MAŞALLAH YA NE GÜZEL KARINLAR BÖLE Bende çıplak halini yarın koyarım o zaman .heveslendim :) bolbol bakın karnınıza daha zor görebiliriz bu hallerini :) ama çok güzel duruyor bence çatlak evet başlamış azda olsa...:))
yazdım yazdım elektrikler gitti 2. baskıyı yapıyorum
şekerim adet dönemine denk gelen zamanlarda oluyomuş öleağrılar bendede oluyo ara sıra endişelenme. burda bi ark. dr.una sormuştu doğum sancısı olduğunu nası ayırt edicez die?. dr.uda o sancı bi gelsin hele, ayırt edememenin mümkünatı yok demiş
bebekte bazen durgunlaşıyo benimkide öle kafasına estiği gibi, geçen 3 saat hissetmedim ayaktaydım gerçi, sonra iki dürttüm zilliyi hemen kıpraştı
ooohhh misssvalla çok sağol, o hastanenin önünden geçtim haftasonu sınavım ordaydı tamda denk geldi
du ben bi eşimle konuşayımda, randevu alıyosun demi?
en sinir olduğum durum kafalarına göre iş yapıyolar, geçen komşumu 3 gün üst üste eve hapsettiler gelicek geliyor diye diye.
ne kadar sorumsuz umursamazlarvalla payla hepsini, gıcıklıklarının hepsini topla çarp yolda giderken,
duru'nda yanında zaten
dayannn çok az kalmışş 3 güncük bugünü bitti say saat 11 oldu bileee
Bebişler babalarını tanıyor galiba artık. Benimkide babasının sesini duyunca kıpırdanmaya başlıyor. Hatta hiç hareketsizken babası karnımı okşamaya başlayınca hemen hareketleniyor
Doğumdan sonrada anlatırız bebişlerimizin hallerini burdan
Ben nedense çok ağlayan bir bebeğim olcakmış gibi hissediyorum herkes o kadar çok söylüyor ki bunlar güzel günlerin uykusuz geceler seni bekliyor diye. Kolik bir bebeğim olma fikrine alıştırıyorum galiba kendimi:18:
canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..
Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleriii..Uzun bir aradan sonra yine geldim. Çok fazla giremedim nete son 1 haftadır. 1 hafta yatak istirahatim vardı kızımlan her gün hastaneye gittik kontrol altındaydık. Ama korkulacak bişi yok sadece erken doğum riskinden kontrol altındaydık. Cimcimem hiç sıkıntıya sokmayacak sanırım bizi, gelmek istemediğini belli ediyor Artık 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman da doğum tarihimizi belirleyeceğiz. Geçmişi okuyamadım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşallah! Bu arada hepimizin adına tekrardan dualarımızı okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah, meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım..
Önümüzdeki hafta annemler ve halamlar geliyor memleketten o kadar heyecanlıyım ki..Yardım için geliyorlar malum badana işimiz var haftaya, sonrasında kızımızın odası gelecek. genel temizlikte yapılacak. Ben çok fazla iş yapamayacağım için annem dayanamadı bekle kızım biz gelip yapalım dediler.. Neyse ben çok konuştum yine özlemişim ama topiği yaaa..
Benimkinden cok farkli.ama 30 da yukari cikar diyorlar.cilt tibin cok sert gibi o yuzden catlamis sanirim.benimki cek sundur don lastigi gibi.hala gerilmedi.belki son ayda catlarim amasaglik olsun.bebislerimizden hatira
kızalr ben gunumle uyumlu oldugumu bu sekılde anlıyorum gunluk okuyormm ve ordakı bılgılerı goz onunden gecırıyorum ve yasadıklarımın aynı sı hemen heemennn yaaaaaademekkı dıyorum gunumle uyumluyum cok sukurrrrrrrrrrrrrrr
kapitone bezler var ya ucuna dantel yaptırıp dolap içlerie örtü yaptırıyorsun metreyle satılıyor kumaşçılarda :))Maşallah bebişine canım,sıkma canınııı kv ye gtmezsin olur biter hem sana gelmesi de kötü boşver sinirini bozardı belki Allah sana güç kuvvet versin de kimse ne gelsin ne gitsin daha rahat öyle hem eşin de destek olur sana..
