2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…

dilerim anne olmayı umut eden ve bebek isteyen herkes ve bebek bekleyenler bu murada,mutluluğu kavuşurlar.anne olmak güzel birduygu inş herkes tadar.

Son düzenleme:
Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne

Günaydın kızlarr
Yeni günüme biraz gergin başladım işlerden dolayı. Üstümden atmaya çalışıyorum şuanda.
Umarım başarılı olabilirim bu konuda yoksa birilerinin kalbini kırıcak gibiyim
İzne çıkmama daha 3 koca hafta var.
İşimi seviyorum ama artık evde dinlenip oğlumu beklemek son hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Hemen bitsinn bugüünnnn

Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
gayet fit bence tek göbek var:)
günaydın cicim hepimizde var o gerginlik sanırım bende 2 gündür öyleyim benimde 3 koca gün var müdürle kavga etmeden gitseydim :)

Eki Görüntüle 705660

canım sonuçta orada bir yavru var.göbeklerimiz tipsiz olsada olmasa da miniğimizin varlığı herşeye değer.tekmeleri bile bazen çok mutlu ediyor.onu şuan içimizde hissetmek çok başka bir duygu.doğuncada bize muhtaç bir varlık.annesinin kokusunu arayan minik yavrucuk.bence hiçde tipsiz değil.

Evet bir şımarık ki sorma birde babası işten geliyo sesini duyunca başlıyo tepiklemeye diyom kızın şımarıyo sesini duyunca başlıyo tepmeye diye inş canım hep döyle olur herşey güzel gider

İnş olmaz annesi seni üzmez bebişin yaşayıp göreceğiz artık hepimizz

Sakın kaşıma canım ve bol bol yağlan kremlen suyu da ihmal etme bi başlayınca gerisi geliyo ben dua ediyorum yani daha olmasın diye ama benim karnım cok sivri son ayda gibiyim ben yani çatlamasa şaşardım Allahtan üstlerde bişey yok..ya çözümü olsa bişi değil yaptrrz o da yok benm bi arkadasımın hiçbir çiziği yokmuş doğum esnasında ıkınmaktan yırtılmış kısmete bak :)

benimde cok yok:) kimse 7 bucuk olduguma inanmıyo

Bencede canım benm 5 aylık halimsin ama daha güzel boşver karın için geniş demekki senin..

Hadi yaa tatilde fln karışmaz eşim ama diğer türlü sevmez pek ya ben zaten onun ve kendi göz zevkim için diyorum :) benm kalcamda ergenlikten kalma var napcaz bilmiyorum bi de beni kedi tırmıklamış sanki öyle :))

günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?

Benim bebeğimn 2 gün sesi cıkmadı cok az kıpırdamalar okadar dr a gttim hiçbişey cıkmadı arada korkutuyolar öyle sıkma canını hem adet sancısına benzer sancı oluyo o da normalmiş doğuma hazırlıyomş seni..

Sağol canım benm inşllh..Tatlım benmde hemen yanı odası ben de 1 yıl kadar yatağımın yanına parkyatağı koyup orda yatırcam geceleri ama gündüzleri odasında olcağı için uyuduğunda ben mutfakta olurum balkonda olurum veya misafrm olur dalgın olurum sesini duyamam fln diye aldım dün ilk denemelri de yaptık babası baya bi ıngaa ladı :)) benim de uykum cok hafif canım tık dese uyanırım herseye ama o yorgunlukla nasıl olcaz kimbilir yalnız buhar makinesi acayip büyük bişeymiş ben şifonyerin üstüne koycaktım ama yerde bile cöp kutusu kadar manyak bişey ona yer bulmak mesele olcak..

gayet fit bence tek göbek var:)

günaydın cicim hepimizde var o gerginlik sanırım bende 2 gündür öyleyim benimde 3 koca gün var müdürle kavga etmeden gitseydim :)

dayannn çok az kalmışş 3 güncük bugünü bitti say saat 11 oldu bileee

Bebişler babalarını tanıyor galiba artık. Benimkide babasının sesini duyunca kıpırdanmaya başlıyor. Hatta hiç hareketsizken babası karnımı okşamaya başlayınca hemen hareketleniyor

Doğumdan sonrada anlatırız bebişlerimizin hallerini burdan
Ben nedense çok ağlayan bir bebeğim olcakmış gibi hissediyorum herkes o kadar çok söylüyor ki bunlar güzel günlerin uykusuz geceler seni bekliyor diye. Kolik bir bebeğim olma fikrine alıştırıyorum galiba kendimi :18:

dün yoruldum işte.okul servisinde başladı terslik.dolmuşta doğurabilirdim dün.okulda çocukların yaramazlıkları da üstüne eklendi tabi.artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.

