Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
gayet fit bence tek göbek var:)Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
günaydın cicim hepimizde var o gerginlik sanırım bende 2 gündür öyleyim benimde 3 koca gün var müdürle kavga etmeden gitseydim :)Günaydın kızlarr
Yeni günüme biraz gergin başladım işlerden dolayı. Üstümden atmaya çalışıyorum şuanda.
Umarım başarılı olabilirim bu konuda yoksa birilerinin kalbini kırıcak gibiyim
İzne çıkmama daha 3 koca hafta var.
İşimi seviyorum ama artık evde dinlenip oğlumu beklemek son hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Hemen bitsinn bugüünnnn
Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
Eki Görüntüle 705660
Günaydıınn.
Minik prensese bak babasına şimdiden şımarıklık yapmaya başlamış
İnşallah bebişlerimiz doğduktan sonrada her günümüz böyle keyifli geçer.
Ben oğluma park yatak almıştım. Ama sanırım yatak odama koyamıycam. evim çok küçük eşyam az olmasına rağmen sığdırmakta çok zorlanıyorum. Dün odasını yaptık oğlumun. ben yatağı odamıza alırım diye düşünmüştüm ama mümkün değil. ne yapıcam bilmiyorum.
çok ağlayan bir bebek olursa odasında ki tekli koltuk geceleri yeni yatağım olucak sanırım :44:
üf benimde kaşıntı ve acımalar başladdııı
en büyük korkum böyle kırmızı kırmızı catlamak
ben suanda birsey görmüyorum bende amaa
perş. günü nst ye girdiğimde bi kız vardı benim yaşlarımda (28) ayy sanırım onun son haftaları ama cok kötüydü özellikle alt kısımları öyle baka kaldım inşallah ben öyle olmam diye iç gecirdim ama... :26:
benimde cok yok:) kimse 7 bucuk olduguma inanmıyo
bulda sen :) eşimde ohhh bıkını kısa şey gymceksın dıo :) hıc istemıo kısa acık sey gymmı btek esme yaradı :))çatladgmla kaldım valla yha benm beter bacaklarm kalçam gobegm goğüs altm 15 kılo alınca(
günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
Canım çok güzeller iyi günlerde kullanın bebişinle inş... Ben bebek telsizi almadım sanırım almayacağımda çünkü kızımın odasıyla benim yatak odam yan yana duyulur sesi zaten bir süre benim odamda olacak ondan sonra sesine alışırız her sesine uyanırım uykumda hafiftir zaten ama tabi çalışmaya başlarsam o zaman düşünebilirim bendee :44::44::44::44::44::44:
Günaydınlar kızlar biz geldik güzel kızımlann herkes iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür dün akşam yemekten sonra kızım babasına kendini bir gösterdi pir gösterdi yaa karnımda döndü durdu eşim şaşkınlıkla izledi öyle döndüğünü ilk kez gördüde nasıl dönüyor öyle yaa diyoobende gül gül öldümm
gayet fit bence tek göbek var:)
günaydın cicim hepimizde var o gerginlik sanırım bende 2 gündür öyleyim benimde 3 koca gün var müdürle kavga etmeden gitseydim :)
Evet bir şımarık ki sorma birde babası işten geliyo sesini duyunca başlıyo tepiklemeye diyom kızın şımarıyo sesini duyunca başlıyo tepmeye diye inş canım hep döyle olur herşey güzel gider
İnş olmaz annesi seni üzmez bebişin yaşayıp göreceğiz artık hepimizz
Eki Görüntüle 705660
Eki Görüntüle 705660
dün yoruldum işte.okul servisinde başladı terslik.dolmuşta doğurabilirdim dün.okulda çocukların yaramazlıkları da üstüne eklendi tabi.artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.
