2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kasıma sakın ovala olurmu bnm dr ole dedıı kasıdıkca yırtılıtmıs ovala dedııı bnme gogus cok kasınıyor baslarda kasıdım az yırtıldı ama artık ovalıyorum gecıyor ve catlamıyorr

evet ben kaşıdım du daha kaşmm barı yha cokta tatlı kaşnıo sonrada yanıo ama yırtılrken bde yemekten sonra oluo ne olursa. bnmde gogus altlarımda yenı basladı catlaklar

benm catlaklarm cok erken basladı yha malesef karmımda 2 haftada bukadannn catladı işte dahada catlıcagı gerıde cok kaşinıo cunku

evet ben kaşıdım du daha kaşmm barı yha cokta tatlı kaşnıo sonrada yanıo ama yırtılrken bde yemekten sonra oluo ne olursa. bnmde gogus altlarımda yenı basladı catlaklar

kasınınca artıyormus benımde ıcerde bıcak keser gbım oluyo rama dısarısı kasımıyor ovalıyorum lelıkle attlaıyorum sımdılık sonrasında ne olur bılmem:18:

evesude cımm relax

heheh keşke batırabilseydin
gıcık şşöförler

benimde oğlumun başı solumda bacakları sağımda. doktor normal dedi bana duruşu için :44::44:

İnş canım o günleride görebiliriz benimde sakin bir bebek olacak gibime geliyor nedense banada diyola yaa bunlar iyi hallerin diye kızz korkma herşey olacağına varır

çok heyecanlıyım çoook nasıl bir bebek olucak neye benziycek. çok merak ediyorum çok özlüyorum. ağlarsada ağlar napalım bebek bu sonuçta dimi ama

oohh gezin tabi gezin kızçenleee
benimde az kaldı 3 hafta sonra bende gezicem işteee o halde nasıl olucaksa bakalım

kızlar ben birşeyler yeyip seminere gidiyorum ( byee

güle gülee şekerim çok yorma kendini
Bu arada raporu geç alırsam nasıl kesiyorlarmış günü geçince onu anlayamadım :44: iznimden mi keserler??
eğer öyleyse dr.u arayıp sorayım ona göre randevu tarihimi değiştireyim :18::18:

Şimdilik böyle kalıcak canım. bende bizim odamızda olsun istiyorum. inşallah bir çözüm bulabilirim :44:

benmkı aynı ten rengı kıllarm uzadı btek benm. sadece karnn mı catladı pekı

evet sadece karnım çatladı rengi koyu olduğu için çok belli olmuyor ama anlaşılıyor yinede. birde bacaklarımda bol bol selülit oldu

ben de 10 kilo aldım ve aslında benim de senin gibi sadece göbeğim çıktı o da füze gibi mübarek, ama senin kadar ince değilim tabi :) 13 kilo elbette oraya gitmemiştir, az da olsa diğer yerlere dağıldı ama bizler farkedemiyoruz göbeğimizin büyüklüğünden, sanki herşey orda toplanmış gibi geliyo, giy bak eski kıyafetlerini zor girer yada girmez :)))
gayet muntazam gözüküyorsun bence, doğumdan sonra da inşallah gidecek hepsi :)

Yok canim kiz bekliyorum.bayagi yayvan duruyor onden bakinca:) sanki asagi sarkiyor gibi.umarim yirtilmaz

Evet heryerim eskisi gibi duruyor ama 13 kilo nereye gitti bilmiyom.sadece karnim yoktur dimi 13 kilo.armut gibi hissettim kendimi

bacaklarmdakı offf offffff hangı az karnmı sevıorum bende bole bı eş varken ben bda gorurum 2 sene sonra ( manyak aşkım benm aralarnda yas farkı olmucakmısta kardeslern ) :) bde senn göbşe bakalm :)
bende dedim eşime dün sana çok çektirdim ilk 4 ay bulantı şimdi ev işi vs sen ikinciyi istemezsin diyo olurmu tabikide ikincide olacak diyor hey Allahım :)

canım ben 32 deyim benim almış doğum pozisyonu ama doktorum tekrar döner daha çok erken dedi doğumla ilgili konuşmak için dedi döner belki seninkide.

bende suan 62 kilodayım canım 12 kilo aldım bugüne kadar. dr 70 le tamamlarsın dedi. ben hayatım boyunca hiç 50 kilo olmamıştım
çok şaşırıyorum bende kendime
bende hiç 50kg olmadım :) şaka bi yana cicim benim boy 1,70 karşı komşumunda kızı 1,70 55 kg kız koptu kopacak diyorum demekki ben 55 olsam böyle olurum genelde hep 60 ımda :) birde 50 olsam ölürüm kesin :))

canım aynen benimde öyle hala makat gelişi dönemedi kuzucum ama yinede zamanımız var belki son anda sürpriz yaparlar bize. ya dönmelerini kolaylaştırmak için yapabileceğimiz bir şey yokmu ki acaba?

evet sadece karnım çatladı rengi koyu olduğu için çok belli olmuyor ama anlaşılıyor yinede. birde bacaklarımda bol bol selülit oldu

bende bu haftaya kadar hiç çatlak yoktu ama benim oğluşum makat gelişi olduğu için ayakları hep en altta ve sürekli direniyor sanki kasıklarım çıkacakmış gibi sonunda ayaklarının denk geldiği yerler ayakkabı izi gibi çatladı. yaramaz sonunda yaptı yapacağını :)

Boyuna göre 60 kilo gayet normal canım
çok zayıflıkta çirkin bir görüntü bence. birazcık kilo olcak

bende hep çatlağım yok sanıyordum aynada göbüşün altını görünce korkunç gerçekle karşılaştım

Kızlar ayın ikisinde 57 buçuktum bugün ayın 8i 58 buçuk çıktım,nasıl yaa bir hafta bile olmadan bir kilo nasıl da almışım

Kafamda diyodum bundan sonrada ayda iki kiilo alsam işte toplam 4 5 kilo daha alırım. Ama haftada 1 hiç iyiye alamet değil
Allahım hepimize hayrlı artışlar versinn

İnşallah canım.
evdeki hesap çarşıya uymuyor işte

canım aynen benimde öyle hala makat gelişi dönemedi kuzucum ama yinede zamanımız var belki son anda sürpriz yaparlar bize. ya dönmelerini kolaylaştırmak için yapabileceğimiz bir şey yokmu ki acaba?

tatlım bunun yöntemleri varmış aslında bazı hastanelerde hatta elle dışarıdan çevirebilen ebeler bile varmış ama Allah korusun o sırada kordon boyna dolanma tehlikesi olabiliyomuşş allah korusun böyle bişey olmasındansa yüzbinlercekez sezeryan isterimm.. ^_^

teknoloji bu kadar ilerlemisken bebegide kendimizide tehlikeye atmaya gerek yok bence

Kızlar ayın ikisinde 57 buçuktum bugün ayın 8i 58 buçuk çıktım,nasıl yaa bir hafta bile olmadan bir kilo nasıl da almışım

tartıldığın saate üstündeki kıyafete açlık tokluğa tuvaletinin olup olmamasına göre değişiyor ben hep sabah aç karna tuvaletten sonra ve kıyafetsiz tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…