2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
topigi bu sabah mazara oglumla ben acimmm malum uykusuz gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr:26:bizi beklerrr
gece uyuyamadıkk 3 kes wc ve daha faslası sag don sola dönnnnnnn:95::95::95:aynen böleyımm heheh sabahda babamzı ıse gondermeye kalktıkk 06:45 de uyku tutmadı sıze bakalım dedık ii gecmıs fasla degıl bugunn
kahvaltımızı yapık az cok mazarat paşam laaannesi yesin onun her yerısınııı kafasını dayıyor gobısımın altına gobek delıgımı delıp cıkıcak gıbı ayaklarınıza gerıyor alt tarafımı yırtıcak gıbıı acıyorr:18:ama olsun paşam saglıcakla gelsınle ınsllannesi kurban olsun YARADANA BAGISLAYAANAAAELHAMDÜLİLLAHHH

Yalnız ben çatlıyorum sanki kızlar ya cok kaşınıyo karnımın altı poff hatta biraz yırtılmış moralim bozuldu da eşim lazer yaptırırz diyo :) ama caresi yokki ne yaparsan yap yani
KASIMA SAKIN OVALA BNM DR ÖLE DEDI BNMDE GOGUSLER ACAYIP YIRTMAK ISTYORUM AMA DELI GIBI REMLERYIPP HOP OVALIYORUM YORULANA KADARR KASINTI YIRTARMIS CUNKUMM

MAASALLAH SIZE CNM BENIMM SENDE KG YOKK GOBIS VAR BNM GBIIM

HOS GELDIN YARIM CIMM II VAKIT GECIR ANENLERLE INSL GEZ DOLAS YORMA AMA KENDINII TMM OH KISCENESE MAASALAH KG SIDE YERINDEE

Günaydın herkese,
Gece uyku tutmadı, Birr huzursuzluk vardı içimde.bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim.hala da var hayır olsun inşallah.içim daralıyor neden ki?
İzne ayrıldığımda evde tek başıma ne yapacağım acaba,herşey bitmiş gibi bir o kaldı.
Allah I'm sen büyüksün.

Son düzenleme:
günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?

katlanınca az yer kaplıyor. ben de ilk başta 4 tekerlisini düşünüyordum (cybex) ama 3 tekerin manevrası daha kolay çok rahat dönüyor dar yerlerde bile. sonra dedik iyiki de 3 teker aldık diye. tabi karar senin.
bende beğeniyorum bunları canım ama denge sorunu olur düşer arkaya doğru dediler sence var mı öyle bişey ?

çok geçmiş olsun kalkma yatta 35 e kadar bari doktorun dediği gibi canım şimdide doğum yapsan sıkıntı olmazmış nette öyle yazıyor ama ne kadar çok tutarsak içimizde o kadarda iyi Allah yardımcın olsun.

öncelikle geçmiş olsun canım,seninle muhtemel doğum tarihlerimiz bir.ama maalesef bende sanırım mayıs sonu yada haziranın ilk haftası gibi görünüyor.cuma günü belli olucak.
umarım hepimiz zamanında ve sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı.allah emanet ol cnm

günaydin tombik anneler ve tombik yavrucuklari ,

bizde gece dogru düzgün uyuyamadik nedense... bi sağ bi sol , oda dönebilirsen :) akşam birazcik minik kiyafetlerimizi ütüledik , ufaktan çantamizi haizrlamaya başladik .

kalktik geldik yine sabah sabah işe , başimiz agriyo bugun , 11 'de bide toplantimiz var , bugun çabuk geçer umarim .

sizler naptiniz ? iyisiniz umarim

nasılsınız biz şükür iiyiyz kızcığımlan
geçmiş olsun hayırlısından zamanında gelir inşalahh..

güle güle kullanın kısmetli bebeişle...

maşallahhh
slm kızçeler
bayagıdır giremedim biraz yogundum bebişin kontrolu vardı bugun çok şükür herşey yolunda
öptüm sizi
gözün aydın canım

çok mu yoruldun ben çok yorulunca öyle oluyorum ya sancım oluyor

dün yoruldum işte.okul servisinde başladı terslik.dolmuşta doğurabilirdim dün.okulda çocukların yaramazlıkları da üstüne eklendi tabi.artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.

dün yoruldum işte.okul servisinde başladı terslik.dolmuşta doğurabilirdim dün.okulda çocukların yaramazlıkları da üstüne eklendi tabi.artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.
aynen benimde ya hepimiz 37 ye kadar çalışalım bebeğimizle çok zaman geçirelim mantığındayız ama halimiz kalmadı artık benimde osn haftam bu hafta ama öldüm resmen ya cuma gelse diyorum dünde denetlememiz vardı akşam resmen 10 da uyudum öldüm yorgunluktan. zaten servis dolmuş çok yoruyor insanı hele öğrencilerin sesleri resmen batar insana

ben de internetten sipariş verdim, 70 tane tanesi 1,50tl, 40tl de kapı süsü siparişi verdim. gelince resimlerini eklerim.