Amin canım,valla ben de arada dediğin gibi oluyorum hala inanamıyorum benm 1 yıl denedikten sonra oldu cok beklemedim aslında ama okadar hazırdım ki hergün ağlıyodum şimdide mutluluktan ağlıyorum doğunca kimbilir napcaz orda beni dikerlerken ben ağlama krizine girerim heralde beni açık bırakıp teselliye gelirler başıma :) o yüzden kocişte girsin istiyorum doğuma..
Evet canım benim cok teşekkür ederim çok sağol tatlım Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın cok zor..
Bende onu düşünüyorum kaç gündür direk temas etsin istemiyorum mobilyaya şöyle kaymayan bişey olsa ama sade ve sık bişey yine görüntüyü bozmasın dolap şifonyer içi bile olsa güzel durmalı pimpirikli ksophie :)
Anladım canım benim :) lansinohun yine var aynen korna gibi komik bişey 15 tl :))
Canım cok sağol biz de senin babacığına dua ederiz merak etme üzme kendini Allah zor da olana yardım etsin ya
Kapitone ne tatlım ??Çok cahilim bu konularda :))
Yok canım takmıyom düşünmüyom da dediğin gibi gitmem olur biter yaa uğraşamam kimseyle evet allahım sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç kalmayayım inşş.....
Selam arkadaşlar,
Ne zamandır bakamıyorum buralara. Umarım herkes iyidir sağlıklıdır keyfiler yerindedir.
Benim durum şu ki 40.hafta temmuz 7 dogum tarihi versede sezeryan tarihi yaklaşık 25 Haziranda yaparız dedi. Doktorcum.
Ama gel gelelim benim prenses pazardan beri bir sancı bir sancı korkuttu.
Dün akşam enson dayanamayıp dr ile konuşunca acil hastaneye çağırdı. NST cihazına bağlandık ilk 20 dk birşey yok ki gündüz yaşadığım sancı yok ortada... Sonraki dakikalarda düzenli sancı tespit edildi malesef tuşe yapıldı (ne kötü bir durumdur bu ya) rahim kapalı tamam bu güzel fakat sancı artmaya devam edince 5 dk diye uğradığımız hastaneden sabah 11 de 3 serum 3 ilaç 2 iğne ile çıktık. Dr yatak istirahatı verdi.
Ben mayıs ayı sonu 35. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama şimdi bu mümkün görünmuyor Doktorum en azından 34 haftaya ulaşmak dedi. Mayıs annesi olmamak için mecbur evde yatar pozisyondayız...
Bu durumu yaşayan var mı ne alemdesiniz kızlar..??
Sağlıklı günler olsun...
o seninki aceleci desene geçmiş olsun ve hayırlısıolsun canım
ay kızlar mümkünse ben bi daha bu kadar uzak kalmıyım sizden söliceklerim bitmiyor
duruyo duruyo aha şunuda dicektim oluyorum
şu renkli usg konusunda tecrübe eden varmı? ist. avrupa yakasındayım.
bağcılar medipol e sordum 35-40dk sürüyormuş. o esnada gördüğün renkli ama eline verdikleri fotolar siyah beyazmış
ve sgk lı muayene 300tl imiş.
böle fotosunuda renkli alabilen varmı? ben öle istiyorum ama yoksa hiçbi yermi öle vermiyor, bilmiorum?
rumeli hast. sordum fiyat biraz daha uygun ama orasıda siyah beyaz usg fotosu veriomuş
yaptıranlar bi yardımcı olurmu plsss
canım bizimki anca poz verdiğinden çektirdik bu hafta sanırım u kahverengili olanlardan
Maşallah bebişine canım,sıkma canınııı kv ye gtmezsin olur biter hem sana gelmesi de kötü boşver sinirini bozardı belki Allah sana güç kuvvet versin de kimse ne gelsin ne gitsin daha rahat öyle hem eşin de destek olur sana..
Amin canım,valla ben de arada dediğin gibi oluyorum hala inanamıyorum benm 1 yıl denedikten sonra oldu cok beklemedim aslında ama okadar hazırdım ki hergün ağlıyodum şimdide mutluluktan ağlıyorum doğunca kimbilir napcaz orda beni dikerlerken ben ağlama krizine girerim heralde beni açık bırakıp teselliye gelirler başıma :) o yüzden kocişte girsin istiyorum doğuma..
