2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ah hanımlar ahh yaramı deştiniz.. Özel sektörde 6 yılım geçti evlenmeden önce liseyi bitirir bitirmez başladım çalışmaya. sabah 8, gece 11 e kadar çalışırdım. Hatta 2 haftada 1 pazar günleri de çalışırdım. Buna rağmen hiç yaranamazdım verdikleri maaş komik rakamdı sigortamı bile son 3 sene yapmışlardı. ki benim memlekette iş bulmak zordu o yüzden mecbur kalmıştım çalışmaya. O sinirle en sonunda sınava girip okumaya gitmiştim

hoşgeldin canım.
inşallah vaktiyle gelsin şekerim bebişin
duaların içinde Allah razı olsun Allah kabul etsin İnşallah canım

Amin canımcım.. Bizim cimcimenin keyfi yerinde sanırım geçen hafta doktor hazırlıklı olalım dedi bu hafta da şimdilik sıkıntı yok görünüyor senin ufaklığın keyfi yerinde dedi. Hayırlısıyla vaktinde inş. ama en azından 36. haftaya kadar sabretsin minnoşum akciğerinin gelişimini tamamlamış olsun..

aynı şeyler bende de var, vücudum sıkı.. karnımın şekli seninkiyle aynı. 1 hafta önceye kadar çatlağım yoktu hatta.. krem sürerken bi baktım ki çatlak ( o kadar da krem sürdük.. oğlumun hatıraları :))

heeheh. iyi yapıyorsunuz canım. saçma sapan kısıtlamalar getirince ne olucaksa. halbuki anlayışla yönetilen insanlardan daha çok verim alınır. şımartıcaz diye korkuyorlar heralde

Benimde karnımın alt tarafı aynı böyle çatladı canım. karnımda seninkine benziyo. ama benim karnımın rengi çok koyulaştı.vücudumun diğer yerlerinden daha koyu rengi.:44:

benim karnımda da tam göbek deliğimin hizasından yukardan başlayıp aşağı kadar inen kahverengi bi çizgi var. arkadaşım oğluna hamileyken onda da aynı şey olmuş, doğumdan sonra geçmiş. kızına hamileyken hiçbişey olmamış.

keşke her yönetici anlayışlı olsa böyle..
sen nasılsın görüşmeyeli. alışverişler yapılmış hani bizde görelim aldıklarını

aynen canım bende de var o çizgi. çok acayip bir karnım oldu benden farklı bir parça gibi duruyor

Canım çok geçmiş olsun..umarım hemen iyileşirsin..bol bol vitamin al hemi....

keşke her yönetici anlayışlı olsa böyle..
sen nasılsın görüşmeyeli. alışverişler yapılmış hani bizde görelim aldıklarını

bitanem iiz biz sen nasılsın herşey yolundadır umarım..az kalmış iznine ohh yaa sizin yerinize bende seviniyorum valla...bak aklıma getirdin sana sorayım benimde 3 haziranda rapor verecekmiş doktoum randevumuz var..37 haftaya kadarmı verecek ??yani ben 35 istesem vermezmi...birde ben her hafta yenileniyo diye biliyodum demekki tek bir raporda düzenliyorlar..bakalım hayırlısı..

canımcım yaa evet herşeyi hazır oğlumun hiçbir eksiği kalmadı çok şükür mobilyasıda bu hafta gelecek..ben resim eklemek istiyorum ama daha öncede söylemiştim sitede foto eklerken hep hata oluştu diyo..bazı resimleride şansa yükledim sanırım...yoksa tüm aldıklarımı paketlerinden çıkartıp resimlerini çektim telefonumda var ama işte sizlere gösteremiyorum( artık olmazsa evdeki bilgisayara yükleyip ordan paylaşıcam...hele odası bi tamamen bitsin öle biraz daha bekletecem seni:))
senin ne durumda bitirebildinmi alacakları?

