2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım biz de işbir'den sipariş verdik, bizim oğlanın karyola ölçüleri 80*140 ve işbirden başka bu ölçüde yatak yok. biz de bu yazdığın 2 model arasında kalmıştık ama son kararımız baby bed..

Anladım cnm ben yine 37 ye kadar alayım erken çıkarsamda keyfim bilir onu :))
iyi cnm bişey kalmamış sadece dolap kalmış...iyi günlerde kullanır paşan inşallah..sende resim koyarsın bakar hayaller kurarız:))
evet benim geceliğimde ondan ama ben kırmızını değilde güzel bi pembe rengi vardı biliyosn dimi onu aldım.ama hastanede kullanmaktan vazgeçtim doğumdan sonra evde kullanırım ..çünkü biraz dar geliyor en büyük beden olmasına rağmen ( eminönünden çok güzel dantelli kokoş bi gecelik sabahlık aldım onu giycem kısmet olursa..ikitanede annem alacak pijama takımı..

çoğalsın çoğalsın 6 ay olsun inşallah

İnşallah canım. bende hep oğluma temmuza kadar dur orda sonra ne zaman istersen gel diyorum. belki duyarda anlar diye

benim kuzenimde de olmuş canım çizgi kızı oldu. hatta son ayına kadar sivri bir karnı vardı gören hep erkek mi diyormuş onada.
benim göbüşten aşağısı büyüdü hep ben farkediyorum canım. zaten eski kıyafetlerim basenlerden geçmiyor öyle dağıldı benim 12 kiloda heralde

bnm de bu haftayı saymazsak 3 haftam kaldı... 31 Mayıs'ta son iş günüm olacak doğum öncesi inşallah...
vallahi serbest olsa o gün evegidip şampanya patlatıp içicem :)

heheheh valla benimde bir kutlama yapasım var. bende 3 hazirandan sonra yokumm
kola patlatırız canım bizdee

hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de.. 6 aylık olunca ek gıdaya başlayınca dikkat etmem gerekecek yavaştan yavaştan :) hayırlısıyla o günleri görelim de inşallah...

canım biz de baby bed alacağız, doktorumuz onu tavsiye etti, lateks yaysız falan diye,
fiyatları da hep böyle malesef

öyle kokoş geceliklerde vardı da ben utanıyorum öyle şeyler giymeye yaa
daha sevimli şeyler giyesim geliyor benim hep.

çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyodum ve hayalet gibiydim bahsetmiştim kızlar. 1 haftadır içerde çekyatta yatıyorum, çekyatı açmadan. belimi sırtımı bi güzel çekyatın arkasına dayıyorum, destek alınca rahat ediyorum çünkü. sol tarafıma da dönüyorum, bacak arasına da bi yastık, tamam. bazen ağrım olursa karnımın altına da küçük bi destek koyuyorum. bu şekilde eskisine nazaran daha rahat uyuyabildim şükür.

eee ozmanda kocişten ayrı yatmak zorunda kalıyosun...(

bende çekyat koltuk vs. yattıktan sonra mümkün değil kalkamıyorum ordan belim tutuluyor kramp giriyor her yerime. yatağıma topallayarak gidiyorum
ne güzel sen bulmuşsun kendince çözüm

iyi günlerde kullansın canım.İlerki yıllarda bozulmaz inşallah.Bazı yataklar bozuluyor ya..

canım biz de baby bed alacağız, doktorumuz onu tavsiye etti, lateks yaysız falan diye,
fiyatları da hep böyle malesef

Zaten mecburen alacağız ama acaba kullanışlımıdır bilemedim.Bir ara gidip bakacağım.Aslında yaylı ortapedik yatak vardı amaonun üretimini durdurmuşlar.Yaysız olunca sünger gibi çökecek zannediyorum.

evet en gıcık yönü de bu zaten (( ama karşı çekyatta da kociş yatınca sorun ortadan kalkıyor :)))

ii bari karşında olmasıda yeter ayrı kalmayında...ben şimdilik çok sorun yaşamıyorum ama olursada ayrı yatmak istemem...bakalım o sıcaklarda napcaz belkide kociş beni bırakıp salona koşar...ayyy yolarım onuuuu

bende çekyat koltuk vs. yattıktan sonra mümkün değil kalkamıyorum ordan belim tutuluyor kramp giriyor her yerime. yatağıma topallayarak gidiyorum
ne güzel sen bulmuşsun kendince çözüm

5.aydan itibaren bel sorunum yüzümden uykusuzluk yaşayınca başka çare bulamadım ama şu hamile yastığından o zaman almalıymışım şimdi bu saatten sonra da o kadar parayı vermek istemiyorum zaten birsürü masraf oldu

valla şimdilik mecburen böyle idare ediyoruz ama inşallah oğluşum geldikten sonra ne ben onu bırakıp çocukla başka yere giderim ne onu gönderirim :)))

teşekkür ederiz inşallah bozulmaz işbir sonuçta bi de garanti süresi çok uzun işbirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…