Evet canım benim cok teşekkür ederim çok sağol tatlım Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın cok zor..
Bende onu düşünüyorum kaç gündür direk temas etsin istemiyorum mobilyaya şöyle kaymayan bişey olsa ama sade ve sık bişey yine görüntüyü bozmasın dolap şifonyer içi bile olsa güzel durmalı pimpirikli ksophie :)
Anladım canım benim :) lansinohun yine var aynen korna gibi komik bişey 15 tl :))
Canım cok sağol biz de senin babacığına dua ederiz merak etme üzme kendini Allah zor da olana yardım etsin ya
Bencede onlar alışmıştır ki ben yeni evliyim balayında havuzdan bi mikrop kapmıştım ve erkek doktora gttim öncesinde bayana gittim anlamadı zaten cekiştire çekiştire bi etti pis kadın neyse adam bana bildiğin arkadaş resmini açtı anatomisini anlattı ama niyeyse hiç utanmadım çünkü okadar profesyoneldiki yüz ifadesi bile gayet ciddi işine konsantreydi resmen ama eve gelince baya geyik yaptık ark. gitmiştik :))Sağol canım Allah bütün hastalara şifa versin dediğin gibi..
Ben park yatağa da karyolaya da visko aldım işbirden canım..
Bende hafif baston aldım tatlım herkes onu öneriyo..çok pahalı bişey alma cocuğun bakalım rahat edicek mi yada binicek mi bilemiyoruz ki benim ark. oğlu hayatta bnmiyo arabaya..
aynen alışmışlardır tabii adamın gördüğü kaç bininci kadınızdır kim bilir
Özel sektör malesef ücretsiz izin bile istesen yok.. Bizimkilerde izin 6 aya çıksa dahi 4 ay sonra burdasın dediler yaa ve ben bu işyerinde 8 senedir çalışıyorum bide eve uzak bağlantı kurup bir problem çıkarsa yardım edecekmişim bizde mecburen 32.haftamızı doldurmamıza 1 hafta kalmasına rağmen sevinemiyoruz çalışabildiğim kadar çalışabilir raporu alacağım tekrar ben nasıl 2 aylık canımı bırakıp işe başlarım 1 günün bile önemi var benim için Allahım anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ve devlette çalışanlar kıymetini bilsin lütfen..
canım devlette de müdürün çk önemli ama tabii dönüş tarihi sıkıntın yok, sen boşver he he de geç o gün gelir seni ararlarsa bakarsın duruma
Valla aynen öyle canım :) babannesi de şifonyerini ve emzirme koltuğunu almaya karar verdi..doğum paramı da ayırdım geriye bi lohusa geceliklrim bebek şekeri süsü ıvır zıvırlar kaldı cok şükür bi nefes aldım düşün düşün boğuluyodum resmen cok karlı bi gebelik oldu bu ben böyle 2 daha doğururum :))
oh az kalmış gözün aydın
gunaydın seker herkesler uyuyamamıs anlasılan hayırldır ınslll:44:ııdıyelım ıı olsun ınsllGünaydın herkese,
Gece uyku tutmadı, Birr huzursuzluk vardı içimde.bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim.hala da var hayır olsun inşallah.içim daralıyor neden ki?
İzne ayrıldığımda evde tek başıma ne yapacağım acaba,herşey bitmiş gibi bir o kaldı.
Allah I'm sen büyüksün.
cnm yorulma artıkın belden ve regl sancısı gıbı olursa ve berberınde kan-su gelırse dırek dr kos ama dınlenınce gecıyorsa no problem ınslllgünaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
gunaydın tatlımmm kolay gelsın tlantınn sekerımm ohh benımde ufakdan hazır son eksıklerı alıpp bu ayy yanı haftaya hazır olur ınslllgünaydin tombik anneler ve tombik yavrucuklari ,
bizde gece dogru düzgün uyuyamadik nedense... bi sağ bi sol , oda dönebilirsen :) akşam birazcik minik kiyafetlerimizi ütüledik , ufaktan çantamizi haizrlamaya başladik .
kalktik geldik yine sabah sabah işe , başimiz agriyo bugun , 11 'de bide toplantimiz var , bugun çabuk geçer umarim .
