2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bacaklarmdakı offf offffff hangı az karnmı sevıorum bende bole bı eş varken ben bda gorurum 2 sene sonra ( manyak aşkım benm aralarnda yas farkı olmucakmısta kardeslern ) :) bde senn göbşe bakalm :)

canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..

bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..

Aynen canım kafasına göre iş yapıyorlar uyuzcuklar
Duru'm da tepik üstüne tepik.Gebeliğim boyunca ilk defa bu kadar
sinirlendim.Kızçem de içeride patlamak için hazır sanırsam

İnş canım o günleride görebiliriz benimde sakin bir bebek olacak gibime geliyor nedense banada diyola yaa bunlar iyi hallerin diye kızz korkma herşey olacağına varır

Yine biz kızçemin çamaşırları sırasıyla yıkanıyor,asılıyor,kurumaları
bekleniyorYemek,tatlı derken işlerimizi bitirdik.Öğleden sonra
randevum var lazerciyle.Ben gebe kalmadan önce tüy işlerini
kökten halletmiştim ama yine de bir gidip ne var ne yok bakıversin...
Bankadaki arkadaşlarımı ziyaret edeceğim çok özledim onları ama
bankayı hiç özlemedimBugün de yoğunuz işteeeee

allah yardım etsın tatlım hepmıze en kolay doğmlar versın ınş. olsun sezeryn artk korkulcak bse deıl estek dıkış yapıolar bde oyuzdn nasıl saglıklı gelıcekse ole ole doguralım. benm doktrm solemedı yha ters faln dıe merak ettm sımdık daha 3 hafta var dr gtmme.... bnde normalden korkuyodm artk kendmı tesellı edıorum bse olmıcak sancısız dogurucaksın dıe kolay olucak dıe bakalım bızm nası olucak

hoşgeldin canım.
inşallah vaktiyle gelsin şekerim bebişin
duaların içinde Allah razı olsun Allah kabul etsin İnşallah canım

Benimkinden cok farkli.ama 30 da yukari cikar diyorlar.cilt tibin cok sert gibi o yuzden catlamis sanirim.benimki cek sundur don lastigi gibi.hala gerilmedi.belki son ayda catlarim ama saglik olsun.bebislerimizden hatira

sıkı bı vucudum vardı sporcu oldugm ıcın ama hıcbırnden eser yok sımdı malesef. ben 30 dayım ama aşagıda hala kalıcı gıbıde gobek delıgımde. sen catlamazsn lastık gıbysen :) bnm vucdmda fazla hatra braktı eşşek sıpam bnm :) bı gelse dnyaya yıyp bıtrcem de totosnu gelemedı :)

benim de pek uymuyor aksine :))

dün gece gene belime sancı lar gırdı hanm larr:18::18:
anlıyorum yabancı bırseyler odlgugunu cunku sancıanında gozlerım dolduuu cok kotuoldumm 2-3 sn aralıklarla devam ettıı 3 dk kadar sonrası gectıı gıbı:18:maaart oglusum benımm

bugun ark.devetlıyım eltımlennn yenı hamıs odaa 6 haftalık canı neler ıstemıss neler beraber yapıp yıcez aksama donerım ancakkkarıkın ıs guc fasla yapmıcam kapı cam mutfk dolabı o kaa onuda eltımlen yaparız oldu bıttı halılarım temız nede olsaa hee ıste bıttıı

bu arada esıımn haftaya cuma toplanısı bu cumaya alınma ıhtımalısı varmıs ole olursa beegımede bu cuma gıdecegız ınsllll veee 33+1 olmus olucaz bakalım dr ne dıyecccc

gunaydın seker herkesler uyuyamamıs anlasılan hayırldır ınslll:44:ııdıyelım ıı olsun ınsll

günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
cnm yorulma artıkın belden ve regl sancısı gıbı olursa ve berberınde kan-su gelırse dırek dr kos ama dınlenınce gecıyorsa no problem ınslll:13:

gunaydın tatlımmm kolay gelsın tlantınn sekerımm ohh benımde ufakdan hazır son eksıklerı alıpp bu ayy yanı haftaya hazır olur ınslll

