kız aynı durum bendede mevcut. böyle dün anneme konuşuken telefonda o bile dedi bana, eski sen gitmiş yerine başka biri gelmiş dioaahh ahh inşallah bizede ikinci arkadaşının örneği kısmet olur
dediğin gibi saat 12 yi vurmadan hoop yatıyorum. gözler gidiyor zaten.
hamileliğimde çok sakin geçti. normalde çok sinirli bir yapım var ama hamileliğimde ilginç bir sakinlik çöktü üstüme
çok neşeli umursamaz bir insan oldum. inşallah oğlumda sakin bir bebek olur. babası çok sakin kolay bir bebekmiş bense tam tersi yerlere atarmışım annem çok çekmiş bendenbakalım oğlumuz nasıl olucak.
offff hayıırrr, çok tatlısın kızım yaaaGunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
kızlar akşam benim oğlum hiç olmadığı kadar hareketliydi.hele bi ara karnımın sol tarafı bi sivrildi sanki kafasımı desem ayağımı desem yata pozisondaydım ölece koydu elledim resmen hissettim sertliği :) ne güzel yaaaaa :)) birde kızlar akşam öle yattık eşimle anlarsınız işte :) ondan sonra böyle sol tarafımda bir ağrı bir ağrı anlatamam size.yarım saat ayağa kalkmadan geçti.acaba hızlımı hareket ettik ne
kız aynı durum bendede mevcut. Böyle dün anneme konuşuken telefonda o bile dedi bana, eski sen gitmiş yerine başka biri gelmiş dioBeni görmediği, yanımda olmadığı halde Ne kadar sakin enndişesiz durgunsun dedi. Inanlmaz bi rahatlık var anlam veremediğim.
Normalde olsaa, eşim işten çıkmış doğum yaklaşıyor, kızımın sağlık sorunları var, e bi yandan ders çalışıp sınavlara giriyorum fln stresten heryerimin uçuklaması lazımdı şimdiyeRabbimizin mucizesi işte bence
Offff hayıırrr, çok tatlısın kızım yaaa
Ben öle olamadım ama,hayalimdeki hamile tipi işte sensin
Dur özendim bende kendimi çekebilirsem göndereyim
yazdım yazdım elektrikler gitti 2. baskıyı yapıyorum
şekerim adet dönemine denk gelen zamanlarda oluyomuş öleağrılar bendede oluyo ara sıra endişelenme. burda bi ark. dr.una sormuştu doğum sancısı olduğunu nası ayırt edicez die?. dr.uda o sancı bi gelsin hele, ayırt edememenin mümkünatı yok demiş
bebekte bazen durgunlaşıyo benimkide öle kafasına estiği gibi, geçen 3 saat hissetmedim ayaktaydım gerçi, sonra iki dürttüm zilliyi hemen kıpraştı
ooohhh misssvalla çok sağol, o hastanenin önünden geçtim haftasonu sınavım ordaydı tamda denk geldi
du ben bi eşimle konuşayımda, randevu alıyosun demi?
en sinir olduğum durum kafalarına göre iş yapıyolar, geçen komşumu 3 gün üst üste eve hapsettiler gelicek geliyor diye diye.
ne kadar sorumsuz umursamazlarvalla payla hepsini, gıcıklıklarının hepsini topla çarp yolda giderken,
duru'nda yanında zaten
böyle bişey varmış kızlar ya ilk kez duydum korktum da bende de var mı ki diye ilk başta belli etmiyormuş kendini sonra şunlar yazıyor.
Çoğu zaman hafif preeklampsi bir belirti vermez, rutin kontroler sırasında fark edilir. Ellerde ve ayaklarda şişmeler, yüzüklerin dar gelmesi en sık rastlanılan şikayetir. Özellkle sabahları uyanıldığında yüzde ve göz kapaklarında şişme ilk belirti olabilir. bunlar hiç olmadı bende hala alyansımı takıyorum ayakkabılarım oluyor tansiyonumda en fazla 10/6 çıkıyor ama yinede dikkat edin aman burda baya bi anlatmışlar
http://www.hastane.com.tr/saglik/gebelik-zehirlenmesi-preeklampsi-nedir.html
al bendende okadar dün okul dönüşü artık tahammülüm kalmadı ve ağlaya ağlaya girdim eve. sıcak bir taraftan okul yorgunluğu bir taraftan birde üstüne o kadar yol gitmek resmen bunalıma soktu benisende köy okulundasın galiba
bende ayakkabılarıma bakıyorum geçen yaz giydiklerim oluyor sıkmıyor kilo 11 aldım dedim bunuda son kontrolümde 3 daha alırsın dedi 80 ile bitecek hayatımda 72 den fazlasını görmedim ben şimdi canım sıkılıyor bu durumabana doktorum elinde ayağında ani bir şişme olursa hemen gel mutlaka demişti. Bende hiç sormamıştım neden diye.demek ki bu yüzden demiş. ben hergün alyansımı kontrol ediyorum sıkıyor mu diye. hala takıyorum rahatlıkla çıkıyor.
Aman dikkat edelim korkutucu bişey :18::18:
bana doktorum elinde ayağında ani bir şişme olursa hemen gel mutlaka demişti. Bende hiç sormamıştım neden diye.demek ki bu yüzden demiş. ben hergün alyansımı kontrol ediyorum sıkıyor mu diye. hala takıyorum rahatlıkla çıkıyor.
Aman dikkat edelim korkutucu bişey :18::18:
aynen benimde böyle top gibi tek göbek var diğer taraflarda bişey yok ama 11 kg nerede anlamadım göbekte olmasına imkan yok gibi geliyor bana :) neyse oğluşlarımız top gibiler napalım cicim :)
öncelikle geçmiş olsun canım,seninle muhtemel doğum tarihlerimiz bir.ama maalesef bende sanırım mayıs sonu yada haziranın ilk haftası gibi görünüyor.cuma günü belli olucak.
umarım hepimiz zamanında ve sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı.allah emanet ol cnm
kız aynı durum bendede mevcut. böyle dün anneme konuşuken telefonda o bile dedi bana, eski sen gitmiş yerine başka biri gelmiş diobeni görmediği, yanımda olmadığı halde ne kadar sakin enndişesiz durgunsun dedi. inanlmaz bi rahatlık var anlam veremediğim.
normalde olsaa, eşim işten çıkmış doğum yaklaşıyor, kızımın sağlık sorunları var, e bi yandan ders çalışıp sınavlara giriyorum fln stresten heryerimin uçuklaması lazımdı şimdiyerabbimizin mucizesi işte bence
offff hayıırrr, çok tatlısın kızım yaaa
ben öle olamadım ama,hayalimdeki hamile tipi işte sensin
dur özendim bende kendimi çekebilirsem göndereyim
Günaydın..
Sakin ol şekerim
ptt anca o kadar iş yapabiliyor işte naparsın
bende bu yakınlarda belediye otobüs şöförleriyle kavga etmezsem iyidir. Hepsine çook gıcık oluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?