KASIMA SAKIN OVALA BNM DR ÖLE DEDI BNMDE GOGUSLER ACAYIP YIRTMAK ISTYORUM AMA DELI GIBI REMLERYIPP HOP OVALIYORUM YORULANA KADARRYalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani
MAASALLAH SIZE CNM BENIMM SENDE KG YOKK GOBIS VAR BNM GBIIMEki Görüntüle 705272 Eki Görüntüle 705276 Eki Görüntüle 705274 Eki Görüntüle 705275 Eki Görüntüle 705378
işte hafta sonu tatilimde biri dügünden digeri piknige giderken=)
HOS GELDIN YARIM CIMM II VAKIT GECIR ANENLERLE INSL GEZ DOLAS YORMA AMA KENDINII TMM OH KISCENESE MAASALAH KG SIDE YERINDEEAyyy okuyamıycam gözlerim bi acayip oldu... Kızlar biz anneannemize geldik çok şükür... Ama öncesinde doktor teyzemize göründük... Çok şükür herşey yolunda kızımız 1710 gr 42 cm olmuş... Git gez korkma dedi doktor teyzemiz...
bende beğeniyorum bunları canım ama denge sorunu olur düşer arkaya doğru dediler sence var mı öyle bişey ?katlanınca az yer kaplıyor. ben de ilk başta 4 tekerlisini düşünüyordum (cybex) ama 3 tekerin manevrası daha kolay çok rahat dönüyor dar yerlerde bile. sonra dedik iyiki de 3 teker aldık diye. tabi karar senin.
çok geçmiş olsun kalkma yatta 35 e kadar bari doktorun dediği gibi canım şimdide doğum yapsan sıkıntı olmazmış nette öyle yazıyor ama ne kadar çok tutarsak içimizde o kadarda iyi Allah yardımcın olsun.Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Ama gel gelelim benim prenses pazardan beri bir sancı bir sancı korkuttu.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Bu durumu yaşayan var mı ne alemdesiniz kızlar..??
Sağlıklı günler olsun...
Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Sağlıklı günler olsun...
günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
geçmiş olsun hayırlısından zamanında gelir inşalahh..Selam arkadaşlar,
Sağlıklı günler olsun...
Eki Görüntüle 705272 Eki Görüntüle 705276 Eki Görüntüle 705274 Eki Görüntüle 705275 Eki Görüntüle 705378
işte hafta sonu tatilimde biri dügünden digeri piknige giderken=)
Ayyy okuyamıycam gözlerim bi acayip oldu... Kızlar biz anneannemize geldik çok şükür... Ama öncesinde doktor teyzemize göründük... Çok şükür herşey yolunda kızımız 1710 gr 42 cm olmuş... Git gez korkma dedi doktor teyzemiz...
gözün aydın canımslm kızçeler
bayagıdır giremedim biraz yogundum bebişin kontrolu vardı bugun çok şükür herşey yolunda
öptüm sizi
çok mu yoruldun ben çok yorulunca öyle oluyorum ya sancım oluyor
aynen benimde ya hepimiz 37 ye kadar çalışalım bebeğimizle çok zaman geçirelim mantığındayız ama halimiz kalmadı artık benimde osn haftam bu hafta ama öldüm resmen ya cuma gelse diyorum dünde denetlememiz vardı akşam resmen 10 da uyudum öldüm yorgunluktan. zaten servis dolmuş çok yoruyor insanı hele öğrencilerin sesleri resmen batar insanadün yoruldum işte.okul servisinde başladı terslik.dolmuşta doğurabilirdim dün.okulda çocukların yaramazlıkları da üstüne eklendi tabi.artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.
ben internetten sipariş verdim.öyle dışarı çıkamıyorum hem uygun hem çok güzel resimlerini koyayım bak.toplam 103 tl verdim kargo dahil.70 tane bebek şekeri, sepeti,kapı süsü, minik yastığı ve lohusa tacı var.benim istediğim gibi de yazı yazdılar bayıldım.eminönüye gitsem yol parası en az 10 tl gidecekti.hiç yolda karnım acıkmıyacakmıydı yani şöyle yolda 25 tl harcardım.eve gel malzemesiyle ugraş çok yorucu hem uygunu da zor.ben fiyat çok araştırdım tek tek sordum toptancılara.en uygununu internette buldum aldım.çok mutlu oldum ve begendim.
ay kızlar mümkünse ben bi daha bu kadar uzak kalmıyım sizden söliceklerim bitmiyor
duruyo duruyo aha şunuda dicektim oluyorum
şu renkli usg konusunda tecrübe eden varmı? ist. avrupa yakasındayım.
