Kızlar işbir yatakta sadece 2 model bebek yatağı varmış kardelen ve baby bed modeli yaysız yatak iyimidir acaba ben hep yarı ortapedik düşündüm.
bir bakarmısınız kızlar.Fiyatları nasıl sizce.ilk model daha hesaplı geldi...
Baby Bed | İşbir Yatak
Kardelen | İşbir Yatak
aaahh aahh 3 haftam kaldııı bende çıkmak istiyorum artııkk
canım 32. haftadan sonra tek bir rapor alıyorsun çalışabilir raporu. onu aldıktan sonra son 3haftaya kadar ister çalışırsın istersen istersen daha öncede doğum iznini başlatabilirsin. haftalık değil yani. son 3 hafta zaten doğum iznine çıkmak zorundayız onuda çalışıcaz diyemiyoruz
sen pc den gönder resimleri bencede ordan daha kolay yükleniyor. tel den biraz zor oluyor.
bende önümüzdeki ay dolabınıda alınca eksiğim bitiyor inşallah sonrada kıyafetlerini ütüleyip yerleştiricem
kendimede 2 gecelik 1 pijama aldım. 1 tanede sabahlık alıcam.
sanırım sen almıştın kırmızı bir gecelik üstünde kedi resmi var iki tane kediler pullu. ondan aldım bende kırmızıona sabahlık alıp onu giymeyi düşünüyorum hastanede. resmini ekleyince fikirinizi alırım
evet herkes öyle söylüyor canım erkekler gününü tamamlıyor diye :) bakalım artık çok beklemesek bari :)
oh iyi bari böyle kanlı canlı örnekler olunca insan daha bi seviniyorsağol canım çok mutlu oldum vallahi :)
boşu boşuna gitmesin doğum iznimiz hatta daha çok çoğalsın
Ah hanımlar ahh yaramı deştiniz.. Özel sektörde 6 yılım geçti evlenmeden önce liseyi bitirir bitirmez başladım çalışmaya. sabah 8, gece 11 e kadar çalışırdım. Hatta 2 haftada 1 pazar günleri de çalışırdım. Buna rağmen hiç yaranamazdım verdikleri maaş komik rakamdı sigortamı bile son 3 sene yapmışlardı. ki benim memlekette iş bulmak zordu o yüzden mecbur kalmıştım çalışmaya. O sinirle en sonunda sınava girip okumaya gitmiştim
Amin canımcım.. Bizim cimcimenin keyfi yerinde sanırım geçen hafta doktor hazırlıklı olalım dedi bu hafta da şimdilik sıkıntı yok görünüyor senin ufaklığın keyfi yerinde dedi. Hayırlısıyla vaktinde inş. ama en azından 36. haftaya kadar sabretsin minnoşum akciğerinin gelişimini tamamlamış olsun..
demek ki erkek çocukta olabiliyo gerçekten. aynen ya karnım bi acaip benim deöne doğru fırladı gitti resmen :) yan taraflar boş, sadece göbek uçtu :) 13 kilo nerde başka bilemiyorum.. gerçi biraz da basenim büyüdü gibi geliyo bana :) eşim farketmese de :)
bnm de bu haftayı saymazsak 3 haftam kaldı... 31 Mayıs'ta son iş günüm olacak doğum öncesi inşallah...
vallahi serbest olsa o gün evegidip şampanya patlatıp içicem :)
hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de.. 6 aylık olunca ek gıdaya başlayınca dikkat etmem gerekecek yavaştan yavaştan :) hayırlısıyla o günleri görelim de inşallah...çoğalsın çoğalsın 6 ay olsun inşallah
İnşallah canım. bende hep oğluma temmuza kadar dur orda sonra ne zaman istersen gel diyorum. belki duyarda anlar diye
benim kuzenimde de olmuş canım çizgi kızı oldu. hatta son ayına kadar sivri bir karnı vardı gören hep erkek mi diyormuş onada.
benim göbüşten aşağısı büyüdü hep ben farkediyorum canım. zaten eski kıyafetlerim basenlerden geçmiyoröyle dağıldı benim 12 kiloda heralde
Kızlar işbir yatakta sadece 2 model bebek yatağı varmış kardelen ve baby bed modeli yaysız yatak iyimidir acaba ben hep yarı ortapedik düşündüm.
bir bakarmısınız kızlar.Fiyatları nasıl sizce.ilk model daha hesaplı geldi...