dayannn çok az kalmışş 3 güncük bugünü bitti say saat 11 oldu bileee
Bebişler babalarını tanıyor galiba artık. Benimkide babasının sesini duyunca kıpırdanmaya başlıyor. Hatta hiç hareketsizken babası karnımı okşamaya başlayınca hemen hareketleniyor
Doğumdan sonrada anlatırız bebişlerimizin hallerini burdan
Ben nedense çok ağlayan bir bebeğim olcakmış gibi hissediyorum herkes o kadar çok söylüyor ki bunlar güzel günlerin uykusuz geceler seni bekliyor diye. Kolik bir bebeğim olma fikrine alıştırıyorum galiba kendimi:18:
kızlar akşam benim oğlum hiç olmadığı kadar hareketliydi.hele bi ara karnımın sol tarafı bi sivrildi sanki kafasımı desem ayağımı desem yata pozisondaydım ölece koydu elledim resmen hissettim sertliği :) ne güzel yaaaaa :)) birde kızlar akşam öle yattık eşimle anlarsınız işte :) ondan sonra böyle sol tarafımda bir ağrı bir ağrı anlatamam size.yarım saat ayağa kalkmadan geçti.acaba hızlımı hareket ettik ne
sen millete bakma cicim anca insanı korkutuyorlar ya iyi düşün iyi olsun hamilelik huzurlu geçerse bebekte öyle oluyormuş özellikle anna uyku düzeni nasılsa son 2 ay bebekte öyle oluyormuş. biz çalışan insanlarız en geç 12 de uyuyoruz 7 de kalkıyoruz bebekte uyur sanırım kendimi avutuyorum pozitif düşünüyorum :) bi arkadaşım var geçen sene temmuzada doğum yaptı ben evdeydim son 2 ay gece 2-3 de yatıp sabah 11-12 de kalktım keyif yaptım bebek doğunca yapamam diye ama oğlu şimdi 2 de yatıyormuş 11 de en erken 9-10 da uyanıyormuş ne yatmayı ne kalkmayı biliyor diyor :) benimde çok yakın arkadaşımın kızı 6 aylık ilk aylar zorduda şimdi gecede 1 yada 2 kez kalkıyor rahat uykusu sorunlu değil dedi o arakadaşımda sakindir çok stressiz bi gebelik geçirdi kendiside hemşire ona bağlıyor. ama çocuk milletine belli olmaz dua edelim huysuz olmasınlar :)
Yok canim kiz bekliyorum.bayagi yayvan duruyor onden bakinca:) sanki asagi sarkiyor gibi.umarim yirtilmazmaşallah karnın çok güzel duruyor :)) erkekmi bekliyodun benim karnıma benziyo önden önden :)
çok güzel duruyor canım, maşallah, ayrıca belin hala incecik ne kadar güzel :)
şekerim adet dönemine denk gelen zamanlarda oluyomuş öleağrılar bendede oluyo ara sıra endişelenme. burda bi ark. dr.una sormuştu doğum sancısı olduğunu nası ayırt edicez die?. dr.uda o sancı bi gelsin hele, ayırt edememenin mümkünatı yok demişgünaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
ooohhh misssGüneşli Medicine Hospital de çektirdim bende cnm.renkli fotoda aldım cd verdi birde doktorum.Ahmet Gül var çok iyi bi doktor istersen bi görüş fiyatıda 250tl di.yaklaşık 25-30 dk sürdü ve merak ettiğim herşyede detaylı cevap verdi ben çok memnun kaldım.
Günaydınlar günaydınlar bizler geldikkkk
Allah'ım 1600.sayfaya yazacağım galiba inşallah
Hep kaçırıyordum ama ben yazana kadar 1601'e atlayacak ama
Çok erken kalkıyoruz biz artık kızçem uyandırıyor zaten ben de uyumak istemiyorum
Yapacağım çok işler var yetiştirmem lazım...Dünden beri kargo bekliyordum
Bütün gün evdeydim hatta başka kargom bile geldi.Ptt kargo haber kağıdı bırakmış
internet sitesinde kontrol ettiğimdeUyuz oldum çağrı merkezinden
ulaşmaya çalıştım.Evde olmadığınız için geri gitmiş kargonuz deyince
kudurdum,çıldırdım.Sitede oturuyorum ve güvenlikçiler ben olmasam da alıyorlar zaten
ya da evimizin karşısındaki eşimin ofisine bıraktırıyorlar.....Neyse topkapı şubesinden bugün
alacağım ve kıyametleri koparacağım çok uyuz oldummmmm korksunlar kızçemle benden
Böyle işte güne biraz gıcık başladık geçmişi okuyup geliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?