selam koca göbüşler ,

biz yeni geldik toplantimizdan , birazda gezdik ,

e-bebek 'te chicco travel system baby car 899 tl ye dusmus 1400 küsürden , almak isteyenler için duyrulur :)

ne çok yazmıssınız yine maşallah :))

canım ben aldım 31. haftam bitti sonraki gün yani 32. haftamın ilk günü gittim aldım raporu hatta benim gebelik 1 hafta önden gidiyor sıkıntı olmadı verdim idareye biz 657 ye bağlı olduğumuz için sgk ya gitmedim ben ama özel sektörde çalışanlar gidiyormuş mesela bizde özel güvenlik personeli var o bağlı olduğu şirkete vermiş onlar biz sgk ya iletiriz demiş kimiside kendisi sgk ya götürüyor. ama benim düşünceme göre 32+6 da sen zaten 32 yi bitirmiş oluyorsun 32. haftan başlar başlamaz alacaksın yani 31+6 olcaksın ertesi gün 32 oluyorsun ya o zaman alacaksın raporu. bence bu haftadan sonra alman lazım ben öyle aldım 20 si geç gibi

hoşgeldiniz tatlı şeyler :)) evet yaa bizim bu kızlar çok konuşuyo...sonra oku oku gözler şaşı oluyo valla...canım sen johanson bebekarabası bakıyorum demişsin..biz ondan aldık cnm travel pusetiyle birlikte 400 falan geldi sanırım tam hatırlamıyorum..araştırdık kullananlara sorduk sorun yok dediler bakalım kullanıp görecez bizde...

hayır düşmüyor doğum beklenen tarihten sonra gerçekleşti diyelim mesela benim 3 temmuz olmadı diyelim doktor sana 10 gün daha rapor yazıyor onun özel bi adı var tam hatırlayamadım doğum gerçekleşmemiştir vs diye o raporu aldığın anda doğum sonrası izninden düşmez sordum ben böyle dediler.

canım 32. haftadan sonra tek bir rapor alıyorsun çalışabilir raporu. onu aldıktan sonra son 3haftaya kadar ister çalışırsın istersen istersen daha öncede doğum iznini başlatabilirsin. haftalık değil yani. son 3 hafta zaten doğum iznine çıkmak zorundayız onuda çalışıcaz diyemiyoruz

sen pc den gönder resimleri bencede ordan daha kolay yükleniyor. tel den biraz zor oluyor.
bende önümüzdeki ay dolabınıda alınca eksiğim bitiyor inşallah sonrada kıyafetlerini ütüleyip yerleştiricem
kendimede 2 gecelik 1 pijama aldım. 1 tanede sabahlık alıcam.
sanırım sen almıştın kırmızı bir gecelik üstünde kedi resmi var iki tane kediler pullu. ondan aldım bende kırmızı ona sabahlık alıp onu giymeyi düşünüyorum hastanede. resmini ekleyince fikirinizi alırım

çalışmamak ne kadar rahatmış yaw... hamilelik ayrı zor, çalışma şartları, izin durumu, rapor durumu, patron kaprisi, yok çalışanlardan kahveyi suyu kısmaları falan...

Aaaaaaaa iyi yapmışın bendemi tarih yazdırmasam acaba:44::44:
belki bende int sipariş ederim cnm...

Aslında ben de düşünüyordum doğacağı tarihi bilemiyoruz ki nasıl yazdıracağız diye... Ama yiğit bebeğin mesajı çooook hoşuma gitti tarih marih olmasa da olur dedim ne kadar anlamlı öyle:)

hoş bulduk canim :) ben johnson baktim 2 model 1 tanesi 400 civari travel set , diğeri 1000 tl oda puset takılıyo araba cıkıyo ayaklari ortak kullaniyosun falan :) ama pahali geldi bana , zaten her yere araba ile gidiyoruz , çok kullanilmayacak , sanirim uygun fiyatli bişey alicam bende , johnsonu bende sordum baya herkes memnunmuşş.

aynen canım bende de var o çizgi. çok acayip bir karnım oldu benden farklı bir parça gibi duruyor

demek ki erkek çocukta olabiliyo gerçekten. aynen ya karnım bi acaip benim de öne doğru fırladı gitti resmen :) yan taraflar boş, sadece göbek uçtu :) 13 kilo nerde başka bilemiyorum.. gerçi biraz da basenim büyüdü gibi geliyo bana :) eşim farketmese de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…