kasıma sakın ovala olurmu bnm dr ole dedıı kasıdıkca yırtılıtmıs ovala dedııı bnme gogus cok kasınıyor baslarda kasıdım az yırtıldı ama artık ovalıyorum gecıyor ve catlamıyorr
bak işte benim doktorumunda ağzından cımbızla laf alıyoruz..eşimde bana kızıyo sen çok takıntılısın başka ne desin doktor diyo..ama konuştuğum herkesşnde doktorları sanki kendi yakınlarıymış gibi davranıyor...ben bişey soracağım zman aradığımda telefona bile çıkmıyor yardımcısı cevaplıyo hep..
Aynen benim doktorumda ilgisiz ilk başlarda iyiydi sonrasında ne oldu bilmem kabızlık problemim var dedim sinemaki iç dedi aktarda kızdı hangi kadın doğumcu bunu sana önerebilir diye, telefonla birşey sormaya kalk konuşmayan karı koca gibi arada asistan bi ona bi bana konuşuyoruz doktoru değiştirmeye kalktım olmadı gene mecburen ona döneceğim hem en yakın hastane.. 50 TL muayne ücreti ver 5 dk baksın geçsin ben oğlumu göremeden o muayeneyi bitiriyor walla şaka gibi ne yapacağımı bilmiyorum bu insanla nasıl doğum yapacağım onuda bilmiyorum
canım benimde busabah kasıklarım agrıyooo sanırım bu haftalarda normal...günaydınlarrr....benim dün iki kez adet sancısına benzer ağrılarım oldu.dün bebeğim de az hareket etti.bu haftalarda böyle mi olur?
Gunaydin annisler ve cucukleri.bunu dun cektim.28+3 cok mu tipsiz duruyor karnim ne
Eki Görüntüle 705660
benm catlaklarm cok erken basladı yha malesef karmımda 2 haftada bukadannn catladı iştedahada catlıcagı gerıde cok kaşinıo cunku
evet ben kaşıdım du daha kaşmm barı yhacokta tatlı kaşnıo sonrada yanıo ama yırtılrken bde yemekten sonra oluo ne olursa. bnmde gogus altlarımda yenı basladı catlaklar
Hiç sorma kuzum hiç böyle sinirlenmemiştim içimde patlayacak bir canavar
var sankiBugünlerde haksızlığa hiç gelemiyorum eskiden de
öyleydim ama şimdi hemen tepkimi veriyorum
Hoşuma da gidiyor bu durum sıcağı sıcağına olayı bitiriyorum
içime atmıyorum.Ben de hamileliğimin 3.ayında minibüse binmek
zorunda kalmıştım.Aman ALLAH'ım içim dışıma çıktı hiç kusmadım
hamileliğimin boyunca ama o kadar kötü midem bulandı ki anlatamam sana
Tam inerken kusayım da minibüsüne gör dedim
Şaşırdı tuhaf tuhaf baktı ama kusamadım çok istemiştim batırmayı
canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..
İnş canım o günleride görebiliriz benimde sakin bir bebek olacak gibime geliyor nedense banada diyola yaa bunlar iyi hallerin diye kızz korkma herşey olacağına varır
Yine biz kızçemin çamaşırları sırasıyla yıkanıyor,asılıyor,kurumaları
bekleniyorYemek,tatlı derken işlerimizi bitirdik.Öğleden sonra
randevum var lazerciyle.Ben gebe kalmadan önce tüy işlerini
kökten halletmiştim ama yine de bir gidip ne var ne yok bakıversin...
