2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar raporunu başlatanlar ve çalışabilir raporu alanlar bana yardım etsin ne olur raporumu başlatmam için 32+6 olmam gerekiyor değilmi 32.haftayı tamamlamak bu olsa gerek ayrıca raporu işyerinizden hariç ssk ya falan götürmüyorsunuz değilmi? 31.hafta içindeyim şuan ne zaman doktora gideceğimi şaşırdım doktor 20 sinde gel dedi ama rapor için mi dedi yoksa kontrol için öylesine bir tarih mi söyledi bilemedim ben yardım edin..

canim nette yazan soyle 32+1den sonra calisabilir raporu alinir diyor. boyle olunca 32 haftan bitmis 33.haftadan gun aliyor oluyorsun.dr a calisabilir raporu almak istedigini soyledinmi? ben soyledim ona gore tarih verdi bana randevu icin

kızlar bende birşey sormak istiyorum..

şimdi benim beklenen doğum tarihim 30 temmuz..ben ona göre izne çıkıcam..ama mesela diyelimki 30 temmuzda doğum gerçekleşmedide 3 ağustosta gerçekleşirse..doğum sonrası izinlerimde değişme oluyormu..

yani arada kalan 4 günü doğum sonrası izinlerimdem düşüyorlarmı ?

ay valla kafam çok karışık bu konularda ya

canim eger beklenen tarihten sonra dogarsa bebis dr ilave bir rapor veriyor.dogumun gec olduguna dair. dogum iznin kaynamiyor yani. bilgim bu yonde benim.nette okumustum bende bi avukatin yazisiydi kimdi hatirlamiyorum

tartıldığın saate üstündeki kıyafete açlık tokluğa tuvaletinin olup olmamasına göre değişiyor ben hep sabah aç karna tuvaletten sonra ve kıyafetsiz tartılıyorum

Bende sabah kalkıp tuvalete falan gittikten sonra tartılıyorum sadece kıyafet oluo ama ev kıyafetim hep aynı olduğu için fark anlamında bi hata yok yani,almışım bi haftada bi kilo bu bi gerçekkabullendim

Şimdi sağlık ocağına gittim geldim yürüyerekmi geldin dedi evet dedim bebişimin kalp atışı hızlanmışta yerim onun minik kalbini:):)Herşeyimiz yolunda sonsuz şükür..9 gün sonrada doktor kontrolümüz var.Hemşirem bir ay sonra bi daha gel dedi doğumla ilgili şeyler konuşcam senle dedi.Aman allahım doğummuuuuu

Slm kızlar,

Bugün içinde bir sıkıntı var demiştim üstüne de iş yerinden ,internet kapanacak haberi geldi.alsınlar internetlerini tepe tepe kullansınlar.
Hayır kahve almıyorlr para yokmuş , kahve kaç paralık şey ki.
Hazır su almıyorlar ,masrf ılmasın diye mutfapa arıtma taktırdılar,arıtma suyu içilmiyor.antalyanın içme suyunu bilen bilir.arıtılınca şahtı şhbz oldu.
Yakında altımızdan koltukları da alırlar, masalarımızı da mobil eleman olarak çalışırız ofiste.
Zihniyetlerine ........

canim eger beklenen tarihten sonra dogarsa bebis dr ilave bir rapor veriyor.dogumun gec olduguna dair. dogum iznin kaynamiyor yani. bilgim bu yonde benim.nette okumustum bende bi avukatin yazisiydi kimdi hatirlamiyorum

bende araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım canım..yani geç doğum olsa bile 13 haftalık iznimizin tamamını kullanabiliyoruz öylemi?

inşallah öyledir canım ya..

böyle basit şeylerle mi tasarruf edeceklermiş. Altlarındaki arabalarla az gezsinlerde çok benzin masrafı olmasın ordan kıssınlar.
personelin ihtiyacından kısan insanlarada çok gıcık oluyorum. Asıl yaptıkları masrafları görmezler hiç

ben de sizin gibiyim
yani hazırlıkları filan yapıyorum ama bi yandan da hayatımın kalanını hamile olarak geçiricekmişim gbi geliyo..
:)

