum tarihi. sata göre vericek doktor raporu. geçen salı gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi. raporu söyleyince 3 hafta sonra gel raporuda veririm dedi. 21 inde gidicem işte.

bulda sen :) eşimde ohhh bıkını kısa şey gymceksın dıo :) hıc istemıo kısa acık sey gymmı btek esme yaradı :))çatladgmla kaldım valla yha benm beter bacaklarm kalçam gobegm goğüs altm 15 kılo alınca (

Rüyalar, korkular artık bizim için olağan durumlar herkes görüyordur sanırım..

benimde cok yok:) kimse 7 bucuk olduguma inanmıyo

benm gobek gıdıo valla yha onden onden 7.ayımdayım deyınce son aydasın gıbı dıolar bde doğm yapanlar bn sennken doğurmustm dıolar yha allahm yarabbm ne yapayım benm velet buyuk olucak heralde maşllahı var gercı de :) bde4 yanı yannda eşide var onuda tasıoruz normal bnce gobekım fotosunu koyarm bnde :)

Canlar ben bugün salı pazarına gittim evimiz yakın yürüyerek gitme mesafesi ama otobüsle gittim neyse kendime 1 tane lohusa geceliği aldım(30 tl) ama eve geldim göğüs kısmı dar geldi haftaya değiştiricem.

sonra eve bir geldim siyah bir akıntım olmuş bazen oluyordu mercimek kadar ama bu sefer fındık büyüklüğünden büyüktü biraz...Annemde çok gezdik ondandır dedi...:44::44::44:

Sonra bir tezgahta çok güzel lohusa pijamaları buldum likralı sarkmaz yani 55 liraydı ama harika modellerdi.haftayada onları alıcam.
Aslında eminönüne gidip alıcaktım vazgeçtim bebek şekerlerini nerden alıcam kadıköy göztepe civarındnan bilen varmı acaba.

herkesin yapısı bir değilki yaa benimde göbek önden yok ama yanlara doğru genişledi ondan dolayıı
benimkide haftasına göre 1 hafta önde :) dogumdan sonra en gec 6 ay 1 sene içinde normale döneriz heralde
koy bakalım bizde görelim:))
bende son fotomu ekliyim :)

tesekkur ederım canım bende. senın bebegını merak edyorum ıyıdır ınsallah?
kv dene gore duusnmusdur cnm benmde babannem ardı dogumu sordu temmuz sonu dedım hazıran ortası yapcaklar smdı dugunu ama yınede sıkıntı. cok durmassın sende 1 saat sonraeve:)

Allah nerde ihtiyaci olan var ise hepsine saglik , hayirli gecimler , huzur versin.

tesekkur ederım cnım hepımıze ınsallah huzur saglık en onemlısı..

tesekkur ederım hepnıze.AMİN
bende erteledm cnm sanırım mayo ısını. benmde esıme gun dogdu anne olcam ya bıkını flan gymcem sanıyo bende ona nazaran oyle dedim. uamrım fızııgmız herseymz yolnda olurda gyerz. masallah sana bu arad 1 cocuk annesı olmana ragmen korumussun fıızgını canım.

Çok eğlenceli canım
Bizde bugün odasını düzenliyoruz o kadar heyecanlandım ki. oğlumu hayal ettim yatağının içinde çok duygulandımm

canım ya hayırlısıyla yatarlar ınsallah ıcınde. benmde bas ucumda yatagı her gece sankı ordaymıs oglum gıbı bakıp yatyorum. cok sbaırsızlanıyorm ben artık:)

gecmıs olsn cnm umarım hersey yolunda gıder.

ooff ne saçma yaa. özel sektör bu yüzden çok kötü işte. ne kadar iyi olursan ol işine sahip çıksan da böyle özel durumda hiçbir zaman destek olmuyorlar. her planımızı işe göre yapmak zorundayız. çok zor gerçekten bizim için herşey bende konuşucam inşallah bi sıkıntı yaşamam bu izinle ilgili. ama dediğin gibi banada derlerse ücretli bitince burdasın pek bişey söyleyemem bende. Özel sektör hak kanun dinlemiyor pek ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…