2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kız aynı durum bendede mevcut. böyle dün anneme konuşuken telefonda o bile dedi bana, eski sen gitmiş yerine başka biri gelmiş dio beni görmediği, yanımda olmadığı halde ne kadar sakin enndişesiz durgunsun dedi. inanlmaz bi rahatlık var anlam veremediğim.
normalde olsaa, eşim işten çıkmış doğum yaklaşıyor, kızımın sağlık sorunları var, e bi yandan ders çalışıp sınavlara giriyorum fln stresten heryerimin uçuklaması lazımdı şimdiye rabbimizin mucizesi işte bence

Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
offff hayıırrr, çok tatlısın kızım yaaa
ben öle olamadım ama,hayalimdeki hamile tipi işte sensin
dur özendim bende kendimi çekebilirsem göndereyim

sol tarafına cok baskı yapmıs olabılır bebsnn bnmde ole cnku normaldır yha artk agrılar yavas hareket etmekte yarar var :))

merln görünce insanın psikolojisi bozulur bencede :) bele baksana incecik :)

Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleriii.. Uzun bir aradan sonra yine geldim. Çok fazla giremedim nete son 1 haftadır. 1 hafta yatak istirahatim vardı kızımlan her gün hastaneye gittik kontrol altındaydık. Ama korkulacak bişi yok sadece erken doğum riskinden kontrol altındaydık. Cimcimem hiç sıkıntıya sokmayacak sanırım bizi, gelmek istemediğini belli ediyor Artık 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman da doğum tarihimizi belirleyeceğiz. Geçmişi okuyamadım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşallah! Bu arada hepimizin adına tekrardan dualarımızı okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah, meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım..
Önümüzdeki hafta annemler ve halamlar geliyor memleketten o kadar heyecanlıyım ki.. Yardım için geliyorlar malum badana işimiz var haftaya, sonrasında kızımızın odası gelecek. genel temizlikte yapılacak. Ben çok fazla iş yapamayacağım için annem dayanamadı bekle kızım biz gelip yapalım dediler.. Neyse ben çok konuştum yine özlemişim ama topiği yaaa..

randevu alman gerekiyor cnm

Sevdiklerinize zaman ayırın, kendinize zaman ayırın ve hep yüzünüz gülsün inşallah..
Huzurlu bir gün geçirin inşallah
Hastalar iyileşsin, küsler barışsın, borçlu olanlar borçlarını ödesin inşallah.
Uzun lafın kısası; Bulutların dağıldığı aydınlıkların çoğaldığı
her şey gönlünüzce olduğu bir gün olsun..
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese.

slm canlarım
eşim hala antalya'da gelemedi bir türlü :2:
inş bugün gelicek
off geceleri uyanma sıkıntısı bende de var ne gıcık bir şey

kızlar ben kaçtım dışarda işlerim var bankaya yetişmem lazım markete gidicem havada güzel biraz gezdirmiş olurum ECEmi
öptüm sizi görüşürüzzzz

bana doktorum elinde ayağında ani bir şişme olursa hemen gel mutlaka demişti. Bende hiç sormamıştım neden diye.demek ki bu yüzden demiş. ben hergün alyansımı kontrol ediyorum sıkıyor mu diye. hala takıyorum rahatlıkla çıkıyor.
Aman dikkat edelim korkutucu bişey :18::18:

evet canım köy okulundayım.45dak.yol sürüyor.yine aynılar,çok yoruyorlar

bende ayakkabılarıma bakıyorum geçen yaz giydiklerim oluyor sıkmıyor kilo 11 aldım dedim bunuda son kontrolümde 3 daha alırsın dedi 80 ile bitecek hayatımda 72 den fazlasını görmedim ben şimdi canım sıkılıyor bu duruma ama napalım sağlıklı olsun toplamda 14-15 almış olacağım.

ben takamıorum (( spor ayakbalrmda atrk sıkmaya basladı ama bn dktrma soledm takma yuzuklerını ddı bı anda sıserse cıkaramazzsn ddı bebgmn gelışmıde guzel bı sorun cıkmaz ıns yha ((

aynen benimde böyle top gibi tek göbek var diğer taraflarda bişey yok ama 11 kg nerede anlamadım göbekte olmasına imkan yok gibi geliyor bana :) neyse oğluşlarımız top gibiler napalım cicim :)

valla yha top gbıler maşllh tobşlermze bnde 15 kılo aldım :) yuzum falanda toplandı yanı ama boyum oldugu ıcın gostermıorum ben saklıorum kılomu :)

Amin inşallah sağlıkla gelsin bebişler ne yapalım yatıp dinleniyoruz kızımla..
Bu arada ben haftasonu çok dolaştım,cumartesi çalıştım akşama düğün vardı, pazar alışverişe derken birde akşam bebişin odası geldi diye biraz sileyim derken pazar gecesi başladı sancı pazartesi akşama kadar devam etti sonunda mecbur hastanedeydik.

Demem o ki evet kendimi iyi hissediyorum yaparım diyorum da sonucu böyle olunca kızlar demem o ki kendinizi yormayın emi benmim gibi.. Bizden önemli bebeklerimiz var artık onlar için daha sakin yaşamak lazım....
Yarın tekrar kontrole gidicez NST için bakalım ne olucak.

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler kızlar :)

Bende normalde olsa hem iş hem eş hem hamilelik ev işleri vs stresten ne halde olurdum kim bilir. ama hamileliğimde hiçte sandığım gibi stresli olmadım. Bugün sabah işe gelirken stresliydim ama kahvaltı yapıp güzelce kahvemide içince oda geçti şuan gayet neşeliyim yine

sende çek gönder bakalım senin göbüşünüde görelim

Günaydın..
Sakin ol şekerim
ptt anca o kadar iş yapabiliyor işte naparsın
bende bu yakınlarda belediye otobüs şöförleriyle kavga etmezsem iyidir. Hepsine çook gıcık oluyorumm

Hiç sorma kuzum hiç böyle sinirlenmemiştim içimde patlayacak bir canavar
var sankiBugünlerde haksızlığa hiç gelemiyorum eskiden de
öyleydim ama şimdi hemen tepkimi veriyorum
Hoşuma da gidiyor bu durum sıcağı sıcağına olayı bitiriyorum
içime atmıyorum.Ben de hamileliğimin 3.ayında minibüse binmek
zorunda kalmıştım.Aman ALLAH'ım içim dışıma çıktı hiç kusmadım
hamileliğimin boyunca ama o kadar kötü midem bulandı ki anlatamam sana
Tam inerken kusayım da minibüsüne gör dedim
Şaşırdı tuhaf tuhaf baktı ama kusamadım çok istemiştim batırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…