hos geldınızz canımmm

sakın ol canım ya durucunn da sınırlı bır kısce olucak hee skaınnn no stress sekerrr

hayırlı olsun odanıs cnm benım odanda olması ılk aylar ıcın onemlı aslında gecıcı l-olarak odanda tayın edecegın esyan yokmu anne bebebk arasndakı bagları guclendırmıss haa hıc olmuyorsa onun odasına senn tasınmanda olur ama obur turlu babanısda sızle olur ınsl gecelerıı oda alıssın dımı canımmm

cok gusell benım gecen senekı ıcımden gecenlerı soyluyor her duamda ınsll du aeıdyorum dumanımda olsa bır kez tatsın bu duyguyuu ınsll o kaa guselmıskıııı seneler sonra kavusmanın tadı ıle ınsll rabbım dıleyene versın emanetını ınslll

Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
yok kız ne ıpsızızn hatta kaburgaların bılemm halen gozuktugune gore kg ortada yokk kac kg aldınkıne senn bakımm:44:

aa nıye oldukı posısyondan kaynaklıdır baybb dr oenrmedımı bıızımkısı cok b-vrguladı ve sole sole olsun dedı yanı benden oncekı ark soledı oda bana ama bu gıttıgımde bısede soler sanırımmnormal dogumu cok gusel kolay hale getırıyormusdaa
bebegının basıdır o dun yakın zamand dogum yapan ark gosterdım bende kafasını dayıyor dedıı
wu neler olmus sıze ne erken dogumu kız bekleyın az durunn ana kızz
Eki Görüntüle 705741

aynı basket topu koymussn gıbı demı :))))
wuu ogöbişe bak göbişe benı gecemessınızkıııgercı ben ondeyımhafta olarak sızdenn sanırımm
cok sukur bende catlakdan eser yok henuz hayırlısı olursada paşamın canı sagolcun ınsllannesı gozu bılem goress de o ka catlak ne zaman oldu seker yaa kac haftda basladınızzzzzzzzz:44:

sızdemı nts ıle tansııtnız bnım sancım cıkmadı ama senn cıkmıs sanırımm cok gezme artıkk pless evde oturrr hayırlı haberlerle gelınınsl

sımdı den bellı oluyorkı yaa donup donmeyecegıı bu gıtıgmde suru lısteme ekleyeyım bende dr bakalım

benm catlaklarm cok erken basladı yha malesef karmımda 2 haftada bukadannn catladı işte dahada catlıcagı gerıde cok kaşinıo cunku

ccıerımız gyıp KURAN mızın okuyup namaz kılıp cıkıcaz paşam laa gesmelerreeeaksama donerızz artıkınn sonrada market turu atarızz paşam laa artık gezecegız aksamda ark.elını kırmıs ona gecmıs olsuna gıdecegız ınsll aşkımlann hayırlısı ınslll özleyın bızı olurmuu cokda kaynatmayın hee sonra oku oku bıtmyorkınee

bu rada bıkını bolgesi ıcın tuy dokucu önerısı ıstıyorumm acıll bnm dr kullanabılırsın dedıı o yusdenn kullananlarr varsaa ısım solesın plesss:26:

bende suan 62 kilodayım canım 12 kilo aldım bugüne kadar. dr 70 le tamamlarsın dedi. ben hayatım boyunca hiç 50 kilo olmamıştım
çok şaşırıyorum bende kendime

benm catlaklarm cok erken basladı yha malesef karmımda 2 haftada bukadannn catladı işte dahada catlıcagı gerıde cok kaşinıo cunku

kasıma sakın ovala olurmu bnm dr ole dedıı kasıdıkca yırtılıtmıs ovala dedııı bnme gogus cok kasınıyor baslarda kasıdım az yırtıldı ama artık ovalıyorum gecıyor ve catlamıyorr

Benimde karnımın alt tarafı aynı böyle çatladı canım. karnımda seninkine benziyo. ama benim karnımın rengi çok koyulaştı.vücudumun diğer yerlerinden daha koyu rengi.:44:

benmkı aynı ten rengı kıllarm uzadı btek benm. sadece karnn mı catladı pekı

Ne bileyim kuzum sinir oldum işte şimdi rahatladım anlık zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…