sizler naptiniz ? iyisiniz umarim
hos geldınızz canımmmGünaydınlar günaydınlar bizler geldikkkk
Allah'ım 1600.sayfaya yazacağım galiba inşallah
Hep kaçırıyordum ama ben yazana kadar 1601'e atlayacak ama
Çok erken kalkıyoruz biz artık kızçem uyandırıyor zaten ben de uyumak istemiyorum
Yapacağım çok işler var yetiştirmem lazım...Dünden beri kargo bekliyordum
Bütün gün evdeydim hatta başka kargom bile geldi.Ptt kargo haber kağıdı bırakmış
internet sitesinde kontrol ettiğimdeUyuz oldum çağrı merkezinden
ulaşmaya çalıştım.Evde olmadığınız için geri gitmiş kargonuz deyince
kudurdum,çıldırdım.Sitede oturuyorum ve güvenlikçiler ben olmasam da alıyorlar zaten
ya da evimizin karşısındaki eşimin ofisine bıraktırıyorlar.....Neyse topkapı şubesinden bugün
alacağım ve kıyametleri koparacağım çok uyuz oldummmmm korksunlar kızçemle benden
Böyle işte güne biraz gıcık başladık geçmişi okuyup geliyorum ben
hayırlı olsun odanıs cnm benım odanda olması ılk aylar ıcın onemlı aslında gecıcı l-olarak odanda tayın edecegın esyan yokmu anne bebebk arasndakı bagları guclendırmıss haa hıc olmuyorsa onun odasına senn tasınmanda olur ama obur turlu babanısda sızle olur ınsl gecelerıı oda alıssın dımı canımmmGünaydıınn.
Minik prensese bak babasına şimdiden şımarıklık yapmaya başlamış
İnşallah bebişlerimiz doğduktan sonrada her günümüz böyle keyifli geçer.
Ben oğluma park yatak almıştım. Ama sanırım yatak odama koyamıycam. evim çok küçük eşyam az olmasına rağmen sığdırmakta çok zorlanıyorum. Dün odasını yaptık oğlumun. ben yatağı odamıza alırım diye düşünmüştüm ama mümkün değil. ne yapıcam bilmiyorum.
çok ağlayan bir bebek olursa odasında ki tekli koltuk geceleri yeni yatağım olucak sanırım :44:
cok gusell benım gecen senekı ıcımden gecenlerı soyluyor her duamda ınsll du aeıdyorum dumanımda olsa bır kez tatsın bu duyguyuu ınsll o kaa guselmıskıııı seneler sonra kavusmanın tadı ıle ınsll rabbım dıleyene versın emanetını ınslllBen anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum
Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak
Bana ANNE demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim
dilerim anne olmayı umut eden ve bebek isteyen herkes ve bebek bekleyenler bu murada,mutluluğu kavuşurlar.anne olmak güzel birduygu inş herkes tadar.
yok kız ne ıpsızızn hatta kaburgaların bılemm halen gozuktugune gore kg ortada yokk kac kg aldınkıne senn bakımm:44:Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
aa nıye oldukı posısyondan kaynaklıdır baybb dr oenrmedımı bıızımkısı cok b-vrguladı ve sole sole olsun dedı yanı benden oncekı ark soledı oda bana ama bu gıttıgımde bısede soler sanırımmkızlar akşam benim oğlum hiç olmadığı kadar hareketliydi.hele bi ara karnımın sol tarafı bi sivrildi sanki kafasımı desem ayağımı desem yata pozisondaydım ölece koydu elledim resmen hissettim sertliği :) ne güzel yaaaaa :)) birde kızlar akşam öle yattık eşimle anlarsınız işte :) ondan sonra böyle sol tarafımda bir ağrı bir ağrı anlatamam size.yarım saat ayağa kalkmadan geçti.acaba hızlımı hareket ettik ne
wu neler olmus sıze ne erken dogumu kız bekleyın az durunn ana kızzTünaydın güzel anneler ve onların tosibikleriii..Uzun bir aradan sonra yine geldim. Çok fazla giremedim nete son 1 haftadır. 1 hafta yatak istirahatim vardı kızımlan her gün hastaneye gittik kontrol altındaydık. Ama korkulacak bişi yok sadece erken doğum riskinden kontrol altındaydık. Cimcimem hiç sıkıntıya sokmayacak sanırım bizi, gelmek istemediğini belli ediyor Artık 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman da doğum tarihimizi belirleyeceğiz. Geçmişi okuyamadım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşallah! Bu arada hepimizin adına tekrardan dualarımızı okudum kızlar Allah kabul etsin inşallah, meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım..