Bankadaki arkadaşlarımı ziyaret edeceğim çok özledim onları ama
bankayı hiç özlemedimBugün de yoğunuz işteeeee
kızlar ben birşeyler yeyip seminere gidiyorum( byee
hayırlı olsun odanıs cnm benım odanda olması ılk aylar ıcın onemlı aslında gecıcı l-olarak odanda tayın edecegın esyan yokmu anne bebebk arasndakı bagları guclendırmıss haa hıc olmuyorsa onun odasına senn tasınmanda olur ama obur turlu babanısda sızle olur ınsl gecelerıı oda alıssın dımı canımmm
benmkı aynı ten rengı kıllarm uzadı btek benm. sadece karnn mı catladı pekı
Yok canim kiz bekliyorum.bayagi yayvan duruyor onden bakinca:) sanki asagi sarkiyor gibi.umarim yirtilmaz
Evet heryerim eskisi gibi duruyor ama 13 kilo nereye gitti bilmiyom.sadece karnim yoktur dimi 13 kilo.armut gibi hissettim kendimi
bende dedim eşime dün sana çok çektirdim ilk 4 ay bulantı şimdi ev işi vs sen ikinciyi istemezsin diyo olurmu tabikide ikincide olacak diyor hey Allahım :)bacaklarmdakı offf offffff hangı azkarnmı sevıorum bende bole bı eş varken ben bda gorurum 2 sene sonra ( manyak aşkım benm aralarnda yas farkı olmucakmısta kardeslern ) :) bde senn göbşe bakalm :)
canım ben 32 deyim benim almış doğum pozisyonu ama doktorum tekrar döner daha çok erken dedi doğumla ilgili konuşmak için dedi döner belki seninkide.canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..
bende hiç 50kg olmadım :) şaka bi yana cicim benim boy 1,70 karşı komşumunda kızı 1,70 55 kg kız koptu kopacak diyorum demekki ben 55 olsam böyle olurum genelde hep 60 ımda :) birde 50 olsam ölürüm kesin :))bende suan 62 kilodayım canım 12 kilo aldım bugüne kadar. dr 70 le tamamlarsın dedi. ben hayatım boyunca hiç 50 kilo olmamıştım
çok şaşırıyorum bende kendime
canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
evet sadece karnım çatladı rengi koyu olduğu için çok belli olmuyor ama anlaşılıyor yinede. birde bacaklarımda bol bol selülit oldu
bende dedim eşime dün sana çok çektirdim ilk 4 ay bulantı şimdi ev işi vs sen ikinciyi istemezsin diyo olurmu tabikide ikincide olacak diyor hey Allahım :)
canım ben 32 deyim benim almış doğum pozisyonu ama doktorum tekrar döner daha çok erken dedi doğumla ilgili konuşmak için dedi döner belki seninkide.
bende hiç 50kg olmadım :) şaka bi yana cicim benim boy 1,70 karşı komşumunda kızı 1,70 55 kg kız koptu kopacak diyorum demekki ben 55 olsam böyle olurum genelde hep 60 ımda :) birde 50 olsam ölürüm kesin :))
bende bu haftaya kadar hiç çatlak yoktu ama benim oğluşum makat gelişi olduğu için ayakları hep en altta ve sürekli direniyor sanki kasıklarım çıkacakmış gibi sonunda ayaklarının denk geldiği yerler ayakkabı izi gibi çatladı. yaramaz sonunda yaptı yapacağını :)
Kızlar ayın ikisinde 57 buçuktum bugün ayın 8i 58 buçuk çıktım,nasıl yaa bir hafta bile olmadan bir kilo nasıl da almışım
benim günden güne kilom değişiyor şekerim( aratarak değişiyor tabi)
Kafamda diyodum bundan sonrada ayda iki kiilo alsam işte toplam 4 5 kilo daha alırım. Ama haftada 1 hiç iyiye alamet değil
Allahım hepimize hayrlı artışlar versinn
canım aynen benimde öyle hala makat gelişi dönemedi kuzucum ama yinede zamanımız var belki son anda sürpriz yaparlar bize. ya dönmelerini kolaylaştırmak için yapabileceğimiz bir şey yokmu ki acaba?
Kızlar ayın ikisinde 57 buçuktum bugün ayın 8i 58 buçuk çıktım,nasıl yaa bir hafta bile olmadan bir kilo nasıl da almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?