- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
Ne orası gestapo kampımı !!:44: hayır interneti kapatıcaklar nasıl mail trafiği yürüyecek,iş nasıl akacak,kahve her ofisin demirbaşıdır suda öyle ordan mı tasarruf yapacaklar.Antalyanın sıcağınada yazık ya yakında klimayıda kapattırmasınlar. Canım siz az sesinizi çıkarın arkadaşlarınızla böyle çalışma çok zor olur
Canım sesimiZi çok çıkardık zamanında ama o kadar terbiyesizler ki.artık kimse takmiyor onları.
İşimizi yapıyoruz kendi ihtiyacımızı kendimiz karşılıyoruz.
İyi bir ofis burda isim yapmış ama dışı seni içi beni yakar hesabı.
Dişimi sıka sıka geldik bu günlere az kaldı refaha çıkmaya inşallah.
Kızlar herkese güzel keyifli sağlıklı bir gün diliyorum :)
Ben ağır bir grip geçiriyorum ara ara öksürükle beraber çok sıkıntılı bir durumburnum akıyor gözlerim yaşarıyor..umarım böyle bişey yaşamazsınız.Daha ilginci iş arkadaşım çok öksürme erken doğumu tetikler dedi.Moralim bozuldu ister istemez kendimi tutuyorum ama çok zor ...öksürmeyincede kötü hissediyorum.Sabah Drumu aradım bol sıvı tüket ilaç içme dedi.Dayanabilir misin dedi.Dayanırım dedim ama an itibariyle zorlanıyorum
Buldumm
çok uzun bir yazıda Romaroma cım seni ilgilendiren kısmını yazayım ben
"Doğum öncesi istirahata ayrılan, ancak doğumu 56 veya 70 günden sonra olan sigortalılara 8 hafta (56 gün) veya 10 haftadan (70 gün) fazla gebelik geçici iş göremezlik ödeneği ödenemeyeceğinden, aşan süre hastalık sigortası kapsamında değerlendirilecektir.
Örnek: 01/03/2011 tarihinde doğum öncesi istirahatına ayrılan sigortalı 03/05/2011 tarihinde doğum yaparsa, 01/03/2011-07/0/2011 tarihleri arasındaki süre hastalık sigortası, 08/03/2011-02/05/2011 tarihleri arasındaki süre ise analık sigortası kolundan değerlendirilecektir."
linkide burda bütün detaylar yazılmış burda örnekleriyle..
doğum parası 2013 nedir hesaplama miktarı | sorgulama sgk ssk bağkur sigorta prim emeklilik
Ben ağır bir grip geçiriyorum ara ara öksürükle beraber çok sıkıntılı bir durumburnum akıyor gözlerim yaşarıyor..umarım böyle bişey yaşamazsınız.Daha ilginci iş arkadaşım çok öksürme erken doğumu tetikler dedi.Moralim bozuldu ister istemez kendimi tutuyorum ama çok zor ...öksürmeyincede kötü hissediyorum.Sabah Drumu aradım bol sıvı tüket ilaç içme dedi.Dayanabilir misin dedi.Dayanırım dedim ama an itibariyle zorlanıyorum
tatlım bunun yöntemleri varmış aslında bazı hastanelerde hatta elle dışarıdan çevirebilen ebeler bile varmış ama Allah korusun o sırada kordon boyna dolanma tehlikesi olabiliyomuşş allah korusun böyle bişey olmasındansa yüzbinlercekez sezeryan isterimm.. ^_^
Allah kolaylık versin canım zordur bilirim.Bende son 2 yıldır rahat sayılırım.Ne kurumsal firmalarda ne saçmalıklar duydum,resmen sömürü dünyası; hatta dün bir arkadaşım yıllık satış kotası 4 milyon dolarlık kotasını deli gibi çalışarak doldurmuş kutlaması taktir etmesi gereken genel müdür;Hımm demekki kotayı yükseltmemiz gerekiyor demiş kıza.Kızda diyorki ben o zaman boşuna çalışıyorum ne yapsam beğenilmeyecek ne kadar çalışsam fazlası istenecek ....
Çooook güzel bayıldım:) güle güle kullansın Defne... Bu arada bi ayrıntı dikkatimi çekti şifonyerin üstündeki yastıktan biz de aldık. Duru yazanından:)))
özel sektör işte bizi muhtaç köle gibi görüyorlar. çekip gidemeyiz. başka yerde çalışamayız zannediyorlar. neler yaşadım bu zamana kadar çalıştığım yerlerde aynı dediğin gibi saçma sapan şeylerden tasarruf yapmaya çalışanlar ( genelde hepsi evli olup sevgililerine hediyeler alan tiplerdi) şimdiki çalıştığım yer çok şükür böyle küçük hesapların peşinde koşmaz. hatta ayrıca personel motivasyon bütçesi var aylık olarak kullanabileceğimiz. doğum günlerinde vs kutlama yaparız. kahvaltı vs yaparız hep birlikte.
şirket kazanmaya devam ediyor personelde mutlu daha ne olsun
canım yani bu yazıya göre bu süre zarfında doğuramayanlara hastalık izni veriyorlarmış öylemi :) harika olur valla..sanki benim oğlan geç gelecek gibi hissediyorumda
kime verdiniz sipariş internetten bende bi baksam aslında iyi olurdu :)
kızlar bende birşey sormak istiyorum..
şimdi benim beklenen doğum tarihim 30 temmuz..ben ona göre izne çıkıcam..ama mesela diyelimki 30 temmuzda doğum gerçekleşmedide 3 ağustosta gerçekleşirse..doğum sonrası izinlerimde değişme oluyormu..
yani arada kalan 4 günü doğum sonrası izinlerimdem düşüyorlarmı ?
ay valla kafam çok karışık bu konularda ya
canım doktoruna çok yoğun öksürdüğünü söyledin mi ? çok yoğunsa eğer öksürüğün tehlikeli olabilirmiş hakkaten :18:
sıcak şeyler içmeye çalış geçmiş olsun canım
tesadüf defne yazan bulduk hemen aldık bizde cnm:)netten almıştık
canım yani bu yazıya göre bu süre zarfında doğuramayanlara hastalık izni veriyorlarmış öylemi :) harika olur valla..sanki benim oğlan geç gelecek gibi hissediyorumda
çok geçmiş olsun canım..
sen arkadaşına bakma öksürmek doğumu tetiklermiymiş öyle şeymi olur..hadi diyelim son haftalarda olsan olabilir belki ama şimdi için hiç korkma..böyle kötü yorum yapanlara kızıyorum ben hemde çok valla ya..
bende hamileliğin ilk başında geçirmiştim çok ağır bi grip nasıl oldugunu biliyorum canım..rapor almaya çalış ve evde terle at gribini en iyi yöntem o çok geçmiş olsun tekrar
aynen öyle canımerkek bebişler geç gelebiliyorlarmış zaten. yani gününü tam dolduruyorlarmış. kızlar daha aceleci bakalım bizim oğlanlar nasıl gelicek çok bekleticeklermiş annelerini
arada kalan gun için rapor alınıyormus sağlık ocağındakı ebenın doğumu beklenenden 1 hafta sonra olmus halk sağlığı rapor aldırmıs doğum sonrası izinlerinden düşmemeiş canım
Günaydın herkese,
Gece uyku tutmadı, Birr huzursuzluk vardı içimde.bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim.hala da var hayır olsun inşallah.içim daralıyor neden ki?
İzne ayrıldığımda evde tek başıma ne yapacağım acaba,herşey bitmiş gibi bir o kaldı.
Allah I'm sen büyüksün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?