Önümüzdeki hafta annemler ve halamlar geliyor memleketten o kadar heyecanlıyım ki..Yardım için geliyorlar malum badana işimiz var haftaya, sonrasında kızımızın odası gelecek. genel temizlikte yapılacak. Ben çok fazla iş yapamayacağım için annem dayanamadı bekle kızım biz gelip yapalım dediler.. Neyse ben çok konuştum yine özlemişim ama topiği yaaa..
wuu ogöbişe bak göbişe benı gecemessınızkııı
sızdemı nts ıle tansııtnız bnım sancım cıkmadı ama senn cıkmıs sanırımm cok gezme artıkk pless evde oturrr hayırlı haberlerle gelınınslAmin inşallah sağlıkla gelsin bebişler ne yapalım yatıp dinleniyoruz kızımla..
Bu arada ben haftasonu çok dolaştım,cumartesi çalıştım akşama düğün vardı, pazar alışverişe derken birde akşam bebişin odası geldi diye biraz sileyim derken pazar gecesi başladı sancı pazartesi akşama kadar devam etti sonunda mecbur hastanedeydik.
Demem o ki evet kendimi iyi hissediyorum yaparım diyorum da sonucu böyle olunca kızlar demem o ki kendinizi yormayın emi benmim gibi.. Bizden önemli bebeklerimiz var artık onlar için daha sakin yaşamak lazım....
Yarın tekrar kontrole gidicez NST için bakalım ne olucak.
Herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler kızlar :)
canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..
bende ayakkabılarıma bakıyorum geçen yaz giydiklerim oluyor sıkmıyor kilo 11 aldım dedim bunuda son kontrolümde 3 daha alırsın dedi 80 ile bitecek hayatımda 72 den fazlasını görmedim ben şimdi canım sıkılıyor bu durumaama napalım sağlıklı olsun toplamda 14-15 almış olacağım.
benm catlaklarm cok erken basladı yha malesef karmımda 2 haftada bukadannn catladı iştedahada catlıcagı gerıde cok kaşinıo cunku
benim de pek uymuyor aksine :))
kapitone bezler var ya ucuna dantel yaptırıp dolap içlerie örtü yaptırıyorsun metreyle satılıyor kumaşçılarda :))
o seninki aceleci desene geçmiş olsun ve hayırlısıolsun canım
canım bizimki anca poz verdiğinden çektirdik bu hafta sanırım u kahverengili olanlardan
Maşallah bebişine canım,sıkma canınııı kv ye gtmezsin olur biter hem sana gelmesi de kötü boşver sinirini bozardı belki Allah sana güç kuvvet versin de kimse ne gelsin ne gitsin daha rahat öyle hem eşin de destek olur sana..
aynen alışmışlardır tabii adamın gördüğü kaç bininci kadınızdır kim bilir
canım devlette de müdürün çk önemli ama tabii dönüş tarihi sıkıntın yok, sen boşver he he de geç o gün gelir seni ararlarsa bakarsın duruma
oh az kalmış gözün aydın
çok güzel güle güle kullansın
hımm evet öyle 17-20si gibi oluyor galiba, günü geçince geçirdiğin günleri kesiyorlarmış demişti br arkadaşımondan söyledim
canım kadıköy de vs var ama ümraniyeden bile alsan eminönündekilerden daha pahalı, biz kadıköyde bir yerden beğendik ve eminönündeki şekerciyi netten bulup arayıp telefonla sipariş ettik kargoyla gönderecekler.. fiyat olarak kadıöyde 4,5 tl olan orada 2,5 tl, ya da ümraniyede 2,5 tl olan eminönünde 1,5-2 tl gibi aklında bulunsun
benim dr de izine erken çıakrsan sıkılırsın evde demişti bizde de var uykusuzluk sıkıntı geceleri
canım benim dr ara ara sancın olabilir demişti hiç hareket etmezse ve kanaman olursa hemen ara ama dedi
beim de acayip yoğun dün bugün birazdan da seminer var hiç seminer kafasında değilim(
benim de 4 hafta var daha(
kesinlikle annenlerin gelmesi çok iyi olmuş yalnız başına yapılacak iş değil
bizimki de mersin de
akıllım ben ayakta durup salata + bulaşık yapsam göbeğim ağrıyor kendine dikkat et
aa lazeri yenileyecek misin ki?