Baby Bed | İşbir Yatak
Kardelen | İşbir Yatak
Anladım cnm ben yine 37 ye kadar alayım erken çıkarsamda keyfim bilir onu :))
iyi cnm bişey kalmamış sadece dolap kalmış...iyi günlerde kullanır paşan inşallah..sende resim koyarsın bakar hayaller kurarız:))
evet benim geceliğimde ondan ama ben kırmızını değilde güzel bi pembe rengi vardı biliyosn dimi onu aldım.ama hastanede kullanmaktan vazgeçtim doğumdan sonra evde kullanırım ..çünkü biraz dar geliyor en büyük beden olmasına rağmen( eminönünden çok güzel dantelli kokoş bi gecelik sabahlık aldım onu giycem kısmet olursa..ikitanede annem alacak pijama takımı..
Aynen benim doktorumda ilgisiz ilk başlarda iyiydi sonrasında ne oldu bilmem kabızlık problemim var dedim sinemaki iç dedi aktarda kızdı hangi kadın doğumcu bunu sana önerebilir diye, telefonla birşey sormaya kalk konuşmayan karı koca gibi arada asistan bi ona bi bana konuşuyoruz doktoru değiştirmeye kalktım olmadı gene mecburen ona döneceğim hem en yakın hastane.. 50 TL muayne ücreti ver 5 dk baksın geçsin ben oğlumu göremeden o muayeneyi bitiriyor walla şaka gibi ne yapacağımı bilmiyorum bu insanla nasıl doğum yapacağım onuda bilmiyorum
canim ya , birçok bitkisel çaylar vs gebelikte yasak , adaçayı en başta
bence değiştir doktorunu , ortalama zaten hastaneler 50-70 , için rahat olsunn , uyum saglayamadigin bi doktorda nasil guvenip dogum yapacaksin ? ben dr'umda 64 tl , evim anadolu yakaisnda dr şişli'de ama değer , 5-10 fazla vermeye , içim rahat. ben halen yda 1 gidiyorum kontrollere , normal dogum yanlısı , sezeryan karşıtı , bu ayın 20 sinde kontrol var belki 15 gunde 1 çağirmaya başlar , bi sorun olmadikça çağırmıyor , eksta maliyetler çıkmıyor :) onceki gittigim hastane öle deildi ama herseyi istiyodu gerekli gereksiz testler vs vs . sen bilirsin yinede ama dr çok önemli malum hersey önce Allah sonra dr lara emanet oluyo.
çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyodum ve hayalet gibiydim bahsetmiştim kızlar. 1 haftadır içerde çekyatta yatıyorum, çekyatı açmadan. belimi sırtımı bi güzel çekyatın arkasına dayıyorum, destek alınca rahat ediyorum çünkü. sol tarafıma da dönüyorum, bacak arasına da bi yastık, tamam. bazen ağrım olursa karnımın altına da küçük bi destek koyuyorum. bu şekilde eskisine nazaran daha rahat uyuyabildim şükür.
eee ozmanda kocişten ayrı yatmak zorunda kalıyosun...(
çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyodum ve hayalet gibiydim bahsetmiştim kızlar. 1 haftadır içerde çekyatta yatıyorum, çekyatı açmadan. belimi sırtımı bi güzel çekyatın arkasına dayıyorum, destek alınca rahat ediyorum çünkü. sol tarafıma da dönüyorum, bacak arasına da bi yastık, tamam. bazen ağrım olursa karnımın altına da küçük bi destek koyuyorum. bu şekilde eskisine nazaran daha rahat uyuyabildim şükür.
hoş geldin kaçak nerelerdesin :)
canım biz de işbir'den sipariş verdik, bizim oğlanın karyola ölçüleri 80*140 ve işbirden başka bu ölçüde yatak yok. biz de bu yazdığın 2 model arasında kalmıştık ama son kararımız baby bed..
canım biz de baby bed alacağız, doktorumuz onu tavsiye etti, lateks yaysız falan diye,
fiyatları da hep böyle malesef
evet en gıcık yönü de bu zaten(( ama karşı çekyatta da kociş yatınca sorun ortadan kalkıyor :)))
bende çekyat koltuk vs. yattıktan sonra mümkün değil kalkamıyorum ordan belim tutuluyor kramp giriyor her yerime. yatağıma topallayarak gidiyorum
ne güzel sen bulmuşsun kendince çözüm
ii bari karşında olmasıda yeter ayrı kalmayında...ben şimdilik çok sorun yaşamıyorum ama olursada ayrı yatmak istemem...bakalım o sıcaklarda napcaz belkide kociş beni bırakıp salona koşar...ayyy yolarım onuuuu
iyi günlerde kullansın canım.İlerki yıllarda bozulmaz inşallah.Bazı yataklar bozuluyor ya..
Zaten mecburen alacağız ama acaba kullanışlımıdır bilemedim.Bir ara gidip bakacağım.Aslında yaylı ortapedik yatak vardı amaonun üretimini durdurmuşlar.Yaysız olunca sünger gibi çökecek zannediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?