bağcılar medipol e sordum 35-40dk sürüyormuş. o esnada gördüğün renkli ama eline verdikleri fotolar siyah beyazmış
ve sgk lı muayene 300tl imiş.
böle fotosunuda renkli alabilen varmı? ben öle istiyorum ama yoksa hiçbi yermi öle vermiyor, bilmiorum?
rumeli hast. sordum fiyat biraz daha uygun ama orasıda siyah beyaz usg fotosu veriomuş
yaptıranlar bi yardımcı olurmu plsss
bende beğeniyorum bunları canım ama denge sorunu olur düşer arkaya doğru dediler sence var mı öyle bişey ?
çok geçmiş olsun kalkma yatta 35 e kadar bari doktorun dediği gibi canım şimdide doğum yapsan sıkıntı olmazmış nette öyle yazıyor ama ne kadar çok tutarsak içimizde o kadarda iyi Allah yardımcın olsun.
bayıldım ya resmen çok güzel insana huzur veriyor nazar değmesin güle güle büyüsün :)
Allah yardımcınız olsun canım atanmadan 3 yıl özelde çalıştım son çalıştığım yerden siz kendinizi ne sanıyorsunuz ben 4 yıl ünv bunun içn mi okudum diye kavga ederek çıktım çarpıp kapıyı sonra evde tam 1 yıl kafamı kaldırmadan kpss çalıştım o hırsla atandım Allah kurtarsın walla hepinizi. özel sektör çok zor
nerdesin şekerim özledik seni :)
ben de internetten sipariş verdim, 70 tane tanesi 1,50tl, 40tl de kapı süsü siparişi verdim. gelince resimlerini eklerim.
Günaydın herkese,
Gece uyku tutmadı, Birr huzursuzluk vardı içimde.bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim.hala da var hayır olsun inşallah.içim daralıyor neden ki?
İzne ayrıldığımda evde tek başıma ne yapacağım acaba,herşey bitmiş gibi bir o kaldı.
Allah I'm sen büyüksün.
günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
günaydin tombik anneler ve tombik yavrucuklari ,
bizde gece dogru düzgün uyuyamadik nedense... bi sağ bi sol , oda dönebilirsen :) akşam birazcik minik kiyafetlerimizi ütüledik , ufaktan çantamizi haizrlamaya başladik .
kalktik geldik yine sabah sabah işe , başimiz agriyo bugun , 11 'de bide toplantimiz var , bugun çabuk geçer umarim .
sizler naptiniz ? iyisiniz umarim
Günaydınlar günaydınlar bizler geldikkkk
Allah'ım 1600.sayfaya yazacağım galiba inşallah
Hep kaçırıyordum ama ben yazana kadar 1601'e atlayacak ama
Çok erken kalkıyoruz biz artık kızçem uyandırıyor zaten ben de uyumak istemiyorum
Yapacağım çok işler var yetiştirmem lazım...Dünden beri kargo bekliyordum
Bütün gün evdeydim hatta başka kargom bile geldi.Ptt kargo haber kağıdı bırakmış
internet sitesinde kontrol ettiğimdeUyuz oldum çağrı merkezinden
ulaşmaya çalıştım.Evde olmadığınız için geri gitmiş kargonuz deyince
kudurdum,çıldırdım.Sitede oturuyorum ve güvenlikçiler ben olmasam da alıyorlar zaten
ya da evimizin karşısındaki eşimin ofisine bıraktırıyorlar.....Neyse topkapı şubesinden bugün
alacağım ve kıyametleri koparacağım çok uyuz oldummmmm korksunlar kızçemle benden
Böyle işte güne biraz gıcık başladık geçmişi okuyup geliyorum ben
Canım çok güzeller iyi günlerde kullanın bebişinle inş... Ben bebek telsizi almadım sanırım almayacağımda çünkü kızımın odasıyla benim yatak odam yan yana duyulur sesi zaten bir süre benim odamda olacak ondan sonra sesine alışırız her sesine uyanırım uykumda hafiftir zaten ama tabi çalışmaya başlarsam o zaman düşünebilirim bendee :44::44::44::44::44::44:
Günaydınlar kızlar biz geldik güzel kızımlann herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür dün akşam yemekten sonra kızım babasına kendini bir gösterdi pir gösterdi yaa karnımda döndü durdu eşim şaşkınlıkla izledi öyle döndüğünü ilk kez gördüde nasıl dönüyor öyle yaa diyoobende gül gül öldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?