Yalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani
E çok iyi o zaman:) şimdiden hayrlı uğurlu olsun..Benim daha bisürü şeyim var alıncak.Aslında ıvır zıvır kaldı ama kafamda çok yer tutuo alsam rahatlıycam bende
bnde catlıorum gun gectıkçe çogalıo( bde karnmdakıler yrtlırken acıo yanıo bole annelik gercekten zor
canım kutucuklar çok tatlı olmuş
eline sağlık bende şerbet dağıtacağım bardak ve tepsi süslerini yapacağım inş. :))
yalnızzz bu senin 30 haftalık halin mi
kendimden utandım bi an benim karnım sanırım seninkinin 3 katı falan da
kıskandımm
kızlar haftasonu bebeğimin odası boyanacak duvar kağıdı olacak falan
sonra halı perde bakcam
yalnız ben ikeanın hensvik serisi beşik ve dolabını almaya karar verdim
netten alacağım burda ikea yok yada eşim gidip alcak
görenler bakanlar var mı acaba
dolabı biraz küçük gibi geldi ama çok şirin görünüyor
napsam bilemedim
birde kargo ücreti nasıl ayarlanıyor acaba
oyy oyy Allah yardımcın olsun canımSelam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Ama gel gelelim benim prenses pazardan beri bir sancı bir sancı korkuttu.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Bu durumu yaşayan var mı ne alemdesiniz kızlar..??
Sağlıklı günler olsun...
üf benimde kaşıntı ve acımalar başladdıııYalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani
nasıl geçti nasıl geçti???
aa benim 32. haftam dün doldu dün çalışabilir izni aldım senin de benden 12 gün sonra galiba geç gidince sorun çıkıyormuş gibi duydum
Psikolojim bozuldu yaaMaşAllah sana
Çok teşekkürler tatlım:)..Canım benim de biran da oldu yani bende düşünüyodum nasıl yapcaz etcez diye ama bi yerden bi kapı açıyo rabbim,benmde var yine işte ıvır zıvırlar canım zaten onlarda küçük görünüyo ama birleşince baya masraf yine hele o lohusa gecelikleri 2 gecelik bi pijama alcağımı düşünrsem sırf kafadan 500 tl gitti düşün hıı bi de benim oto koltuğum var işte bebek şekeri kapı süsüm albüm cerceve geri kalan seyleri hallettk cok şükür yanyatış yastığına varana kadar düşündüm aldım mama sandalyesi ve ana kucağı da hediye gelcek oyun halısı alıp almama konusunda da tereddütlüyüm şanslı bebem kısmetiyle geliyo daha iyisi sizlerin olsun inşallh canım..
Off canım ben 8. aya girdim başladı bi tane cizik yoktu yabikini bölgemden yukarı doğru hafif hafif var böyle kalırsa buna da şükür ama yukarılara cıkarsa yandım ben bide şimdi gergin bebek cıkınca fos diye söncek kimbilir nasıl olcak sporla fln hafifler inşllh..ya benm acı değilde bir tatlı kaşınıyo anlatamam ama kaşımıyorum yoksa daha beter olur napalım canım ya hakkaten zor annelik su çatlaklara da bi çözüm bulamadı bilimadamları ben bulacam kıracam parayı yakında :))
kızlar hepınıze selam baydr herkesı burda goremyodm bugun ne guzel hepnız burdasınız:)
dun ruyamda bıs gordm ama sankı yasamıs gbydım. dogum yapıyodum.. ama okdr kolay ve basıt bı dogumdukı anlatamam.beebgmı kucagıma aldm sarısın masmavı gozlerı olan cok guzel bı bebek.(babamız ve tum sulalesı renklı gozlu olnca beklentm o yonde)
sonra hemen emzryorm voccuk voccuk bı emıyorkı nasıl duygulanıyorm anlatamam yasadım resmen.
dogum erken oldgu ıcın cogu seyım eksık olyor ne gecelk ne bıs yok hayflanıyorm tabı.. sonra esm alp geliyor. cıkıyorz hastaneden. bı dugune gdyorz nasıl kalablık byer akrabalr filan
ama bebge kız kıyafetlerı gydrmısız esıme dyormkı nıye boyle yaptk bız baksana hrkez kız sanıyo dıyorm. degstrrz evde dıyo. snra eve gecıyoz fılan
kızlar gercek gbydı ama cok guzl bı ruyydı bıde gercegnı dusunsenıze nasıl olck:)
ama bu kız meselesı aklma takıldı. boyle cınsıyet degsklıgı goren varmı ruyasında?
benimde cok yok:) kimse 7 bucuk olduguma inanmıyo
Kizlarrr yaaa benim gogus uclarim hic belli degil bebek nasi emicek yaaa sizdede ole olan varmi
benm gobek gıdıo valla yha onden onden 7.ayımdayım deyınce son aydasın gıbı dıolar bde doğm yapanlar bn sennken doğurmustm dıolar yha allahm yarabbm ne yapayım benm velet buyuk olucak heralde maşllahı var gercı de :) bde4 yanı yannda eşide var onuda tasıoruz normal bnce gobekım fotosunu koyarm bnde :)
yaz meleği canım allah şifa versin.
kızlar benim de kaynımın düğünü var benim doğum 3 temmuz gözükğyo onun düğünü 25 haziran ben kınasına falan gitmicem bi saatlik yol kaynanamın benim doğumu düşünüp ona göre tarih ayarlaması gerekmez miydi sezeryan olursa onn düğünden bi iki gün önce bebek doğmuş oacak
Allah nerde ihtiyaci olan var ise hepsine saglik , hayirli gecimler , huzur versin.
ben de taktım birşey olursa diye.bakalım gider miyim.artık mayo alma işini de erteledim.dediğin gibi bende de hep bikini var.giysen olur ama göbek çok komik durur.mecbur şimdi mayo giycez artık da sonrasında da ben bikiniye devam ederim valla.benim bir kızım var.eşim şakasına diyordu anne oldun hala bikinilerle geziyorsun diye.şimdi ikinci anne olcam yine giycem diyorum.tabi bu sefer göbek falan çıkarsa selülit kalırsa giyemem.inşallah olmaz ya kötü olurum ben o zaman
tabiki dua ederiz baban için de.ben de babama çok düşkün biriyim böyle şeyler duyunca etkileniyorum gerçekten.allah onları başımızdan eksik etmesin
Çok eğlenceli canım
Bizde bugün odasını düzenliyoruz o kadar heyecanlandım ki. oğlumu hayal ettim yatağının içindeçok duygulandımm
Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Ama gel gelelim benim prenses pazardan beri bir sancı bir sancı korkuttu.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Bu durumu yaşayan var mı ne alemdesiniz kızlar..??
Sağlıklı günler olsun...
Özel sektör malesef ücretsiz izin bile istesen yok.. Bizimkilerde izin 6 aya çıksa dahi 4 ay sonra burdasın dediler yaa ve ben bu işyerinde 8 senedir çalışıyorum bide eve uzak bağlantı kurup bir problem çıkarsa yardım edecekmişim bizde mecburen 32.haftamızı doldurmamıza 1 hafta kalmasına rağmen sevinemiyoruz çalışabildiğim kadar çalışabilir raporu alacağım tekrar ben nasıl 2 aylık canımı bırakıp işe başlarım 1 günün bile önemi var benim için Allahım anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ve devlette çalışanlar kıymetini bilsin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?