canim nette yazan soyle 32+1den sonra calisabilir raporu alinir diyor. boyle olunca 32 haftan bitmis 33.haftadan gun aliyor oluyorsun.dr a calisabilir raporu almak istedigini soyledinmi? ben soyledim ona gore tarih verdi bana randevu icin
canim eger beklenen tarihten sonra dogarsa bebis dr ilave bir rapor veriyor.dogumun gec olduguna dair. dogum iznin kaynamiyor yani.
tartıldığın saate üstündeki kıyafete açlık tokluğa tuvaletinin olup olmamasına göre değişiyor ben hep sabah aç karna tuvaletten sonra ve kıyafetsiz tartılıyorum
canim eger beklenen tarihten sonra dogarsa bebis dr ilave bir rapor veriyor.dogumun gec olduguna dair. dogum iznin kaynamiyor yani.bilgim bu yonde benim.nette okumustum bende bi avukatin yazisiydi kimdi hatirlamiyorum
Slm kızlar,
Bugün içinde bir sıkıntı var demiştim üstüne de iş yerinden ,internet kapanacak haberi geldi.alsınlar internetlerini tepe tepe kullansınlar.
Hayır kahve almıyorlr para yokmuş , kahve kaç paralık şey ki.
Hazır su almıyorlar ,masrf ılmasın diye mutfapa arıtma taktırdılar,arıtma suyu içilmiyor.antalyanın içme suyunu bilen bilir.arıtılınca şahtı şhbz oldu.
Yakında altımızdan koltukları da alırlar, masalarımızı da mobil eleman olarak çalışırız ofiste.
Zihniyetlerine ........
Roma roma avatarındaki bebişe bayılıyorum yaaa
günaydın herkeze dün akşamdan sonra olan sayfaarı okumaya geçiyorum.Allah hastalarına şifa versin kimde varsa derdine deva borcuna eda ihsan etsin hepimizin inşallah.Kızlar ya dün çok ağladım bi tek size söylüyorum evde kimse yoktu bebişimin hastane çıkışını kutudan çıkarttım yıkanacak pozisyona getirdim.bi duygulandım oturdum ağladım şimdi sen benim oğlummu olucaksın die iç.lene içlene ağladım ama nasıl durduramıyorum kendimi sanırım normal bunlr ama biliyomusunuz ben hala inanamıyorum anne olucama böle olanda varmı ya :))
Sorma canım ya İncik boncuk hesabı yaptıkları.ayıp denen birşey var ama onlar bihaber bundn.böyle basit şeylerle mi tasarruf edeceklermiş. Altlarındaki arabalarla az gezsinlerde çok benzin masrafı olmasın ordan kıssınlar.
personelin ihtiyacından kısan insanlarada çok gıcık oluyorum. Asıl yaptıkları masrafları görmezler hiç
bende araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım canım..yani geç doğum olsa bile 13 haftalık iznimizin tamamını kullanabiliyoruz öylemi?
inşallah öyledir canım ya..
Slm kızlar,
Bugün içinde bir sıkıntı var demiştim üstüne de iş yerinden ,internet kapanacak haberi geldi.alsınlar internetlerini tepe tepe kullansınlar.
Hayır kahve almıyorlr para yokmuş , kahve kaç paralık şey ki.
Hazır su almıyorlar ,masrf ılmasın diye mutfapa arıtma taktırdılar,arıtma suyu içilmiyor.antalyanın içme suyunu bilen bilir.arıtılınca şahtı şhbz oldu.
Yakında altımızdan koltukları da alırlar, masalarımızı da mobil eleman olarak çalışırız ofiste.
Zihniyetlerine ........
ben onu okudum bir yerde ama nerde hatırlamıyorum bulursam linkini gönderirim canım
canlar sağlıklı mutlu günler diliyorumm..
bana çok kesin olmamakla beraber sezeryan doğum yolu göründü gibi.. oğlum hala ters duruyor yani başı hemen göbek deliğimin altında aykalarda yanda yani aşa doğru değilde yan gelmiş yatıyo miniğimm.. 20sinde bir kontrole daha gidicem bu süreçde dönmez sonra dönerse rahim yoluna giremez son 1ayda sezeryan la alırız bebeği dedi doktorum.. bunada şükür iyiki böyle bir yöntem var çokda sorun yapmıyorum belki döner belkide dönmez ama sağlıkla doğsun hepimizin tek telaşesi bu.. dişikler ha göbüşde olmuş ha altta normaldende korkuyorum baya rabbim denkmi getirdi ne .. hayırlarla gelsinler inş.. rabbimin melekleri biz sadece taşıyoruz ona sığınıp ondan diliyorum..
Sorma canım ya İncik boncuk hesabı yaptıkları.ayıp denen birşey var ama onlar bihaber bundn.
Dışardan bakan ofisin haline imrenir gel bir de iç yüzünü gör.
Çok da dert değil kıssınlar da nereye kadar gidecekler merak ediyorum.
Benim zaten kahvem,çayım,suyum yanımda bunların bir sıcak suyunu kullanıyorum. İnternette telefonda kıh kıh kıh.
Çok yıprattılar yahu ne yaparız biz şimdi
Şaka bir yana 10 kişiyiz kimse çekmez bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?