bi ara acaba bunları benmi yazdım die üşündüm cnmbende özel sektörde çalışıyorum tam 10 yılımı verdim senelik izin bile kullanmadım.cuma raporumu alıcam ama neymiş alsam bile glicekmişim işe doğuma bile gerekirse burdan gidicekmişim.allahım biraz vicdan yüklese keşke böle işverenlere üstelik yerime eleman bile aldık ama yine her işe beni koşturuyor sesimi çıkarmıyorum sırf anlaşalım beni kovsunda hakkımı alayım die.birde doğumdan sonra ara sıra gelicekmişim işe raporlu olduğum halde (( allahım tüm özel sektörde çalışan annelein yardımcısı olsun çok zor çokkk
Eki Görüntüle 705377 Eki Görüntüle 705378
işte hafta sonu tatilimde biri dügünden digeri piknige giderken=)
Canlar ben bugün salı pazarına gittim evimiz yakın yürüyerek gitme mesafesi ama otobüsle gittim neyse kendime 1 tane lohusa geceliği aldım(30 tl) ama eve geldim göğüs kısmı dar geldi haftaya değiştiricem.
sonra eve bir geldim siyah bir akıntım olmuş bazen oluyordu mercimek kadar ama bu sefer fındık büyüklüğünden büyüktü biraz...Annemde çok gezdik ondandır dedi...:44::44::44:
Sonra bir tezgahta çok güzel lohusa pijamaları buldum likralı sarkmaz yani 55 liraydı ama harika modellerdi.haftayada onları alıcam.
Aslında eminönüne gidip alıcaktım vazgeçtim bebek şekerlerini nerden alıcam kadıköy göztepe civarındnan bilen varmı acaba.
bence haklısınızz
açık denizde filan girmedikçe çok tehlikeli koli basili kaynıyo... Bizim sitede havuz var. Hele ki havuzlara hiç girilmemeli mikrop yuvası. Sadece güneşlenip kenarda duş almayı planlıyorum izne çıktığımda
Ama güneşlenirken de 50 faktır kullanmak gerekiyormuş hamilelerde iz yapıyormuş direk güne.. fyi..
benim gönlümde yatan araba 2000tl civarında çoook pahalı ona benzeyen hem hafif hem yer kaplamayan hem de puset monte edilebilen bir araba bulamadım daha pusetten vazgeçip tam yatan ana kucağıyla hafif baston tipi arabalara bakıcam herhalde
Bu arada sevgili anneler benim göğsüm arada bir akıyor sanki çamaşırım kirleniyor süt kanalları açılıyor ondan mı
bu karyolanın içine nası bi yatak alıcam daha ona karar veremedim ama, kafam çok karışık gerçekten
siz ne aldınız viskolex mi? ortopedikmi? hangi marka?
banada fikir verin şekerleer yaf
ohhh çok güzel olmuşş güle güle kullansın bebeişş.. o yatak derdi bendede var nete dolaştım biraz ama sağlıklı bilgi yok ortapedikmi yarı ortapedikmi viscomu pamukmu pöffff
sol göğsüm benimde akıyor sarı sarı arada her zaman değil neden bilmiyorum ama
ben internetten sipariş verdim.öyle dışarı çıkamıyorum hem uygun hem çok güzel resimlerini koyayım bak.toplam 103 tl verdim kargo dahil.70 tane bebek şekeri, sepeti,kapı süsü, minik yastığı ve lohusa tacı var.benim istediğim gibi de yazı yazdılar bayıldım.eminönüye gitsem yol parası en az 10 tl gidecekti.hiç yolda karnım acıkmıyacakmıydı yani şöyle yolda 25 tl harcardım.eve gel malzemesiyle ugraş çok yorucu hem uygunu da zor.ben fiyat çok araştırdım tek tek sordum toptancılara.en uygununu internette buldum aldım.çok mutlu oldum ve begendim.
ben internetten sipariş verdim.öyle dışarı çıkamıyorum hem uygun hem çok güzel resimlerini koyayım bak.toplam 103 tl verdim kargo dahil.70 tane bebek şekeri, sepeti,kapı süsü, minik yastığı ve lohusa tacı var.benim istediğim gibi de yazı yazdılar bayıldım.eminönüye gitsem yol parası en az 10 tl gidecekti.hiç yolda karnım acıkmıyacakmıydı yani şöyle yolda 25 tl harcardım.eve gel malzemesiyle ugraş çok yorucu hem uygunu da zor.ben fiyat çok araştırdım tek tek sordum toptancılara.en uygununu internette buldum aldım.çok mutlu oldum ve begendim.
Canım hayırlı olsun tarih bölümünü boş mu bıraktın ne yaptın çünkü bebiş ne zaman gelcek bilemiyoruz.
Ben şimdi internetten araştırdım da kadıköyde efes pasajı var orda varmış şimdi internetten bazı modeller hoşuma gitti tanesi 1.60 1.75 tl iyi gibi şimdilik gidip bakıcam bir ara ben bide şekerli istemiyorum magnetli filan olsun lavantalı olsun.
hangi hastane canım orayıdamı bi arasam naapsam? renkli foto veriosa bi soruyum bari1aydır hala gidicem
bu gidişle ben renkli foto, renklii foto deerken, kanlı canlı kızımı kucağıımaa alıcamm heralde
1,70 çok pahalı gittigiyorda daha ucuz.ben biblolu 20 tane sipariş ettim.tanesi 1,25 tl idi.ayrıca başka sipariş falanda ettim kargo zaten 4-5 tl oluyor.ben herşey dahil ödeme yaptım.çok seçenek var bence internetten bak.doğum tarihi yerini yazdırmadım yerine bunu yazdırdım.
Eki Görüntüle 705455
teşekkür ederim :) ama sanırım bi 10 kilo almış halim baya bii genişledimmaşallah hiç kilo almamış gibi görünüyorsunuz.hamilelik yakışmış begendim
Ayyy okuyamıycam gözlerim bi acayip oldu... Kızlar biz anneannemize geldik çok şükür... Ama öncesinde doktor teyzemize göründük... Çok şükür herşey yolunda kızımız 1710 gr 42 cm olmuş... Git gez korkma dedi doktor teyzemiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?