al bendende okadar dün okul dönüşü artık tahammülüm kalmadı ve ağlaya ağlaya girdim eve. sıcak bir taraftan okul yorgunluğu bir taraftan birde üstüne o kadar yol gitmek resmen bunalıma soktu beni sende köy okulundasın galiba

kızlar akşam benim oğlum hiç olmadığı kadar hareketliydi.hele bi ara karnımın sol tarafı bi sivrildi sanki kafasımı desem ayağımı desem yata pozisondaydım ölece koydu elledim resmen hissettim sertliği :) ne güzel yaaaaa :)) birde kızlar akşam öle yattık eşimle anlarsınız işte :) ondan sonra böyle sol tarafımda bir ağrı bir ağrı anlatamam size.yarım saat ayağa kalkmadan geçti.acaba hızlımı hareket ettik ne

sen millete bakma cicim anca insanı korkutuyorlar ya iyi düşün iyi olsun hamilelik huzurlu geçerse bebekte öyle oluyormuş özellikle anna uyku düzeni nasılsa son 2 ay bebekte öyle oluyormuş. biz çalışan insanlarız en geç 12 de uyuyoruz 7 de kalkıyoruz bebekte uyur sanırım kendimi avutuyorum pozitif düşünüyorum :) bi arkadaşım var geçen sene temmuzada doğum yaptı ben evdeydim son 2 ay gece 2-3 de yatıp sabah 11-12 de kalktım keyif yaptım bebek doğunca yapamam diye ama oğlu şimdi 2 de yatıyormuş 11 de en erken 9-10 da uyanıyormuş ne yatmayı ne kalkmayı biliyor diyor :) benimde çok yakın arkadaşımın kızı 6 aylık ilk aylar zorduda şimdi gecede 1 yada 2 kez kalkıyor rahat uykusu sorunlu değil dedi o arakadaşımda sakindir çok stressiz bi gebelik geçirdi kendiside hemşire ona bağlıyor. ama çocuk milletine belli olmaz dua edelim huysuz olmasınlar :)

canım onla alakası yoktur ağrıların. benim bikaç gündür sürekli ağrıyor belim. oturduğum yerden kalkınca sol ayağıma basamıyorum kasılıp kalıyor ayağım belim. yattığım yerden kalkınca da aynısı oluyor. Belli bir süre ayakta kalırsam oturunca yine ağrıyor. Yani ne yapsam ağrıyor. çatı denilen yer genişliyor sanırım. onun ağrısıdır o başka bişeyle alakası olacağını sanmıyorum ben

böyle bişey varmış kızlar ya ilk kez duydum korktum da bende de var mı ki diye ilk başta belli etmiyormuş kendini sonra şunlar yazıyor.
Çoğu zaman hafif preeklampsi bir belirti vermez, rutin kontroler sırasında fark edilir. Ellerde ve ayaklarda şişmeler, yüzüklerin dar gelmesi en sık rastlanılan şikayetir. Özellkle sabahları uyanıldığında yüzde ve göz kapaklarında şişme ilk belirti olabilir. bunlar hiç olmadı bende hala alyansımı takıyorum ayakkabılarım oluyor tansiyonumda en fazla 10/6 çıkıyor ama yinede dikkat edin aman burda baya bi anlatmışlar
http://www.hastane.com.tr/saglik/gebelik-zehirlenmesi-preeklampsi-nedir.html

aahh ahh inşallah bizede ikinci arkadaşının örneği kısmet olur
dediğin gibi saat 12 yi vurmadan hoop yatıyorum. gözler gidiyor zaten.
hamileliğimde çok sakin geçti. normalde çok sinirli bir yapım var ama hamileliğimde ilginç bir sakinlik çöktü üstüme
çok neşeli umursamaz bir insan oldum. inşallah oğlumda sakin bir bebek olur. babası çok sakin kolay bir bebekmiş bense tam tersi yerlere atarmışım annem çok çekmiş benden bakalım oğlumuz nasıl olucak.

maşallah karnın çok güzel duruyor :)) erkekmi bekliyodun benim karnıma benziyo önden önden :)
Yok canim kiz bekliyorum.bayagi yayvan duruyor onden bakinca:) sanki asagi sarkiyor gibi.umarim yirtilmaz
çok güzel duruyor canım, maşallah, ayrıca belin hala incecik ne kadar güzel :)

Evet heryerim eskisi gibi duruyor ama 13 kilo nereye gitti bilmiyom.sadece karnim yoktur dimi 13 kilo.armut gibi hissettim kendimi

yazdım yazdım elektrikler gitti 2. baskıyı yapıyorum

günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
şekerim adet dönemine denk gelen zamanlarda oluyomuş öleağrılar bendede oluyo ara sıra endişelenme. burda bi ark. dr.una sormuştu doğum sancısı olduğunu nası ayırt edicez die?. dr.uda o sancı bi gelsin hele, ayırt edememenin mümkünatı yok demiş
bebekte bazen durgunlaşıyo benimkide öle kafasına estiği gibi, geçen 3 saat hissetmedim ayaktaydım gerçi, sonra iki dürttüm zilliyi hemen kıpraştı

ooohhh misss valla çok sağol, o hastanenin önünden geçtim haftasonu sınavım ordaydı tamda denk geldi
du ben bi eşimle konuşayımda, randevu alıyosun demi?

en sinir olduğum durum kafalarına göre iş yapıyolar, geçen komşumu 3 gün üst üste eve hapsettiler gelicek geliyor diye diye.
ne kadar sorumsuz umursamazlarvalla payla hepsini, gıcıklıklarının hepsini topla çarp yolda giderken,
duru'nda yanında zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…