2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım sesimiZi çok çıkardık zamanında ama o kadar terbiyesizler ki.artık kimse takmiyor onları.
İşimizi yapıyoruz kendi ihtiyacımızı kendimiz karşılıyoruz.
İyi bir ofis burda isim yapmış ama dışı seni içi beni yakar hesabı.
Dişimi sıka sıka geldik bu günlere az kaldı refaha çıkmaya inşallah.

Allah kolaylık versin canım zordur bilirim.Bende son 2 yıldır rahat sayılırım.Ne kurumsal firmalarda ne saçmalıklar duydum,resmen sömürü dünyası; hatta dün bir arkadaşım yıllık satış kotası 4 milyon dolarlık kotasını deli gibi çalışarak doldurmuş kutlaması taktir etmesi gereken genel müdür;Hımm demekki kotayı yükseltmemiz gerekiyor demiş kıza.Kızda diyorki ben o zaman boşuna çalışıyorum ne yapsam beğenilmeyecek ne kadar çalışsam fazlası istenecek ....

canım doktoruna çok yoğun öksürdüğünü söyledin mi ? çok yoğunsa eğer öksürüğün tehlikeli olabilirmiş hakkaten :18:
sıcak şeyler içmeye çalış geçmiş olsun canım

canım yani bu yazıya göre bu süre zarfında doğuramayanlara hastalık izni veriyorlarmış öylemi :) harika olur valla..sanki benim oğlan geç gelecek gibi hissediyorumda

çok geçmiş olsun canım..

sen arkadaşına bakma öksürmek doğumu tetiklermiymiş öyle şeymi olur..hadi diyelim son haftalarda olsan olabilir belki ama şimdi için hiç korkma..böyle kötü yorum yapanlara kızıyorum ben hemde çok valla ya..

bende hamileliğin ilk başında geçirmiştim çok ağır bi grip nasıl oldugunu biliyorum canım..rapor almaya çalış ve evde terle at gribini en iyi yöntem o çok geçmiş olsun tekrar

benım doktorum kendı kızını dondermıs tekrra kontrole gıttıgımde sorayım sızlerle palaşırım

özel sektörde iyi olmak tehlikeli aslında. sürekli daha fazlasını istiyorlar. hiç tatmin olmuyorlar. normal seviyede olsan hakkını vermiyorlar. vs vs hep böyle sıkıntılar var işte

Eki Görüntüle 705741

aynı basket topu koymussn gıbı demı :))))

Canım göbüşün baya var maşallah çatlaklarda oluşmuş benimkide seninki kadar biraz yanlarada yayılıyor ama çok şükür hiç çatlagım yok aman olmadındaa

Canım çok geçmiş olsun bol bol C vitamini tüket ve öksürük için geceleri yatmadan önce 1-2 tatlı kaşığı bal ye iyi gelecektir tekrar geçmiş olsun tatlımm

Son düzenleme:

Aynen muhtacız sanıyorlar.az kaldı diyorum telkin ediyorum kendimi.
Bizde doğum günlerini kendi aramızda para toplayıp ofiste kutluyoruz.sinir oluyorlar bu duruma ama ses de çıkaramıyorlar herkes işini düzgün yapıyor çünkü.çok da fifi isterlerse çıkarsınlar :))
Mutfakta kahvaltı yapmak bile yasak,toplanıp khvaltı yapmk ysak..insanlık hâli her zaman kahvaltı yapamıyor insan hatta hiç yapmayanlar var.bizi nasıl sıkarız,bunaltırız diye uğraşıyorlar tek çabaları bu.ha biz dinliyor muyuz hayır.masa başında yapıyoruz khvaltımızı.çare tükenmiyor.
Yeni gelenler bunalıyor ilk zaman tüyo veriyoruz kıdemli olarak:)))

Kızlarrr biz geldik ..nasılsınız bakalım...yine maşallahınız var dün öğlen bıraktım burayı alıp başınızı gitmişsiniz yine...birsürü alıntı yaptım ama internet kesildi ve hepsi silindi gıcık oldum resmen yazıcak çok şeyim vardı ama dönemedim bidaha ve aklımdada çok şey kalmadı( kaldığı kadarıyla yazayım yinede...