Sorma canım ya İncik boncuk hesabı yaptıkları.ayıp denen birşey var ama onlar bihaber bundn.
Dışardan bakan ofisin haline imrenir gel bir de iç yüzünü gör.
Çok da dert değil kıssınlar da nereye kadar gidecekler merak ediyorum.
Benim zaten kahvem,çayım,suyum yanımda bunların bir sıcak suyunu kullanıyorum. İnternette telefonda kıh kıh kıh.
Çok yıprattılar yahu ne yaparız biz şimdi
Şaka bir yana 10 kişiyiz kimse çekmez bu durumu.

bende araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım canım..yani geç doğum olsa bile 13 haftalık iznimizin tamamını kullanabiliyoruz öylemi?

inşallah öyledir canım ya..

ben onu okudum bir yerde ama nerde hatırlamıyorum bulursam linkini gönderirim canım

Ne orası gestapo kampımı !!:44: hayır interneti kapatıcaklar nasıl mail trafiği yürüyecek,iş nasıl akacak,kahve her ofisin demirbaşıdır suda öyle ordan mı tasarruf yapacaklar.Antalyanın sıcağınada yazık ya yakında klimayıda kapattırmasınlar. Canım siz az sesinizi çıkarın arkadaşlarınızla böyle çalışma çok zor olur

ben onu okudum bir yerde ama nerde hatırlamıyorum bulursam linkini gönderirim canım

Buldumm

çok uzun bir yazıda Romaroma cım seni ilgilendiren kısmını yazayım ben

"Doğum öncesi istirahata ayrılan, ancak doğumu 56 veya 70 günden sonra olan sigortalılara 8 hafta (56 gün) veya 10 haftadan (70 gün) fazla gebelik geçici iş göremezlik ödeneği ödenemeyeceğinden, aşan süre hastalık sigortası kapsamında değerlendirilecektir.

Örnek: 01/03/2011 tarihinde doğum öncesi istirahatına ayrılan sigortalı 03/05/2011 tarihinde doğum yaparsa, 01/03/2011-07/0/2011 tarihleri arasındaki süre hastalık sigortası, 08/03/2011-02/05/2011 tarihleri arasındaki süre ise analık sigortası kolundan değerlendirilecektir."

linkide burda bütün detaylar yazılmış burda örnekleriyle..

doğum parası 2013 nedir hesaplama miktarı | sorgulama sgk ssk bağkur sigorta prim emeklilik

benim bebeğimde her kontrolumde yan yada makat geliş ama doktorum halen daha normal dusun en son anda donen bebekler gordum dıyor morelımı duzeltıyor o kadar kontrole gtiim bir kere bas gelişti dierleri makat ve yan
insallh hayırlısı ıle normal normal dogururuz cok ımrenıyorum onlara doğumu yap aksama bısı olmamıs gıbı evde kalk yuru ne guzel

Kızlar herkese güzel keyifli sağlıklı bir gün diliyorum :)

Ben ağır bir grip geçiriyorum ara ara öksürükle beraber çok sıkıntılı bir durum burnum akıyor gözlerim yaşarıyor..umarım böyle bişey yaşamazsınız.Daha ilginci iş arkadaşım çok öksürme erken doğumu tetikler dedi.Moralim bozuldu ister istemez kendimi tutuyorum ama çok zor ...öksürmeyincede kötü hissediyorum.Sabah Drumu aradım bol sıvı tüket ilaç içme dedi.Dayanabilir misin dedi.Dayanırım dedim ama an itibariyle zorlanıyorum

özel sektör işte bizi muhtaç köle gibi görüyorlar. çekip gidemeyiz. başka yerde çalışamayız zannediyorlar. neler yaşadım bu zamana kadar çalıştığım yerlerde aynı dediğin gibi saçma sapan şeylerden tasarruf yapmaya çalışanlar ( genelde hepsi evli olup sevgililerine hediyeler alan tiplerdi ) şimdiki çalıştığım yer çok şükür böyle küçük hesapların peşinde koşmaz. hatta ayrıca personel motivasyon bütçesi var aylık olarak kullanabileceğimiz. doğum günlerinde vs kutlama yaparız. kahvaltı vs yaparız hep birlikte.
şirket kazanmaya devam ediyor personelde mutlu daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…