2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

işte hafta sonu tatilimde biri dügünden digeri piknige giderken=)

böyle saçma şey mi olurmuş canım birde işemi gidicekmişsin raporunda
çok sinir oldum şuan tüm özel sektör yöneticilerine
düşüncesiz insanlar yaa.

ben internetten sipariş verdim.öyle dışarı çıkamıyorum hem uygun hem çok güzel resimlerini koyayım bak.toplam 103 tl verdim kargo dahil.70 tane bebek şekeri, sepeti,kapı süsü, minik yastığı ve lohusa tacı var.benim istediğim gibi de yazı yazdılar bayıldım.eminönüye gitsem yol parası en az 10 tl gidecekti.hiç yolda karnım acıkmıyacakmıydı yani şöyle yolda 25 tl harcardım.eve gel malzemesiyle ugraş çok yorucu hem uygunu da zor.ben fiyat çok araştırdım tek tek sordum toptancılara.en uygununu internette buldum aldım.çok mutlu oldum ve begendim.

Biz bu ayın sonunda belek'e gîdicez benim amacım hayalim hamileyken yüzmekdi... Kafam karıştı şimdi iskeleden girsem?? 50faktörlk kremimi de almıştım

Ben bebe confort mila araba ve bebeconfort creatis anakucağı aldım, şu sayfada paylaşmıştım canım; www.kadinlarkulubu.com/temmuz-annel...basladiniz-bebislerinize-neler-aldiniz-2.html
bu karyolanın içine nası bi yatak alıcam daha ona karar veremedim ama, kafam çok karışık gerçekten
siz ne aldınız viskolex mi? ortopedikmi? hangi marka?
banada fikir verin şekerleer yaf

Yatak olarak bebekler îçin en îyisi lateks miş visco gibi vücudun şeklini alan yataklar kemik gelişimi için zararlıymış, dr ne sert ne yumuşak olmalı dedi, bende lateks mi alsam pamuklu yatak mı yaptırtsak bilemedim

Buarada benimde her iki göğsüm arada akıyor

Son düzenleme:

site ismi yazar mısınız acaba? Ben de hakkarideyim alamıyorum dışarıdan

Ayyy okuyamıycam gözlerim bi acayip oldu... Kızlar biz anneannemize geldik çok şükür... Ama öncesinde doktor teyzemize göründük... Çok şükür herşey yolunda kızımız 1710 gr 42 cm olmuş... Git gez korkma dedi doktor teyzemiz...

Canım hayırlı olsun tarih bölümünü boş mu bıraktın ne yaptın çünkü bebiş ne zaman gelcek bilemiyoruz.
Ben şimdi internetten araştırdım da kadıköyde efes pasajı var orda varmış şimdi internetten bazı modeller hoşuma gitti tanesi 1.60 1.75 tl iyi gibi şimdilik gidip bakıcam bir ara ben bide şekerli istemiyorum magnetli filan olsun lavantalı olsun.

1,70 çok pahalı gittigiyorda daha ucuz.ben biblolu 20 tane sipariş ettim.tanesi 1,25 tl idi.ayrıca başka sipariş falanda ettim kargo zaten 4-5 tl oluyor.ben herşey dahil ödeme yaptım.çok seçenek var bence internetten bak.doğum tarihi yerini yazdırmadım yerine bunu yazdırdım.

hangi hastane canım orayıdamı bi arasam naapsam? renkli foto veriosa bi soruyum bari 1aydır hala gidicem
bu gidişle ben renkli foto, renklii foto deerken, kanlı canlı kızımı kucağıımaa alıcamm heralde

canım ben antayadayım zaten de zati bana randevuyu bir ay sonraya vermişlerdi e o zamanda nerdeyse günüm üz bitmiş olur

Aaaaaaaa iyi yapmışın bendemi tarih yazdırmasam acaba:44::44:
belki bende int sipariş ederim cnm...

maşallah hiç kilo almamış gibi görünüyorsunuz.hamilelik yakışmış begendim
teşekkür ederim :) ama sanırım bi 10 kilo almış halim baya bii genişledim :101:

oohh iyi yapmışsın bende sana uuuzzunca bişi yazmıştım git tabi diye :)) hadi gözünüz aydınnn iyi egleneceler anne cocuk torun=)

kimse yok :44: bu akşam benimde cok uykum geldi 10 dk ya kacıcam

slm kızçeler
bayagıdır giremedim biraz yogundum bebişin kontrolu vardı bugun çok şükür herşey yolunda
öptüm sizi

bana gelen yastık çok küçüktü sonuçta hediyesi olarak geldi.ben süs olarak beşiğin kenarına asıcam.ama yastığı ayrı alırsan belki daha büyük olabilir.çeşitli boyutları ve fiyatları var.bir bak derim sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…