Güneşli Medicine Hospital de çektirdim bende cnm.renkli fotoda aldım cd verdi birde doktorum.Ahmet Gül var çok iyi bi doktor istersen bi görüş fiyatıda 250tl di.yaklaşık 25-30 dk sürdü ve merak ettiğim herşyede detaylı cevap verdi ben çok memnun kaldım.

çok yakın arkadaşım 2 yıldır benim aldığım arabanın aynısını kullanıyor, çok da memnun, belki diğer markalarda denge sorunu olabilir ama bunda kesinlikle yok, üstelik çok da sağlam, arkadaşım 3-4 çocuğu çok rahat büyütür demişti :) o gözümün önünde kullandı çok da memnun olunca biz de aynısından aldık

Günaydınlar günaydınlar bizler geldikkkk
Allah'ım 1600.sayfaya yazacağım galiba inşallah
Hep kaçırıyordum ama ben yazana kadar 1601'e atlayacak ama
Çok erken kalkıyoruz biz artık kızçem uyandırıyor zaten ben de uyumak istemiyorum
Yapacağım çok işler var yetiştirmem lazım...Dünden beri kargo bekliyordum
Bütün gün evdeydim hatta başka kargom bile geldi.Ptt kargo haber kağıdı bırakmış
internet sitesinde kontrol ettiğimdeUyuz oldum çağrı merkezinden
ulaşmaya çalıştım.Evde olmadığınız için geri gitmiş kargonuz deyince
kudurdum,çıldırdım.Sitede oturuyorum ve güvenlikçiler ben olmasam da alıyorlar zaten
ya da evimizin karşısındaki eşimin ofisine bıraktırıyorlar.....Neyse topkapı şubesinden bugün
alacağım ve kıyametleri koparacağım çok uyuz oldummmmm korksunlar kızçemle benden
Böyle işte güne biraz gıcık başladık geçmişi okuyup geliyorum ben

Canım çok güzeller iyi günlerde kullanın bebişinle inş... Ben bebek telsizi almadım sanırım almayacağımda çünkü kızımın odasıyla benim yatak odam yan yana duyulur sesi zaten bir süre benim odamda olacak ondan sonra sesine alışırız her sesine uyanırım uykumda hafiftir zaten ama tabi çalışmaya başlarsam o zaman düşünebilirim bendee :44::44::44::44::44::44:

Günaydınlar kızlar biz geldik güzel kızımlann herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür dün akşam yemekten sonra kızım babasına kendini bir gösterdi pir gösterdi yaa karnımda döndü durdu eşim şaşkınlıkla izledi öyle döndüğünü ilk kez gördüde nasıl dönüyor öyle yaa diyoo bende gül gül öldümm

Son düzenleme:

Günaydın canım.
Benimde içimde var bir sıkıntı hayır olsun inşallah.
içimizi ferah tutmaya çalışalım yoksa geçmez bu iş günü

günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?

Günaydın.
Arada benimde ağrılarım oluyor ama adet sancısı gibi değil. bir doktorunla görüş bence. bana doktorum adet sancısı gibi ağrıların olursa ve devam ederse gel mutlaka demişti.:18:

Günaydın
Bir iş günümüz daha kolayca bitsin inşallah
hem gece uyuyamamak hem gelip elin işinde çalışıp stres olmak zor iş yaa. Allah yardımcımız olsun.

Günaydın..
Sakin ol şekerim
ptt anca o kadar iş yapabiliyor işte naparsın
bende bu yakınlarda belediye otobüs şöförleriyle kavga etmezsem iyidir. Hepsine çook gıcık oluyorumm

Günaydıınn.

Minik prensese bak babasına şimdiden şımarıklık yapmaya başlamış
İnşallah bebişlerimiz doğduktan sonrada her günümüz böyle keyifli geçer.

Ben oğluma park yatak almıştım. Ama sanırım yatak odama koyamıycam. evim çok küçük eşyam az olmasına rağmen sığdırmakta çok zorlanıyorum. Dün odasını yaptık oğlumun. ben yatağı odamıza alırım diye düşünmüştüm ama mümkün değil. ne yapıcam bilmiyorum.
çok ağlayan bir bebek olursa odasında ki tekli koltuk geceleri yeni yatağım olucak sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…