hoşgeldin canım.
inşallah vaktiyle gelsin şekerim bebişin
duaların içinde Allah razı olsun Allah kabul etsin İnşallah canım
sıkı bı vucudum vardı sporcu oldugm ıcın ama hıcbırnden eser yok sımdı malesef. ben 30 dayım ama aşagıda hala kalıcı gıbıde gobek delıgımde. sen catlamazsn lastık gıbysen :) bnm vucdmda fazla hatra braktı eşşek sıpam bnm :) bı gelse dnyaya yıyp bıtrcem de totosnu gelemedı :)
Aynen muhtacız sanıyorlar.az kaldı diyorum telkin ediyorum kendimi.
Bizde doğum günlerini kendi aramızda para toplayıp ofiste kutluyoruz.sinir oluyorlar bu duruma ama ses de çıkaramıyorlar herkes işini düzgün yapıyor çünkü.çok da fifi isterlerse çıkarsınlar :))
Mutfakta kahvaltı yapmak bile yasak,toplanıp khvaltı yapmk ysak..insanlık hâli her zaman kahvaltı yapamıyor insan hatta hiç yapmayanlar var.bizi nasıl sıkarız,bunaltırız diye uğraşıyorlar tek çabaları bu.ha biz dinliyor muyuz hayır.masa başında yapıyoruz khvaltımızı.çare tükenmiyor.
Yeni gelenler bunalıyor ilk zaman tüyo veriyoruz kıdemli olarak:)))
Benimde karnımın alt tarafı aynı böyle çatladı canım. karnımda seninkine benziyo. ama benim karnımın rengi çok koyulaştı.vücudumun diğer yerlerinden daha koyu rengi.:44:
bende bayılıyorum canımmm...İnşallah hepimizin böyle güzelmi güzel bebişleri olur..böyle hınzırca tatlı tatlı gülerler bize
Kızlarrr biz geldik ..nasılsınız bakalım...yine maşallahınız var dün öğlen bıraktım burayı alıp başınızı gitmişsiniz yine...birsürü alıntı yaptım ama internet kesildi ve hepsi silindi gıcık oldum resmen yazıcak çok şeyim vardı ama dönemedim bidaha ve aklımdada çok şey kalmadı( kaldığı kadarıyla yazayım yinede...
suzancım kapı süsümüzü eminönünden aldık çok bakınmadık bi mağazaya girdik beğendik aldık çıktık ,mevlüt şekerinide öle yaptık..çok çeşite bakınca aklım karışıyo ve karar veremiyorum..
birde özel sektörde çalışıpta sorun yaşayanlar yazmışlar izinle ilgili..resmen ben sinir oldum onların yerine ..bu nasıl bişey yaa raporlu olsanda çağırdığımızda geliceksin ..böle bişey yok kızlar hakkınızı savunun böle bişey yasal değil..bi şikayetinizde mahvedersiniz onları...allaha şükür benim öle sorunlarım yok..hatta kolaylık bile sağlıyolar örneğin maaşımı her ay alıcam düzenli haklarımı alıcam hatta süt iznimi toplu kullanabilicem 2 ay falan yapıyo oda...allah herkesi insaflı merhametli insanlarla karşılaştırsın..
benim karnımda da tam göbek deliğimin hizasından yukardan başlayıp aşağı kadar inen kahverengi bi çizgi var. arkadaşım oğluna hamileyken onda da aynı şey olmuş, doğumdan sonra geçmiş. kızına hamileyken hiçbişey olmamış.
Saol canım inan o cümle sabahtan beri kulağımda çınlıyor.Öksürme erken doğurursun!! pofff sinir bozucu.Rahatlattın beni saolasın...bugünü atlatayım yarın izin alıcam zaten işe güce konsantre olamıyorum..
keşke her yönetici anlayışlı olsa böyle..
sen nasılsın görüşmeyeli. alışverişler yapılmışhani bizde görelim aldıklarını
Kızlar raporunu başlatanlar ve çalışabilir raporu alanlar bana yardım etsin ne olur raporumu başlatmam için 32+6 olmam gerekiyor değilmi 32.haftayı tamamlamak bu olsa gerek ayrıca raporu işyerinizden hariç ssk ya falan götürmüyorsunuz değilmi? 31.hafta içindeyim şuan ne zaman doktora gideceğimi şaşırdım doktor 20 sinde gel dedi ama rapor için mi dedi yoksa kontrol için öylesine bir tarih mi söyledi bilemedim ben yardım edin..
selam koca göbüşler ,
biz yeni geldik toplantimizdan , birazda gezdik ,
e-bebek 'te chicco travel system baby car 899 tl ye dusmus 1400 küsürden , almak isteyenler için duyrulur :)
ne çok yazmıssınız yine maşallah :))
kızlar bende birşey sormak istiyorum..
şimdi benim beklenen doğum tarihim 30 temmuz..ben ona göre izne çıkıcam..ama mesela diyelimki 30 temmuzda doğum gerçekleşmedide 3 ağustosta gerçekleşirse..doğum sonrası izinlerimde değişme oluyormu..
yani arada kalan 4 günü doğum sonrası izinlerimdem düşüyorlarmı ?
ay valla kafam çok karışık bu konularda ya
bitanem iiz biz sen nasılsın herşey yolundadır umarım..az kalmış iznine ohh yaa sizin yerinize bende seviniyorum valla...bak aklıma getirdin sana sorayım benimde 3 haziranda rapor verecekmiş doktoum randevumuz var..37 haftaya kadarmı verecek ??yani ben 35 istesem vermezmi...birde ben her hafta yenileniyo diye biliyodum demekki tek bir raporda düzenliyorlar..bakalım hayırlısı..
canımcım yaa evet herşeyi hazır oğlumun hiçbir eksiği kalmadı çok şükür mobilyasıda bu hafta gelecek..ben resim eklemek istiyorum ama daha öncede söylemiştim sitede foto eklerken hep hata oluştu diyo..bazı resimleride şansa yükledim sanırım...yoksa tüm aldıklarımı paketlerinden çıkartıp resimlerini çektim telefonumda var ama işte sizlere gösteremiyorum( artık olmazsa evdeki bilgisayara yükleyip ordan paylaşıcam...hele odası bi tamamen bitsin öle biraz daha bekletecem seni:))
senin ne durumda bitirebildinmi alacakları?
Aaaaaaaa iyi yapmışın bendemi tarih yazdırmasam acaba:44::44:
belki bende int sipariş ederim cnm...
Aslında ben de düşünüyordum doğacağı tarihi bilemiyoruz ki nasıl yazdıracağız diye... Ama yiğit bebeğin mesajı çooook hoşuma gitti tarih marih olmasa da olur dedim ne kadar anlamlı öyle:)
hoşgeldiniz tatlı şeyler :)) evet yaa bizim bu kızlar çok konuşuyo...sonra oku oku gözler şaşı oluyo valla...canım sen johanson bebekarabası bakıyorum demişsin..biz ondan aldık cnm travel pusetiyle birlikte 400 falan geldi sanırım tam hatırlamıyorum..araştırdık kullananlara sorduk sorun yok dediler bakalım kullanıp görecez bizde...
aynen canım bende de var o çizgi. çok acayip bir karnım oldubenden farklı bir parça gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?