Yok be annem lazerlik birşey yok ağda yapar o kadar
Benimde karnımın alt tarafı aynı böyle çatladı canım. karnımda seninkine benziyo. ama benim karnımın rengi çok koyulaştı.vücudumun diğer yerlerinden daha koyu rengi.:44:
dün gece gene belime sancı lar gırdı hanm larr:18::18:
anlıyorum yabancı bırseyler odlgugunu cunku sancıanında gozlerım dolduuucok kotuoldumm 2-3 sn aralıklarla devam ettıı 3 dk kadar sonrası gectıı gıbı:18:maaart oglusum benımm
bugun ark.devetlıyım eltımlennn yenı hamıs odaa 6 haftalık canı neler ıstemıss neler beraber yapıp yıcez aksama donerım ancakkkarıkın ıs guc fasla yapmıcam kapı cam mutfk dolabı o kaa onuda eltımlen yaparız oldu bıttı halılarım temız nede olsaa hee ıste bıttıı
bu arada esıımn haftaya cuma toplanısı bu cumaya alınma ıhtımalısı varmıs ole olursa beegımede bu cuma gıdecegız ınsllll veee 33+1 olmus olucaz bakalım dr ne dıyecccc
gunaydın seker herkesler uyuyamamıs anlasılan hayırldır ınslll:44:ııdıyelım ıı olsun ınsll
cnm yorulma artıkın belden ve regl sancısı gıbı olursa ve berberınde kan-su gelırse dırek dr kos ama dınlenınce gecıyorsa no problem ınslll:13:
gunaydın tatlımmm kolay gelsın tlantınn sekerımm ohh benımde ufakdan hazır son eksıklerı alıpp bu ayy yanı haftaya hazır olur ınslll
hos geldınızz canımmm
sakın ol canım ya durucunn da sınırlı bır kısce olucak hee skaınnn no stress sekerrr
hayırlı olsun odanıs cnm benım odanda olması ılk aylar ıcın onemlı aslında gecıcı l-olarak odanda tayın edecegın esyan yokmu anne bebebk arasndakı bagları guclendırmıss haa hıc olmuyorsa onun odasına senn tasınmanda olur ama obur turlu babanısda sızle olur ınsl gecelerıı oda alıssın dımı canımmm
cok gusell benım gecen senekı ıcımden gecenlerı soyluyor her duamda ınsll du aeıdyorum dumanımda olsa bır kez tatsın bu duyguyuu ınsll o kaa guselmıskıııı seneler sonra kavusmanın tadı ıle ınsll rabbım dıleyene versın emanetını ınslll
yok kız ne ıpsızızn hatta kaburgaların bılemm halen gozuktugune gore kg ortada yokk kac kg aldınkıne senn bakımm:44:
aa nıye oldukı posısyondan kaynaklıdır baybb dr oenrmedımı bıızımkısı cok b-vrguladı ve sole sole olsun dedı yanı benden oncekı ark soledı oda bana ama bu gıttıgımde bısede soler sanırımmnormal dogumu cok gusel kolay hale getırıyormusdaa
bebegının basıdır o dun yakın zamand dogum yapan ark gosterdım bende kafasını dayıyor dedıı
wu neler olmus sıze ne erken dogumu kız bekleyın az durunn ana kızz
wuu ogöbişe bak göbişe benı gecemessınızkıııgercı ben ondeyımhafta olarak sızdenn sanırımm
cok sukur bende catlakdan eser yok henuz hayırlısı olursada paşamın canı sagolcun ınsllannesı gozu bılem goress de o ka catlak ne zaman oldu seker yaa kac haftda basladınızzzzzzzzz:44:
sızdemı nts ıle tansııtnız bnım sancım cıkmadı ama senn cıkmıs sanırımm cok gezme artıkk pless evde oturrr hayırlı haberlerle gelınınsl
sımdı den bellı oluyorkı yaa donup donmeyecegıı bu gıtıgmde suru lısteme ekleyeyım bende dr bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?