suzancım kapı süsümüzü eminönünden aldık çok bakınmadık bi mağazaya girdik beğendik aldık çıktık ,mevlüt şekerinide öle yaptık..çok çeşite bakınca aklım karışıyo ve karar veremiyorum..

birde özel sektörde çalışıpta sorun yaşayanlar yazmışlar izinle ilgili..resmen ben sinir oldum onların yerine ..bu nasıl bişey yaa raporlu olsanda çağırdığımızda geliceksin ..böle bişey yok kızlar hakkınızı savunun böle bişey yasal değil..bi şikayetinizde mahvedersiniz onları...allaha şükür benim öle sorunlarım yok..hatta kolaylık bile sağlıyolar örneğin maaşımı her ay alıcam düzenli haklarımı alıcam hatta süt iznimi toplu kullanabilicem 2 ay falan yapıyo oda...allah herkesi insaflı merhametli insanlarla karşılaştırsın..

canım yani bu yazıya göre bu süre zarfında doğuramayanlara hastalık izni veriyorlarmış öylemi :) harika olur valla..sanki benim oğlan geç gelecek gibi hissediyorumda

aynen öyle canım erkek bebişler geç gelebiliyorlarmış zaten. yani gününü tam dolduruyorlarmış. kızlar daha aceleci bakalım bizim oğlanlar nasıl gelicek çok bekleticeklermiş annelerini

arada kalan gun için rapor alınıyormus sağlık ocağındakı ebenın doğumu beklenenden 1 hafta sonra olmus halk sağlığı rapor aldırmıs doğum sonrası izinlerinden düşmemeiş canım

canım doktoruna çok yoğun öksürdüğünü söyledin mi ? çok yoğunsa eğer öksürüğün tehlikeli olabilirmiş hakkaten :18:
sıcak şeyler içmeye çalış geçmiş olsun canım

Saol canım ...Çok yoğun öksürüğüm yok çok şükür.Hani arada kuru öksürük olur o şekilde.Ihlamur istedim limonlu onunla idare edicem gün sonuna kadar.İnşallah öksürük artmazda sıkıntım olmaz

Geçmiş olsun canım .salgın galiba .bizimkiler de hep yakın zamanda griplerdi.görüşmediler benimle atkatana kadar.ağır geçirdiler.
Portakal suyu iç,kivi yemeye çalış.
C vitamini Alman iyi olur.
Ihlamurda rahatlatıyor.
Dikkat et kendine.

tesadüf defne yazan bulduk hemen aldık bizde cnm:)netten almıştık

canım odanıza bayıldım sağlıklı güzel günlerde kullanın..resimde gördüğüm kadarıyla fazla büyük değil odan bizim odamıza çok benzettim..yatağı koyduğun yere kadar bende bu şekilde dizayn edicem..

Saol canım inan o cümle sabahtan beri kulağımda çınlıyor.Öksürme erken doğurursun!! pofff sinir bozucu.Rahatlattın beni saolasın...bugünü atlatayım yarın izin alıcam zaten işe güce konsantre olamıyorum..

aynen öyle canım erkek bebişler geç gelebiliyorlarmış zaten. yani gününü tam dolduruyorlarmış. kızlar daha aceleci bakalım bizim oğlanlar nasıl gelicek çok bekleticeklermiş annelerini

evet herkes öyle söylüyor canım erkekler gününü tamamlıyor diye :) bakalım artık çok beklemesek bari :)

arada kalan gun için rapor alınıyormus sağlık ocağındakı ebenın doğumu beklenenden 1 hafta sonra olmus halk sağlığı rapor aldırmıs doğum sonrası izinlerinden düşmemeiş canım

oh iyi bari böyle kanlı canlı örnekler olunca insan daha bi seviniyor sağol canım çok mutlu oldum vallahi :)

boşu boşuna gitmesin doğum iznimiz hatta daha çok çoğalsın

Bende gece hiç yatamadım sola dönüyorum tekmeliyo acıtıyo sağa dönüyorum acıyo sırt üstü de olmadı sabaha karşı uykuya dalmışım.
Birde şiddetli adet sancılarım var heralde doğuma hazırlık sancıları bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…